Emelie

Love the life you live - live the life you love

Get ur freak on

Kategori: the real me

Tentan kommer gå skit. Men det gör inget. Jag är ju ändå medveten om det, och alternativet för att det skulle gå bra hade varit att åka hem en vecka tidigare typ. Så det gör ingenting.
 
Träningen går så sjukt bra. Jag blir starkare varje sekund känner jag! Eller iaf varje gympass. Ben igår och överkropp idag. Ripped hardcore funkar hur bra som helst för jag känner mig verkligen explosiv och full med energi varje dag!
 
Min roomie kom hem igår också! Har varit lite tomt i lägenheten så det är skönt att ha henne tillbaka :) På fredag ska jag ta med henne på HG för första gången. Skamligt att inte ha varit där när man bott här typ tre år. 
 
Just det, läx-intervju imorrn. Känns dumt men jag är mer nervös inför den än tentan. Weird. Men det går förhoppningsvis bra :)
 
Nej nu ska jag fortsätta plugga och hoppas att det sker ett mirakel!
 

Run the world

Kategori: the real me

Känns helt sjukt bra med träningen och det börjar bli mindre träningsvärk trots mer vikter. Awsm med andra ord! 
 
Tentaplugget är det värre med. Har fortfarande inte riktigt kommit igång och det är liksom på onsdag tentan är, men ska sätta mig nu när jag är sådär skönt efter-tränings-klar i huvudet :) Förhoppningsvis går det vägen!
 

Work it!

Kategori: the real me

Nu är jag tillbaka i linkan och det är underbart! Dock lite ensamt i lägenheten då min roomie inte har kommit än men hon kommer nog till helgen så :)
 
Igår signade jag ett år på medley. Känns bra. Speciellt eftersom det ligger 50 meter från mitt lilla hem :)
Blev överkropp igår och ben idag. Ska dock byta träningsprogram efter tentan. Nu har jag inte tid att träna 7 dagar i veckan :P
 
Apropå tentan så går det trögt med mitt plugg. Det är så ointressant. Huvva. Hoppas jag kommer igång snart och framförallt hoppas jag att jag klarar tentan.
 
Men nu ska jag försöka plugga lite.
 
Julmarknaden 2011!

Turning page

Kategori: the real me

Jahopp, nu är det bara några dagar kvar hemmahemma. Men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka till linkan och träffa en viss person, att träffa alla polare och att komma tillbaka till nån slags vardag. Tentaplugget som ligger och gnager på mig not so much. Men tentan är om två veckor så det är ju snart över :P 
 
 
Imorrn ska jag försöka plugga så mycket som möjligt. Sen ska jag också hänga med brorsan, och vi ska åka till momma å moffa och käka och sen ska momma bjuda mig på bio. Inte illa inte illa. 
 
Läxchefen ringde idag och frågade om jag fortfarande var intresserad av att komma på intervju för att gå med i läx. Lite caught off gard var jag så jag sa att jag inte rikitgt visste så han ska ringa tillbaka imorrn, men nu har jag med hjälp av Sara bestämt mig att det är klart som korvspad att jag ska gå på intervjun iaf. Det är ju inte ens säkert att jag kommer med liksom.
 
Näe nu ska jag lägga mig och drömma lite så jag blir frisk asap! :)