Emelie

Love the life you live - live the life you love

Don't fucking tell me what to do

Kategori:

Uppe med tuppen idag, och lite tidigare, men som tur var lyckades jag somna redan 21:30 igår så det går ändå. Sovde helt okej inatt, vaknade dock ett par gånger men det är ändå väldigt skönt att jag inte ligger och försöker sova i flera timmar längre.

Igår va jag och provade riktiga bh:ar, alltså på en riktig bh:affär och fick veta min riktiga storlek. Jag hade tippat på 70E kanske, men 65F var lite chockerande att höra. Jag som tyckte det var svårt att köpa bh när jag hade 75D. Lär knappast bli bättre nu när inte ens bh-affären inte hade nån i 65F. Men jag får väl beställa från internet och hoppas på det bästa.

Var på promenad igår, har gjort nytt träniongsschema för att komma igång och det är mycket promenader på det schemat. Jag inser att jag inte orkar hålla på att gå till gymmet varje dag så promenader blir bra när jag inte tränar direkt efter jobbet.

Mamma ringde också från självaste Montenegro igår. Det va jättekul att höra från dom, dock så var det lite strörigt att lägga på efter en minut.

Ikväll blir det iaf Shutter Island med X, sen imorgon har jag sovmorgon så jag ska försöka sova ut riktigt så kanske det blir bättre med sömnen och piggheten och allt det där sen. Dock så kanske det blir motsatt effekt eftersom jag de senaste två dagarna har somnat snabbt av ren utmattning från bristen på sömn. Men vi får se. Ska iaf bli skönt att sova lite.

Det blir också träning direkt efter jobbet. Klapp på axeln.

Vitamin Water

Kategori:

Igår kollade jag och Emelie på Prinsessan och Grodan, den var helt okej men man gör väl kanske inte disneyfilmer som när man va liten. Det va good times.

 

I natt lyckades jag också sova så jävla bra. Det känns så skönt. Sov hela natten utan att vakna, förutom när filmen va slut så jag stängde av tvn, men det räknas inte för jag har inget minne av det. Va självklart trött imorse ändå men det hör ju till när man måste kliva upp innan åtta. Trodde dock att jag skulle sova dåligt eftersom det åskade och regnade och blåste som bara fasen men det kanske var bra för då var det inte lika ljust i lägenheten.

 

Funderar på att köra LCHF igen. Då mådde jag bra och sov som en stock på natten och var pigg på dagen. Det kan ju också ha att göra med att jag inte tränar nu men jag ska fixa ett träningsschema och  köra igång igen. Tror och hoppas att det kommer hjälpa i alla fall och det skulle ju vara riktigt nice. Ska försöka ta mig ut på en riktig långpromenad ikväll i alla fall så jag kanske kan sova gott inatt också.

 

Toodles

Bilbingo

Kategori:

Igår va jag Anna och Emelie på bilbingo och det va så sanslöst underhållande så jag vet inte vad. Kalla mig tant om ni vill men kul var det! Roligast och läskigast av allt var att se när alla tanter försökte preja sig ut från parkeringen när det hela var över, jag trodde att vi skulle bli påkörda mest hela tiden. Men det va som sagt väldigt trevligt och nästa gång hoppas vi på vinst!

 

Annars då? Ja det är väl mest jobb som står på min agenda. Har också så sjuuka sömnsvårigheter nu på senare så jag vet inte vad. Har iofs alltid haft lite problem med sömnen men nu är det nåt så sjukt. Jag ligger och försöker somna i timmar men lyckas inte hur trött jag än är och när jag väl somnat vaknar jag iaf en gång i timmen. Inte ens Astrid Lindgren funkar längre, det som funkade så bra. Men jag hoppas det blir bättre. Kan också ha att göra med att jag har så ont i ryggen så smärtan i princip håller mig vaken.

 

Men som sagt så hoppas jag på förbättring och tänkte komma igång med träningen igen snart så kanske det blir bättre. Dock så är det svårt när man är så trött att hitta den där lilla motivationen.

 

Ikväll blir det häng med Emelie. Förmodligen någon skön film men det är alltid trevligt med film! J

 

Aja, toodles

Midsommar

Kategori:

Jag försökte mobilblogga igår men jag lyckades inte. Nya försök lär väl komma ikväll eller imorgon.

Idag, nummerupplysning SEX TIMMAR!!?!?!??!! sen resten spa, alltså det är för fan helt jävla sjukt. spec idag när det ringer med drygt 4 mins mellanrum och det däremot är en kö på 400 på spa. aja ibland fattar jag bara inte vad folk tänker med.

Börjat med medicin. Märker ingen skillnad än så länge förutom en monsterblåsa i gommen som gör ont som bara fan. Men tydligen är det viktigt att få bort allt sånt där grejs ur munnen annars blire så men det är inte så lätt:P

Aja, jobb till 18 sen ska jag till pappa och käka sen häng med X.

Toodles

Smart

Kategori:

Ny mobil, check. Har länge funderat på det eftersom min är lite smått seg sådär men är alldeles för snål för att köpa en ny av den anledningen. Sen hände det. Igår, en spricka i skärmen och jag gjorde ett snabbt beslut att jag skulle ha en ny. Det blev en HTC Smart och den är jättenice:) Precis lagom för mig.

Mamma, Martin och momma å moffa åker till Montenegro i två veckor idag. Och nej jag är inte alls avundsjuk. Kan vi låtsas som. Men jag får iofs se fram emot ett halvår i värmen sen :)

Idag och imorgon vankas det jobb 9-17,40. Dock så verkar det som att det kommer va jättelugnt och skönt så det blir nog en riktigt chill dag. Sen imorrn blire som sagt jobb sen ska jag till papi och käka middag innan även han åker på semester. Mitt vik börjar på måndag så efter måndag kommer jag att jobba precis som vanligt fram tills i slutet av augusti. Ingen med nummerupplysning! Wihooooo.

Funderar på om jag ska satsa på att jobba kvar här eller försöka mig på ett jobb där man får mer än typ två spänn i timmen och där dom inte sänker OB och tvingar en jobba 6 röda dagar per år. Men det blir nog bra så småningom. När jag ser på det på det sättet känns det som att jag ska söka nytt jobb. Men vi får se.

Glad midsommar då. Peace

I keep dancing on my own

Kategori:

Nu har jag varit hos läkaren och det blev ett dyrt kalas, medicin och annat för 600-700 samt 150 för besöket. Men om jag blir av med hostan en gång för alla så är det så sjukt värt det.

Nu ska jag äntligen kolla på True Blood. Både första och andra avsnittet. Kommer va helt awesome.

Toodles

True Blood

Kategori:

Nummerupplysning är förmodligen döden själv. Speciellt i 8 timmar. Hatten av till dom som sitter varje dag. Jag skulle nog ta livet av mig och mina öron rätt fort.

Det är väl det som händer i mitt liv just nu. Jobb, på nummerupplysningen. Jag hatar att vara tillfällig timmis men förmodligen slipper jag jobba mer efter söndag. Eller ja, jag bestämmer att om jag bara får NU nästa vecka så tänker jag inte jobba.

Tack gode gud för spindelharpan och kungen som iaf gör det lite spännande mellan samtalen.

Och jag har fortfarande inte sett nya avsnittet av True blood. Det är skandal! Men jag satsar på att fixa det ikväll.

Over and out

Southeast Asia

Kategori:

Nu har jag bott i lägenheten i en vecka, det känns hur bra som helst och jag trivs verkligen. Annars har jag varit ledig, jobbar idag dock. Sen har det bjudits på häng med brudarna. Också mycket planerande inför kommande Backpacking som kommer bli helt awesome! Skulle köpa en 50-60 liters ryggsäck i veckan, men jag fick den av moffa. Så nu har jag en riktig ryggsäck också. Usch jag tycker inte om att få dyra saker. Jag får typ dåligt samvete och vet inte hur jag ska reagera. Men det va himla gulligt av moffa :)

Jobbar iaf till 19,10 idag sen får vi se vad det blir. Som det känns nu blir det nog bara hem och laga middag å sen va lite soffpotatis. Tror jag håller på å bli sjuk, men jag mår inte så dåligt än så länge så man vet ju aldrig. Dock så vet jag att jag hellre blir sjuk nu än när mitt vik börjar igen. Har inga inbokade pass förrns midsommar så. Men det lär förhoppningsvis bli lite jobb ändå.

Åhh jag vill åka å backpacka nu, dock så går det inte. Pengar måste sparas och planer måste smidas men vi har iaf enats om vilka länder det blir och det är en bra bit i rätt riktning. Är säker på att det kommer bli jättekul när vi väl kommer iväg iaf.

Aja det va allt. Toodles.

Big girls don't cry

Kategori:

Inatt sov jag min sista natt hemma hos far, och inatt tänkte jag sova i lägenheten. Blir lättast så eftersom jag har packat ner precis allting så det är lika bra att börja städa ikväll och sen har jag lakan, täcke och kuddar väldigt nära till hands. Pappa och bror ska åka med sista lasset idag, tv, dvd, skåp, en tavla, blommor och lite annat random. Ser galet tomt ut på mitt rum nu.

 

Men jag tror att det här kommer att bli jättebra och jag siktar på att vara klar med det mesta imorrn. Både Anna och Emelie kommer att hjälpa till imorrn också så det blir nog effektivt. Men ikväll blir det som sagt att städa hela lägenheten. Var rätt smutsigt och mycket av hennes skräp som är kvar som jag ska packa ner också så jag får plats med mitt eget och dessutom inte blandar ihop vad som är vems sen. Dock så brukar jag ha rätt bra koll på mina saker ändå.

 

Ska vara ledig hela veckan tänkte jag. Det får bli min semester den här sommaren. Jag och Anna ska ta oss en sundsvallstripp också men det är inte en riktig semester. Jag sparar helt enkelt min ledighet lite tills jag och Emelie åker iväg på vår backpacktripp. Som jag känner mig rätt säker på att det kommer bli av om vi båda bara får tillräckligt bra jobb. Längtar som fan!

Toodles!

Flytt

Kategori:

Inflyttningen är i full gång och jag och mamma åkte dit imorse för att se vad jag ska ta med till kök och så. Vi kom fram till att det är bäst om jag packar ner alla hennes saker som är kvar och tar allt mitt eget istället. Var inte så städat direkt så det är väl det jag måste göra först. Sen har jag faktiskt packat klart allt så det är bara att frakta lådor dit och sen börja packa upp.

 

Ska bli jävligt skönt att ha något eget och jag tror att jag kommer att trivas jättebra. I veckan lär man se att jag bor där. Mina magic fingers kommer att få göra sitt sen kommer det va jättemysigt där. Det är jag säker på.

 

Men, idag jobbar jag till 21 så det blir tyvärr inget mer idag, utan först imorgon efter jobbet så kommer det att dra igång riktigt. Sen är jag ju ledig i veckan så jag är mest troligt inflyttad på måndag senast är tanken. Kanske inte så att allt är klart då men så jag iaf kan bo där bland lådorna.

 

Nu jobb, hej svejs

Lägenhet!

Kategori:

Jag har fått en lägenhet! Jag kan flytta in rean i helgen och det känns så jävla bra! Det är en 1,5a på Frösön sjukt nära till stan å jättelugnt och skönt område. Underbart är allt jag har att säga.

Det känns också bra att jag har något att sysselsätta mig med nu, också att jag kommer ifrån allt folk som cirkulerar hemma.

Bror tar studenten idag också. Jag jobbar två timmar sen ska vi fira han. Jag ska också försöka börja packa ihop grejer så jag förhoppningsvis kan flytta in på måndag! WEI!

Den vackraste stunden i livet var den när du kom.

Kategori:

Jag har ett skavsår från helvetet och jag börjar undra om det inte är infekterat eftersom det dunkar och gör ont som bara den trots att jag inte har skor på mig. Men det är inget att tala om när man tänker på den jävla stenen i mitt bröst som inte försvinner. Klumpen i halsen och stenen i bröstet är jobbiga. Vakna med ett ryck och tänka att det bara va en dröm och sen inse att så var det inte alls. Usch jag vill bara att det ska bli som vanligt igen…

 

Håller mig upptagen iaf, så gott det går. Ska på bio med Emelie och Erica ikväll sen ska jag kolla på en lägenhet. Men ändå så känns det som att inget spelar nån roll längre. Men jag ska fortsätta kämpa på.

 

Backpacka med Emelie framöver kanske? Det skulle vara kalaskul. Jag vill, men då måste man jobba mycket hårt först. Det är nog lite därför jag inte blev så överlycklig över att jag ska få kolla på en lägenhet. Det kostar ju pengar och då kan jag ju inte spara så mycket pengar som jag har tänkt mig. Men vi får se. Är det en bra lägenhet och jag får den så klart jag kör på, men om det är en fjutt lägenhet som jag inte skulle trivas i kan det nog kvitta tror jag. Det återstår att se.

 

Men ta bort den jävla klumpen, det gör ont!

My heart is yours love in every single way

Kategori:

Igår var den överlägset värsta dagen i mitt liv. Jag trodde aldrig att det skulle ta slut men man blir trött av att gråta och jag lyckades somna redan halv tio. Det kändes dock ändå mycket bättre när jag varit där och fått en förklaring och sett att han inte alls tyckte att det här va kul på något vis.

Vi ska va vänner, det säger alla men jag tror att det kommer funka. När man ses nästan varje dag i över ett år är det inte helt rätt att bryta kontakten helt. Jag hade inte klarat det iaf. Men först ska det få lägga sig.

Jag är fortfarande jätteledsen. Men inte hyperventilera i fosterställning ledsen. Det kommer alltid vara jobbigt för jag va inte beredd på det här. Men det kommer säkert bli bättre och lättare med tiden. Det hoppas jag i alla fall eftersom det är rätt tungt just nu och ljuset i slutet av tunneln är rätt obefintligt.

Det är sista veckan på mitt vikariat sen får jag göra vad jag vill några veckor, det är bra. Jag hoppas att Emelie har råd med en resa. Ligga på en strand i en vecka är precis vad jag behöver just nu.

Det va allt. Ciao