Emelie

Love the life you live - live the life you love

trötter

Kategori:

jobbade till 12 igår kväll. det va riktigt kämpigt dom sista timmarna eftersom jag har fått en så bra dygnsrytm. hoppas att jag kan somna tidigt ikväll ändå. därför jag klev upp vid 9. tänkte "tvinga mig trött" tills ikväll. ikväll jobbar jag bara 17.19.20 så. jobbar imorrn å på fredag oxo.

har bara en lektion idag. internationella relationer. ganska intressant kurs :) det trodde jag aldrig när jag hörde namnet på kursen.

tänkte göra pannkakor med lönnsirap till frukost idag :) sjukt länge sen jag åt det så det ska bli gott :)

nu ska jag kliva upp iaf. peace

fancypants

Kategori:

jag känner mig riktigt snygg just nu. har iaf mjukisbyxor på mig å jag må säga att det är sjukt underskattat. galet skönt är det iaf. ska iaf njuta av mina mjukisar på jobbet ikväll.

skulle egentligen sluta 16.50 för att sen löpa till jobbet men till min "lycka" så va sören hemma idag vilket betyder att vi slutade 11.15 å min dag blev räddad. sen satte jag å jk oss i redigeringsrummet å försökte förstå oss på hur man redigerar film med en mac. svårt vare iaf. men vi fick till det efter sådär en och en halv timme.

min mamma är väldigt rolig ibland. fick ett sms av henne idag där det stog att "är ute på promenad och ska hämta ditt tyg då jag kom och tänka på att jag är så himla stolt över min fina dotter. kom ihåg det! du är jättefin. kram mamsen" nåt i den stilen. det va gulligt iaf å jag blev glad :)

nu kollar jag iaf på house å avnjuter en god snus. ska snart gå ner å hämta lite spagetti å köttfärssås å sen dra ner på jobbet. hoppas det är lugnt på jobbet ikväll så jag kan vara duktig å få lite skola gjort :) och ja jag har blivit jätteduktig :)

allt för iaf. peace!

mitt nya jag

Kategori:

i fredags va jag å anna på utbildning på jobbet. personutveckling handlade det om å jag må säga att jag ser på vissa saker med andra ögon efter att ha snackat med leo. hela dagen handlade om att ge å ta feedback mm. va sjukt kul å ge folk komplimanger :) speciellt eftersom jag bara kände anna. sen fick man en hel del fina komplimanger själv också :) skön känsla iaf.

för jättelänge sen hade vi fyllt i ett papper som leo skulle få. det visste jag inte då dock. men iaf så skulle man fylla i 20 adjektiv som passade in på sig själv. iaf så hade leo gjort en utvärdering av det å visste exakt hur man va som person. det va nästan läskigt att höra nån sitta å snacka om hur man är när man inte änns känner personen. han visste mer om mig som person än vad många gör.

sen skulle vi sätta upp tre målsättningar, nämligen saker vi skulle förändra med oss själva. jag ska börja jobba på min självdiciplin, speciellt när det gäller att ta tag i saker, främst skolarbete. och jag må säga att jag känner mig faktiskt riktigt pepp. det är nog möjligt om det går så bra som det har gått hittills :) lyckades plugga rätt mycket i helgen nämligen, vilket inte hör till det vanliga. och imorse när jag gjorde provet i rättskunskap så satte jag alla frågor. jag är verkligen 100 % säker på att jag har alla rätt å det känns riktigt bra :)

anyway, resten av helgen jobbade jag å sov i princip. va sjukt skönt å bara ha en helg där man är "själv" på kvällarna. började rita ut mönster till klänningen som ska sys nästa helg också :) nu väntar vi bara på tyget.

i veckan ska jag bara köra på skola och jobb. jobbar tis-fre för att få lite lön i februari å så jag kan va ledig i helgen eftersom kilten å co kommer hem :) på fredag blir det utgång med gänget som det verkar å på lördag snackar jag å kilten om fika å bio. kommer nog bli en härlig helg :) sen ska jag sy klänningen såklart och även börja på min självdiciplin och plugga :) livet är iaf underbart just nu! :)

ikväll ska jag nog försöka få lite skola gjort. än en gång jobba på mitt nya jag. iofs har jag det ganska lugnt på skolfronten just nu men jag har en himla uppsats till vecka 6 så det är bara å börja för att göra det hela lite lättare. dessutom ta tag i saken som jag ska göra :)

nu ska jag se om jag hittar lite fakta till mitt arbete iaf.

peace

happy feet

Kategori:

idag har jag vart på skolan. det gick rätt fort. sen när jag kom hem såg jag att mönstret till min klänning har kommit. nu väntar jag bara på tyget sen äre bara å börja sy :) kommer bli så sjukt snygg. perfekt till studenten.

nu kollar jag på house å chillar. har vart ute med bilen med malin också :) vi snackade om att åka upp till åre nästa helg. skulle va så sjukt kul eftersom jag inte hann träffa kiltish idag. han va nämligen hem en sväng å vi skulle fika men sen vare tänkt att jag skulle sluta fem men jag fick sluta tre, å det såg inte han förrns fem å då vare typ försent. skulle iaf va jättekul å träffa han snart. himla fasoner å flytta upp till åre utan mig.

imorrn börjar jag 13.20. ska bli så sjukt skönt å få sova ut, känns som att det kan behövas. ska nog jobba i helgen så det kan behövas lite sömn.

nu sk ajag fortsätta kolla på house å virka lite :) peace


bangkok

Kategori:

jag har hittat kanske den utlimata utbildningen för mig. jag är så sjukt pepp. det är iaf modedesign i bangkok. finns i florens också men jag känner att bangkok passar mig bättre. dels så får jag mitt år i thailand å dels så äääälskar jag thailand. å att det är modedesign är ju bara drömmen. jag ska banne mig starta mitt eget märke. dock är det lite synd att det förmodligen kommer att koncentreras mest på klänningar osv å det är inte vad jag vill hålla på med men det är ju en bra grund och en bra start i yrket så varför inte?!

tror iaf att jag ska vänta med att söka tills nästa år. jobba ett år först å sen ha lite cash om man kommer in iaf. så man har lite pengar där för jag kan säga att det är absolut inte gratis. iofs kostar det typ inget att leva i thailand så det är ju en fördel men man vill ju ändå ta så litet studielån som bara möjligt. hur som helst så är jag sjukt pepp. känns bra å ha en aning om vad jag vill göra efter gymnasiet :)

ikväll kanske jag ska kolla på film men jonish. vi får se. har en recension imorrn klockan 8 så vi får se om jag orkar. vi ska filma klart imorrn oxo är tanken. hoppas vi hinner iaf så vi har tid å lägga in allt på datan å så.

nu ska jag iaf virka lite. peace suckers

suddenly i see

Kategori:

är hos mor nu. hon är sjuk.

ikväll blire filmkväll med anna å kanske sofia. ska bli müsigt. annars i helgen ska jag bara plugga rättskunskap, eftersom jag har prov på måndag. hoppas det går bra iaf,

nu ska jag kika tv, peace suckers

black snake moan

Kategori:

kanske världens bästa film. black snake moan. eller ja inte världens men bra är den iaf :)

imorse började jag dagen men att jag skrev klart min del på etiken eftersom vi hade sagt att vi skulle göra klart den i helgen. sen kom jag till skolan. vi flyttade fram alla redovisningar å resten av min grupp hade inte gjort klart sina delar så det va tydligen onödigt gjort av mig. men men. jag fick ju sitta å chilla bara därför. sen började jag å jk å filma lite på vårat PA. det va intressant. vi ska börja på riktigt imorrn, typ filma så mycket som möjligt. kommer nog bli riktigt bra. speciellt eftersom vi är ledig vecka sju för att jobba med de så.

nu tänkte jag ta tag i min filosofi uppsats. den ska va inne på onsdag så. å nu när min data dessutom funkar bra för första gången på år så är det lika bra att passa på eftersom den förmodligen kommer att leva sitt egna liv imorrn.

näe nu filosofi. peace suckers

2009, you suck

Kategori:

hittills så måste jag säga att jag är besviken på 2009. bara en jävla massa crap. å jag kan inte göra någonting åt nåt. sånt är bara värdelöst. det är ingen mening att försöka säga saker till öron som inte vill höra. belive me i've tried. kan iaf säga att man får tydligen inte göra ett misstag som man inte kommer ihåg för då jävlar.

jag är arg, ledsen å förbannad. för jag kan inte göra nåt mer. jag är fan inte perfekt! så förlåt mig för att jag misslyckades en gång. en gång. det är tydligen allt som krävs.

let me sign

Kategori:

har vart sämst på att skriva men jag har jobbat typ jämt, å när jag inte har jobbat har jag vilat ut mig efter allt jobb.

anyway, nyår va okej. vi va hos anna å käka sen blev det en taxi till malin och johan å tolvslaget där. helt okej men jag önskar att jag hade åkt till åre istället. det va tydligen grymt där. crap är allt jag har att säga. nyår i ösd suger. jag hade iaf klänning på mig för typ första gången i mitt liv. det va speciellt. bilder kommer på facebook inom kort.

orkar inte riktigt summera året som har gått. det enda jag kan säga är att underbara malin har kommit in i mitt liv och blir därför årets nykomling. gotland med erica var en av de bästa veckorna i mitt liv. tack babe för det :) wednesday skapades en onsdag för snart ett år sen och ja det är väl det mesta av året. iaf det viktiga.

men nu ska iaf jag tänka framåt. studenten, livet efter studenten å allt. det jag hoppas på mest är såklart wednesday. hoppas att det går bra med det under 2009. med tanke på att det har tagit en himla vart förra året så ska det nog gå bra :)

jag kan också berätta att jag har upptäckt kanske dte godaste som finns. tunnbrödchips. äkta jämtländskt å så j*vla gott! lite dyrt men det är det värt!

idag har jag pluggat lite, virkat lite å kollat på film. bara njutit av min sista lovdag. pluggandet hörde väl inte direkt till njutningen men lika bra å få det gjort. hade tänkt att vara jätteduktig på lovet men det har väl gått lite sådär. men nu när jag ska börja den sista terminen i mitt liv, så ska jag fan va riktigt ambitiös. kommer nog går bra.

hade också tänkt att jobba lite mer å festa lite mindre. har ingen större lust med fest numera så det kan nog gå bra till typ 100-dagars.

nu ska jag njuta av lite tunnbrödchips, virka å kolla vänner. peace suckers!