Emelie

Love the life you live - live the life you love

chaiyya

Kategori:

sämst på att skriva numera men jag har mest jobbat sen jag fick lov så jag har väl inte haft nåt att säga mer än att jag har jobbat mitt ass off.

jag har oxo firat jul, vilket va mysigt. dock så har jag inte fått så mkt sömn på senaste så jag va mest trött igår. men men. jag fick iaf en massa kläder, en kamera å böcker:) så nu kommer ja hamna i twilight dimman imorrn igen. underbart.

ikväll ska jag å erica på bio. det ska bli mys. hennes syster ska oxo följa med.

sen imorrn ska jag läsa sen blire middag med brudarna å sen olearys. kommer bli mysigt :)

är iaf ledig tills på tisdag nu. sjukt skönt. :)

nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag läsa lite :) peace suckers.

somewhere over the rainbow

Kategori:

har ont i huvudet men glad för det är jag ändå men gladast är nog räven.

sen sist har det väl inte hänt mycket. har haft prov, som sket sig totalt men det gjorde inget. sen igår va jag ut på äventyr med bananna å skulle få igång hennes bil. vi va ganska nervösa att det skulle explodera men med pappas hjälp gick det ju bra tillslut. vi fick igång bilen å jag fick köra annas röda fara för första gången. en väldigt speciell bil. men dte gick bra. sen skulle vi utan pappas hjälp koppla in batteriladdaren i bilen. vi tog skydd båda två och väntade med spänning. dock så fick vi inte igång laddaren men den funkade ändå.

å i helgen ska jag kolla på två bilar. hoppas att det är nån av dom som passar. dels att rasmus kan fixa det som är fel på dom å dels att det är nåt å ha osv. om inte annat får jag fortsätta min jakt som jag ska börja nu. bara kikat lite på blocket tidigare så jag ska väl knappast påstå att jag har ansträngt mig. men sen kom momma å sa att det fanns bilar. hur som helst så kan vi ju hoppas att jag kommer hem med en bil i helgen.

på lördag blire julmiddag med brudarna. ska bli sjukt chill. å imorrn får vi jullov. det sista jullovet. skumt. men det ska bli gaaalet skönt å va ledig. dock så blire knappast nån vila eftersom vi har typ 5 grejer att göra tills efter lovet. det suger men jaja. bara å ta tag i det å fixa det så snart som möjligt så man har dte gjort å kan chilla resten. egentligen bara filosofin och etiken som det är bråttom med. resten kan jag väl vänta lite med men då blrie stressigt sen så det är lika bra att börja å försöka komma igång.

kan oxo meddela att jag har färgat håret och klippt mig. hela fem cm. ingen märker nån skillnad ändå typ, men dte har jag iaf.

nu ska jag koncentrera mig på bonde söker fru. peeace suckers



take me back

hills

Kategori:

i fredags vare julbord. vissa gjorde bort sig så sjukt vilket va rätt kul :) jag tog det ganska lugnt dock. va inte så pepp egentligen. va mest bara trött osv. men dte va trevligt så länge det varade. tror aldrig att jag har lämnat krogen så tidigt dock. drog hem vid tolv.

igår chillade jag bara. tog en kurerings-dag. va inte bakis men jag tyckte att jag kunde behöva lite vila för min förkylning ändå. det va rätt skönt iaf.

idag har jag bakat lussebullar. det blev galet gott :)

nu ska jag försöka plugga lite. annars kommer det gå sääämst på provet på tisdag. en redovisning imorrn å prov på tisdag sen är allt klart innan jul :) skönt med bara fyra dagar kvar innan lovet.

plugga nu iaf. peace suckers

the robots

Kategori:

har blivit rätt dålig på att skriva har jag kommit på, men jag har knappts suttit vid datan sen i söndags. har fastnat i twilight-dimman. läst non-stop från i måndags tills igår. å jag som aldrig trodde att jag dels skulle läsa e bok frivilligt och isf absolut inte sträckläsa den. nu har jag gjort det med två och det kommer att bli två till efter jul. sjukt bra böcker iaf :) härligt att hitta nåt intressant.

idag har jag klippt mig. världens härligaste tjej som klippte mig :) hon va helt facinerad av mitt hår. sen dess har jag inte gjort mkt. skrivit en krönika. är ledig idag iaf.

ska ner på stan om nån timme sen ska jag bort till burre för nån slags förfest inför julbordet ikväll. ska bli en riktigt trevlig kväll :) skönt å komma ut lite efter dels min dimma å dels min förkylning som börjar leda mot sitt slut. fortfarande helt täppt men det måste ju släppa förr eller senare.

mindre än en vecka kvar tills det är lov nu iaf. ska bli så sjukt skönt att va ledig. hoppas jag kan övertala anna att åka med till åre över nyår oxo. men hon verkar ha bestämt sig att det är det sista hon vill. synd är väl det. men vi får väl helt enkelt go our seperate ways på nyår.

nu ska jag få i mig nånslags föda eftersom jag inte har ätit nåt idag. peace suckers

körkort part 2

Kategori:

nu när jag har piggnat till lite kan jag berätta lite mer. körde upp igår. va jättesjuk och hade feber men trots det så klarade jag det. dock så har jag nog inte riktigt förstått det tror jag. har typ vart likgiltig dels hela dagen innan igår sen från att jag klarade körkortet också. vet inte riktigt vad det är med mig. känns väl typ overkligt eller nåt. men det känns ändå bra :) skönt. förstår det nog mer när jag får hem körkortet i veckan :)

i tisdags såg vi twilight. den va hur bra som helst :) en riktig mysfilm. man kan behöva lite romance i mörkret :)

har iaf varit hemma igår och idag. börjar känna mig bättre nu. hoppas att det håller i sig. men det brukar oftast bli så att man känner sig bättre av ren uttråkning:P men jag ska iaf blir frisk nu!

aja that's it. peace suckers

KÖRKORT!

Kategori:

ja igår tog jag körkort. äntligen.

är sjuk :( men det är skönt med körkort :)

I heart JY

Kategori:

idag kom mitt paket från junkyard. big happyface :) i övrigt har jag vart på skolan och kört bil. nu äter jag en kaka som pappa har gjort. den är enorm och helt underbart god. kommer typ ta en vecka att äta upp denna cookie.

imorrn händer förmodligen nåt helt underbart. vi får se hur det går men mest troligt så blire så.

ska jobba ons-fre och söndag också. ska bli sweet med lite cash. schema har tydligen fått nåt knäpp eftersom dom ringde och ville boka in pass ända tills på söndag. det händer ju aldrig. brukar max få boka för imorrn. men det blir bra det :) mest troligt en vit helg oxo :)

näe nu ska jag å bror kolla på pistvakt säsong 1 :) peace suckers

hosuewives

Kategori:

åh jag är kär. housewives va obeskrivligt bra. det finns helt enkelt inga ord. underbart! :)

aja, som alla kanske förstog så vare grymt i lördags. träffade robert för första gången på years oxo :) i fredags vare däremot sådär. drog hem vid typ halv ett. vilket tyder på att det i princip sög. men men va skönt å komma hem i tid så jag va utvilad till lördagen.

igår blev jag förkyld. va febrig å det bara rann i ögonen. sjukt störigt. samma sak idag fast jag mår ändå rätt bra. men det måste ha sett rätt kul ut när jag gick på stan och grät och skrattade på samma gång. eller nåt.

imorrn kommer förmodligen mina grejer från junkyard :) ska bli kul :)

ikväll ska jag skriva en uppsats. that sucks. sen måste jag försöka hinna med lite bil också eftersom min uppkörning närmar sig med stormsteg. får se hur det går men jag hoppas verkligen att jag klarar den, börjar bli nervös nu iaf.

näe nus ka jag sätta igång med bajsfilosofi. peace suckers