Emelie

Love the life you live - live the life you love

Concrete walls

Kategori: the real me

Herregud jag är helt slut. Man blir verkligen inte pigg av att jobba helg när man dessutom ska kliva upp mycket tidigare än vad man är van med en hel vecka. Imorgon får jag min sjukt efterlängtade sovmorgon. Då kommer jag få massvis med kraft och "hård"bantning inför USA. Ser ju ut som en strandad val just nu och det går ju verkligen inte. Det började rätt bra förra veckan, men sen kom den här helgen och då gick det nerför. Att börja träna å sånt när man ska jobba helg är ingen bra idé märkte jag. Då vill man unna sig gott på kvällen om man ska klara med helgen och att gå ut och gå på kvällen i spöregn känns inte så lockande när man är supertrött.


Aja, imorgon får jag sova ut och hela mitt liv kommer kännas sjukt mycket bättre.


Annars då. Jo igår började det med att jag jobbade som sagt, sen drog jag med M med familj till svärmor och käkade kycklingpaj och tårta. Jag fick dessutom en utomhusblomma och hallontryffel från åre chokladfabrik för att jag fyllt år. Det var snällt tycker jag :)


Efter middagen bar det tillbaka in till stan för baksmällan 2 med M och hans bros. Den va väl okej, men det kändes liksom som att man hade sett den förut så det var inget spännande direkt. Men den var okej som sagt. Hade varit mkt bättre om man inte sett den första.


Idag blir det jobb till 18, sen ska jag ta min fina cykel och cykla hem. Därefter ska jag ge mig på ett försök på en promenad. Hoppas att det fina vädret håller i sig!


Just det. Imorgon ska jag förmodligen fika med Joanna också! Jättelängesen jag träffade henne så det blir kul. Sen ska jag på seko-möte och middag och bowling. Blir nog en bra dag.

Aja, nu blir det jobb. Ciao.

Keep the streets empty for me

Kategori: the real me

Jahopp, här händer det inte mycket inte. Jobbar, äter, kollar på big brother, sover, stickar. Typ så.


Nåt annat jag gör är att längta till USA! :D Det är imorgon två veckor kvar vilket känns helt awesome. Verkar ju som att askmolnet inte kommer hålla på så länge till så då behöver man ju inte oroa sig för det heller. Det kommer bli så himla grymt känner jag. En semester med Mc o co. Kollat lite hur vädret ligger till också och det ser ju minst sagt lovande ut. I alla fall i Los Angeles. Jag hoppas att vi kommer gå på sea world. Det skulle va jättekul och något jag drömt om sen jag va en liten tjej. Att se en massa späckhuggare hoppa omkring bara några meter framför lär ju vara en upplevelse man bär med sig resten av livet. Så jag hoppas att mina medresenärer också vill det.


Annars ska vi åka runt lite, eller ganska mycket faktiskt, till Vegas, San fransisco, Yosmite, San Diego och Mexico. Sen tror jag att det är lite mer också, men dessa platser är inget jag vet om. En sak är säker och det är att jag måste ladda upp med riktigt bra åksjukepiller. Jag kan bli åksjuk när jag åker i typ fem minuter så det är ganska illa. Att spendera två veckor med konstant illamående känns inte heller som en hit. Så jag ska hitta nåt bra, vanliga åksjukepiller funkar inte så jättebra. Lite, men inte helt. Såg att det finns både tuggummi och armband numera så något ska jag nog kunna hitta, som man helst inte blir så seg av också.


Det blir nog bra hursomhelst, men med bra åksjukepiller blir det nog bättre :P


Jag ser fram emot att bli ännu brunare än vad jag är nu och få så mycket sol som möjligt. Apropå brunheten så är det många som säger nuförtiden "gud vad brun du är". Det känns bra, för jag gillar att vara brun :)


Igår var jag ledig. Då diskade jag, lagade storkok, stickade och kollade på Big brother. Dagen avslutades med pirates 4 med brorsan. Den va väl okej.


Den här helgen ska jag jobba. Det suger. Over and out.

Stukade fingrar

Kategori: Norge

Helgen började med after work med emelie som sedan blev till en utekväll med mclovin och co. hemma hos han klämde jag fingrarna och tre fingrar var helt sjuka av smärta. drog till akuten efter krogen och kom tillbaka på lördagen för att röntga. hängde där halva dagen för att sedan få höra att det inte va nåt fel. skumt men skönt ändå. dock så kan jag inte böja långfingret, och pekfingret och ringfingret är onda. hur jag ska kunna jobba nu är lite av en undran... hur ska detta gå undrar jag.. men den som lever får se. ciao.

xidemood.com

Kategori: Norge

Sjukt bra sida när man vill lyssna på färdiga spellistor. I love it. Förut hade Rebecca&Fiona en lista där men den finns tyvärr inte längre. Dock så är Pepes Bodegas lista sjukt bra när man jobbar. Då blir man verkligen pigg och alert. Och det funkar kanon för att jobba hårt och få tiden att gå fortare. Gårdagen bara svischade förbi :)


Jag och Emelie var på Red riding hood igår. Jag gillade den verkligen. Soundtracket var också helt awesome. Jag säger bara Fever Ray - The Wolf. Min nya favoritlåt skulle jag tro. Lite röyksopp över det hela. Var stensäker på att det var det också men det vare inte.


Ikväll blir det jobb till 21 sen händer det nog inte mycket mer än matlagning efter det skulle jag tro.


Imorgon var det snack om att jag och Emelie skulle köra en girls night och dricka vin och kanske gå ut och skaka våra lurviga ben. Det visar sig helt enkelt.


Toodles!

Focus

Kategori: Norge

Gud vad man blir på bra humör av bra väder. Det är verkligen strålande väder och tack vare det är jag klar även fast jag har en lång arbetsdag framför mig. Tänk vad lite sol kan göra.


Om en vecka fyller jag år och ska ha kalas så jag bakade också lite kakor imorse, men mer kakor ska bakas innan det är dags. Så himla mysigt att baka!


Nu ska jag jobba till 21 och samma sak gäller imorgon. Sen på torsdag är planen att jag och Emelie ska gå på bio på rödluvan :)


Toodles!

Tjock, jo det är jag

Kategori: Norge

Skandal är det. Drygt 7-8 kilo har jag gått upp under den tid jag befann mig i Norge. Jag väger nu mer än vad jag någonsin har vägt förut. Men det kommer förhoppningsvis att försvinna snart, jag har börjat med LCHF och jag har inga tvivel på att jag ganska snart kommer vara tillbaka till min normala vikt igen.



Igår grillade jag och Mc, supergott blev det och mys på hög nivå med grillat, asti och allmänt härligt på baksidan i solen. Idag åkte jag med Mc till hans mammas stuga och hängde där en stund, sen har jag varit och hämtat min cykel hos mamma, gått på promenad till coop och tillbaka samt diskat och fått mig lite mat. Nu sitter jag och kollar på du är vad du äter och inom kort kommer Emelie hit för lite tjejkväll.


Imorgon hoppas jag att det utlovade kanonvädret kommer så blir det både promenad och förmodligen lite fixande på baksidan. Jobbigast med att ha en baksida med gräs och annat. Man måste underhålla det. Men det är det helt klart värt.


Toodles!

Three little birds

Kategori: Norge

I söndags kom jag hem till Östersund, det är så himla skönt att vara hemma! Att vara som mest en kvarts resa från Mc, att sova i min egen säng i min egen lägenhet. Osv osv. Sen jag kom hem har jag mest umgåtts med mitt hjärta och bara chillat, att packa upp går ganska segt men det ska jag ta mig an imorrn.


Annars håller jag också på att måla om lite här i lägenheten som planerat. Just nu pågår projekt sängalkov som blir lila, sen väntar hallen som ska bli vit eller liknande och köksluckorna som också ska få sig en tur med penseln.



Tatuerade mig idag. Det tog rätt lång tid och gjorde såklart snuskigt ont men det blev så sjukt megasnyggt. Bild på det kommer när bandaget är borta och jag orkar lägga upp en bild.


Nu ska jag lyssna på P3 dokumentär, dricka påskmust och måla andra lagret i sängalkoven.

Toodles!