Emelie

Love the life you live - live the life you love

crystal party

Kategori:

nu är det fan dags. ikväll händer det, crystal party:) ska bli sjukt cleant. är hemma hos malin å håller på å gör oss ordning, lyssnar på skön musik å dricker öl. sjukt chill å jag är pepp :)

nu sk ajag va social. peace suckers

such a bad day

Kategori:

ja det är vad jag har haft idag. den började dåligt, fortsatte ännu sämre å sen fortsatte det sådär ett bra tag. å nu fick jag nyss yttligare ett dåligt besked. blahaaaa är allt jag har att säga. å nu sitter jag å försöker få folk att köpa biljetter inför imorrn. vill så gärna ha gratisbiljetten så min ekonomi inte går i jordens nedförsbacke. vilken den redan gör.

jaja. nu ska jag firtsätta angagera mig i min biljettförsäljning. peace suckers.

smash attack!

Kategori:

idag va det första dagen i skolan. gjorde inget idag så det va väl rätt chill. ska även sälja min miniräknare till emelie så jag är nöjd :)

i helgen va jag först ut i fredags. sen åkte jag i lördags på en liten impulsresa till trondheim å hälsade på en DLF (Dear Little Friend för den som inte visste). det va sjukt chill iaf. :) skulle åka hem i söndags kväll men jag missade såklart tåget. vi kom dit när tåget rullade iväg, men jaja. en kväll till med min vän va väl inte fy och skam.

sen igår när jag kom hem efter en tågresa med galet mkt sömn så drog jag på mig pyamasbrallorna å en fet tshirt å njöt av min sista dag på sommarlovet men äkta lathet. det va sjukt skönt iaf. speciellt eftersom jag va rätt trött efter helgens alla äventyr.

anyway, imorrn är det frilovsdag. jag är bitter över det fast jag är ändå på bra humör idag so nothing can pull me down. aja better than school. ganska chill schema iaf. eller ja det va väl varken chill eller jobbigt. har så få kurser så det blir typ 100 lektioner i veckan av samma ämne. men men. det får funka ändå. alla jobbiga kurser är ju slut nu :) å det ä rju faktiskt bara typ 9 månader kvar sen tar jag studenten! :D hallelujah!

näe nu ska jag ta mig en snus. virka mössor å kolla vänner. :) är rätt lockad av mjukisbyxor oxo men jag vet inte hur lång jag kan gå.

om nån vill köpa tickets till crystal party på marite på fredag så finns biljetter hos mig för 60 spänn!

peace suckers!

alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel.

Kategori:

idag har jag jobbat. gick rätt bra. några sjuka frågor som jag fnissade lite åt :) nu ska jag inte jobba förrns på söndag. sjukt skönt. körlektion på torsdag, sundsvall fredag-lördag så jag har geentligen bara sovmorgon imorrn ändå tyvärr :( men jaja.

näe det va nog allt. peace suckers

no air

Kategori:

min just nu absoluta favoritlåt. jag lyssnar på den jämt. å ja jag är helt såld på chris brown. han verkar så mysig. näe men underbar låt iaf :)

i helgen ska jag jobba lördag å söndag. kväll/natt båda gångerna. samma sak på tisdag. rätt chill å börja jobba äntligen :) ikväll blir det movienight at my place. ska bli riktigt mysigt :)

näe det va allt jag hade att säga. tänkte mest lägga upp lite pics från gotland :) here it comes.

 
If I should die before I wake
It's 'cause you took my breath away
Losing you is like living in a world with no air

spa

Kategori:

ja nu har jag börjat jobba på 118100 svar på allt. eller ja har utbildning idag oxo men sen så. om det går bra på slutprovet vill säga men det ska det nog göra.

hade en underbar yra. justice ägde allt! hela badhusparken stog bara å dansade till sjuk elektro. kan det bli bättre? sen var det ju lasse såklart. det va inte heller dålgt vill jag påstå. sen presidenttalet. lika bra som alltid. å sen håkan. resten av tiden hängde vi mest på tc, såg ju lite mer oxo. typ kleerup å robins kusin. det va grymmt det oxo.

i lördags fyllde robin 20 så vi va ut till ås vid 14.00 å började förfesta. det va jättekul. massa skönt folk å underbar mat :) sen fick jag leka med en systemkamera å det visade sig att jag ägde :) så jag vill ha en. :)

nu ska jag käka sen ska jag börja röra mig in till stan för arbete. peace suckers

emelie hjärta gotland

Kategori:

har vart helt sjuuuuuukt bra på gotland. i kort så var det, sol, bad, försäljning, glass i mängder, jamaikansk grillkväll, solnedgång vid raukarna, surf (jag lyckades stå en hel väg) å ja det va helt galet najz med andra ord :)

igår va vi ute å härjade på yran. det va rätt kul. justice va helt galet bra. va på intervju igår oxo å jag fick jobb på 118100 så jag börjar på onsdag. skriver lite mer om allt på söndag eller i veckan. ska duscha sen ska vi typ börja förfesta om några timmar. peace suckers