Emelie

Love the life you live - live the life you love

Blä

Kategori:

Det borde va olagligt att vara uppe så här tidigt på en lördag, men man måste ju jobba helg ibland också.

Igår va jag och böjde ögonfransarna, dock så funkade det inte särskilt bra, men det kan säkert ha att göra med att mina ögonfransar inte vill göra som jag vill. Men dom är ju lite mörkare av färgningen i alla fall så det va inte a total waste. Bara lite.

Efter drog jag och Emelie på Törners och fikade, vi va ju på snabba cash i torsdags också, men det va ingen höjdare, vilken dryg film. Typiskt ”The beach-syndrom”, börjar bra men sen flippar allt ur helt totalt. Men nu har jag sett den i alla fall. Sen blev det en vända på staden och vi kom fram till att vi nu har blivit gamla.

Idag är det jobb och chill med Anna som står på agendan. Kanske blir lite häng med Emelie också, men vi får se. Vi skulle egentligen träna efter jobbet men jag känner att jag förmodligen kommer dö av trötthet om jag gör det. Har dessutom ont i halsen. Men vi får se hur det blir.

Ser i alla fall fram emot både kinamat och Robinson-finalen med Anna ikväll.

Det va väl allt jag hade att säga, ville mest upplysa om allt som har varit under mina förväntningar de senaste dagarna så ni inte går å böjer ögonfransar och spenderar pengar på Snabba Cash. Hihi. Peace

"Östersund sucks without you"

Hearing damage

Kategori:

Ibland blir jag dålig på att skriva blogg. Men det har i enkom att göra med att jag inte sitter vid datorn mer än nödvändigt ibland. Och när jag väl sitter så kan jag ibland bara göra det jag ska och sedan stänga av. Förmodligen har det att göra med att jag är extremt trött nuförtiden och därför sover väldigt mycket vilket gör att jag förlorar typ 1-2 timmar vaken tid per dag, men jag hoppas på en bättring snart. Ska banne mig skärpa till mig med mat och träning snart så kanske min pigghet kommer tillbaka!


I helgen ska jag jobba. Är ledig imorgon och då ska jag göra något som jag inte hade hört talas om förrns några veckor sen, nämligen permanent ögonfransböjning. Det ingår färgning också så det ska bli riktigt intressant att se om det blir bra och om det märks nån skillnad överhuvudtaget. Men det skulle ju va så himla skönt att inte behöva böja ögonfransarna på morgonen.


Annars så ska jag på bio med Emelie ikväll. Vi ska se Snabba Cash. Vet inte vad jag har för uppfattning om den egentligen. Men jag hoppas att den är bra, om inte annat är det alltid trevligt att gå på bio ändå. Sen imorgon blir det som sagt ögonfransböjning, sen ska jag försöka bara rå om mig själv och käka hos morsan på kvällen. På lördag börjar jag 6 och sen blir det Robinson-finalen tillsammans med Anna och en hel del kinamat. Kommer bli en skön helg trots att jag jobbar känns det som. Lite ensamt utan Mr. X men det går det med.


Det va allt för den här gången. Peace

monsters

Kategori:

Idag är det röd dag, jag är ledig både idag och imorrn och det är skönt som bara den. Sen jobbar jag fredag lördag, ledig söndag sen ska jag gå nu-utbildning i två veckor. Känns segt men vad har jag för val.

Ikväll vankas mys med Emelie, vi tänkte kika på en massa snyftarfilmer, äta oss feta, snacka skit och bara må gott. Sånt man gör alldeles för sällan helt enkelt.

Annars så gör jag inte mycket annat än att jobba mest hela tiden. LCHF och träning står som nyårslöften och jag ska bli en mycket mer fit Emelie. Körde ju på rätt bra i höstas men sen slappade man två veckor va tanken och då var det svårt att komma igång igen, men nu ska jag försöka köra 100% igen. Med maten har det gått bra de två dagar jag har kört iaf. Sen är det självklart så att när det är helg så äter jag vad jag vill, annars har man ju inget att se fram emot i matväg. Hihi.

Nu ska jag göra mig en kopp kaffe, hoppa in i duschen, åka ner på stan, tvätta osv osv. Peace