Emelie

Love the life you live - live the life you love

sleeeepy

Kategori:

Livet leker eftersom det är typ en halv sekund kvar tills jag ska ut i vuxenlivet och ta studenten. Yes, det är bara fem dagar kvar tills vi står där på trappan och skriker halsen av oss. Känns iaf sjukt skönt, och så otroligt skumt. Jag menar vad ska man göra sen? Man måste ju ta tag i livet. Fast å andra sidan så kommer jag att vara ledig när jag kommer hem från jobbet eller vad det nu blir. Inte behöva gå om kring och tänka på typ allt man måste göra. Som en börda som släpps från mitt bröst iaf. Tänkte på det igår. Jag har seriöst gått och oroat mig över mina betyg, typ jag har inte vart där på den lektionen vad ska jag göra nu, dom kommer sänka mitt betyg osv, men sen kom jag till insikt och kom på att dom satte betygen i torsdags! Det jag kanske oroade mig mest för var att jag va full och gjorde bort mig inför Sören och Anna i torsdags. Men wtf, jag tar studenten J


En annan grej med allt studentfirande är att det verkar bli alldeles för lite sömn. Hade tänkt förut att det inte skulle bli ett problem, men det blir det. Känns som att jag har sovit typ en tredjedel från vad jag brukar dom senaste tre veckorna. Iofs kanske det inte bara har att göra med studentfirande utan en viss person som håller mig vaken om nätterna också. Men men jag ska inte klaga för om typ en vecka drar jag å Anna till något varmt ställe och ligger på en beach nånstans i världen med en iskall öl i handen. Jag klagar inte.


Läste nyss igenom mitt senaste blogginlägg å såg hur sämst jag är på att skriva. Så jag ska härmed börja skriva i word för att sedan kopiera in det till bloggen. Sjukt ambitiöst och välbehövligt.


Har jobbat idag, vart rätt segt med tanke på min totala sömnbrist. Jättelätt att somna igår till hiphop på maxvolym. Jag nämner inga namn men lätt vare inte iaf. Hoppas det blir lite sömn inatt iaf. Blir nog ingen utgång ikväll utan vi sparar nog det tills imorrn och resten av veckan. Lite skönhetssömn kan jag behöva, börjar nog se rätt sliten ut nu.


Näe, nu har jag inget mer vettigt att skriva. Peace bajsbarn

no one sleeps when i'm awake

Kategori:

jag är kanske världens sämsta bloggskrivare. men vad ni ser är vad ni får. helt galet är att tiden bara springer förbi och jag står kvar och fattar ingenting. men jag klagar inte för JAG HAR BARA FESTEN KVAR! oh ja. känns galet bra. nåt som bara är ett big fail å gör att jag vill börja gråta är att min kiltish inte kommer hem till studenten. verkar som att han inte kommer hem på hela sommarn om jag har förstått det rätt. deprimeradmlis.com det suger iaf. å det hade vart en grej om han hade levt livet å haft skitkul där nere. då hade jag bara vart glad för hans skull. men vad jag har hört så verkar han inte ha så kul alls. så jag säger baby, säg upp dig å kom hem till mig.

som tur är så kommer vi kanske få spendera en hel del quality-time i höst om allt går vägen. ja jag säger kilt+mlis=THAILAND! verkar som att jag kommer ta mig till thailand under 2009 oavsett om jag kommer in på modedesign eller inte å det känns faktiskt rätt bra :) är förövrigt riktigt less på att jag inte har fått veta om jag kommer in eller inte än. jag menar. dom vill att man ska betala 125000 svenska riksdaler innan augusti har lidit mot sitt slut. och är det bara jag eller kan csn ta lite tid på sig att kirra fram såna pengar? men jag hoppas på svar snart som bara den så jag kan sluta kuta omkring på nålar snart.

om cirka fem minuter ska jag skriva klart det sista arbeten under min skoltid. ja det känns rätt bra. less att det är världens tråkigaste uppgift men det är ju trots allt det sista vi gör. just därför tycker jag att det är en aning stötande att jag tydligen är den enda som läser etik från min klass som faktiskt tänker skriva den här grejen. jag menar det tar en halvtimme. och missförstårmig inte. jag älskar er klassen. men lite action vill jag se när jag sitter här och ska slita och bränna upp mitt hår.

ska också hinna med att hämta bilen hos mor och därefter duscha. och här sitter jag och skriver. men jag va bara tvungen. saknar att blogga. det är ju faktiskt extremt roligt. eller nåt, (torbjörn jag gör det endast för din skull).

har hunnit med att fylla sotare och gå på bal också. fylla sotare va inget speciellt. det va bara mys med brudarna. sen balen va kanske hur kul som helst. jag vill ha mer. men det va en fett mysig kväll. alla va fulla och glada. förutom ¨på marite där det mesta flippade, men jag va glad ändå.

nu ska jag ta mig i kragen å göra alla 1000 saker jag måste göra innan jag kryper till kojs för extremt välbehövd sömn.
PEEEEEEEEEEEEACE suckaaaah

to say goodbye

Kategori:

ja ikväll ska vi till ås och grilla och ha nån slags farvälfest innan sommaren, kilten å ruub åker redan på söndag. så sjukt synd. dom kom liksom hem i måndags å nu ska dom va borta hela sommaren också. kommer att sakna ihjäl mig efter kilten. min egen lilla sockertopp. tur att det finns mobilen i blekinge också annars hade jag fått spunk. erica ska också dra. det suger. varför ska alla åka iväg för? en sak i höst för då kanske jag drar själv men i sommar?! vad är det för fasoner liksom. men men jag kommer ju iofs va borta tre av 10 veckor så det ska nog ordna sig.

idag är det på pricken fyra veckor kvar till dagen med stort D. studenten. min klänning är klar nu och det känns jättekul. den är så sjukt fin så det finns inte ord. stolt är jag iaf. jag å mor ska börja på klänningen till balen i helgen också. den kommer säkerligen att bli minst lika bra som studentklänningen :)

nu ska jag iaf börja pilla med mat å grejer inför kvällen. marinera kött å göra potatissallad. sen duscha sen ska jag iväg å klippa mig. snyft. hatar verkligen att klippa mig. ska inte klippa mer än två cm iaf eftersom alla säger att jag borde klippa mig efter studenten. men lite ska jag klippa. å jag kommer ha galet sjukt långt hår ändå :)

tony the beat! peace suckers

30 days

Kategori:

ja nu äre inte långt kvar innan studenten. känns skönt å sjukt overkligt.

haft världens vecka men jag överlevde trots allt. sjukt mkt prov å redovisningar men nu är det klart för den här veckan. bara en redovisning på måndag å ett prov på tisdag sen är det typ bara kulturprojektet kvar. hallelujah!

börjar ett imorrn å ledig på fredag så det ska bli skönt att få sova ut lite. har vart tufft att ta sig upp dom senaste dagarna.

va i åre för två veckor sen. va sjukt najz å träffa grabbarna :) bra väder vare också :) så det va en grym helg. sen i torsdags va vi några hos mig å grillade sen drog vi mot stan på fest å sen g3. träffade petter också. sjukt coolt. visste inte att han hade kommit hem från aspen så jag stod och stirrade i typ två minuter innnan jag förstod att det va han. sen blev det en lååååång promenad hem eftersom bussarna tydligen inte gick. men med musik och snack med jk och även hans mor så gick det vägen. otränad som jag är så fick jag lite träningsvärk men dte är bara för att jag är värdens mest otränade person.

fått min studntmössa också. den är jättemkt för stor men vad gör man. dumma folk som inte kan ha hand i såna saker. bara för att jag inte fick prova så är den för stor. men jag har kommit på ett bra knep så det kan funka ändå :)

nu ska jag dra nån skön film innan jag kryper till kojs. har ju trots allt sovmorgon så jag behöver iaf inte kämpa mig till att somna inatt. peace suckers