Emelie

Love the life you live - live the life you love

shut up, bitch

Kategori:

igår va vi ut. förfesten va sjukt kul men sen sög det rätt hårt eftersom vi av nån anledning inte drog in på krogen, vi stog bara utanför. men men. sen drog vi till max å det va så sjukt äckligt. huvva, hur kan alla tycka att det är gott? bläääääähh.

anyway, ikväll så blir det förhoppningsvis volleyboll, typ ingen som verkar pepp men vi får se hur det går. jag är sugen på att dra ner på krogen men vi får väl se hur dte blir med det oxo. jaja. det får bli som det blir, måste ändå plugga imorrn åsså har vi träning klockan två så. det blir nog rätt lugnt iaf.

jaja nu kom jag inte på nåt mer att skriva. peace suckers

bara för att

Kategori:

- kama..kamasutra..
-men pappa va fasiken är det här? varför är hon naken tanten?
- jaa, duu, hon fick feber och var tvungen att ta av sig alla kläder
- har hon fastnat?
- du pappa om den där boken...
- man, ehm man pratar inte med mat i mun

å så underbart roligt att jag nästan kissar på mig varje gång jag ser det :)

bananna är på g hit med lite ben and jerrys cookie dough :) så jag är vad vi kan kalla nöjdmlisan.com. as always då :) jag hoppas hon kommer snart så vi hinner upp till robin med cash innan lost. annars va jag inte riktigt lika nöjd längre. åå nu pratade jag nyss med lilla fröken fräken å hon har inte åkt än. ack ja ack ja hur ska detta gå?
näe det va allt jag va tvungen att säga. bara för att det va på ttvn å jag skrattar ihjäl :) peace suckers.

wednesday crew

Kategori:

idag har jag vart med anna på news, vi hade lite wednesday snack å från det kan vi börja säga att vårat lilla märke börjar luta åt det mer seriösa nu. vi ska först å främst trycka crew tees som det står wednesday ♥ charity åsså ska det så crew stort på ryggen. även hemsidans namn om vi hinner få igång den. satt å designade tees nu å fan va snyggt det kommer bli! :) önskar att jag kunde visa, åhh :) nöjd emelie.com :) sen ska vi även undersöka om vi kan designa tees å sälja dom oxo. alltså inte dom vi ska ha utan lite annat oxo :) vi ska oxo göra två lines, en för hjärt och lugn fonden å en för rädda barnen. det kommer bli så cleant. :) sen ska vi försöka ha ett stånd på yranveckan oxo. det som är synd är dock att jag å erica är på gotland tills onsdagen så det blir tufft. men vi får väl ta från onsdag till lördag då. fast det är ju bara dagtid så det gör inget :) åhh va kul det ska bli. jag är helt crazy nu. som jag sa till anna "det bara bubblar i mig" :)

igår va det ju korpenträning, det va sjukt kul :) allt bara är kul å så nu :) hihi :) jag är så glad så. idag ska jag bara rita, ska ta med mig mina teckningar till min bildlärare imorrn å förhoppningsvis få ett mvg då :) hoppas jag! men vi får se hur dte går. så jag har iaf lovat att rita av anna så ska hon få den sen, ska bara se om jag har nån bra bild på henne att rita av. hon brkar ju alltid va så oseriös, ungefär som jag. aja nu ska jag sätta igång så jag kanske hinner med två teckningar idag iaf :) peace suckers

image87

let me clear my throat

Kategori:

ligger här i sängen å just chillin' med en tre ankare under läppen as usual:) har rätt ont i halsen så det får bli vila lite nu eftersom det är korpenträning imorrn :) tjohoo! det är så roligt så. förutom att vi alla kommer va rätt bittra över bajsfagervallen=matcher. huvva. dåligt upplägg.com.

anyway, idag har jag vart på skolan å gjort matteprov, det va tydligen den enda lektion vi hade så jag blev sjuukt nöjd. drog hem gjorde lite armband i wednesday's ära å sen har jag kört lite bil, städat mitt room å bara chillat.

i lördags va det ju marite. det va cleant. dock så va det lite overcrowded, men det gjorde väl inte allt för mycket eftersom det betydde att det va mycket folk man kände där å det gör ju aldrig nåt. kul var det iaf. blir fest på fredag oxo har jag fått höra. ojoj att man orkar är allt jag har att fråga mig själv. men det blir bara en dag den här helgen, förhoppningsvis. tur att man har söndagar, då kan man bara ligga å sova hela dagen utan att det gör nåt. vilket jag har gjort dom senaste veckorna.

måste boka körlektioner imorrn. goosh vad det svider i plånboken, men aja. det är smällar man får ta. å det är ju faktiskt så lätt värt det. snart kommer jag kunna glida omkring bäst jag vill :) som igår va jag bitter för att ingen kunde köra mig på donken driven så det slutade med att jag tvingade bror med in till stan, inte alls lika chill som driven om man frågar mig. men men. snart så kommer jag kunna ta bilen å köra dit alldeles själv :) hoppas bara på att monica fortfarande jobbar så jag kan få fortsätta köra med henne, annars lär det blir drygt å jag måste visa vad jag kan typ två lektioner eller nåt sånt å det känns ju lite onödigt, speciellt slöseri med cash så vi får hoppas att hon är kvar å att jag absolut inte behlver vänta tre veckor för att få nästa körlektion. för enligt monica så är det tre veckors väntetid på lektioner nu. palla det. då kommer jag aldrig få mitt körkort känns det som. aja vi får se imorrn hur det går.

about the comment om att jag är cool eller nåt. tack för det :) det va väl allt jag hade att säga för idag. peace suckers

I love your hair, can we go out tomorrow?

Kategori:

igår var det news som stog på agendan. det va sjukt kul. massa chill folk å så. å jag vet inte hur många öl jag fick av anna :) tack kära bananna :) sen fick jag ju en öl av nån dude oxo. :) alltid chill. sov inte mkt inatt så jag är helt galet trött. har haft så sjukt fullt med saker att göra idag så det blev bara typ en tmmes sömn i eftermiddags. nu är jag iaf hemma hos anna, kikar på white balance. har fixat lite med middag å snart ska jag väl tända grillen. sen kommer bananna hem om en timme eller så sen ska vi dra ut efter våran lesbiska romantiska middag för två, blir nån förfest hos nån dude sen marite. ska väl bli kul. fast jag är sjukt trött, men aja. jag lär väl piggna till så småningom.

om det inte hade vart för att jag har lovat att fixa käk skulle jag fasen ligga här i annas säng å sussa sött, men om jag somnar nu så kommer jag typ intevakna förrns anna kommer hem å väcker mig å då har jag ju inte maten på bordet när min kära man kommer hem. eller nåt :P lite småkul att jag hänger här helt själv å det är inget helt ovanligt. vi är allt bra skumma. som ett gift par typ.

nä nu ska jag tända grillen å chilla med white balance, bara för att det är snowboardkult :) peace suckers

ja, jag klarade uppskrivningen

Kategori:

då har jag summerat det i en mening. känns så sjukt skönt kan jag säga :) jag är så nöjd så. annars i veckan har det vart rätt lugnt. i måndags provsminkade jag anna å försökte få till nån frisyr. å igår va jag å anna på korpen möte. fast först på morgonen va jag ju på vägverket såklart. sen hade jag bara en halvtimmes franska så jag skippade det å drog hem till anna å hängde. sen som sagt korpen. vi är lite småbitter att vi ska spela matcher på fagervallen. världens sämsta plan. men men. vi ska klaga å fårga om inte vi oxo kan få spela på lövsta som grabbarna. vi får väl ordna färdmedel åt dom andra lagen om det nu är så himla svårt att ta sig dit.

aja sen idag va jag på en föreläsning sen drog jag å anna hem till henne å började fixa henne inför balen. goosh va lång tid det tog när man tänker tillbaka såhär. typ 3 timmar. sjukt. men men. hon är helt sjukt fin nu iaf. sen efter det drog jag hem käkade sen körde jag till balen å träffade mange å kollade på anna å alla andra :)

nu ska jag rita lite eftersom jag ska ta med det jag har gjort hemma under året till bilden imorrn. måste få ett mvg så. annars kommer jag bli less. aja nu ska jag sätta igång :) peace suckers

like a snowflake

Kategori:

nu hr jag tatuerat mig. det gjorde snuskigt ont men det var det värt. anna såg mitt lilla minspel iaf. synd att vi inte fick några kort på det. det hade kunnat kallas "emelie in big pain". bild på tatueringen kommer i veckan iaf.

hade sjukt kul i lördags. fick mina drömskor. :) en plattång cash å lite annat smått å gott. bland annat kläder :)

nu är jag hemma hos anna å vi förösker komma på hur hennes balfrisyr ska se ut. det går trögt men vi tror at vi har kommit på hur det ska se ut nu iaf. så jag funderar på om jag ska dra in på körskolan å plugga det sista innan uppskrivningen. skulle ju kännas skönt å bara träna lite. :)

får iaf hoppas att jag klarar den annars blir jag sjuuukt less. men men dte ska nog gå bra.

nu ska jag nog se om jag kan få göra lite kaffe å sen dra in på körskolan. peace suckers

eighteen

Kategori:

ja nu är jag vuxen. jag fyller ju faktiskt år idag. fick sjukt många gratulationer inatt. :) tack alla underbara för det å förlåt att jag inte kunde svara i telefon. eller smsa eftersom jag inte har pengar på mobilen. men jag får sno nån mobil å ringa alla ikväll.

har iaf fått en fet bukett med rosor å en tee. så sjukt snygg. det är en bild på ett caramelmonster. :) åsså står det the animal that god forgot :) tack kära bror för det. pappa ligger lite sent ute å är å besiktar hojen å ska kirra nå present åt mig. åh jag är så nöjd att jag äntligen ffår köpa min egen snus :) köpte två dosor åt lillebror inatt.

ska ner å köpa min egen sen :) aja. ikväll blir det robin å sen vip som jag är så ska jag å burre på oleary's men först blir det film med bror å sen stan med bananna å sen middag hos el madre.

kommer upp en sjukt skön bildserie på mig å bananna inom kort. peace :)

shaun neff hjärta mlisan

Kategori:

ja jag älskar shaun neff å allt han gör. en underbar man enligt min åsikt. dock idag när jag har spenderat mina senaste timmar på cali, junken å boardstore var det klent med nya mössor från neff. bara för att det inte är säsong så borde det finnas ändå tycker jag :) men men. jag önskar iaf att jag va lika cool som shaun neff. men en dag så ska jag bli det. eftersom jag har mina visioner om hur fett coola kläder ska se ut :) hihi

började iaf dagen men körlektion halv 8. så sjuukt segt eftersom jag va tvungen å kliva upp 6. vi körde enkelriktat iaf. träffade danne där oxo. han berättade att man bara behövde 52 rätt för att klara uppskrivningen. här har jag gått å vart pissnervös å trott att man behövde 63 typ. så jag är nu mycket mindre nervös eftersom chansen att jag klarar det nu är så mycket större. om jag inte klarar det så är det ju nåt fel eftesom jag har varenda fråga inpräntat i huvudet i princip.

anyway, efter det drog jag på skolan å hade nationella i engelska b, hör å läsförståelse. å till min lycka så va det busenkelt. kanske är det för att man pratar engelska hela dagarna. what do i know? men bra som tusan gick det iaf. minst vg skulle jag tippa på.

sen va jag å kollade på dans i aulan. mina kepsar skulle ju uppträda :) näe men bananna, burre å p skulle ju dansa åsså är det ju rätt kul å kolla på dans så. dom va duktiga iaf.

sen var det samhälle å psykologi. drygt drygt drygt. speciellt eftersom bajsottar har dragit av min mössa miljoner gånger idag så blev jag fett less där på eftermiddagskvisten. men sen blev det news med mina damer. det va chillish :) satt där i några timmar å diskuterade allt mellan jor å himmel. det är så gott som bestämt att mlisan å bananna ska börja dansa street till hösten :) å jag är så nöjd för så som jag har saknat att dansa. svänga på mina lurviga ben :) ohh det bara kryper i mig nuförtiden. eftersom det har vart rätt mycket tittande på dans för min del. ångrar att jag inte tog det som estetiskt.

anyway. imorrn bilr det qi gong eller hur det nu stavas på må bra sen slutar jag. chillish. sen ska jag har körlektion å sen ska jag väl spendera någon timme eller två på körskolan å ta sista rycket efter uppskrivningen tänkte jag. sen ska jag prova om vi kan få till nån snygg balfrisyr å sminkning på anna imorrn kväll. hon ska på bal på onsdag så vi ska se om vi kan få till nåt iaf. sen kanske vi drar ut. får se. måste ju firas efter 12 iaf :) eftersom om två dagar fyller jag år :)eller ja om cirka 26 timmar.  jippii.

på lördag bilr det askalas iaf. först ska vi till robin :) så sjukt kul eftersom jag inte har träffat han på evigheter. sen ska jag å burre iaf in på oleary's eftersom hon har fixat så vi finns med på vip listan :) chillish.

många chillish idag men aja. nu ska jag borsta gaddarna mina. peace suckers

5 days

Kategori:

idag har jag vart på skolan. klarade inte nationella i matte. missade med ett poäng men det är rätt lätt fixat som jag har förstått det. tror inte att karin skulle ge mig ig i matte ändå :)

fick iaf veta att jag hade fått alla kurser i trean som jag ville, alltså korgvalen engelska c å geografi b. åsså individuella rättskunskap å småföretagande b. så jag är rätt nöjd iaf. har vart en bra dag. fick veta att jag klarade nationalekonomin oxo :) sjukt nöjd. efter skolan åkte jg raka vägen hem till banannas crib för lite häng. jag blev intervjuad för att kanske bli lärjeunge hos ostjakten.blogg.se. vi får se hur det går. fick oxo veta att sofie kanske ska blotta sig när jag fyller år eftersom hon inte har råd att köpa nåt åt mig :P så jag sa. men tusan sofie jag kan väl få en lapdance för tusan :P ojoj. sen drog jag anna å 3s till korpen för ledarmöte. fast det va tydligen inte nåt idag utan dt va nästa vecka. men vi satt iaf i bilen å flummade i nån timme sen drog vi till frösön av alla ställen för snusinköp.

sen blev det hemkörning. å nu ligger jag här med en snus under läppen å njuter av sunes sommar. ska greja en redovisning på franska tills imorrn nu. usch å blä säger jag bara om det. men men. måste man så måste man.

om fem dagar fyller jag år å då bilr det så feet fest. ska bli så sjukt kul :) träffa robin å grabbarna å allt:) jag är pepp iaf. nu ska jag greja franskan. peace

fågelholk

Kategori:

idag har jag vart i stugan. det var så sjukt skönt. det va väder som i mitten av juli. underbart. eftersom jag sov hos niklas inatt sov jag bara typ en timme sen så sov jag i solstolen i sådär en time. å nu har jag världens googlebränna. så sjukt fult. va jag tvungen att ha på min solglasögon för första gången i mitt liv typ? å just då är dte första gången solen tar på mig? ojoj. det är så styggt just nu. men men, det får man ta. skönt va dte ju :)

jag övningskörde hem sen å det gick bra. sen färgade jag håret, så sjukt skönt, nu behöver jag inte längre lida av en tre cm utväxt.

igår lurade vi semb att jag va med barn. det va kul. jag stog å tryckte ut magen i typ 1 timme å han trodde på det. kul kul. jag å 3s va på eastern igår oxo. sen drog jag å anna hem till olle å drack å sen hamnade jag soms agt hos niklas i hans källare.

ikväll laddar vi iaf för fest. är där nu faktiskt. vi är hos anna. det är najs här. vi dricker å bara chillar. grillar å försöker få till en tårta, malin fyller ju 18 idag. även isabelle. men det är för malin det är kalas. isabelle är ju i åre men grattis till båda två :) det är exakt en vecka kvar tills jag blir vuxen. känns rätt skumt faktiskt. speciellt med uppkörningen å så.
näe nu ska vi kalasa :) todiloo

oh, lakritsbåtar. får man ta?

Kategori:

dagdrömmer fortfarande om de ljuvaste skorna jag nånsin sett. jag hoppas dom kan få sitta på mina fötter om 9 dagar. fyller ju år då :) jag vill så gärna ha dom. jag tror att den enda som kan förstå hur mycket jag vill ha dom är bananna. dels för att hon älskar skor hon oxo, å för att hon såg hur sjukt snygga dom va. jag lovar att ingen kommer älska dom skorna lika mycket som mig. dom va bara så snygga.

aja idag har jag haft nationella i matte b. det gick väl rätt bra. hoppas jag. man skulle tydligen hålla på i fyra timmar. jag satt i typ en och en halv timme. som tur va hade bananna precis oxo gått så vi satt å väntade på burre i två och en halvtimme. efter sisådär en timme hade vi pratat å flummat om allt, så ja vi började spekulera om livet. sjukt kul . det spårade ur lite å när libäck kom fattade han nog ingenting. sen iaf så drog vi å käka lunch. jag fick oxo en kanelbulle av bananna/burre efter maten :) satt fint att sitta där med en kanelbulle efter soppan å dessutom skratta åt dom stackare som fortfarande åt soppa å såg min ljuva kanelbulle. jag blev sjukt nöjd. sen drog jag med bananna burre å paula ner på tingan. dom skulle träna på deras dans å jag kollade på. dom dansade dock bara typ en gång å sen låg dom bara å slöade.

sen drog jag upp på skolan å fick höra att sören hade sagt att vi inte skulle ha nåt samhälle å börja en timme senare. så jag drog ner på stan med bananna å paula. sen när jag kom upp på skolan igen fick jag veta att vi hade haft lektion i en timme. lurendrejeri i klassen kallas det . men men. sören blev väl inte så sur eftersom dels så va jag inte den enda som hade missat det å att han hade sagt det till viktor.

aja sen drog jag hem. käkade. körde bil till å från coop å lite till. känns skönt att pappa äntligen har förstått att jag kan köra bil. jag fick tillochmed beröm. sjukt otippat. så jag är nöjd. speciellt eftersom jag har uppskrivningen om en och en halv vecka å därefter är det inte så långt till körkortet. beror ju iofs på om det finns uppkörningstider. åsså om jag klarar uppskrivningen såklart. men det ska nog gå bra tror jag :)

fick även reda på att jag är ledig imorrn :) så härligt. ska sätta mig på körskolan å plugga typ hela dagen. sen imorrn kväll är det snack om att semb kommer hem, så det blir häng hos anna med han 3s å anna, kanske libäck oxo. får se.

på lördag fyller burre år. vet inte om dte blir fest då eller inte. får se . nu ska jag kolla nån skön film tror jag. so long suckers

my dreamshoes

Kategori:

hitade mina drömskor idag. dom var rosa, gröna, gula, blå, lila. ja allt mankan tänka sig. jag ringde direkt mamma å sa "mamma jag måste ha dom här skorna" jag önskar mig dom när jag fyller år om exakt 11 dagar nämligen :) det var verkligen mina drömskor. jag hoppas att mamma upfyller min underbara dröm om skor då jag faktiskt för första gången i mitt liv har hittat ett par skor som faktiskt känns jag. så snygga.

anyway, sen drog jag anna å mamma på donken. mamma bjöd oss på mat. najs najs. sen hade jag prov i nationalekonomi å det gick allt anat än bra. men men. det är som det är.

sen va vi på nån föreläsning om hare krishna. det va rätt flummigt fast jag höll mig för skratt ändå. sen bar det av hem å sen in i duchen å sen körde jag bil med pappa. belive it or not men jag fick faktikt köra i stan. jag trodde aldrig att dte skulle ske. verkar som att han förstått hur duktig jag fakiskt är på att köra bil inte för att skryta men :) sen åkte vi till anna. jag å anna skulle nämligen plugga. det har det inte blivit så mycket av, vi har ätitkakor druckit snabbkaffe å haft diskussioner om alla möjliga ting. även ritat en hel del flummiga gubbar. nu sitter jag i annas fåtölj å väntar på att vi ska bege oss mot odensala.

imorrn blir det skolan som vanligt sen ska väl jag å anna kanske faktiskt plugga matte :) vi får väl se hur det blir med det också :P

näe nu ska jag pysa. todiloo

cookie dough

Kategori:

igår slog jag mitt eget rekord. jag pluggade nämligen i sju timmar nästan nonstop. en halvtimmes paus för mat men annars så. så idag har jag ont i nacken för jag pluggade så mycket. huvva. så ja jag är rätt less på nationalekonomi nu. men men. ska fortsätta va duktig idag tror jag. så småningom iaf :)

annars i helgen har jag å erica ätit ben and jerrys cookie dough :) sen som sagt pluggat.

idag ska jag som sagt plugga å bara chilla. sova i tid eftersom det är nationella i engelska imorrn bitti. ussch jag fattar inte hur jag ska hinna med allt nu. åsså uppskrivningen om två veckor. gaah.

nu ska jag iaf ta tag i nationalekonomin. tjohoo!