Emelie

Love the life you live - live the life you love

Ink me

Kategori: Random

Jag måste tatuera mig snart. Det har gått drygt ett år och två månader sedan jag sist fick lite bläck under huden. Och nu börjar suget bli mer än vad jag kan hantera.

Härnäst skulle jag tro att det blir en koi-fisk. Jag älskar verkligen japanska tatueringar och vad de jag vill göra står för. Koi står för styrka.

Jag har dock några gaddningar mer jag vill göra innan jag dör, men först blir det nog koi. Skulle tro att jag gör den i vår. Eller jag hoppas det iaf. Försökte boka tid på mans ruin häromdagen innan jag beger mig till Norge men icke. Hos Pecka är det inte ens värt att kolla, men jag kanske ska ta och boka mig en tid lagom tills jag kommer hem. Så hinner den läka innan sommaren också.

Negativt är ju att väldigt många gör koifiskar nuförtiden, det är synd för det drar som ner det hela, men jag har velat göra min i flera år. Samma sak som att jag ville göra min snöflinga, text och körsbärsblommor. Det var inga impulsgrejer direkt. Och jag vet att jag kommer vara lika nöjd över dom om 10 år som jag är idag. Så länge man underhåller och fyller i om det behövs!

work work work

Kategori: Random

Tiden går sakta, men jag gör alltid mitt bästa för att fördriva tiden, speciellt en söndag som denna, och nu är det bara typ tre timmar kvar. Det kunde varit värre.

Det är förövrigt 36 dagar kvar tills jag beger mig till landet i väst och blir rik på att hjälpa folk åka lift. typ. Kanske också rädda små barn som har ramlat i backen och slagit sig. Då får vi dock hoppas att det inte slutar som det gjorde i fredags. Det skulle va nåt det. Jag har iaf bestämt mig för att jag hatar skråkörning med skoter. Min nacke gör ont, men den är ju iaf på bättringsvägen.

Än en gång, det kunde varit värre.

Jobb till 16,20 sen kommer papi och hämtar upp mig och sen blir det nog att slappa till nån film med sockersniffarn. Hon åker tillbaka till Linköping imorgon så det gäller att passa på. Frågan är ju om hon lever idag eftersom hon var ut igår. Men det visar sig.

Ciao.



Good times in Paris

Te

Kategori: Random

Igår var jag på Te-centralen för första gången. Gud vilket härligt ställe. Helt underbart, jag är såld.

Jag, mamma och Martin var i alla fall tid eftersom jag så länge velat gå dit då jag har hört mycket positivt om stället. Sagt och gjort, jag bad om att få lukta på några teer och jag kom hem med två teer, ett kvällste med apelsin och kanel och ett chaite som lukade helt underbart.

Jag provade apelsinteet igår och det var helt underbart gott. Ikväll ska jag kura ner mig i soffan med chai. Jag älskar verkligen chaite. Och det här kommer förmodligen vara godare än något chai jag någonsin druckit. Så jag ser verkligen fram emot det.

Så ikväll blir det helt enkelt mys i soffan med te, tända ljus, stickning och någon mysig film. I love it.

Nära döden upplevelse

Kategori: Random

Igår var jag och tog skoterkortet. Jag kan börja med att säga att jag klarade och hade alla rätt. Men det var inte bara positivt. När jag körde i skrå vurpade jag.

För att börja från början: Jag skulle köra i skrå, då ska man stå med båda fötterna på bergssidan för att lägga så mycket tyngd som möjligt för att inte ramla. Det gick bra i början, även om det var läskigt, men sen blev det nåt som blev fel och sen gick allt väldigt fort. Jag flög av skotern som sedan börjar rulla ner mot mig. Den stannade som tur var och rullade inte en gång till, vilket hade lett till att jag hade blivit rätt krossad.

Så jag klarade mig bra. Dock så är min nacke inte direkt som den borde. Svinont gör det. Men värst av allt var chocken efter, usch vad jag var skakis, men instruktören tvingade upp mig på skotern fort igen så jag inte skulle bli rädd för den, direkt efter fick jag köra fort, 70 km/h. Det var ganska läskigt när man är lite smårädd och samtidigt aldrig någonsin har kört skoter förut. Men det gick bra. Även om jag har extremt ont idag och helst hade legat hemma med en värmedyna på nacken.

Det är väldigt svårt att förklara vad som egentligen hände, jag kommer som inte ihåg, men jag kommer ihåg själva kraschen, hur mycket rädsla jag kände när jag såg skotern flyga mot mig. Usch, men det gick som sagt bra och jag har nu skoterkort. Han sa dessutom att jag var rätt duktig för att vara första gången jag sitter på en skoter. Så det får man väl kanske tänka på. Jag är mest bara glad att det gick så bra som det gick ändå. Nu är det bara att hoppas att smärtan i nacken går över.

Idag jobb till 15:40 sen ska jag bara ta det lugnt och sticka mina sockar. Jag har aldrig haft tålamod att sticka strumpor förut, men här i veckan insåg jag att det kan vara bra att ha med sig ett par stycken i vinter, sagt och gjort så började jag sticka ett par strumpor, och det är hittills väldigt rogivande. Även en mysfilm eller två ska jag klämma in.

And now I'm dead

Kategori: Random

Helt seriöst, jag vet inte hur jag ska klara det här. Är extremt nära på att gå hem nu. Kosta vad det kosta vill. Det börjar bli väldigt jobbigt nu och det är nästan värt ekonomiska problem. Så vi får se om jag lyckas härda ut två timmar till. Men jag betvivlar det väldigt starkt.

It's killing me

Kategori: Random

Allt tar död på mig just nu känns det som. Det är fördmodligen inte allergi utan förkylning eftersom clarityn inte gör ett skvatt, inte heller friskluft. Dessutom är min aptit långt borta idag. Jag har ätit lite naturgodis, och då menar jag lite, och druckit en kopp kaffe. Det är det enda jag har lyckats få i mig idag. På min lunch kunde jag inte äta nånting. Känns det bra? Nej. Börjar jag få extreeeeem energibrist? Ja.

Att ögonen och näsan rinner och huvudet känns som ett ton gör knappast det hela bättre. Gud vad jag klagar men en sån här dag anser jag att jag har all rätt i världen att klaga. Och ingen kan säga nåt annat.

Fan energinivån är så låg nu så det är jobbigt att bara sitta upp, ännu mer jobbigt att jobba och försöka tänka. Att röra på händerna genom att skriva är också jobbigt. Det är helt enkelt synd om mig idag. Och jag hoppas verkligen att det går över snart för jag har absolut inte råd att bli sjuk igen.

Pricken över i:et är dock att jag fortfarande är minst lika ledsen. Jag saknar dig så mycket.


Allergi

Kategori: Random

Jag har nån slags allergisk chock idag som har pågått från det att jag vaknade imorse, händer förvisso rätt ofta, men det brukar alltid gå över när jag är ute i friskluften. Men inte idag. Det blir värre med varje sekund som går och jag känner att ena ögat väldigt gärna vill svälla igen snart. Då har jag ändå varit ute i friskluften i nästan två timmar och även ätit en clarityn. Det bådar inte gott.

Hoppas det försvinner snart iaf för jag vägrar visa mig inför folk med ena ögat helt uppsvällt. Jag är inte fåfäng för fem öre, men när det går så långt har jag nått min gräns.

Så nu ska jag jobba till 21 ikväll med just nu ett öga, det andra ögat är bara fullt med tårar och irritation så där ser man inte mycket. Hoppas som sagt att det lägger sig snart, annars måste jag nog spendera resten av dagen utomhus.

Bye bye.

Slow

Kategori: Random

Alltså tiden går så offantligt sakta idag. Känns som att jag har jobbat i minst 12 timmar. Har dock bara en halvtimme kvar, tack och lov för det. Men med tanke på hur sakta tiden går idag så lär den halvtimmen kännas som minst en timme. Ont i huvudet har jag också.

Bara för allt det här så ska jag unna mig takeaway idag. Yakitorispett från samuraj. Så satans gott. Och sen blir det att mysa i soffan resten av kvällen. Sticka mössor såklart och även avnjuta lite bonde söker fru. Och julmust!

Så det var väl det jag hade att säga just nu. Ska bli gott med mat och det kommer bli så sjukt skönt att sluta.

Mössor

Kategori: Random

Herregud vad det säljer bra idag! Tagit fyra beställningar på jobbet idag och det känns jättebra! Så nu kommer jag att få sticka och virka en hel del några dagar. Men det gillar jag! Jag har helt klart fått tillbaka suget efter att sticka och virka, det känns bra med lite extra klirr i kassan också.

Så nu jag på för fullt kommande dagar. Och julmarknaden - släng dig i väggen!

All of me

Kategori: Random

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase


When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me.

My love

Kategori: Random

Har upptäckt en ny låt med en ny artist. My love heter låten och den framförs av Sia. Mitt förslag. Lyssna och njut. Eller gör som jag. Lyssna och gråt en tår eller två. Finns också en låt med henne som heter Breathe me som också är fin. Men inte ens i närheten så vacker som My love.

Snart slutar jag äntligen. Då ska jag och mamma åka och handla. Sen ska jag åka hem och gråta resten av kvällen. Det är så hemskt att det blev så här. Hjärtat säger en sak men hjärnan säger en annan. Den här gången lyssnade jag på hjärnan, men det gör det inte lätt för det för hjärtat vill fortfarande..

Cry on your shoulder

Kategori: Random

Gråten är nära hela tiden idag. Allra värst blir det när jag läser dina ord. Det är så hemskt och hade det varit jag själv hade jag inte tagit allt i närheten av så bra som du gör. Jag förstår nu. 100 procent. Jag önskar att du hade berättat för mig tidigare, men samtidigt förstår jag varför du inte har gjort det.

Världen har fått två olyckliga människor på en dag. Jag kommer att vara grå och nere ett tag, även om jag inte visar det för andra så kommer gråten när jag kommer hem. Den där panikgråten som bara du har sett mig visa, den där gråten som du fick se igår och har sett förut. När jag gråter som ett barn och måste hålla för andan till och från för att inte få en panikattack. Det som känns värst är att du inte längre kommer att finnas där hemma för att krama om mig och trösta mig och säga att allt ska bli bra.

Allt du har sagt vet du att jag också vill. Om det ändå vore så enkelt. Jag önskar av hela mitt hjärta att det verkligen var det. Men som jag förklarade igår så orkade jag inte mer. Även om jag älskar dig över allt annat. Kärlek räcker inte alltid. Men kanske gör den det en vacker dag i framtiden. Jag hoppas det. Och den som lever får se. Men först tror jag att både du och jag behöver se världen, bli vuxna och kanske inse att småsaker inte är hela världen. Det finns många i världen som har det bra mycket värre än oss. Och det kommer vi förmodligen båda inse, bara vi får några år på oss. Är det meant to be så är det. Oavsett hur lång tid det tar för oss.

Jag anser att vi båda har gjort varandra till bättre människor. Vi har påverkat varandra så mycket och lärt varandra så mycket. Så är det i alla fall från min sida.

Det som känns allra bäst just nu är att du inte hatar mig, det är att du förstår. Det är den enda ljuspunkten i allt det här. Jag trodde att du skulle hata mig föralltid, aldrig prata med mig igen och känna ren avsky vid den blotta tanken av mig. Men det känns bra att det inte är så. För oavsett vad vi kommer att vara i framtiden så är en framtid utan dig inte ett alternativ. Du är en underbar person på alla sätt och vis och även om vi inte är en längre så hoppas jag att vi fortfarande kommer att hålla kontakten och umgås. Kanske inte än på ett tag, men i framtiden. Just nu tror jag att vi båda behöver en chans att läka och slicka såren.

Jag hoppas med hela mitt hjärta att allt kommer att lösa sig till det bästa för dig. Det vet du. Och jag har inga tvivel om att du kommer att lyckas med vad du än väljer, oavsett om det är att flytta till en ny stad eller att resa till ett varmt land och bara må gott. Och jag kan absolut inte säga att jag hoppas att du hittar en tjej som du älskar och som älskar dig tillbaka. För det gör jag inte. Jag vill att det ska bli vi igen. Men som sagt så behöver vi båda tid att förändras och att inse hur mycket vi egentligen behöver varandra.

Det känns bra att det inte blev ett farväl som jag fruktade så mycket. Jag känner att det blev ett vi ses. Vilket kändes, eller jag ska säga känns som en enorm lättnad. För jag är inte redo att förlora dig.

I'm sorry

Kategori: Random

Idag är en konstig dag. En klump i halsen dag. Jag känner mig helt tom och vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har för mycket att skriva och vet inte vart jag ska börja. Så därför hoppar jag över det just nu. För du vet.

Jag börjar jobba 10:30 idag och jobbar till 19:10. Segt pass men jag fick ju lite sovmorgon och dessutom en timmes ob ikväll.

Jag vill åka utomlands. Men det vill jag jämt. Det var typ allt jag kunde få ur mig just nu.

PS I love YOU

Kategori: Random

Den senaste tiden har varit lite av en berg och dalbana för mig. Idag har jag nått botten. Jag kan ha gjort det största misstaget i mitt liv, men samtidigt älskar jag mig själv för mycket för att gång på gång bli sårad. Jag vill inte vara arg och ledsen längre. Vilket jag självklart kommer att vara nu ett bra tag. Jag kommer att vara i mig själv. Jag vet hur jag hanterar saker. Jag gråter i några dagar, sedan stänger jag in det i mig själv och sätter upp en falsk fasad om att jag mår bra när jag på insidan går med en klump i halsen hela tiden.

Frågan är ju om det är värt det. Förlora den man älskar mest på jorden. Förlora sin andra hälft, och att tilläggas kan att jag gör det självmant. Det är ren idioti, men jag ser ingen annan utväg just nu. Jag måste hitta tillbaka till mig själv. Tjejen jag var innan som aldrig hade några problem och inte hade gråtit på flera år. Tjejen som alltid beskrevs som glad, sprallig och allmänt igång. Jag har förlorat det någonstans på vägen. Förmodligen eftersom jag alltid är sådan som tar åt mig av skällsord, jag glömmer aldrig om någon sagt något ont om mig. Hur många år det än går så kommer jag alltid komma ihåg dom där orden. Exakt vad som hände och exakt hur lite jag förstod varför nån kallade mig dessa saker.

Jag vet att jag idag sätter mig själv i en situation där jag kommer att gå omkring med ångest, klumpen i halsen och ännu mer ångest under en väldigt lång period.

Den här personen har betytt så otroligt mycket för mig i ett och ett halvt år. Det har varit den person som jag alltid lyssnat på, den jag alltid velat va med, den som jag än idag vill gifta mig med, skaffa barn och villa och bli gammal med. Och på något plan önskar jag att det kan bli så i framtiden, men kanske går det inte. Kanske passar vi inte så bra ihop som vi under tiden har intalat oss att vi gör. Sårat varandra var och varannan dag. Jag har sårat honom enormt på senaste tiden och med det känner jag mig som världens elakaste person. Allt har bara rasat och jag känner bara att jag inte orkar längre. Jag vill inte längre känna mig dålig, elak, äcklig osv. Jag vill komma tillbaka till den där glada tjejen med självförtroende. Men jag är rädd att det aldrig kommer att ske. Men jag måste ändå hoppas.

Jag har blivit sårad och gråtit så mycket det senaste året. Men samtidigt har jag haft den bästa tiden i mitt liv. Jag har lärt mig vad det innebär att älska en person helhjärtat. Och jag har också satsat helhjärtat. Kanske är det därför det har gått så fel, därför jag har tagit åt mig av varenda bråk. Därför jag aldrig kommer att glömma ett enda bråk av alla dessa. Men samtidigt kommer jag inte glömma ett enda ögonblick av all kärlek och härliga stunder tillsammans.

Det finns nog ingen som någonsin kommer att förstå varför jag gör det här. Inte ens jag. Jag förstår inte nu heller. Men jag känner ändå i mig att det måste ske. Utan att jag egentligen kan förklara varken för någon annan eller mig själv. Det är bara en känsla jag har.

Jag förstår inte heller varför jag utsätter mig i en position som kommer att får mig att må så offantligt dåligt. Som kommer att leda till veckor av att gråta mig själv till sömns. Massor med tillfällen när jag kommer vilja ringa honom och säga hur mycket jag älskar honom, men ändå veta att jag har sårat honom så pass att han inte kommer vilja ha med mig att göra igen. Det är jag 99% säker på. Att jag aldrig mer kommer att få en kram av honom, eller att höra han berätta om något kul som hänt, att höra honom säga att han älskar mig, aldrig mer borsta tänderna tillsammans, aldrig mer sitta och skratta tillsammans, höra honom säga att han vill flytta ihop. Aldrig mer kommer jag att få uppleva det. Och det känns som en kniv som jag hugger mig själv med i hjärtat om och om igen.

Han kommer från och med idag att hata mig föralltid och det känns förjävligt rent ut sagt eftersom jag verkligen älskar honom. Jag kommer alltid undra vad som hade hänt om den senaste tiden inte hade hänt som fick mig att tvivla så mycket. Något jag vet är att jag alltid kommer att älska honom. Mitt hjärta..


Jag älskar dig.

Amy MacDonald

Kategori: Random

Jag har inte så mycket att säga just nu, mer än att jag lyssnar på Amy.


Put a ribbon round my neck and call me a libertine
I will sing you songs of dreams I used to dream
I will sail away on seas of silver and gold
Until I reach my home
Give me a guitar and I'll be your troubadour
Your strolling minstrel 12th century door to door
I don't know anymore, if that feeling is past will it last
Oh, how can you be sure?

And how do I know if you're feeling the same as me?
And how do I know if that's the only place you want to be?

Give me a stage and I'll be your rock and roll queen
Your 20th century cover of a magazine
Rolling Stone here I come, watch out everyone, I'm singing
I'm singing my song
Give me a festival and I'll be your Glastonbury star
The lights are shining everyone knows who you are
Singing songs about dreams about hopes about schemes
Ooooh, they just came true

And how do I know if you're feeling the same as me?
And how do I know if that's the only place you want to be?
And how do I know if you're feeling the same as me?
And how do I know if that's the only place you want to be?

And if you want it too, then there's nothing left to do:
Let's start a band

42 days

Kategori: Random

Jag är inte direkt överlycklig idag. Det har varit en tuff helg med många motgångar och jag kan inte direkt påstå att det var vad jag behövde just nu. Snarare tvärtom. Jag behövde en lugn och rolig helg. Tji fick jag. Det börjar med att jag tar skoterkortet. Skulle bli klart igår, men sen säger han att nej nej, två av lärarna är sjuka och alla som bor i östersund måste vänta tills på onsdag. Jag jobbar då och undrar hur fan det här ska sluta. Slutar med att jag får en tid på fredag för att köra skoter och även göra provet. Lyckat! NEJ det skulle jag inte påstå!

Sen har det hänt andra grejer som är alldeles för privata för att diskutera så här. Men det har helt enkelt varit en pissig helg. Jag ville få skoterkortet överstökat bland annat. Jävla piss!

Men jag ska andas in och andas ut och inte låta det påverka mig. Inget jag kan göra nåt åt. Så den här helgen ska jag sluta tänka på och den ska inte på påverka mig. Men jag kan säga så här. Vila på helgen? Näe skulle inte tro det. Jag är trött. Och jag vet att jag kommer vara det konstant fram tills om tre veckor när jag typ får helg igen. Och ja jag hatar mitt liv rätt mycket just nu.

Tur att jag har Norge att fokusera på. 42 dagar kvar. Det kan jag fokusera på och se fram emot för det känns som den enda ljuspunkten i mitt liv just nu.

Men nu ska jag inte tänka på det här mer och jobba till 19 ikväll. Yey! Det är bra att skriva av sig ibland.

Love.

Kategori: Random

Jag är helt kärlekstokig idag känner jag. Lyssnar på kärleksmusik och tänker på kärlek som bara finns på film likt Twilight. Spinner vidare på musiktemat sen tidigare idag men det kan påverka ens humör så otroligt mycket. Iaf mitt. Nu är jag alldeles kär för jag lyssnar på Your song. Jag ska gifta mig till den låten. Därmed basta.

Även Come what may skulle jag absolut kunna tänka mig att gifta mig till. Herrejisses vad blödig jag är. Vadå gifta mig? Jag är ju bara 20. Men en dag ska jag gifta mig. Och musiken har du inget att säga till om Mclovin.

Så nu ska jag fortsätta med mitt smöriga och kärlekstokiga jag. För jag gillar det. Det är mysigt att vara kär.

Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you
And there's no mountain too high
No river too wide
Sing out this song and I'll be there by your side
Storm clouds may gather
And stars may collide
But I love you until the end of time.


Until we bleed

Kategori: Random

Lykke Li har i mina öron blivit lite mer omtyckt det senaste året. Det var i samband med New Moon som jag insåg att hon var grym. Possibility är sjuukt bra. Visst är den lite deprimerande men den passade in så sanslöst bra i den scenen. Även Until we bleed tillsammans med Kleerup gillar jag skarpt. Jag älskar unika röster. Anna Ternheim, Amy MacDonald, Chris Brown och Robyn är sjukt bra exempel på detta.

Chris Brown är sjukt bra han också. Speciellt Forever har gett mig rysningar gång på gång. Även när han sjunger en jullåt som jag inte kan komma ihåg vad den heter är det helt galet. Killen kan sjunga. Även om han har misshandlat Rihanna. Jag lyssnar på hans röst. Inte på vad han gjort.

Gud nu blev jag sugen på att se Twilight filmerna. Var länge sen och hur töntigt vissa än anser att det är så gillar jag dom. Kanske måste ta och se dom ikväll. Vara uppe hela natten och bara suga in kärleken. Eller se New Moon och sugas in i hennes depression. För det gör man vare sig man vill det eller inte. Kommer aldrig glömma vilken klump i halsen jag fick när jag såg filmen första gången. Och när jag läste New moon första gången kan jag erkänna att jag grät konstant. Hemska men ändå så underbara bok..

Gud vad djupt det blev helt plötsligt, men det blir så när man skriver och samtidigt lyssnar på Possibility.

Cloudberry

Kategori: Random

Träningen igår var underbar. Det är skönt att svettas lite och känna smärtan i magen när man gör fällkniven, mjölksyran i benen när man kör crosstrainer och bastun efteråt är bland det bästa som finns. Efter träningen åkte jag hemåt för att äta lite pasta bolognese. Mycket gott och jag kan säga att jag är rätt duktig på att göra bolognese. Därefter kom Erica över för lite häng. Det var jättetrevligt och så himla kul att se henne igen! Vi kollade lite Robinson och åt glassbåtar med hjortron. mumma.

Sen blev det en ganska tidig kväll och till min förskräckelse vaknade jag 8 imorse. När jag kunde sova till 11 om jag så hade önskat. Men men. Fick för mig att jag ville baka så jag snodde ihop en kladdkaka lite snabbt. Sen diskade jag och sen fäste jag alla mössor. Det tog sin lilla tid vill jag lova. Nu jobb fram till 21 ikväll. Segt men bra med pengar.

Imorgon klockan 10 ska jag och Emelie befinna oss i Gräfsåsen för att ta skoterkortet. Samma gäller på söndag. Ska också på middag hos morsan imorgon. Kommer garanterat att bli lika gott som vanligt.

Toodles!

Work out

Kategori: Träning och hälsa

Om en och en halv timme har jag ett hårt träningspass att se fram emot. Jag känner peppen och jag planerar att både jag och Anny ska få en sån träningsvärk så vi inte kan röra oss på flera dagar!

Fällkniven, medicinbollen, armdödaren, crosstrainer och hantlar tänker iaf jag köra, och självklart ska jag tvinga med mig Anny på det också. Piskan kommer fram och jag kommer idag att köra PT á la Jillian från biggest loser. No mercy!

Det ska iaf bli jätteskönt att träna. Jag var lite sugen igår också men kände att det skulle bli för sent. Sen får jag försöka träna på söndag också, men vi får se hur matt jag är efter skoterkortet.


Nu kör vi!

Mössor

Kategori: Random

Gud vad effektivt det blev helt plötsligt. Mailade ut på jobbet och sa att jag säljer mössor och jag är nu uppe i 5 intresserade varav tre av dessa verkar ganska klara på att dom ska köpa en mössa. Mamma ska också ta med sig mössor på sitt jobb och försöka sälja några där. Det bådar gott!

Och har det dessutom börjat så kan ju ryktet sprida sig vilket leder till fler kunder. I love it. Och det känns verkligen hur bra som helst!

Så här ska säljas mössor kära vänner!

Drive

Kategori: Random

Gud vad den här veckan har gått fort. Känns som att jag på nåt sätt ligger en dag efter hela tiden. För mig känns det som onsdag idag just eftersom veckan har gått så fort. Men det är ju för tusan torsdag redan! Och det innebär att det snart är helg. Det känns skönt. Även fast jag har en fullbokad helg så är det ändå några dagar fritt från arbete vilket är viktigast.

Skoterkortet ska ju tas i helgen. Kommer nog att gå bra och jag kan ärligt säga att jag inte är det minsta nervös. Borde kanske vara det eftersom jag suttit på en skoter en gång och då har jag bara åkt med, inte kört. Så det kan minst sagt bli spännande. Men det är jag inte.

Igår hängde jag med Emelie. Vi lagade mat och kollade på bonde och hann även med att diskutera våran kommande backpackingresa en hel del. Kändes skönt att prata lite om det eftersom vi borde göra det lite mer klart vilka länder vi faktiskt ska till. Sen är det ett problem att vi båda är envisa. Hon vill åka till Borneo, det vill inte jag, men ingen ger sig. Så vi kom fram till att det bästa är att läsa på lite om potentiella länder och utgå från det sen. Hon var tveksam till Kina också, men jag ska bannemig till Kina och det tror jag hon blev lite mer övertygad om iaf. Kompromisser kommer det att bli en hel del iaf.

Idag blir det jobb till 16:40 sen ska jag träna med Anny, och ja det är jag som är Jillian från Biggest Loser. Piskan kommer fram! Eller iaf fällkniven.. och medicinbollen..

Efter det så blir det häng med sockersniff! Som jag har längtat efter den dagen. Och efter den här tiden hon är hemma lär det dröja tills i juni tills våra vägar korsas igen. Men jag tar vara på dom här två veckorna hon är hemma och ryktet säger att hon har en hel del news att berätta, och sjuka saker såklart. Det är ju ändå Erica vi snackar om liksom.

Men nu ska jag jobba först och främst! Later.

Resfeber

Kategori: Resor

Gud vad jag vill åka utomlands nu. Förhoppningsvis blir det LA i maj med X om allt går vägen, det skulle vara nice. Gratis boende och så. Sjukt sweet. Sen har jag alltid varit väldigt sugen på USA, men det har dock inte legat högst på min lista. Men ändå listan över länder jag ska besöka minst tre gånger innan jag dör. Det som lockar mer just nu är Asien och Australien. Men LA är inte fy och skam det heller. Och Asien kommer jag ändå att få om ganska precis ett år.

I Asien är det som lockar mest just nu vita stränder, Kinesiska muren, surfing, mat, massor med kultur och helt enkelt att egentligen! I Australien är det också där allt. Jag kan inte riktigt sätta ord på vad det är som lockar. Jag vill bara dit. Se och uppleva allt. Och såklart njuta av värmen.

Men jag ska nog hinna med allt jag vill. Jag är ju ändå ung. Men något jag vet är att när jag blir äldre och skaffar familj och allt vill jag ändå försöka resa utomlands en gång per år. Visa mina barn världen också. Jag fick tyvärr inte så mycket utland som barn och har därför inte sett så mycket. Men det finns ju anledningar till detta. Exempelvis att vi besöka Lysekil varje år istället eftersom farmor och farfar bodde där. Och det är ju nästan Sveriges motsvarighet till utlandet.

Men innan allt sånt ska jag åka runt så mycket jag kan. Jag ska uppleva så mycket jag bara kan och inte behöva känna när jag blir äldre "jag önskar att jag gjorde det när jag var ung och kunde". Det hör man så ofta tycker jag. Från äldre människor som säger "Passa på medans du är ung för sedan går det inte längre". Klart man kan resa när man har familj men absolut inte på samma sätt.


Los Angeles

Snön är här!

Kategori: Random

Äntligen. Dock så är den inte här för att stanna, men det snöade igår. Och tack vare mamma så missade jag det inte den här gången! Hon ringde och sa att det snöar och det gjorde det verkligen. Jättemycket, men det var för varmt så det la sig inte riktigt. Men det är ändå lite vitt här och där.

Över till annat. Jag har fått högre lön än vad det först var sagt i Hovden. Det känns jättebra. Först bittert eftersom Anita fick ännu mer men ändå skönt. Det blir bra med pengar! Och dessutom finns det inget där att bränna pengarna på förutom mat. Så det kommer absolut gå bra att spara pengar. Det känns bra helt enkelt och det märks att det börjar närma sig! Inte alls långt kvar nu. 47 dagar. Det är snart det.


Hovden - Här ska jag bo i vinter. Fast med snö.

Green

Kategori: Random

Sådärja, då är det "bara" fem timmar kvar. Men det går nog fort. Sen får jag sluta i tid idag vilket känns väldigt bra. Längesen jag slutade innan fem så det ska bli skönt att komma hem i tid och ha gott om fritid innan man måste gå och lägga sig. Så blir det inte bara laga mat och sova som det har blivit mycket på senaste.

Jag är träningssugen, får se om jag kanske drar mig iväg ikväll och tränar lite. Annars ska jag nog träna med Anny imorgon som jag förstod det. Hoppas det. Tränade sist i lördags och det gick jättebra! Körde superhårt på crosstrainern sen med fria hantlar och därefter lite övningar som fällkniven, medecinboll osv. Väldigt innehållsrikt pass och sjukt bra träning.

Gud vad jag skriver tråkiga saker.

L'amour

Kategori: Random

Idag när jag klev upp var det mörkt ute. Det är det förvisso nu också. Det känns jättekonstigt att vara uppe när det fortfarande är mörkt. Men ändå skönt att jag får sluta tidigt idag.

Min mage är fortfarande paj och jag vill kräkas mest hela tiden, dock så har jag inget i min lilla mage att kräkas upp. Men det får gå ändå. Jag har ångest över att jag gick hem igår, men jag hade inte mycket till val. Att jag är uppe idag är för mig en förjävla bedrift och jag kommer förmodligen leva på endast vatten idag.

Trots att min mage går sönder sakta men säkert så är jag ändå på bra humör idag. Har sovit jättegott inatt och det var så himla skönt så jag kan inte ens beskriva det. Sen kommer mitt sockersniff idag! Hurra!

Later.

Mage

Kategori: Random

Berättade jag att pricken över i:et är att jag har dödliga smärtor i magen också men inte har råd att gå hem? Näe jag glömde visst det. Som sagt. Bra dag idag. Inte.

Not a good day

Kategori: Random

Idag är en riktigt dålig dag. Jag blir så less på allt. Och det är ingen som förstår någonting heller. Det hela började med att jag får veta att jag kommande period kommer vara tvungen att börja 6 fast jag sagt att jag inte kan det då jag isf måste ta taxi för 200 spänn vilket inte riktigt känns värt. Efter det har det bara gått neråt.

Det har varit skönt med helg. Inte alls lika mkt vila och lugn och ro som jag hoppats på men det får jag väl leva med. Det var mysigt att hänga med Emelie as always och mitt sockersniff kommer hem imorgon och blir hemma i två veckor vilket just nu känns som det enda positiva i mitt liv. Men det ska bli kul att se henne igen!



 Jag säger det jag säger och inget annat. Inga gömda undermeningar i meningen eller nåt.

Let it snow

Kategori: Random

Jag missade tydligen årets första snö. Nu är jag lite smått deprimerad faktiskt. Jag, typ den enda personen i världen som älskar snö och allt som hör därtill, missade den första snön. Inte okej. Men det var ju inte långvarigt iaf så snart kanske den riktiga snön kommer för att stanna! Och då ska jag inte missa det!

Nu är det två timmar kvar. Tiden går numera väldigt sakta. Attans.

I'm on fire!

Kategori: Random

Idag är jag så extremt duktig! Det var riktigt länge sen motivationen och arbetshastigheten var så hög. Jag jobbar kanonbra helt enkelt! Nu har jag lunch och dricker kaffe. Sen ska jag köra på i typ 4 timmar till sen är det helg. Hurraaaa!

Det går inte att beskriva hur skönt det känns med en helg framför mig med endast lugna planer. Förra helgen jobbade jag ju och helgen innan det var jag på jobbfest. Alltså har min uberviktiga vila blivit lidande. Många av mina vänner tycker jag är knäpp som typ vill gå och lägga mig klockan 21 om kvällarna. Men om jag ska vara på topp måste jag ha minst 10 timmars sömn och då måste man ju gå och lägga sig i tid. Inatt fick jag sova 11 timmar och det kändes väldigt viktigt och har förmodligen mycket att göra med mitt glada humör idag.

Jobb till klockan 19 är det iaf som gäller idag. Sen kanske det blir en promenad och sen får jag förhoppningsvis njuta av massa lost. Imorgon blir det tjejkväll med Emelie, laga fläskfilé med potatisgratäng och någon snitsig efterrätt ska jag överraska med. Vet dock inte vad än, men jag har några alternativ.

Morgondagen bjuder förmodligen på lite träning också. Har haft ett alldeles för långt uppehåll nu.

Later dudes!

Brämhults

Kategori: Random

Börjar dagen på ett riktigt bra sätt idag. Min dagliga activia såklart, och även en Brämhults smoothie. Vart så extremt sugen på typ juice imorse så jag var tvungen att springa och köpa mig en innan jobbet. Ananas och mango smak. Det är precis i min smak!

Jag är på topphumör idag! Kan bero på att jag har haft sovmorgon och fick sova lite längre för första gången på ett tag. Sen hann jag tillochmed läsa lite på morgonen också. Kämpar på med Blondinbellas Egoboost. Började läsa den för ganska länge sen, och läste rätt intensivt men sen blev det bara inte av.

Men nu har jag 20 sidor kvar som jag ska läsa i helgen så jag kan lägga All togheter dead på sin rätta plats istället. Alltså på sängbordet. Har ju läst nästan hela serien av True Blood böckerna. Jag är inne på sjunde boken, dock så är jag mitt i den och slutade läsa för ett bra tag sen. Det fanns helt enkelt inte lika mycket tid en vacker dag och mitt slaviska läsande fick läggas på hyllan. Men nu börjar jag uppskatta att läsa igen. Kanske inte så mycket som jag önskar, men jag kan ju läsa ibland iaf!

Nu är det iaf dags för mig att börja jobba, sen ikväll blir det lugnt och allmänt chill, sovmorgon imorgon kommer bli skönt sen blir det häng med min Emelie imorgon. Laga en massa god mat också! En underbar helg kommer det att bli. Det är jag säker på.

Reboot

Kategori: Random

Nu är det nya tag. Nu ska jag inte tänka på hemskheter längre utan se allt från den ljusa sidan istället. Mycket bra initiativ av mig tycker jag! Så nu ska jag inte tänka på pengar någe mer för det finns dom som har det bra mycket värre än vad jag har det. Lyxproblem kallas det för. Jag har ju ändå råd med lite mat fortfarande.

Så nu kör vi! Nya tag. Andas in. Andas ut. Och sen var det borta. Jag är duktig på att hetsa upp mig själv men också duktig på att lugna mig själv.

Jag vill träna. Komma igång och köra body pump varje dag. Bli stark osv. Men snart så. När jag har kommit in i min nuvarande livssituation och vant mig lite så kör vi! Sista spurten innan jag drar till Norge. Det är för övrigt 53 dagar kvar tills jag åker. Och jag kan inte ens beskriva hur bra det faktiskt känns. 53 dagar är ingen tid alls, det går jättefort!

Anxiety

Kategori: Random

Jag har ekonomisk ångest. Det har jag jämt numera. Ända sen jag flyttade hemifrån och insåg hur patetiskt lite jag faktiskt tjänar. Det är riktigt jobbigt kan jag lova. Inte kunna spara en krona. Det beror inte på att jag har höga avgifter för det har jag inte, utan det beror på att jag tjänar så lite. Det ska minst sagt bli skönt att åka till Hovden och tjäna en normal lön där man inte behöver vakna mitt i natten varje natt och helt enkelt oroa sig över hur det egentligen ska sluta.

Jag önskar att jag var smart, så jag hade haft kanonbra betyg och hade kunnat bli nåt lite mer välbetald. Men det är jag inte. Jag är rena motsvarigheten till läshuvud. Måste läsa samma sak typ 100 gånger innan jag faktiskt får in det jag läser i huvudet. Jag önskar också att jag hade lärt mig att spara pengar i yngre ålder. Nu vet jag hur man lever billigt, men det är ändå inget kvar att spara. Men jag får helt enkelt leva ännu billigare. Typ vatten och bröd.

Det suger iaf.

Paradise

Kategori: Random

Ikväll kommer jag att sitta som fastklistrad framför tvn. Höst-tv är det bästa som finns i den kategorin. Det är mystv på hög nivå, oftast inspelat på sommaren så man kan drömma sig bort lite. Ikväll blir det Paradise Hotel och Bonde söker fru. Sen måste jag ju få min daliga dos av lost också! Jag är helt obsessed.

Fick min första julklapp igår! Ett underställ i ullfrotté som jag beställde som momma sa att hon kunde bjuda på i julklapp. Så det fick jag. Sen idag så får jag en till julklapp av Emelie! Små pajformar och en lite större, men ändå inte för stor. Hon är uppmärksam den tjejen. I torsdags när vi hängde klagade jag på min extremt stora pajform som blev typ två pajer om man skulle täcka hela. Men nu har jag en lagom. Som är lila dessutom! Sen var dom små pajformarna rosa. Mina färger alltså :) Så nu ska det bakas framöver! Och jag ska baka nåt extra gott i mina nya formar på lördag när vi ska ha myskväll.

Fick också en skål i form av en cupcake av mamma här om dagen. Den är jättesöt och den ska användas som sockerskål vilket mamma redan klurat ut.

Toodles!

Mums

Kategori: Random

Nuså! Tre arbetsdagar kvar innan helg. Det känns helt okej eftersom min början av veckan var rätt skön. Ledig i måndags och utbildning igår. Så nu kör vi. Tre dagar till helg kan jag absolut leva med eftersom det känns som måndag idag.

I övrigt har det egentligen inte hänt nånting sen sist. Kollat lite lost, hälsat på momma och moffa. Haft så ont i magen så jag tror att jag kommer att avlida. Men annars inget speciellt.

Gud vilken rolig update det blev känner jag. Toodles

Sleepy

Kategori: Random

Det var en tuff natt inatt, jag somnade 21 för att jag var helt totalt slut och ville få igen lite sömn. Jättebra kändes det. Sen kom anledningar till att jag klockan 02:30 vaknade, kunde inte somna om förrns 05:00. Så idag är jag trött och faktiskt rätt arg. Tackar vet jag min far som alltid är på min sida och har varit extremt megasnäll det senaste dygnet. Han är alltid snäll men så snäll som han var igår och skjutsen jag fick imorse gör mig nästan tårögd.

Önskar att jag hade pengar så jag kunde skicka en bukett med blommor till han. Men det kan jag inte för jag har inte mkt kvar. Speciellt inte efter ikväll då jag och bror ska gå på bio och ut och käka. Men det ska bli trevligt med lite bror och syster häng så det är värt att leva fattigt resten av månaden.

Nu har jag en lång och jobbig arbetsdag att se fram emot. Jag som skulle vara utvilad och pigg idag. Men det kunde jag uppenbarligen glömma. Så nu kommer dagen bli lång, jag kommer vara nära till sömn hela dagen och det känns allmänt pissigt. Tur att jag är ledig imorgon så jag förhoppningsvis kan få sova en stund. Och sova en hel natt dessutom. Hade varit skönt om jag får det.

Bye bye.

Far far away

Kategori: Random

Jag vill åka bort nu. Ligga på en strand med en god bok i handen och gott sällskap i form av den bästa vännen man kan ha vid min sida. Nämligen Emelie. Men om ett år är vi snart på väg. Men ett år känns så långt bort. Jag måste nog fly till en strand i vår eller sommar. Känns välbehövligt.

Två lååånga timmar kvar tills jag får åka hem nu. Då ska jag åka till pappsen och få i mig lite mat i form av tacos. Det ska bli riktigt gott. Sen ska jag ta mig en riktigt lång och varm dusch eller kanske ett bad. Tycker dock att det är skönare att duscha än att bada. Blir så långtråkigt när man badar på nåt vis. Men det är skönt ibland. Nu kom jag av ämnet. Sen ska jag forsätta mitt maniska lost-tittande och sova.

Skönt att jag är ledig på måndag iaf. Ledigheten är inte så långt borta. Främst sovmorgonen jag vill åt. Och ingen stress. Bara kunna göra precis vad man känner för hela dagen. Det gillas.

Update

Kategori: Random

Julmarknaden blir inte av för mig i år. Det var för många saker som stred emot tyvärr. Det känns jättetrist, speciellt eftersom jag jobbat så hårt för att få alla mössor klara i tid. Så nu har jag typ 40 mössor. Kanske mer, som bara ligger i en låda hemma. Så nu gäller det att försöka kränga loss dom på andra håll. Ska försöka lägga upp bilder på diverse platser och på så vis förhoppningsvis sälja några på det sättet. 

Om inte annat så får jag spara till kommande lansering av hemsida. Dock så kommer det förmodligen att dröja ett tag tills dess. Ska ju dels flytta till Norge om exakt 58 dagar. Så innan det är det ingen mening för jag kan inte driva den från utlandet. När jag kommer hem hade jag kunnat köra igång, men det är inte heller någon mening för let's face it, mössor säljer inte på sommaren. Sen är det höst. Den perfekta tiden för att köra igång, men då åker jag till Asien i typ november. Men efter det så kan jag ju köra igång. Det blir nog bra till slut.

I övrigt så fortsätter jag att kämpa på och halva dagen har typ gått nu. Ciao.

Mjukis

Kategori: Random

Usch det borde vara olagligt att jobba så här tidigt på en lördag. Men det blir ju som tur är lite ob för det. Men det är ändå väldigt jobbigt att kliva upp typ klockan sju. Speciellt med vetskapen att det är lördag och att alla människor med normala jobb ligger och sover nu. Men jag hyllar dagen i ära med att ha riktiga mjukiskläder på mig. Lite skönt måste man ju få ha det, även om det är fult. Men vem bryr sig om sånt.

Jobbar till 16:40 idag. Samma sak imorgon. Imorgon ska jag och bror gå på Toy story 3 i 3D. Varken han eller jag har varit på nån 3D film så det ska bli skoj. Har varit på 3D men det var på cosmonova och en naturfilm så det var kanske inte lika häftigt. Kan tänka mig att animerade filmer gör sig väldigt bra i 3D. Skräckfilm skulle jag aldrig kolla på i det. Fy. Skräckfilm över huvud taget kollar jag inte på. Varför ska man skrämma upp sig själv? Näe efter Rec för typ tre år sedan är jag förstörd för skräckfilmer för alltid.

Mamma åker på ikea idag och hon ska köpa med sig bland annat en bokhylla till mig. Den där ouppackade lådan med böcker börjar störa mig ganska rejält nu. Men nu behöver jag inte tänka på det längre! Skönt.

Har egentligen inget vettigt att skriva mer än att beklaga mig själv för min trötthet. Jag får drömma mig bort så länge.

Fall

Kategori: Random

Nu slutar jag och ska köpa med mig lite mat hem för att sedan spendera kvällen i soffan framför lost. Solo. Men det kan jag väl leva med I guess.

Vill absolut inte kliva upp läskigt tidigt imorgon och på söndag men har inte så mycket till val som jag önskar att jag hade. Hade gärna jobbat senare, helst inte jobbat alls. Så nu ska en trött emelie släpa sig till nåt random matställe och köpa mat och kolla på tv. Kul kväll. Men det ska bli skönt!

Adjö

Until the end of times

Kategori: Random

X är hemma! :D:D:D Det är underbart på alla sätt och vis. Trist att det gick som det gick för dom dock, men jag är ju nöjd! Dock så är det lite oklart hur länge jag får krama på han innan han måste åka igen.

Igår efter jobbet drog jag och Emelie hem till lägenheten och började laga mat. Baconsås och pasta blev det. Kan vara bland den godaste vardagsmaten som finns. Sen blev det dags för halv åtta hos mig och Robinson. Me like! Bakade också en paj med trädgårdsbär där mitt i någonstans, den blev smaskens. Och jag har saknat att baka. Dock så blir det mer avancerade grejer inom kort. En bärpaj kan liksom en apa baka utan recept. Det var hur som helst väldigt trevligt och det blev en tidig kväll.

Till min stora lycka hade mina Lost-boxar kommit igår. Emelie kan intyga att jag va överlycklig och drog en liten segerdans. När hon hade åkt hem och jag hade duschat och gjort mig i ordning för kvällen blev det dags. Skulle kolla på ett avsnitt eftersom klockan var rätt mycket. Men jag fuskade lite och kollade på två. Så idag är jag trött. Somnade typ tolv. Vaknar i en chock klockan 02:30 av en duns i lägenheten. Kommer då på att det var X. Sen somnade jag inte om förrns 03:30. Så jag är rejält trött idag. Men på måndag får jag sova ut!

Nu blir det jobb till klockan 18 sen ska jag hem och laga middag och ha det allmänt chill. Förmodligen krama lite extra på x också.

Usch

Kategori: Random

Funderar starkt på att dra tillbaka min anmälan till julmarknaden då jag har fått den sämsta platsen på hela marknaden. En plats som kanske 1 procent besöker. Då kommer jag att gå back förmodligen. Det känns bara så jävla kasst alltihopa. Här har jag sett fram emot det här och jobbat så hårt för det. Det känns så jävla pissigt och trist att dom tar den nya utställaren på sämsta platsen, chansen att den utställaren ställer ut igen finns inte.

BLÄ för julmarknaden!

Sisådärja!

Kategori: Random

Då har jag fixat så jag inte behöver jobba 7 dagar i sträck. Ledig på måndag istället för torsdag och livet känns genast lättare.

Till min stora fasa upptäckte jag att dom goda köttbullarna jag gjorde igår inte var helt genomstekta, de flesta alltså. Dom som känner mig vet att jag är extremt petig med kött. Jag får inte för något bli påmind att det är en levande varelse som ligger på min tallrik. Därför går rött kött, kött med senor eller fett helt bort. Så med en köttbulle och lite ris i magen får jag nu klara mig tills ikväll. För det där äter jag inte. Även om jag kan äta runt det så går det inte. Jag ser det röda i köttfärsen och det går inte. Extra noga att köttet är genomstekt är det just med köttfärs. Så nu är jag jätteäcklad och äter ett äpple bara för att få smak av annat och försöka förtränga det hela.

Vilka problem man har alltså. Barn svälter i världen och här sitter jag och klagar. Men jag kan inte äta sånt!

Annars sitter jag och filosoferar, och håller alla tummar jag har för att det ska lösa sig för x i grannlandet. Annars får han bo hos mig! Tills jag åker i december iaf. Andra oroande tankar är att jag inte har ett skvatt kvar att leva på resten av månaden. Typ. Klart jag har pengar men dom ska egentligen sparas och jag vill inte ta från dom! Men det är bra på ett sätt. Nu kan jag äta skafferier och frys tom. Mjölk får jag köpa dock!

P.S X hör av dig och uppdatera mig please. D.S.

I will love you

Kategori: Random

Jag är jättetrött idag. Jag kan inte komma ihåg senast jag klev upp innan åtta som inte var frivilligt. Det var väldigt länge sen iaf. Men nu kommer det att ske mycket framöver tyvärr. Men det kan nog bli bra att sluta i tid och faktiskt ha kvällen kvar när man kommer hem. Som idag, slutar 17:20. När hände det senast? Ett halvår sedan typ. Men det ska bli skönt. Jag ska laga god mat och förhoppningsvis baka en paj och avnjuta detta framför halv åtta hos mig och robinson. Kanske kommer Emelie också. Vi får se.

Jag saknar dig X!

Come what may

Kategori: Random

Sen sist har jag handlat med pappa, kollat på bonde söker fru, lagat mat och stickat mössor. Receptet på en skön höstkväll och det enda som saknas är såklart x. Men som det ser ut just nu dröjer det inte lika länge tills vi ses. December förhoppningsvis! I love it.

Annars håller jag på att fylla externa hårddisken med massvis med filmer. Har så mycket filmer och serier nu så att chansen att jag någonsin kommer att känna att jag inte har något att titta på förmodligen aldrig kommer att infinna sig. Ser verkligen fram emot Six feet under kan jag säga. Har hört mycket bra om serien och det verkar vara min typ av serie. Men den sparar jag till Norge!

Nu är det snart läggdags och en av de lugnaste och skönaste dagarna i mitt liv är snart förbi. Nu är det som tidigare nämnt sju arbetsdagar framför mig innan jag får vara ledig igen. Kan bli kämpigt men jag tar en dag i taget och ser fram emot lugna och sköna kvällar istället för att tänka på jobb. Älskar hösttv. Idag bonde, imorgon robinson. Myspys på hög nivå.

Nej, nu borsta bissingarna, sen sova.

Milano

Kategori: Random

Gud vad jag älskar att vara ledig. Det är så skönt och extra skönt är det när man vet att man sedan har sju dagar i rad av arbete. Då kan jag med gott samvete gå med pyjamas till klockan två och bara dega i soffan hela dagen. Jobbar på ett sätt ändå dock. Stickar mössor på löpande band. Min egna lilla fabrik i soffan. Vilken dröm att göra det på heltid. En vacker dag hoppas jag.

Slötittar i alla fall på True Blood. Har sett första säsongen tusen gånger men det är det som är det fina. Jag kan inte va min egen fabrik om jag ska kolla på nåt jag aldrig sett förut. Så av den anledningen passar True Blood perfekt en dag som denna.

Ikväll ska jag laga grekiska köttbullar med ris. Som jag har längtat efter det. Det kommer att bli riktigt gott det kan jag lova. Sen funderar jag på att baka en kaka á la Leila Lindholm. Smaskens!

Stay tuned.


En hemsk bild på en vacker fjällvandring.

Roxanne Shante

Kategori: Random

Det var länge sen jag lyssnade på Hiphop. Men nu kände jag att det var dags, och nu inser jag hur mycket jag älskar det! Just nu lyssnas på Wu tang, Protect Ya neck. Me like! Roxanne Shante kommer alltid vara min favorit inom genren dock. Hon är grym.

Över till annat. Jag är hungrig, jag är hungrig rätt ofta nuförtiden. Förmodligen har det att göra med att jag lever på risgrynsgröt men det ska det bli ändring på ikväll! Jag ser fram emot mat med tuggmotstånd. Mums. Jag älskar mat, jag förtjänar att vara tjock egentligen så mycket som jag älskar mat. Men som tur är så är jag inte tjock ändå. Vissa har det bra.

Jag vill också åka bräda. Jag ser fram emot vintern. Bräda i princip varje dag! Wihooo

Freedom

Kategori: Random

Jag fick min lediga dag imorgon istället för på torsdag. Det kändes extremt viktigt eftersom jag tror att jag behöver en ledig dag nu, mer än sen. Visst kommer det att bli 7 dagars arbetsvecka men det klarar jag! Har dessutom en utbildning på tisdag så då blir det ju lite lättare vecka nästa vecka.

Så imorgon ska jag verkligen njuta och bara ta det riktigt lugnt. Något som är ännu viktigare är att Bonde söker fru börjar imorgon! Som jag har längtat! Världens mysigaste program, utan tvekan. Visst var det lite mer charm på bönderna för några år sedan men det är ändå riktigt bra! Så imorgon klockan 20:00 sitter jag fastklistrad framför tvn. Det är en helig timme.

Mer än så hade jag väl inte på bordet just nu. Toodles

3 timmar kvar

Kategori: Random

Hur i hela friden ska det gå när jag redan nu känner att jag vill hem nu på en gång. Förmiddagen gick fort. Nu går tiden i slowmotion. Men jag ska köpa en korv och en energidryck snart så jag piggnar till lite. Annars kommer jag seriöst att både dö i hunger och däcka här och nu.

Förhoppningsvis kommer jag att klara de sista tre timmarna och jag hoppas verkligen att tiden kommer att rusa förbi så att jag får komma hem och kolla på film och sova.

Väntar också med spänning på lost-boxarna jag vann på tradera. säsong 3 och 4. Det är jobbigt att vänta när man vill se fortsättningen! Jag har glömt bort det mesta från när jag kollade för några år sedan, kommer bara ihåg ett fåtal saker så det är kul när man ser och sen kommer ihåg igen. Jag älskar Lost.

Apropå kärlek så saknar jag x. Ingen överraskning kanske, men saknaden blir mer och mer konkret varje dag och man inser mer och mer att han inte längre är i detta land. Tråkigt är det, men det kommer att gå bra. Om man intalar sig själv nåt annat kommer det inte att gå bra. Men jag tror att det kommer gå bra. Visst kommer det att vara nåt så läskigt jobbigt, men det är en annan sak.

Jag är trött.

Måndag

Kategori: Random

Idag ska jag jobba 12-21. Kollade min kalender och såg att jag börjar dagen med massage! Hur bra start är inte det på en superlång vecka? Rätt bra om du frågar mig. Så det kommer bli en bra dag, dagen går alltid fortare när man har något annat på schemat.

I övrigt så hatar jag folktandvården, dom ringde och väckte mig klockan åtta idag, jag sa nej jag kan inte komma idag, inte den här månaden öht, men hon fortsatte att rabbla upp en massa tider. Till slut sa jag "ursäkta med jag sover, ring inte mig, jag ringer er när jag har tid" och lust att betala en massa pengar för att få reda på att jag inte har några hål. Inte riktigt värt det känner jag. Speciellt eftersom jag har lite klent med pengar den här månaden så skippar jag det.

Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan bege mig till jobbet. Ciao

Wash

Kategori: Random

Igår var jag på jobbfest som tidigare sagt. Det var väl okej men det flippar alltid på ett eller annat sätt på tillställningar med jobbet. Helst nån högre stående som gör bort sig. Den här gången var inget undantag. Ångrar dock så här i efterhand att jag signade upp på att gå. Det var väl trevligt och så men helt ärligt hade det vart skönare å bara tagit det lugnt istället.

Idag är jag trött, vaknade supertidigt av någon anledning imorse så jag är troett hest idag. Men men, det tar jag igen.

Annars tvättas det för fullt för min del idag, är dock klar nu och nu är det bara kläder som ska torka. Men det är skönt att ha tvätten gjord, speciellt när man inte tvättat på länge och knappt har några kläder kvar.

Jag har egentligen inget vettigt att skriva idag förutom att jag saknar x.

I just want to feel you

Kategori: Random

Herregud vad man blir berörd av PS I Love You. Ända in i själen och hjärtat. Inte många filmer som kan göra så, men den kan det. Alla måste se den. (Det gäller även dig x)

Hur som helst. Nu ska jag sminka mig lite snabbt sen ska jag åka på jobbkalas eller vad man ska kalla det. Leka lekar hela dagen och äta middag ikväll. Får se vad det blir, jag hade dock helst kommit på endast middagen. Är inte på humör för att leka konstiga lekar idag. Fast det är jag typ aldrig. Tror att skolan har förstört sånt. Brännboll vill jag aldrig spela igen. Det är helt enkelt uttjatat med allt sånt från alla friluftsdagar.


Later.

Relax

Kategori: Random

Nu ska jag börja min sköna kväll. Tvätta av sminket, dra på mig mjukisar, sätta på lost, sticka en mössa och dricka ett glas cola. Det enda som saknas för en perfekt kväll är x. Annars är kvällen perfekt.

Varit och ätit hos pappa, det var trevligt. Gratis är gott sägs det ju. Sen åkte vi och handlade. Fläskfilé för 30 spänn kilot kan man ju inte direkt gå miste om.

Kort och informativt inlägg. Bjuder på en bild istället.


Kalasfull var jag på mösspåtagnigningen.

Spänningshuvudvärk

Kategori: Random

Är bland det värsta som finns i smärtväg. Eftersom ipren inte hjälper, vatten inte hjälper, socker inte hjälper, glasögon hjälper inte och listan är lång. Någon som dock hjälper är tigerbalsam. Har jag något tigerbalsam med mig? Nej. Jag funderar dock starkt på att i fortsättningen alltid ha med mig tigerbalsam eftersom jag vet att det fungerar mot min spänningshuvudvärk som allt för ofta uppstår på jobbet främst.

Var på Akademibokhandeln på lunchen och skulle leta reda på Lauren Conrads böcker. Dom fanns dock inte men jag köpte med mig The Carrie Diaries istället. Alltså livet som Carrie före Sex and the city. Om när hon var ung och sånt. Det ska bli kul läsning. Dock så gillade jag verkligen inte boken satc. Men den här kan säkert vara bättre!

Saknar redan x. Det känns tomt, och ännu mer kommer det att märkas för nu har det ändå bara gått en dag. Men det går förhoppningsvis bra.

Fick nyss veta att hyran för vår "lägenhet" i Norge har höjts. Mest troligt. Ganska stor skillnad blir det i svenska kronor för det som först var sagt. Ungefär 1100 svenska kronor mer i månaden hamnar det på i dagsläget. Men vi hoppas att det löser sig. Vi ska bo i en barack med lägenheter. Hoppas att det är som en egen lägenhet med kök dusch och allt i själva lägenheten. Dela det med massa andra känns ju inge vidare för den höga hyran. 3400 svenska i månaden ungefär. För så mkt pengar hoppas jag verkligen att det är en bra lägenhet.

Weekend

Kategori: Random

Äntligen är det helg. Snart. Klockan 18:10 för att vara exakt. Då är det helg för mig. Ska bli riktigt skönt och jag ser fram emot en riktigt lugn kväll. Med lite lost, har bara ett avsnitt kvar på andra säsongen vilket är lite bittert eftersom jag bara har två första säsongerna. Men jag håller på att buda på fortsättningen på tradera så jag hoppas på det bästa! Dock så kommer jag ändå vara tvungen att vänta till nästa vecka oavsett. Men det ska nog gå bra. Då kan jag sluta med min besatthet några dagar iaf. Men det är ju så spännande! Även om jag sett dom här avsnitten förut så är det riktigt spännande!

Annars i helgen ska jag tvätta och på middag med jobbet. Kanske blir det spa-kväll för mig och Emelie på söndag också eftersom vi misslyckades med det förra helgen. Men först och främst ska jag njuta av en lugn kväll ikväll som sagt. Sticka mössor ska jag göra, kolla på film ska jag göra. Kanske köpa min nya craving, yakitori-spett från Samurai. Har sällan ätit något så gott. Nom nom!

Sist jag skulle kolla på PS I Love you blev det tyvärr inte av. Så den ligger högst upp på min lista ikväll! Den vackraste filmen som finns. Inget ljug. Gråtfilm och ändå feelgood film. Jag blir tårögd bara jag tänker på den.