Emelie

Love the life you live - live the life you love

I love you, I do

Kategori: Norge

Idag har jag jobbat som vanligt, var relativt lugnt idag vilket var skönt eftersom gårdagen var helt sinnessjuk. Det var kö på säkert 20 minuter från klockan ett och till stängning. Så det var en tuff dag vilket jag och Anita tröstade oss med en riktigt god lyxpizza, godis och filmtittande under täcken i soffan. En väldigt lugn kväll igår alltså. Ikväll ska vi kolla på Balto och ha det allmänt mys.


Annars händer det inte mycket här i Hovden. Mclovin snackar om att komma hit och hälsa på vilket skulle vara helt awesome. Hoppas det blir av. Lite besök hemifrån skulle minst sagt vara underbart!


Mitt garn har kommit nu också. Var och skulle hämta det efter jobbet när jag får höra inne på ica att posten inte har öppet idag. Men snälla, det är ju bara nån av kassörskorna som gör det ändå. Blä vad less jag blev. Men jag får väl masa mitt arsle dit imorgon och hämta det då istället. Baaah.


Nu ska vi kolla på film. Toodles!

Sister act

Kategori: Norge

Nu har jag kollat på film, blev en feelgood film i form av en värsting till syster. Sjukt skön film. Så virkade jag lite på en mössa också. Snart är mitt garn slut, men jag beställde nytt igår så förhoppningsvis kommer det fort. Har inget kvar av mina naglar att bita bort, vilket oftast är resultatet när jag inte har nåt att pilla med.


Ikväll blir det träning. Har dock inte bestämt mig om jag ska köra överkropp på gymmet eller om det blir ett pass poweryoga. Känner dock mer för poweryoga. Man får passa på när man är ensam hemma liksom. Inte direkt den typen av träning man vill ha publik till. Hihi.


Nu ska vi sno ihop lite middag. Kycklingwok blir det. Sen blir det halv åtta hos mig och träning. Toodles.

Bangkok hilton

Kategori: Norge

Igår var vi på bingo. Jag vann såklart inget den här gången heller men en vacker dag ska det nog bli min tur.


Idag har jag och Anita kollat på halva Bangkok Hilton. Nu gör jag inget speciellt, men ska nog dra igång någon film. Anita ska dra till backen och försöker övertala mig men jag tänker inte röra ett finger idag. Ikväll blir det träning, dom andra ska köra innebandy eller nåt men jag håller mig nog till styrketräning tror jag. Om jag nu orkar ta mig dit. Sovit dåligt de senaste nätterna så vi får se hur jag känner.


Men nu ska jag som sagt dra igång någon film eller nåt för jag tänker då inte åka bräda i -11. Toodles

Kärleksmums

Kategori: Norge

Idag har den efterlängtade ledigheten äntligen här. Det är -23 och sol så dagen kommer att spenderas inomhus med undantag för att vi ska gå och handla om en stund. När vi har handlat ska jag duscha sen ska jag baka kärleksmums. Nu när vi har en riktig ugn kan jag äntligen baka nåt mer avancerat än cookies iaf. Helst vill jag göra kladdkaka men det går inte eftersom vi inte har någon form.


Så det blir helt enkelt en lugn dag som ska spenderas med att handla, duscha, baka, slöa i soffan och sen ikväll blir det bingo om någon av oss vågar oss ut i kylan. Ingen av bilarna fungerar eftersom det är så kallt.


Men nu handla. Later.

En kebabpizza med bea, tack

Kategori: Norge

Det jag saknar mest här i Hovden förutom min världens bästa familj och alla vänner där hemma är faktiskt mat. Det är nämligen så att Hovden är väldigt litet och utbudet är extremt begränsat på vad man nu kan tänkas behöva. Hur som helst, det är litet. Det finns ingen pizzeria här, eller nåt annat liknande heller för den delen. Och det jag och min kära roomate sitter och drömmer oss bort till allra mest det är just en stor kebabpizza. På min ska det vara champinjoner, en massa ost och bea. Gud så jag saknar det. När jag kommer till Sverige är det förmodligen det första jag ska äta. Det andra jag vill äta är mammas mat.


Annars saknar jag messmör. Jag äter knappt mackor hemma, men när jag gör det är det väldigt ofta messmör på de mackorna. Numera så lever jag i princip på mackor. Eller ja, till lunch varje dag äter jag mackor. Väldigt tröttsamt. Tur att jag började äta fil och flingor till frukost efter ett tag annars hade jag aldrig kunnat se något med en antydan till bröd igen. Men hur som helst. Mitt messmör tog slut ganska fort och enda sen dess har jag längtat efter en ny tub. Och nu banne mig så ska mamma skicka en. Det ska bli så underbart gott när den kommer. Mums. När hon frågade om det var nåt annat jag ville ha kunde jag inte komma på nåt annat än svenska tidningar. Konstigt är det, för jag längtar efter saker som finns hemma hela dagarna. Men när man får frågan kan man inte komma på nåt. Typiskt. Men förmodligen kommer jag komma på något med inom de kommande dygnen.


Nu är det nog med mitt tjat om mat jag saknar. Imorgon är jag äntligen ledig och förhoppningsvis kommer solen att skina lika mycket som den har gjort de senaste dagarna, för då ska jag och Anita sitta ute på balkongen och ha det riktigt skönt. Sen är det bingo som vanligt imorgon kväll. Det blir kul och en vacker dag ska jag banne mig vinna nåt. Förra veckan var dock högsta priset en bandsåg och vem i hela friden vill ha en sån? Det vet jag då inte. Men nåt vill jag vinna och det ska jag också innan säsongen är slut. Tur att det är gratis iaf.


Ikväll har vi kört yoga direkt efter jobbet, sen blev det ett kilo mat och därefter har vi kollat på sagan om ringen. Rätt tröttsamt men den är ju ändå bra. Nu ska jag ta mig en macka eller två (igen) och sen blir det att dra igång nån lättsam film för att sakta somna in. Sen ska jag njuta av sängen imorgon. Skööönt.

Godnatt!


Jag och min roooomate

Three little birds

Kategori: Norge

Dålig på att blogga har jag blivit, men det är faktiskt rätt full rulle här. Man kliver upp på morgonen, äter frukost, sätter på sig understället och jobbarkläderna, sen åker man till jobbet, jobbar till fyra då man i princip håller på att svälta ihjäl eftersom det enda man äter till lunch är mackor, sen äter man hur som helst middag och sen brukar vi kolla på film allihopa. Sen går man och lägger sig och kollar på en till film.


Nu är det i alla fall bara en dag jobb kvar innan jag äntligen är ledig och får sova ut. Dock så kommer det bli en lång dag imorgon eftersom vi direkt efter jobbet ska ha evakueringsövning vilket säkert tar några timmar. Bleh. Man kommer vara döende imorgon kväll. Men det kanske är lika bra, så kan jag ta en lugn kväll för mig själv eller så. Lite yoga och film. Sounds good.


Nu ska jag i alla fall sova. Det lär behövas om man ska orka morgondagen. God natt!


Mia och jag i lördags

Partaaaaay

Kategori: Norge

Idag kör vi fest för att glömma allt vad danskar heter för en stund. Idag har varit den mest hektiska dagen sedan dess att jag kom hit. Lär bli likadant imorgon. Men det får man helt enkelt stå ut med. Ikväll blir det som sagt utgång, borde inte, men jag känner att det ska bli riktigt kul. Några från förra säsongen som är här och hälsar på också så det blir nog kuligt.


Nu ska det drickas öl sen blir det xo. Toodles!

Dessa danskar

Kategori: Norge

Är ett hemskt fenomen som tyvärr befinner sig i Hovden i stora skalor just nu. Man förstår inte ett ord av vad dom säger, dom är otrevliga och kan absolut inte åka skidor. Men det får man ta. I övrigt är det ju världens softaste jobb så. Förutom dessa fyra dagar då jag jobbar i tusseland, då är det alltid lite extra mycket men det funkar ändå för det händer bara varannan vecka.


I övrigt har det inte hänt mycket, har kollat på Sweeney todd med grannen nyss och även upptäckt att det har kommit en tredje säsong av Jersey Shore, eller ja, tre avsnitt, så dom har jag och Sofie kollat på idag på jobbet mellan alla danskar.


Imorgon blir det jobb, sen vet jag inte om det blir utgång eller en lugn kväll hemma. Jag borde ta det lugnt men i princip alla ska ut och det visar bara på att det skulle bli en riktigt kul kväll. Hade det inte varit för att jag har fem dagar jobb kvar till ledighet samt att jag sitter i tusse på söndag hade jag inte tvekat en sekund. Men med tanke på hur trött jag är nu så borde jag verkligen ta en riktigt tidig kväll imorgon. Aja, jag får helt enkelt se hur jag känner mig imorgon.


Nu ska jag sätta igång någon film och sova. Helt slut är jag. Så god natt!

Cause it's gonna be, all heartbreak

Kategori: Norge

Dagen har spenderats med att ta det väldigt lugnt. Kollat film, tvättat och virkat. Nu har vi nyss käkat tacos vilket var väldigt gott.


Igår var vi på badet och till vår stora besvikelse var såklart relaxen stängd endast igår. Men som tur var så fanns det två bubbelpooler ändå. Men ingen bastu. Men det var trevligt i alla fall. Efter det klämde vi in oss i den lilla soffan och kollade på Shutter Island allihopa.


Ikväll är det kvällskörning och bingo men vi får se hur jag gör. Har ingen egentlig lust att köra kvällskörning så vi får se om det blir bingo. Men vem vet, det kanske blir kvällskörning för mig ändå. Alla andra ska köra så man får väl kanske offra sig för laget.


Nu blir det att se klart Happy feet och virka lite mer. Toodles!

Don't fall recklessly, headlessly in love with me

Kategori: Norge

Åhhh vad skönt det har varit att vara ledig idag, dagen har spenderats med true blood, ett åk i backen, banken, hämta paket som papi skickat, och handling. Sen lite ständande och virkande på det också. Rätt fullt upp helt enkelt. Bäst av allt var dock att jag sov till tio imorse. Sjukt skönt och efterlängtat.


Nu ska vi käka pizza och ikväll blir det att dra på badet och relaxa för fullt, sen blir det sällskapsresan 2 med grannen. Mycket lugn och skön kväll helt enkelt.


Imorgon händer väl inget speciellt förutom att det är torsdag vilket innebär att det är bingo. Om det kommer snö inatt blir det lite åkande också men det lär ju inte ske så förmodligen blir det ingen brädåkning imorgon eftersom det är stenhårt i backen, inte kul.

Men nu mat och true blood. Toodles!

Love kills

Kategori: Norge

Okej, sjukt dålig uppdatering. Men det har hänt mycket senaste dagarna och typ varit fullt upp. I lördags var vi på födelsedagskalas och krogen, i söndags var jag på jobbet och somnade klockan sju på kvällen, igår kollade jag på sällskapsresan med grannen sen lite mia och klara.


Nu är det äntligen ledighet i två dagar. Morgondagen ska vi spendera med att ta det väldigt lugnt och sen ska vi alla dra på badet och bada bubbelpool och basta ett tag, sen blir det sällskapsresan 2 med grannen.


Ikväll blir det typ film eller nåt, vet inte riktigt vad som händer. Men det blir lugnt iaf. Toodles

Until we bleed

Kategori: Norge

Ikväll är det kalas för hela slanten och jag är peppad till tusen vilket känns bra eftersom det inte händer allt för ofta nuförtiden. Så det ska bli sjukt kul ikväll. Kommer bli jobbigt imorgon men det är bara att härda ut. Annars hoppas vi på att bror kommer få jobb här i veckan. Det skulle vara sjukt kul om han kom hit och bodde och jobbade med mig.


Nu lyssnar jag på musik och avnjuter en kall öl och snart blir det förfest.


Toodles!

Children of the revolution

Kategori: Norge

Nu har jag jobbat klart det som var jobbigt för den här gången, två dagar t-trekk och de resterande fyra dagarna blir i vestheisen där det inte händer ett skvatt annat än att man kollar på tv-serier och virkar hela dagarna, så har det förvisso varit de här två dagarna också men ändå.


Igår körde vi kvällskörning och bingo. Det var väldigt trevligt med lite bräda och på bingon var jag så trött så jag skulle dö.


Imorgon blir det jobb sen blir det ner till nedervåningen för fest då en jobbarkompis fyller år. Det kommer bli sjukt kul och eftersom jag kommer sitta i vestheisen på söndag så betyder det att det inte gör ett skvatt om jag är trött och lite bakis. Så det blir riktigt kul!


Nu har jag precis duschat och ska krypa ner under täcket för film. Myskväll helt enkelt. Toodles!

B-B-B-B-BIIIIINGOOOO

Kategori: Norge

Idag har jag jobbat. Det var en sjukt lugn dag som gick galet fort tack vare andra säsongen av Jersey Shore. Mycket underhållande faktiskt. Annars har jag galet ont i magen och är väldigt trött men det är bara att härda ut.


Lite less är jag också måste jag säga. Det har kommit upp ett stort problem inför min kommande hemresa som jag nu undrar om den kommer bli av överhuvudtaget. Jag hoppas det. Hur som helst så verkar det som att skjutsen jag skulle få till Oslo nu inte existerar längre. Det känns bajs. Jag vill verkligen åka hem och hälsa på så jag hoppas att det löser sig.


Nu väntar vi på pommes och korv som är i ugnen och sen blir det kanske lite kvällskörning, men just nu känns det inte så eftersom jag är så trött, men bingo blir det i alla fall. Ska också virka lite på en beställning som ska vara klar innan helgen.


Well well. Det var väl allt för idag. Nu ska jag dö av min magsmärta. Toodles

Puder

Kategori: Norge

Idag har jag åkt bräda, det var helt underbart. Puder blandat med nypistat. Och sol och runt -10 grader. Helt perfekt, lite kallt men ändå perfekt eftersom allt annat vägde upp det. Knappt nå folk i backen heller.


Annars har jag lagat mat, kycklingfilé med sallad och satan vad gott det blev. Sen fortsätter planeringen inför en framtida hemgång att smidas. Bett om ledighet nu och det verkar som att det inte ska bli några problem! jihoo! :)


Nu ska jag och Lina gotta ner oss i soffan och kolla på film och äta chips medans dom andra är och spelar innebandy.
Toodles!

Supersize vs Superskinny

Kategori: Norge

Nu har stora delar av den här dagen gått. Det enda vettiga jag egentligen gjort är väl att handla, duscha, skotta och kolla på biljetter hem. Det ser lovande ut inför en framtida hemgång i alla fall. Om jag får ledigt en vecka dvs. Så håll tummarna för det, och för att det går att ta sig från Oslo till Hovden med matchande flyg från Östersund.



Ikväll har jag ju kvällskörningen, och jag vill verkligen inte, förstår inte vad jag tänkte med när jag skriver upp mig på en massa kvällskörning när jag är ledig för. Jag är helt matt och den där skottningen bidrog till att hela min vänstra arm nu är så utmattad så att den skakar. Inte okej, men det går förhoppningsvis över om en liten stund.


Annars har jag egentligen inget vettigt att skriva, jag bara skriver för att skriva typ. Eller nåt i den stilen. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av Jersey Shore och fortsätta virka på Sofijas mössa.

Toodles!

Åh du ljuva frihet

Kategori: Norge

Idag är jag ledig fram till kvällskörningen då jag jobbar tre timmar. Och imorgon är jag helt ledig, det känns grymt skönt vill jag lova. Att känna klockan sju imorse när jag vaknade att jag kunde somna om. Härlig känsla.


Något  negativt är att min kropp inte mår så bra. Nu har jag supermegaont i höger axel. Det har alltid bara varit vänster, ska höger axel också plåga mig nu så jag kommer bli helt invalid? Hoppas verkligen inte det. Men förhoppningsvis är det bara för några dagar. För att ha rejält ont i båda axlarna gör att det mesta blir väldigt jobbigt och smärtsamt. Men men.


Annars idag planerar jag att inte göra någonting förutom att virka mössor och i övrigt röra mig från soffan så lite som möjligt. Har jag berättat att jag har fått en hel del beställningar här? Om inte så berättar jag det nu. Snart går halva Hovden runt med en Emelie-mössa. Jihaaaw!


Nu ska jag i alla fall avnjuta en god kopp kaffe och efter det så blir det att virka mössor på löpande band i den oerhört obekväma soffan. Toodles!

Jag saknar Chai-latte!

Normal

Kategori: Norge

Nu har ännu en dag gått. En väldigt jobbig men samtidigt en väldigt skön dag. Lång, det har den varit i alla fall och om cirka fem minuter när jag har skrivit klart det här ska jag kolla på film och sussa sött. Jag ska drömma att jag åker hem, listan över saker man känner att man behöver åka och införskaffa i underbara Sverige växer till sig.


Anywaaaay, började dagen med att skotta snö i typ två timmar, jobbigt jobbigt och axlarna gör ont. Men det överlever jag. För vet ni vad, imorgon så är jag ledig!!!!! Hallelujah! Jisses vad skönt det ska bli med sovmorgon. Jobbar dock kvällskörning imorgon så jag är inte helt ledig. Men det är sovmorgonen som känns mest viktig i detta skede. Sen får jag ju slöa hela dagen och kvällen på onsdag så det gör inte mig något. Men sömn.... Mmmmm.


Dagen gick i alla fall ut på att jag jobbade på toppen som stängde när det blåste i 27 sekundmeter och jag fick då åka hem. Klockan var då runt ett men jag får ändå betalt fram till halv fyra. Det gillas ju såklart mycket. Och mössor har virkats på löpande band i samband med att beställningar kommer in från halva huset jag bor i. Men det är underbart ju!


Sen kom Anton in och sa att det var halva priset på alla frysvaror på Ica och svisch sa det bara så satt vi i bilen på väg till Ica för inhandlande av mestadels fryspizza. Men billigt är väldigt gott. Speciellt för en snål svensk i ett dyrt land. Då är det mumma.


Därefter kollade vi på Normal och sen lite på Patch Adams, men vi orkade inte med hela Patch och nu ligger jag här och tänker sova precis om två minuter. God natt!

One day

Kategori: Norge

Oj vad det har hänt mycket idag känns det som. Världens längsta dag skulle man kunna kalla det för. Började med att åka till jobbet, väl där åkte jag upp med Kaj på skoter till toppen där jag skulle jobba idag. Men det var rätt lugnt eftersom hela breive-sidan där jag satt var avstängd för alla utom alpenisterna. Så jag satt där och virkade mössor på löpande band samtidigt som jag avnjöt kaffe, snus och vampire diaries. Helt okej liksom..


Men sen jäklar blåste det upp till storm och det blev att åka ner vid två. Väl nere fick jag frågan om jag ville jobba till halv fyra eller gå hem, jag svarade "om du verkligen behöver mig kan jag väl vara kvar". Jag behövdes tydligen till att sopa golven i verkstan, men men. Det gick fort och sen frågade Lassi om jag ville öva på att köra skoter. Det ville jag gärna! Vi åkte ut i puder direkt, en meter puder var det och jag fastnade två gånger. Sen kom vi till ett skrå och jag blev helt skakis med tanke på vad som hände sist jag skulle stå med båda fötterna på ena sidan av skotern, så vi åkte tillbaka för att ta checkrundan i barnbacken, det däremot var superkul och inte alls svårt. Inga problem alls att köra i pistat så det kändes bra.


Efter det var dagen slut och det blev hem och göra pannkakor och därefter har vi varit inne hos grannen och kollat på Avatar och ätit dipp och morötter, det nya hälsosamma livet har redan börjat! Och nu är jag här, i sängen, helt slut och ska kolla på film innan jag somnar. Nu är det bara en dag kvar att jobba sen är jag ledig. Det ska bli helt obeskrivligt skönt och välbehövligt. På tisdag ska jag ligga i sängen till minst klockan tio, kanske elva till och med! Det ni..
God natt.

Det är tydligen lördag idag...

Kategori: Norge

Känns som en vanlig vardag. Jag gick i alla fall hem vid lunch idag, förkylningen tog över lite väl på kroppen och knoppen och jag kände att jag var tvungen att gå hem och lägga mig under täcket och i alla fall få några timmar till att göra ett försök att reparera mig. Nu är humöret bra, men kroppen fortfarande inte bra. Anita tror att jag är frisk, men ett glatt humör kan ju göra en hel del.


Imorgon ska jag jobba i alla fall, jag har två dagar på fjelltrekk innan ledigheten så det är lugnt. Där är det både lite folk och man behöver inte vara ute och skotta snö hela dagarna, en av anledningarna till att jag inte blir frisk skulle jag tro är just det där skottande i snöstorm. Men nu så.


Fick också besked av mamsen idag att hon inte kommer och hälsar på i vinter, känns trist men vad gör man. Då får jag se fram emot hemresan i början av maj istället för mammas besök. Hade ju såklart varit nice att åka hem några dagar också, men det känns som ett projekt som heter bajsjobbigt. Inte nog med att restiden ligger på ungefär ett dygn så ska man hålla på att byta pass, och försöka få ledigt. Vilket jag antar leder till att jag skulle behöva jobba tre veckor i streck för att få mina lediga dagar. Men men. Det går säkert om man lägger energi på det, så jag får kolla upp det när jag är ledig på tisdag.


I övrigt så måste jag börja träna rejält när jag blivit frisk, och äta nyttigare. Känner hur fettet bara växer upp på mig. Det är den där nedrans pizzan och det faktum att vi har filmkväll varje kväll här. Men nu jäklar blir det sallad istället för pizza och morotsstänger att doppa i dippen istället för chips. Men det är faktiskt riktigt gott så det går nog!


Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på film innan jag somnar. Lider fortfarande av extrem trötthet så tills den försvinner blir det tidiga kvällar. God natt.

Helt slut

Kategori: Norge

Jag har sällan varit så trött som jag är nu. Herrejisses, jag skulle kunna lägga mig på golvet och sova. Men jag ska hålla mig vaken till åtta, annars blir det jobbigt inatt. Ont i halsen har jag men har inte feber än så det är lugnt so far.


Nu ska vi kolla på film allihopa. Blir Bridget Jones, vilket är helt passande en kväll som denna. Så nu ska jag njuta av täcket som jag har saknat hela dagen och Bridget. Förlåt för de korta inläggen numera btw, men jag är helt slut och har allmänt jätteont i halsen. Toodles!

Inte sjuk än......

Kategori: Norge

Men nu kommer det nog när som helst. Min hals tar livet av mig om kvällarna, så det är väl bara en tidsfråga antar jag.


Nu har vi i alla fall varit på bingo och XO. Jag vann inget, men det har varit en trevlig kväll och det har blivit alldeles för sent, men den sorgen tar jag imorgon, om jag överlever min lurande förkylning vill säga.. Nu ska jag sova och imorgon är det jobb som alla andra dagar. Toodles!

Harry Potter

Kategori: Norge

Orkar inte skriva så mycket nu för jag måste verkligen sova. Men jag har jobbat idag, alla här har fått för lite lön, jag tror jag håller på att bli sjuk och imorgon kväll ska vi spela bingo!


Kvällen har spenderats hos grannarna framför Harry Potter och en massa gott som ostkrokar och ahlgrens bilar. Mumma. Men nu ska jag dra igång någon film och sova! Förhoppningsvis vaknar jag frisk som en nötkärna imorgon.

God natt!

Are you really here?

Kategori: Norge

Idag har jag varit ledig igen. Varit väldigt skönt. Började med att ligga kvar i sängen någon timme, sen tvättade jag och därefter fixade jag bankkonto och vi handlade inför kommande dagar. Är riktigt trött och en dag ledighet till hade inte suttit fel men jobba måste man ju. Nu blir det fyra dagar i barnbacken och därefter två dagar i fjelltrekk innan jag är ledig nästa gång. Men tiden går så fort här så det ska inte vara några problem.


Annars idag har vi kollat på into the wild och jag har lagat thai-mat. Blev väldigt gott. Nu kollar vi på True blood och resten av kvällen blir nog lugn. Kanske blir några åk men jag skulle inte tro det. Är helt slut så jag skulle lätt kunna lägga mig nu och bara kolla på film. Men det går ju inte. Toodles!

Black Swan

Kategori: Norge

Då har den här dagen gått. Och jisses vad mycket man har hunnit med. Känns som att den här dagen har varit flera dagar med tanke på hur mycket vi har gjort.


Började med att handla, göra och äta fattiga riddare, dra till gymmet och träna och spela biljard, dra och handla en andra gång, den här gången på ica där det var erbjudande om en massa saker som kostade 10 spänn så vi köpte ett lager, sen åt vi middag, kollade på tv, sen kom Mia in och vi kollade på Black Swan, väldigt flippad film. Sen kollade vi på Grandma's Boy och nu ligger jag här i sängen.


Imorgon blir det förmodligen lite bräda, sen ska jag laga thaimat på kvällen. I övrigt är det inget inplanerat. Känns skönt.


Men nu ska jag sätta igång en film och sova. Ska bli skönt med en till sovmorgon imorgon och jag ska verkligen ta tillvara på den och hela dagen imorgon. God natt!

Min utsikt från jobbet igår

Sharkwater

Kategori: Norge

Idag är jag ledig. Gud vad skönt det var att sova ut imorse, jag hade kunnat sova ännu längre, men jag sparar det tills imorgon.


Annars har vi varit och handlat och varit på banken, jag kunde dock inte fixa bank eftersom jag inte hade pass och arbetsavtal med mig. Men jag ska fixa det i eftermiddag eller imorgon. Vi får se, jag är rätt trött. Träna ska vi kanske också idag. Men det visar sig hur man känner sen. Har också gjort fattiga riddare, damn vad gott det var. Inte ätit det på säkert två år.


Nu blir det nog en film i alla fall. Vad vet jag inte, men det visar sig! Toodles

Once

Kategori: Norge

Idag har jag jobbat min sista dag innan ledighet och jag måste säga att det var ett underbart avslut på jobbveckan. Det var underbart väder och jag satt på topp-vest vilket innebar att jag hade det rätt bra. Satt ute i solen i nästan två timmar och bara njöt. I övrigt fortsatte jag tittandet på Vampire diaries. Sen fick jag åka bräda ner för att ta checkrunda. Dock så hade jag datorn på ryggen så jag var tvungen att ta det riktigt lugnt. Vill inte direkt riskera att ramla med datorn.


Efter jobbet blev det fiskbullar och potatis och sen bakade jag kakor. Mycket goda blev dom. Helt perfekta. Sen har vi varit över till Mia och kollat på en film som heter Once. Mamma, ni borde hyra den. Ni kommer älska den! Sen blev det ett avsnitt av Mia och Klara också och nu sitter jag här och ska dra igång någon film att sova till. Ska bli så sjukt skönt att få sova ut imorgon.


Annars imorgon så ska vi dra på banken och fixa konto, handla och sen tänkte vi träna också. Beach 2011 here I come. Om vädret är helt underbart blir det dock bräda istället för träning. Men det ordnar sig. Vi har ju ändå två dagar på oss.


Men nu film och en bild från min dag. Toodles!

Topp-Vest

Kategori: Norge

Idag har jag suttit på toppen av Vestheisen. Det var seriöst den mest chilla jobbdagen jag någonsin har haft i hela mitt liv. Jag älskar topp-vest. Och det bästa är att jag ska sitta där imorgon också. Så då blir det att virka klart mössan jag började på idag och fortsätta kolla på vampire diaries. Killen som har huvudrollen var inte nåt speciellt utseendemässigt men i ett avsnitt jag såg idag tog han av sig tröjan och han är nu en riktig babe. Vilken kropp. Hihi.


Nu har jag och Anita kollat på Grizzly Man och haft lördagsmys med pizza, chips och coca-cola. Väldigt viktigt det där med coca innan eftersom det är dyrt som guld i detta land. Men det var så sjukt värt det. Cola är något som jag brukar unna mig nästan varje helg hemma. Nu var det första gången sen vi kom hit för en månad sen som jag fick dricka coca-cola. Nu är det enda som saknas i drick-väg lite julmust. Inte julebrus.


Nu blir det snart sängen för en tidig kväll och filmtittande innan jag somnar, vilket jag skulle tro blir väldigt tidigt med tanke på sömnbristen och det hårda arbetet den här veckan. Men nu är det bara imorgon och sen är jag ledig i två dagar. Jag och Anita hoppas på lika varmt och fint som idag så vi kan åka en massa bräda. Hade varit najs. Oavsett så får jag mig ett åk imorgon när jag ska ta checkrundan. Då tömmer man backen på folk med brädan under fötterna. Kommer bli awesome!


Nu ska jag borsta tänderna och tvätta ansiktet sen blir det som sagt sängen med lite film. Toodles!

2011

Kategori: Norge

Nytt år är det. Det här året ska bli jättebra, det ska bli ett glatt och roligt år. Jag känner verkligen att det kommer bli bra. Allt för att det är nytt år.


Jag lyckades vara vaken över tolvslaget igår! Vi käkade nyårsmiddag och drack öl inne hos Mia och Lina, sen drog vi in till centrum och kollade på raketerna vid tolvslaget sen drog vi hem och sov. Faktiskt riktigt trevlig kväll. Lugnt och skönt. Men nu har jag haft två lugna nyår så nästa år får jag väl slå på stort antar jag.


Idag är det jobb som gäller från 10.30 till 16. Kort dag i alla fall. Sen sitter jag på topp-vest idag så det lär bli så lugnt att jag kan kolla på massvis med Vampire diaries. Gud vad spännande den serien är. Jag var väldigt skeptisk och trodde den skulle va rätt kass men jag är positivt överraskad.


Sen ikväll blir det en riktigt tidig kväll. Ser fram emot att lägga mig i sängen och kolla på film och sova riktigt tidigt och förhoppningsvis vakna utvilad imorgon. Det skulle vara något nytt för den här veckan i alla fall. Det har väsnats så mycket här i veckan så jag har sovit en halvtimme känns det som. Tror att det kanske är en idé att inviga det nya året med pizza också. Vi får se, men pizza måste man äta en gång i veckan här minst, dels så man har något att se fram emot och dels för att det är så sjukt jobbigt att laga mat och diska i det här "köket".


Nu ska jag kliva upp och äta en riktigt god frukost, fil och musli. Kaffet har jag redan avnjutit. Sen blire jobb som sagt. (Mamma om du läser det här så kan vi väl skypa ikväll?) Gott nytt år!