Emelie

Love the life you live - live the life you love

Melt my heart

Kategori: the real me

Sitter och försöker plugga. Det går så otroligt dåligt. Jag har ingen motivation i kroppen liksom. Är också första gången sen jag slutade snusa som jag måste sitta still och plugga så här länge i sträck så det kan kanske ha något med det att göra också. Sen är det dessutom läskigt hur ointressant det jag nu måste plugga är. Artiklar. Tråkiga artiklar. Som man ska lära sig mer eller mindre. BORING!
 
Ringde dock en klasskompis nyss och fick lite tips som gör att jag inte behöver lusläsa precis allt. Så det är ju skönt i alla fall! 
 
Annars då? Jag har varit snusfri i mer än tre veckor. Jag är imponerad av mig själv som har skött mig så bra faktiskt. Mamma kommer om mindre än två veckor också! Det kommer bli så trevligt! Och efter det är det typ dags för mig att åka hem och sen är det jul och sen är det januari och sen har jag gjort första terminen på uni! OMG!
 
 
Har klippt mig också. 
 
Före: 
 
Efter: 
 
 
Nej, nu ska jag återgå till pluggandet. Skulle ju faktiskt bara slå upp ett ord på datorn.

You give me fever

Kategori: the real me

Gud så härligt, fick en släng med feber med start i förrgår kväll. Men det är smällar man får ta när man klarar riktigt svåra tentor och kroppen får slappna av för första gången på 5 veckor.
 
Mår mycket bättre idag i alla fall. Funderar på om jag ska ta mig i kragen och gå till Kjell och co och klaga. Herregud vad jag ska klaga. Här har man köpt en hårddisk för 800 och den funkar inte. Hade kanske sett bättre ut om jag gick tillbaka med den lite tidigare, men nu kan jag skylla på att jag har försökt allt istället. 
 
I helgen har jag inte ett skvatt inplanerat och det känns rätt skönt just nu faktiskt. Kommer dock förmodligen bli rastlös antingen ikväll eller imorrn kväll. Men förhoppningsvis får jag en ny hårddisk som fungerar och isf kan jag nog säga att jag kommer ha massvis att göra!
 

Hallelujah

Kategori: the real me

Jag klarade den omöjliga tentan på första försöket! Herregud vad bra jag känner mig! Känns otroligt skönt att slippa omtenta också, kan liksom slappna av lite mer nu. Förmodligen därför jag också håller på att bli sjuk idag, all stress släppte liksom igår kväll.
 
Hur som helst så drog jag självklart och firade tentan med mina kära fellow students som också klarat den. Vi drog på HG och hade det gott, jag käkade en burger och drack två öl så kvällen blev ändå rätt ung. Drog hemåt vid 22.
 
Idag känner jag mig som sagt krasslig, ont i halsen och huvudet och febrig i kroppen. Men jag har prov imorrn så jag har tagit en ipren och satsar på att plugga ett tag till. Men imorgon efter 12 har jag helg så det är ju inte långt borta tills jag får vila :)
 
Ikväll blir det till att laga thaigryta till middag för att fira mina 10 dagar utan snus! Sen ska jag gotta ner mig i soffan med stickning, filtar, tända ljus och en kopp brunkullan. Shit vad mys jag ska ha det.
 
En till bild från halloween som en fotograf tog på mig och någon helt random :)
 

Men nu ska jag fortsätta med mitt pluggande!

Cold turkey rehab

Kategori: the real me

Nu är första salstentan gjord, jag har invigit min ovve, jag har varit på halloweenfest och jag har slutat snusa. Det är typ det som har hänt sen sist.
 
 
Tentan vet jag inte hur den gick, jag är inställd på omtenta men jag hoppas självklart att jag slipper det. Bör få veta det nästa torsdag om jag räknat rätt.
 
 
I torsdags var det åvveinvigning. Kan meddela att jag sällan blivit så skitig, skadad osv. Det bjöds på lekar där bland annat att åka på mage över filmjölk inkluderades.. Även en hel del fulvin inkluderades... Och blåmärken och träningsvärk.
 
Angående snusandet då. Jag slutade igår. Tvärt. Cold turkey rehab. Jag har sinnessjukt med abstinens, jag kunde inte sova inatt och jag är lite smått sugen ja. Har inte blivit arg på någon än. Eller jo det har jag men jag har hållt det för mig själv. Men det värsta är ändå att jag känner mig helt galet rastlös men samtidigt så orkelös. Ska ordna upp det nu genom att laga mat från grunden. Falafel med couscous och nån slags sås. Ska bli gott. 
 
Lovade moffa att jag skulle lägga upp en bild på mig från halloween. Tadaaa!
 
 
Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you, dear

Louder, louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak, I understand
Why you can't raise your voice to say