Emelie

Love the life you live - live the life you love

förlåt.

Kategori:

du vet att det inte var för att göra dig illa på något sätt. du vet att du är en av mina bästa vänner. du vet att jag aldrig skulle göra dig illa med mening. jag gör mina misstag. jag är en idiot, men jag trodde att det var därför du tyckte om mig. eftersom jag kan stå för mina misstag och säga förlåt. du vet att jag älskar dig. du är den snällaste personen på hela jorden. du har ställt upp för mig på alla sätt en person kan ställa upp för en annan. jag gör mitt bästa och det vet du. jag har misslyckats några gånger men det är bara mänskligt. jag är ett svin men jag försöker. det är inte alltid lätt att vara jag och det vet du om någon eftersom du är den enda som jag känner som verkligen lyssnar, förstår och kommer med bra råd. jag vill bara att allt ska vara bra igen. jag vet inte hur jag ska få dig att förlåta mig men jag gör vad som helst. du av alla får bara inte vara sur på mig. jag dör hellre än att förlora dig. för du är bland det bästa jag har. tb du finns långt inne i mitt hjärta och jag älskar dig som en vän. snälla förlåt.

it's a small crime and i've got no excuse.

i'm a pirate

Kategori:

jobbade igår. gick väl helt okej. va dock lite trött i huvudet efter ett tag men jaja. sen blev det p3 hiphop så :) dock så sög det andra timmen med massa b svensk hiphop men aja.

ubbe fick ta mitt pass idag. ska försöka få lite skola undanstökat. om jag orkar. men det ska nog gå fint om en liten stund :) håller på att peppa till med lite skön elektro nu så :)

längtar så gaaaalet tills i helgen. ÅRE! jag å ubbe satt å snacka om det på jobbet igår å det kommer nog bli awesome. sen tänkte jag, kiltish, bananna å resten som ska med hänga på pause imorrn kväll å bestämma hur vi ska göra med käk å så. å allmänt peppa varann :D kiltens mössa är typ klar nu. kan dock inte bestämma mig om jag ska göra en rad till eller inte. men jag får väl gå på min instinkt å göra som det känns bäst. brukar oftast bli bra då så :)

aja ska nog dra igång en snowboardfilm nu å bestämma mig hur jag ska göra sen försöka plugga lite. peeeace suckers.

dunderklumpen

Kategori:

nu har min lediga vecka börjat :) det är såå skönt å kunna sova länge :) i lööööve it. anyway, idag har jag sovit hittills. tänkte ta å duscha å så snart sen sk ajag virka lite så jag hinner klart med kiltens mössa innan helgen. sen bilr det jobb från 15.20-00. rätt drygt pass eftersom jag måste cykla i kylan men jaja. skulle in på körskolan till ett å snacka med louise men jag pallade inte. tar det imorrn innan jobbet istället. kändes drygt å strosa omkring på stan i typ två timmar så. hoppas jag får boka uppkörningen imorrn iaf ! :) men det ska nog gå för sig :)

vill iaf ha körkort nu. så slipper jag cykla hem klockan 12 mitt i natten.

nu ska jag hoppa in i duschen. peace suckers

babel

Kategori:

idag har jag varit på skolan. hade rättskunskap först där hon stog å snackade i princip hela lektionen. men men. det finns väl lite lärdom i det oxo. sen käkade jag å anna lite snuskmat. hon tyckte det va gott men när fy. skolans mat är ingen höjdare. sen hade jag etik och livsfrågor. vi kollade på babel. flippad film å jag satt mest å gapade hela tiden å bara va allmänt chockad hur brad pitt kunde va med i nåt sånt. men jaja den va väl okej. dock så va det bara en massa sjuka saker i filmen som bara va sjukt. men men. hellre det än å sitta å typ diskutera i tre timmar.

sen drog jag förbi körskolan. va så nöjd att jag äntligen vågade gå dit för att konfrontera louise. åsså är hon inte där. hopplöst. men jag ska dra in imorrn så får vi se om jag får boka uppkörningen. men enligt ingegerd ska det nog inte va några problem eftersom jag har gjort alla moment.

nu är jag iaf ledig från skolan resten av veckan. chilliiish! jobbar imorrn å på onsdag men sen ska jag nog va ledig resten. blir åre i helgen iaf :) ska bli mysigt. jag, bananna, kiltish å ruub hittills. sen kanske ubbe skulle med oxo men det lär väl visa sig. jag å anna åker nog upp tidigare än grabbarna verkar det som. ruub kommer nog upp rätt sent så vi får se. men vi åker iaf upp på fredag kväll :)

ikväll kanske det blir häng med torbjörn, typ news eller film eller så. kanske med lite annat folk oxo. lär väl visa sig hur det blir när han kommer hem. nu ska jag käka. peace suckers


(jag hade inte klippt klart luggen)

quasimoto

Kategori:

i veckan har det inte hänt mkt. skola å jobb mest. sen i fredags va det utgång. det va sjukt chill. först va jag, anna, burman å erica hemma hos mig å lagade mat å drack å lyssnade på musik från våra yngre dagar. det va sjukt mysigt. hoppas det blir en till kväll inom kort. sen drog jag å burre in på upstairs å skakade lite rumpa. sen blev det news en sväng innan det stängde sen donken å sen hemgång.

igår skulle jag jobba men jag va gaalet bakis. förstår inte hur det gick till med tanke på att jag aldrig blir bakis å att jag inte va så himla full. förmodligen var det eftersom jag drack vin å jag brukar dricka öl. men nu har jag lärt mig att öl är det enda rätta iaf.

kollade på varg igår. den va sååå bra :) å jag längtade ännu mer till vintern. ska bli feett mysigt med vinter iaf.

nästa helg åker vi nog till åre på höstmarknad å lite kalas :) ska bli mysigt. är ledig i veckan oxo. har skola imorrn sen är jag ledig resten. sjukt skönt. ska jobba tisdag å onsdag sen får vi se om det blir nå mer. men vi har prov å grejer sen så det är väl lika bra å få lite skola gjort oxo.

näe nu ska jag virka lite å så :) peace suckers

nu är det officiellt synd om mig!

Kategori:

jag som trodde att jag skulle klara av att jobba 4 timmar och 40 minuter. men nej nej. det går ju inte. jag halvt dör efter två timmar istället så jag sjukanmäler mig, ber mamma hämta mig, åker hem å fortsätter mig med mitt sängliggande. pappa frågade om jag kanske behöver pencillin. man brukar ju faktiskt vara rätt bra efter fyra dagars sängliggande. för det är oxo vad jag har gjort. legat i sängen å kurerat mig å varit jätteduktig.

men ändå så börjar varje dag med att jag känner att "ja men idag kan jag nog gå på skolan/jobbet", sen reser jag på mig fixar å donar lite sen inser jag att jag är inte alls frisk. inte på långa vägar. så jag lägger mig i sängen igen. sen där vid lunch brukar det kännas bättre en timme eller så och sen mår jag sämre igen. sen blir det bara värre å värre ju längre kvällen går. det svider, det rinner, det hostas å bläää.

får se hur jag känner imorrn. mår jag dåligt imorrn bitti stannar jag hemma, fortsätter försöka bli frisk, knarkar hostmedicin å drar ner på hälsocentralen å frågar vad som är fel på mig. det kan ju inte va hälsosamt å må så här i mer än fyra dagar? man brukar ju va uppe på benen å pigg efter max tre. iaf jag.

näe nu ska jag försöka få mig lite sömn så jag blir frisk. får se om jag kanske ska på skolan imorrn. we'll see. peace suckers

bloody cold

Kategori:

ska iväg å jobba nu snart. är förkyld som en åsna. eller nåt. fett less nu men jaja. ska iaf försöka härda ut några tmmar på jobbet. måste ju tjäna kosing till min å annas framtida sundsvallsäventyr. apropå det så måste jag in på körskolan snart å boka körlektioner å mest troligt uppkörningen :)

imorr ska jag å anna på afrikansk dans på step in. det ska bli grymt. lär dock gå sämst för mig eftersom jag är förkyld. vilket betyder att jag bli anfådd av att gå i trappan.

aja nu ska jag börja röra på mig så jag inte missar bussen. peace suckers

jordgubbar

Kategori:

mums är allt jag har att säga.

legat inne å vart sjuk sen i lördags så jag har inte gjort mycket mer än att ligga under täcket halvdöd. men jag är på bättringsvägen å ska på skola/jobb imorrn. lär väl dö efter hälften men det är bara att stå ut :)

i fredags fyllde micke år så vi firade han hos ottar. det va cleant. blev rätt sent men jaja. fick några mössbeställningar oxo :) började på en av dom lite idag. har inte orkat innan. men två av dom lär väl bli klar innan helgen iaf. får fixa det när jag har tid :)

näe nu ska jag titta på tv å fortsätta att kurera mig. peace suckers

shaun neff, en dag blir det du å jag.

Kategori:

idag har jag vart på skolan. fast jag kom dit upptäckte att någon hade ljugit för mig å sagt att vi skulle ha lektion när vi inte hade det. sen en timme senare fick jag veta att vi inte hade någon av de andra lektionerna heller. jag blev lite småbitter eftersom jag had vart på skolan helt i onödan men sen insåg jag "vad är jag grinig för, jag är ju faktiskt ledig". så nu ligger jag här i sängen å funderar hur jag ska göra med mina korgval å i-val. lite småfundersam faktiskt. vill ju läsa cambridge. å så men allt va lite konstigt eftersom om jag inte får den vill jag läsa latin a på korg å engelska c som i. men om inte dte går vill jag läsa nåt annat eftersom jag inte kan ha uf. ussssch det är så struligt alltihopa. om dom fattar min ansökan å jag får som jag vill ha ska dom bannemig ha creds för de.

jobbar ikväll. känns drygt men ändå. är ledig imorrn eftersom både anna å sören är sjuk. ska bli rätt skönt.

va sjukt chill med buzz igår. vi spelade två omgångar sen va vi allt för trötta så vi drog hem. men men det va mysigt ändå. lite godis å buzz med två underbara kvinnor kan man ju inte direkt klaga över. :)

nu ska jag hoppa in i duschen å ta en varm, lång välfötjänt dusch sen ska jag kolla på vänner å försöka virka klart min mössa. den kommer bli sjukt snygg! :) sen måste jag börja på en till kiltish eftersom jag har lovat att han oxo ska få en mössa. sen en till bästa malin. men det inget. då har jag ju nåt att göra iaf :)

anyway, sen jobb 17-22. cash till mig :)

aja peace suckers

buzz

Kategori:

idag försov jag mig. fick för mig igår när jag ställde klockan att jag började 10. sen imorse när den ringde vaknade jag i panik å kom på att fasen jag började ju 8. men men. då orkade jag ändå inte skynda eftersom jag ändå skulle missa tre fjärdedelar av lektionen så jag tog mig till andra lektionen istället. då fick jag veta att anna va sjuk. å vi hade tre lektioner med henne idag å en med sören. så han gick igenom våran nya uppgift som vi ska hålla på med individuellt så vi va där i 20 minuter sen va det hemgång. kändes onödigt så här i efterhand men jaja. nu vet jag ju iaf vad vi ska gör å så :)

ikväll tänkte jag anna å 3s spela buzz. ska bli sweet.

imorrn bitti ska jag å anna simma tänkte vi, början på ett nytt liv kan man oxo kalla det för. så vi ska köpa klippkort å shit å börja simma regelbundet :) ska bli cleant :)

har haft ont i huvudet nu i några timmar å jag börjar bli less. har typ jämt ont i huvudet nuförtiden. å om jag inte har ont i huvudet har jag värsta hostattackerna. huvva. måste typ uppsöka hjälp snart för alla mina skavanker.

näe nu ska jag fixa mig inför aftonen. med tanke på att jag har haft värsta mjukisdagen kan det behövas. om mina kvinnor inte vill att jag ska dyka upp i skidstrumpor uppdragna över leggins å en fet tshirt å en knut på huvudet så kan det behövas.

peace suckers

give me food

Kategori:

jag är i mitt hungrigaste jag nu. magen bara skriker efter mat. å det är alltid vid de tillfällen maten ska ta som längst tid.

anyway, i fredags va det ju crystal party på agendan. vi började hos malin. det va CHILLISH! vi drack å vi klippte både min å annas lugg, vi tog alltså upp våran lilla tradition igen. vi gjorde nämligen jämt det före fest förr i tiden. sen fixade vi å donade med hår å allt möjligt. sen sjöng vi lite. åh det va så mysigt så :) två av tre favoritflickor. kan dte bli mycket bättre? jo om erica hade vart med såklart så det hade vart tre men jaja. tillslut drog malin fram jägern sen flippade allt. jägermörkret som man också kan kalla det för. va inte så kul på marite vad jag vet. kanske på grund av jägermörkret och en liten pinsam insident som jag absolut inte tänker nämna för allmänheten då jag redan skäms tillräckligt. huvva. men men det är sånt man ska skita i å bara move on :)

sen i lördags skulle jag jobba men jag va så trött så jag kände att det inte va nån idé att försöka. sitta framför en data å försöka tänka hela dagen kändes alltså inte som ett alternativ. det gjorde jag nog rätt i eftersom jag halvsov hela dagen å sen somnade vid senast 10 i lördags kväll.

jobbade i söndags iaf. va rätt chill eftersom det va rätt lugnt. va in å bokade fyra pass för veckan idag. jag å anna har nämligen börjat våran arbetarmånad så vi får sjukt mkt cash till ikea-trippen vi tänkte ta i oktober :) åh jag längtar så. det ska bli fett mysigt. men det gäller att jobba å ligga i tills dess :) men det gör ju absolut ingenting å jobba på helgerna så man inte festar så mkt :P jag å anna tänkte ändå ta en rejäl vit period nu. inget festande på ett bra tag. åsså kommer malin å förstör allt idag med att säga att hon planerar en kräftskiva snart. men vafasen man får väl köra det lite lugnt :)

hade första rättskunskapslektionen idag. det va så sjukt kul. åhh va skönt det känns att ha nåt som vekrligen tar mig upp på måndagmornarna. :) efter det drog jag å anna på news å käkade å så :) va mysigt. malin joinade efter ett tag. sen drog vi en tripp på stan å sen in på jobbet å bokade lite pass.

nu ligger jag i sängen å slökollar på tv. det är nigella å eftersom jag är så hungrig kan jag såklart inte låta bli att kolla. ser så gott ut alltihopa. efter middagen ska jag klippa lillebror å sen ska jag virka å njuta av min kexchoklad.

Nu är maten äntligen klar! peace suckers