Emelie

Love the life you live - live the life you love

Då var det slut då.

Kategori:

Nu ska jag hoppa framför ett tåg.

It's only just begun

Kategori:

Igår kollade jag på Bridget Jones, det passade mig rätt bra, tills det slutade lyckligt när jag bestämde att jag inte skulle kolla nå mer. Lyckades sova inatt trots allt. Dåligt som fan såklart men jag anser att det just nu är ett mirakel att jag kunde sova ens lite.

 

Jag gjorde ett snabbt beslut att jag skulle cykla till jobbet idag. Mina öron gör ont men jag koncentrerade mig iaf på något annat och det funkade iaf lite. Sitta på bussen skulle jag nog inte våga då det är tid att tänka. Inte bra.

 

Blev erbjuden en lägenhet igår. Fan va kalas tänker jag och va bra för då får jag något annat att tänka på. In my ass. Lägenheten var i lit och det var ju därför inte mycket att göra. Ärligt talat vet jag inte om jag orkar bry mig. Jag kommer ändå inte få någon lägenhet så det kanske är lika bra att lägga ner mitt engagemang nu på en gång.

 

Jag ska träna efter jobbet. Minst två timmar. Om jag orkar. Men det funkade att cykla till jobbet så då borde det funka att träna. Hejdå.

I would like some more nothing

Kategori:

I en perfekt värld hade nu allt löst sig, ska jag ha sån tur? Självklart inte. Jag kan lika gärna acceptera att jag aldrig kommer få någon aptit igen, gråta nonstop och skaka som en alkoholist utan alkohol är mitt nya liv. Att sova kommer förmodligen också bli helt uteslutet. Allt detta helt plötsligt.

Och det enda jag tänker är bara vad jag har gjort för fel. Jag går igenom allt den senaste veckan men jag kan inte komma på något. Om jag hade varit världens svin den senaste veckan hade jag iaf fattat varför. Aja, undrar om det är dags att gå några till varv runt lillsjön nu. För jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra nu. Stirra in i väggen, check, packa upp alla mina ägosaker, check, fundera över allt, check. Slå mig själv på fingrarna för att låta mobilen och han va. Check. Försöka vakna från en hemsk mardröm för att sedan inse att det inte var en mardröm, check.

Jag har också provat på att läsa, kolla på tv och andra diverse saker men inget funkar. Jag vill bara inte tänka på det men det går fan inte. Lyssna på när pappa försöker skämta för att lätta upp stämmingen har jag också gjort. Han ansträngde sig verkligen märkte jag. Jag hade säkert skrattat en vanlig dag. Men inte den här dagen. Den värsta dagen i mitt liv so far.

Tänk att jag vaknade upp imorse helt ovetandes om allt det här. Aja, allt jag har att säga är att jag hoppas att du ångrar dig..

Det blixtrar från klarblå himmel

Kategori:

Och det verkar inte sluta. Jag fattar verkligen ingenting. Och det gör så jääävla ont, så ont så ingen annan kan förstå. Det värsta av allt är att jag inte kan göra nånting. Bara vänta och hoppas att han kanske ändrar sig. Jag hoppas att det är så. Men tills dess och förmodligen framöver vet jag inte vad jag ska göra. Träna tills jag avlider varje dag och supa mig redlös kanske? Förmodligen hjälper det inte. Men jag kan ju ta tillfället i akt och träna eftersom det förmodligen är det enda som kommer funka. Träna så jävla hårt å länge varje dag så jag kanske kan sova en liten stund av ren utmattning.

Fan hur kunde det bli så här. Pang sa det bara. Och sen var det klart, mot min vilja. Det var det sista i hela världen jag ville. Jag hade kunnat göra precis vad som helst för att vrida tillbaka tiden till den där sista stunden. Om jag bara hade vetat så hade jag aldrig gått därifrån.

Jag kan inte kontrollera andra, men från ingenstans, det är det som gör mest ont. På två dagar dår det från att vara precis som vanligt. Jag var den lyckligaste tjejen på hela jorden för fan! Nu är det helt tvärtom.

Just den här veckan också. 90-års kalas på tisdag och jag vet att när moffa kommer krama mig kommer jag bryta ihop och aldrig sluta gråta. Så är det bara. Sen tar bror studenten på fredag, ja då lär jag också gråta bara för att det påminner mig så jävla mycket om förra året. Hur himla lycklig och nykär jag va. Som att inget kunde krossa mig. Ett år senare, jo visst det fanns nåt som kunde krossa mig.

Jag vill mest att det inte ska göra ont nå mer. Att jag ska få komma dit ikväll och få den hårdaste kramen någonsin och att allt ska va bra igen. Inte så här. Fan..

Astrid Lindgren

Kategori:

Jag fick världens bästa idé igår när jag än en gång hade svårt att sova. Astrid Lindgrens ljudböcker! Lyssnade på bland annat djungelboken på band när jag va liten kommer jag ihåg men det kändes lite old school så nu har ja beställt lite Emil och Ronja och hoppas att det kan funka bra när man ska sova. Viktigt att det är Astrid som läser också för vem har mer sagoröst än hon?

 

Bra tänkt Brandén! :)

Smash into you

Kategori:

Världens mest efterlängtade sovmorgon fick jag idag, dock så var den bara så jag fick sova till åtta men det var ändå sjukt viktigt. Hade dock kunnat sova ett par timmar till känner jag.

 

Fick nyss mail från IBS, om modedesign. Tydligen finns det platser kvar och jag har en om jag vill ha den. Det gör ont som faaaaan att tacka nej men det är så mycket pengar, pengar som jag inte har. Så det kanske är bäst att skippa det. För det är ju trots allt en hobby, knappt det längre. 100 000 för en hobby är mycket pengar. Och tyvärr inte värt det.

 

 

Igår tvättade jag (vi), lagade tortillapizza och drack juice. Dock så slog tröttheten till riktigt hårt där vid sju-tiden. Och trots det lyckades jag hålla mig vaken till elva. Men det va mest för att jag kom hem så ”sent”, jag ljuger inte när jag säger att jag typ måste ligga i sängen och tagga ner säkert två timmar när jag ska sova, annars går det inte att sova hur trött jag än är.

 

Jag och mamma kanske ska bada idag eller imorgon eller så. Det skulle va jättetrevligt att simma en stund och relaxa lite. Sen har jag och mamma inte mycket mor och dotter tid nuförtiden.

 

Det ska bli skönt att mitt vikariat går ut om en och en halv vecka. Känns som att suget för att jobba kan komma tillbaka om man måste kämpa lite mer för det. Har ju exempelvis jobbat helg fast jag inte behövt och så så det känns att lite motstånd är vad som behövs ibland. Men det ska som sagt bli skönt, vara ledig några dagar och så. Synd att ingen utlandsresa blir av i juni.

 

Apropå utlandet så är det väldigt snällt av mamma att jag får bo där när dom är i utlandet i två veckor. Känns som att det kan behövas att vara själv ett tag. Pappa lär väl också åka på semester men bror lär ju va hemma och då försvinner som halva meningen med det. Men det ska som sagt bli himla skönt.

 

Aja. Det va allt. Toodles

The smell of rain

Kategori:

Fredagen va så jävla värd, måste jobba idag för att jag va ledig men det var det värt för vädret var inte att leka med. Balkongen va nog det bästa som kunde ha hänt. Så sjukt skönt. Nu jobbar jag sex dagar i rad men det var det värt! Dessutom är det bra ob idag och jag har bara två veckor kvar av mitt vik.

 

Ingen har svarat på mina mail för lägenheter. Lite bittert. Droppade bomben för pappa att jag inte klarar av att bo med så mycket folk omkring mig längre. Han sa att jag bara är på mitt rum så det kan inte va så farligt. Men det är av en anledning jag spenderar all tid på mitt rum, just det, för att inte behöva störas av andra människor hela tiden. Måste ju till och med slåss om ugnen när jag ska laga middag. Men jag håller tummarna för att någon vill hyra ut sin lägenhet till mig. Annars får jag väl bo på campingen i sommar eller nåt.

 

Fick förövrigt en shaker i fredags, alltså en sån som bartenders använder. Det gjorde mig glad. Kinderäggen och Pezen som jag fick av Erica räddade min dag igår. Hade glömt hur gott kinderägg va och hur kul det va att pilla ihop leksaker. Mer kinderägg ska jag defenitivt köpa! Även reseboken om Australien har underhållt mig i helgen. Bra köp!

 

Aja, nu blir det jobb för hela slanten! Toodles.

You are the only exception

Kategori:

Goosh vilket fail det blir på fredag. Första gången jag har ens lite sug på att dricka på ett år typ. Å då visar det sig att de som ska göra mig till följes på middag ska antingen jobba, spela match dagen efter eller köra bil. Nummer fem i sällskapet är också döende i förkylning så det här blev ju väldigt lyckat. Not.

 

Mitt sug förvsann genast för vem fan vill festa solo. Och jag blev även väldigt less. Här försöker man fixa nåt kul men nejdå. Funderar på om det kanske är värt att skita i hela grejen. Känns ju som så.

 

Över till helt annat så har jag nu mailat på en massa lägenheter som hyrs ut över sommarn. Jag hoppas verkligen att jag får nån för jag klarar inte av att bo hemma med en massa dumhuvuden längre. Sen hoppas vi på att jag kommer iväg nånstans i höst så jag inte blir själv kvar här.

 

Och ja jag är jävligt bitter just nu men det känns som att allt förutom en grej skiter sig. Glad är jag att jag har mr. X som just nu är det enda som håller mig uppe.

 

Toodles!

I have a dream

Kategori:

Jag kanske inte har klargjort att jag inte ska åka till Bangkok i höst. Alla två som läser min blogg vet dock förmodligen redan om det. Sure, det är lite som att kasta min dröm i papperskorgen men jag har skapat nya drömmar och kommit fram till att 100 000 kronor är så jävla mycket pengar.

 

Men det kommer bli bra ändå ju, jag har kommit fram till så många alternativ så det är hur lugnt som helst om inte ännu lugnare.

 

Kom iaf att tänka på det bara för att jag läste Whitneys blogg. Duktig tjej hon. Men som sagt så gör det mig inget utan det är ett beslut som det känns skönt att jag har tagit. Aja då var det gjort!

Kaffe är gott

Kategori:

Någon som drogar mig varje morgon?

 

Man kan ju börja undra. Jag har nog aldrig mått så bra och varit på så bra humör som nuförtiden. Kliver upp varje morgon, glad som bara den, vet aldrig varför dock men jag är bara glad och nöjd. Det känns bra att det är så. Allt går så mycket lättare och det bara rullar på istället för att det ska vara kämpigt.

 

Träna är nog det bästa som finns. Häpna och hör vad jag gjorde i torsdags, jo jag kommer till gymmet, börjar med att värma upp genom at springa 2 km bara för att. Sen tänkte jag sätta mig på liggande cykeln som jag kallar den. Precis då börjar Biggest Loser, fan va najs tänker jag eftersom de är rätt motiverande och det i övrigt bara va skit på tv. Det slutar med att jag sitter kvar på cykeln under hela programmet och cyklar 1,5 mil. Jag är nöjd. Mitt gamla jag hade aldrig gjort nåt sånt.

Så ja jag är helt enkelt nöjd med mig själv just nu. En klapp på axeln på sig själv är viktigt ibland.

Det va väl allt jag hade att säga.

L to the edig

Kategori:

Man kan ju inte göra annat än att älska bibeln, jag menar hade inte den funnits hade vi inte varit lediga typ varje gång man är det. Jul check, påsk check, kristi himmelfärds check osv osv.

Idag blir det nog lugnt. Min plan var egentligen att dra ut och springa eller ta en långpromenad, men vad ser jag när jag tänker gå ut? Jodå det snöar. Nu regnar det men det är fortfarande lika omotiverande att dra ut. Så jag väntar tills badet öppnar 10 å tränar rumpan av mig där istället.

Jobbar i helgen. Känns lite segt när vissa andra har världens långhelg. Blä. Men jag får å andra sidan vara ledig på tisdag och då får jag gå på en helkroppsmassage på två timmar. Det ni! Fyller också systemet på måndag. Yey!

Nu ska jag försöka tvinga mig ut i regnet, måste ju ta mig till gymmet på nåt sett och den enda vägen är ut i regnet och upp på cykeln. Toodles!

Work it!

Kategori:

I helgen har jag inte gjort mycket. Kollat mcleod som en besatt galning, tränat, promenerat, kollat på halva Kick-ass och det är typ allt.

 

Visst jag har typ inget liv men det är ett aktivt val jag har gjort för det finns verkligen inget skönare än att gå till jobbet på måndagen och känna att jag har vilat precis så mycket som jag ville under helgen. Sen mår jag så jävla bra som är typ nykterist numera. Heja mig. Träning och mycket sömn är bättre.

 

Ikväll ska jag ut och käka med X, sen ska jag hem och njuta av lite mer mcleod, kanske träna. Oavsett så kan jag va uppe sent med gott samvete eftersom jag är ledig imorrn. Sen jobbar jag onsdag ledig torsdag sen jobbar jag helgen och lyssna och häpna, på måndag, om en vecka är jag stor och får gå på systemet. Imorrn ska jag träna så mina ben ramlar av iaf.

 

Allt för mig idag. Peace

Mcleod

Kategori:

Jag bloggar aldrig längre men jag har inget vettigt att skriva. Typ.

 

Det som hänt sen sist är väl mest att jag insett att om jag stannar kvar i stan i höst kommer jag inte ha nån kvar här så jag har beslutat att satsa på att flytta till Australien och jobba. Mest för att jag alltid velat se Australien och känner att det skulle vara ett ypperligt tillfälle på att se det. Sen finns det mycket jobb där för turister också och det känns ju som ganska viktigt.

 

I övrigt har jag minskat min tid på Coopers test med lite med än två minuter på två månader. Det är fortfarande inte riktigt bra men det är i alla fall på bättringsvägen. Speciellt eftersom jag inte har konditionstränat något alls egentligen och nu när sommaren kommer så kommer det bli mer löpning vilket borde innebära att min tid kommer att vara grym när sommarn är slut!

 

Funderade på att springa tjejmilen i höst bara för att ha ett mål med min träning men det känns svårt att planera så långt fram just nu. Men vi får se. Jag kan ju ha det som mentalt mål iaf.

 

Just det. Har ju varit i Stockholm också. Bounce va helt jävla grymt och jag hade inte kunnat be om ett bättre farväl till dom. Dock så har jag en känsla om att det inte är sista gången man ser Jennie iaf. Duktig tjej.

 

Fyller också 20 om typ en vecka. Yey.

 

I helgen ska jag träna, kolla mina ögon fyrkantiga på Mcleods och bara chilla. Ska käka hos morsan ikväll. Mumma. Peace