Emelie

Love the life you live - live the life you love

crossing the rubicon

Kategori:

Sitter och fixar med min nya ipod. börjar äntligen att få till det :) The sounds nya skiva är förövrigt helt awesome :) Är lite krasslig iaf. känns segt, har vart det sen i fredags. antingen så blir man sjuk så är det över på två dagar eller så är man inte sjuk alls. Nu är jag nåt slags mellanting och det är bara störigt eftersom min hals is killing me. Kliar nåt så förbannat vilket betyder att jag inte kan sluta hosta. blääää. jag har också planerat att ta ett litet besök till halsmottagningen inom kort för att kolla upp min äckelhosta. Inte den jag har nu utan den jag har haft i typ ett och ett halvt år. Jag börjar bli en aning less på det men sen är det ju det att jag är skriven i äckeltorvalla så då måste jag bege mig hela vägen till övre torvalla för att kolla det. det är också därför jag inte har gjort det än. Men det kan ju va smart att göra det innan Bangkok, vilket betyder att jag måste göra det innan juli är slut eftersom jag drar till grekland första augusti. sen hemma i typ en halv minut sen vidare till Bangkok! :) åhhh va grymt det kommer bli.

Nu tänkte jag ta tag i min städning som jag inte lyckades så bra med igår med tanke på att jag försökte få till allt med ipoden. men nu när det är klart och jag har the sounds nya skiva inladdad så kan jag städa extremt snabbt :)

catch you on the flipside suckers

BANGKOK!!!

Kategori:

Det är helt sjukt men jag har inte bara tagit studenten, utan jag har också kommit in på modedesign i Bangkok! Det känns så sjukt bra, lite småläskigt men det hör väl till. Åker iaf i september och kommer tillbaka i maj nästa år. Kommer blir så sjukt kul!

Studenten va iaf så sjukt kul. Flaket va minst lika bra som jag hade hört om. Skulle lätt vilja göra det igen. Kvällen va mindre rolig, Det va pissigt väder och regnade så vi drog till Anna och hennes studentskiva, jag tog en powernap där, sen lektes det med Annas systerson i en timme och sen blev det asti för min del. Efter det drog jag och Malin in till vad jag kommer kalla han för Mr. X. Vi hängde där. Malin drog nästan på en gång men jag blev kvar, det va också tjat på att jag skulle komma till Österäng men pga vädret så kändes det inte alls lockande. Så det sög ju lite att jag inte va på Österäng en enda gång på hela studentveckan eller på själva studenten. Men aja, jag hade en grym vecka ändå :) Efter lite häng hos Mr. X. drog jag och sjöng för fulla muggar på trappan. Va några skumma funäsdalen killar som va extremt på och allmänt skumma. Så jag å Lisa letade reda på klassen, hängde där en sväng sen blev det mat med Mr. X. och sen sömn.

Anyway, jag och Anna skulle egentligen ha dragit utomlands idag. Men vi hittade ingen tillräckligt bra resa så vi skippade det. Vi drar nog en roadtrip ner till Sundsvall inom kort istället. Eftersom jag ska betala mat och annat ett år i Bangkok så måste jag spara alla pengar jag kan nu. Hade gärna dragit utomlands nu men det kändes lite sådär med tanke på alla pengar jag måste spara. Speciellt eftersom det typ är omöjligt att få pass på jobbet. Men det får gå ändå.

Jag och Anna drog iaf en efterlängtad eastern igår. Vi snackade om resan bara. Sen blev det häng hos X igen.

Nu ska jag typ städa. Sjukt stökigt här efter att jag inte har vart hemma mer än max en halvtimme om dagen dom senaste tre veckorna så som sagt så äre stökigt. Så nu blir det städa och satc! Peace