Emelie

Love the life you live - live the life you love

prep for gotland

Kategori:

idag ska jag tvätta, å stryka kläder. så allt jag vill ha med mig kan få plats i väskan. jag är sämst på att packa. tar alltid med mig waaaay to much clothes. men jaja. därför jag ska stryka mina kläder :P

ikväll kommer min erica hem. jag är sååååååå overhappy. har saknat henne som en galning. ska bli kul å hänga med henne ikväll. vi kommer nog bara sitta å le med tanke på gotland.

igår var det kalas. det va sjukt kul. började med jag har aldrig å sanning eller konsekvens hos bananna. sjukt chill. torbjörn strippade ju till backstreetboys så jag menar, kan dte bli så mycket bättre? sen drog jag å joanna in på marite å dansade som galningar i två timmar. det va sjukt kul :)

näe nu ska jag fortsätta med mina preparations för gotland :) sen ska jag göra lite armband :) peace suckers

3 days

Kategori:

tre dagar kvar tills jag å socker åker till gotland. jag längtar ihjäl. fast det känns lite overkligt oxo eftersom det har vart bestämt så länge. typ ett halvår.

anywaay, i onsdags var det utgång. sjukt chill kväll. mestadels. berra va glad iaf :) å lillebror oxo fast han va inte med. igår drog jag på körlektion typ det första jag gjorde efter sängen. först hade jag en körlektion halv tre å skulle ha en vd fem oxo. men sen blev det att vi slog ihop dom å körde en dubbel. hon sa att jag mest troligt får boka uppkörningen efter nästa lektion :) jag är sjukt glad för det :) har ju tagit lite längre tid än planerat. dels för att jag har haft tre olika lärare å dels för att det är så lång väntetid på lektioner. men jaja. nu är det hyfsat nära iaf. aja sen drog jag å bror en sväng på stan. sen blev det filmkväll igår kväll. det va sjukt chill. visst att jag somnade efter halva första filmen men sen va jag fit for fight så det va bra :) huvva. att vila ögonen är farligt. det va det jag gjorde. men det går inte. man somnar alltid.

ikväll blir det nog fest igen. verkade så igår iaf. jag är sjukt pepp :) as usual . men jaja.

imorrn kommer min erica hem ! :) jipiiiii. har saknat henne som en tok. men vi får ju lite kvalitetstid på gotland iaf :) drygt att vi kommer tll sthlm 3 på morgonen bara. jag undrar hur vi ska göra då. men men. det är väl bara å vänta å se.

näe nu ska jag göra mig i ordning. peace suckers

I run these streets

Kategori:

ikväll kommer papi hem. ska bli rätt skönt faktiskt. att slippa laga mat varje dag å så. fast å andra sidan så är det inte skönt. vi kan inte längre hänga här hela nätterna å spela föld för fulla muggar. vi kan inte längre sitta å diskutera å analysera ****. anna å 3s vet vad jag snackar om :) näe nu är det slut för den här gången. men som sagt är det kul att papi kommer hem oxo :)

ikväll ska vi iaf till rittan å kika film å äta oss feta. ska bli sjukt najz :) tror vi ska kika på jarhead. det va väl det som va nackdelen med kvällen. men jag ska inte klaga. den är ju inte helt värdelös.

imorrn fyller lillebror år :) ska på middag hos mamma på kvällen sen kanske jag ska iväg på kalas igen eftersom björn oxo fyller år. lillebror fyller iaf 17 å björn fyller 20. tror det kommer bli en trevlig dag imorrn. ska nog göra armband på dagen. eller ja det lilla av dagen. sover till 13-14 varje dag så. sjukt skönt eftersom det är mitt sista sommarlv å det känns som att jag veklgen tar vara på det när jag är uppe hela nätterna å sover hela dagarna :) så det ska vara på sommaren.

hoppas det bilr bra väder tills vi ska åka på måndag. alltså det gör ju inget om det är dåligt väder här men på gotland får det gärna va bra väder. sen gör det inget om det är bra här innan vi åker heller :P va virrig jag är kände jag nu. men men. nu ska jag göra mig i ordning inför kvällen å göra lte armband innan anna kommer å hämtar mig. peace suckers!


nu är det inte långt kvar :)

7 days

Kategori:

om exakt en vecka är jag å erica på väg ill gotland. ska bli så sjukt härligt :)

för alla som undrar så mår jag bättre nu iaf.

annars i helgen har jag festat i fredags. det va väl inte så lyckat där ett tag men kvällen avslutades iaf med den godaste omeletten jag har ätit i hela mitt lv. fett nöjd att det va jag som gjorde den :) sen i lördags va jag hem till momma å moffa på middag sen hängde jag med bror å hans kompisar. ganska segt men jaja. sen städade vi hela nedervåningen klockan två på natten i väntan på mat. eller vi. snarare jag. sen kom fredrik med mat från max. det lilla snllet hade såklart lagt drickan i min kära maxbox. lite småbitter blev jag eftersom jag trodde att allt va täckt i cola. som tur va så hade hamburgaren klarat sig så det va bara stripsen som va äckliga. men jaja. snällt ändå att han kom tillbaka med mat :)

sen igår gjorde jag armband å sen kom anna för häng. vi kollade bangkok hilton å sen kom kyle xy för att joina oss. vi spelade två partier föld (vi får inte säga j för 3s, men jag tycker att det heter följd). sen blev det till att sussa sött. all annan tid i helgen har jag legat på å gjort armband. jag har åstadkommit en hel del kan man säga.

idag har jag vart ner på stan en sväng å sprungt lite ärenden sen har jag fortsatt med mitt eviga armbandsgörande. men vi måste ju ha så vi klarar oss på yran. sen har jag städat å lite sånt. kollat tv. nu chillar jag med 2½ men.

det va väl allt. peace suckers

there's just too much that time can not erase

Kategori:

fortfarande deppig. bra att vi ska supa bort våra sorger ikväll, hur hemskt det än låter. fattar ine hur länge till jag kan va så här nere. men min gissning är att det kommer reslutera i att jag inte får i mig nån mat alls å typ svälter ihjäl. orkar typ inte mer nu. tyvärr kan jag inte säga huvudorsaken här heller eftersom det är för personligt. men jag vill bara gråta gråta å åter gråta. dock så gör jag saker typ jämt så jag håller det inne. usch jag har typ aldrig mått så här dåligt. bara några enstaka gånger. my immortal är min favoritlåt just nu. den passar in så bra. har lyssnat på den i säkert en timme nu på ashög volym.


nu ska vi supa. peace suckers

hej nu är det fredrik. jag tycker att emelie ska lära sig att bränna xvid.

bartel är bra

peace yo (gever event sevxev)

mjäääää

Kategori:

idag har det vart rätt fulspeckat. klev upp 11 när väckarklockan ringde å ringde å väckte anna. sen smsade jag mtv lite. det va roligt. hihi. sen drog jag å anna in på neu å koperade upp typ 1600 flygblad. det tog forever men jaja. sen delade vi ut lite å sen va klockan übermycket så det drog ihop sig till middag. anna å 3s köpte med sig från max men jag hade ju inte råd. har inte ätit nån middag kom jag på nu! vilket betyder att jag har ätit typ.. en nektarin å lite strips av anna idag. konstigt att jag inte är sjuukt hungrig. men det är jag inte. inte änns lite. kanske är mitt humör som gör att jag inte är hungrig. är fortfarande lite småemo. å trött as hell. somnade inte förrns 6 imorse. vet inte varför men jag låg i sängen i fyra timmar å kunde bara inte somna. galet störigt. sen efter mat kollade vi på nån sjuuukt äcklig skräckfilm. jag va så rädd så jag vet inte vad. å nu kollar vi på nån film som heter coverfield. ganska jobbigt att båda filmerna idag är dåligt filmade. alltså det ska se ut som att det är nån i filmen som filmar så kameran liksom bara åker omkring.

aja jag hade iaf tajta jeans på mig igår. det va konstigt tyckte jag men typ alla tyckte att det va snyggt. jaja det va iaf ovanligt. inte haft det sen jag vet inte hur länge. minst ett år sen sist iaf. typ farmors begravning. anyway, kul va det att prova iaf.

näe nu ska jag koncentrera mig på filmen. peace suckers

emoooo

Kategori:

ja nu är jag emo. har förlorat på poker två kvällar i rad, a.k.a 40 spänn. visst att jag fick tillbaka mina 20 spänn av mårten igår men jaja. ändå förlust å det suuuuger. å att gå 20 minus är inte bra för min überkassa ekonomi just nu. fattar inte hur jag ska ha råd med allt. betala båten till gotland vilket är 350, present till bror vilket bör va på 400, två körlektioner vilket betyder 820, yran som lär gå på minst 1000, å en massa annat. å just nu äger jag typ 1500 så jag fattar inte hur det ska gå ihop. tänkte sälja fonder så jag har pengar till körkortet iaf men nehee! dom har legat på samma kurs så länge jag kan komma ihåg å nu helt plötsligt har dom gått ner 8000. å då blir det restskatt å det vill jag inte dra på mig eftersom det kommer rätt lagomt till studenten. så ja jag vet inte vad jag ska ta mig till. eftersom det är så lång väntetid på körlektioner så vill jag absolut inte avboka dom. å gotland kan jag ju inte dissa eftersom tåget å allt redan är betalt. förutom båten då, sen kan jag knappast svika erica nu heller. å att inte ge nåt till bror skulle kännas så sjukt ruttet å att skippa yran är ju helt uteslutet eftersom jag kan behöva det efter ett så jobbigt år. allt jag kan säga är LORD GIVE ME SOME CASH!

aja igår spelade vi som kanske inte så oväntat poker. det va chill tills jag förlorade. samma sak ikväll. annars har jag inte gjort mycket idag. haft sjuka mardrömmen imorse som varade i cirka 4 timmar. vaknade vid 10 av den å sen somnade jag om å fortsatte såklart drömma samma sak till 1 när jag vaknade igen. usssssch! men men.

imorrn åker erica till gbg å kommer hem en dag innan vi åker till gotland. sjukt trist. hon å jag som har hängt typ varje dag den senaste tiden, det blir tomt. :( sen måste jag göra allt jobb med företaget själv oxo å det suger en gnutta. blää jag är typ inte på bra humör alls nu, känner mig jättenere. trots två roliga kvällar så är jag ändå emo. hoppas det blir bättre imorrn då jag kommer va tvungen å hålla mig sjukt sysselsatt. men när jag kommer hem härifrån kommer det säkert bli much worse. :( jag hatar att va nere. det är som inge kul. men jag hoppas på det bästa inför morgondagen. ska ju kanske ut på äventyr å bygga en flotte med anna å 3s. vi får se hur det blir.

anyway, lillebror fyller år om mindre än en vecka å jag har inte en blekaste om vad jag ska köpa. känns som att jag måste köpa nåt jättefint eftersom jag fick så fin present av han. åsså är det ju jag som står för firandet eftersom pappa knappast lär komma hem tills dess.

blahaaaa. hoppas att det går bre för affärerna snart. fast jag ska ju ta tag i saken imorrn å göra feeeeeeeta marknadsföringen så då kommer dte förhoppningsvis gå bättre eftersom vi inte har orkat röra ett finger ungefär å redan är uppe i hela 300 kronor. jag va rätt ironisk men jaja. det är ju bättre än ingenting iaf. men vi lär kanske dra in en hel del under yran å det är ju bra iaf.

näe nu har jag skrivit en bitter uppsats här, så peace suckers

snowboard

Kategori:

jag saknar snowboard. sitter å kollar på en snowboardfilm nu å blir galet sugen på åk. men jaja. det får vänta några månader till.

anyway, narnia va galet bra. sen att prince caspian va helt sjuuuuuuuuukt snygg gjorde ju inte heller nåt. jag å sara va typ upphetsade hela filmen men jaja. :P såna är vi. sen blev det hem å sova. skulle joina joanna 11 imorse i hennes nya lägenhet. vi skulle vänta på några killar från ikea. så vi väntade ett tag sen kom dom. efter det drog vi ner på stan. hittade en sjukt snygg tröja som jag funderar på. sen va jag å köpte garn. har haft ett extremt sug efter att virka p senaste. så jag ska börja virka en mössa nu snart.

sen ikväll blir det typ poker här. ska bli chill. näe nu ska jag va lite social med erica å kolla snowboardfilm :) peace suckers

narnia

Kategori:

jaa ikväll ska vi på narnia :) ska bli jätemysigt :)

idag har jag vart på möte, sen efter det drog jag å erica hem till mig å sov lite i soffan. kikade film å så. va rätt najs :) sen har jag inte gjort mycket mer. nu är anna å sofia här. vi ska väl dra in om nån timme antar jag. är galet trött men jag ska hålla mig vaken :)

sen kanske det blir några partier följd hos mig :) hoppas det. sjukt chill spel :) vi är alla beroende.

igår va jag å anna på campingen å hälsade på västerås killarna. det va trevligt. sen blev det hemgång. näe nu ska jag va lite social. peace suckers

sleeping dude

Kategori:

i fredags va det kalas. det va sjukt trevligt. först va vi hos mig å grillade å så sen drog vi in på marite. sjukt trevligt. sen igår sov jag hela dagen å somnade 9 igår kväll. så jag har mest sovit sen i fredags.

idag blir det nog chill. fortfarande trött så. ska fixa med nå beställningar å handla. erica ska nog komma hit ett tag oxo.

aja jag är för trött för att skriva ;p peace suckers.

viasat golf

Kategori:

ja nu ska jag berätta en hemlighet. golf är askul att kolla på. just därför blev jag överlycklig när jag installerade mitt telia abonnemang idag då jag såg att jag har viasat golf :) tjohooo.

igår kollade vi på wrong turn å spelade kort. det va chili. sen blev det lite vandring i regnet å jag blev sjukt blöt. men jaja. ska man frakta sig själv så har man inte så mycket till val.

idag tänkte jag bara ta det chill. städa upp lite sen ska jag kolla på bondgården :) skam att jag inte har sett den än men idag ska det ske :) jag har en svag känsla om att jag kommer älska den filmen :) jag älskar ju animerade filmer så :) sen ikväll blir det nog lugnt tror jag. har inga som helst planer så vi får väl se vad som händer, kan va skönt å bara njuta av ett fett hur för mig själv å göra lite armband å dra en skön film.

så skönt å va ensam hemma. rasmus är i brunflo å pappa är i gbg/lysekil. underbart. lite jobbigt att laga mat varje dag dock :P men det är inget att gnälla över. man får ju äta vad man vill, which means bara god mat :)

näe nu ska jag städa upp lite å få mig nåt i magen. peace suckers