Emelie

Love the life you live - live the life you love

saft, bullar och fiskedamm?

Kategori:

imorrn är det klassfest. ska bli så sjukt kul dock är det inte bara klassen, massa annat folk oxo. sen på fredag har jag blivit medbjuden av robin och co på fest. eller ja förfest. möjligtvis följa med på krogen oxo om jag får låna leg. men legutlånaren verkar relativt positiv. så möjligtvis fest både imorrn och på fredag alltså. men jag ska nog ta det rätt lugnt med alkoholen ändå.

idag har jag vart och fikat med ritenius. det va riktigt mysigt. eftersom jag inte har hängt med henne på år och dar så var det kul. hon har även erbjudit sig att köpa mina vännerboxar när jag sa att jag skulle sälja den på tradera i hopp om att få ihop pengar till gotlandsresan och tatuering. behöver ju pengar nu. jag vill så gärna ha ett jobb. helst så jag kan slippa leva som en liten fattiglapp i sommar eftersom jag hoppas på att jobba så lite som möjligt då. men vi får väl helt enkelt se hur det går. hoppas på att 118 100 ska förstå att jag passar in där med mina tidigare erfarenheter inom telefonibranchen och ger mig ett jobb. men det verkar inte som det blri av.

anyway, jag har egentligen inte mycket emot att leva fattigt inför sommaren eftersom det är så fett värt det. jag har ju typ allt jag behöver. eller ja det enda som behövs är väl snus. men det är ju inget som tar upp hela studiebidraget iaf. sen har jag ju turen med att fylla år innan sommaren oxo.

efter fikat med sofia så blev det körskolan en sväng. dock så slutade det olyckligt. hade gjort typ 68/70 frågor på ett repitionsprov som jag tror att jag klarade. men då råkade jag med benet komma åt den så förbannat dåligt placerade datan, så den stängdes av. och sen så buggade allt å jag kunde inte fortsätta. jag hoppas verkligen att det går att reparera så jag inte behöver göra om allt igen. det skulle ju faktiskt va rätt segt. dock så kan man ju typ allt nu så det skulle nog gå fort men det skulle ändå kännas lite smått onödigt.

anyway, igår va jag med anna. det började med att hon kom och hämtade mig. vi körde bror och johan till brunflo sen tillbaka till stan, hemköp och köpte syltade apelsinskal åt annas mor. (vi hade förövrigt en väldigt kul diskussion om våra skumma drömmar förgående natt i bilen) sen drog vi hem till anna och kollade på film. sen körde hon hem mig, eftersom hon skulle upp å jobba idag så blev det en rätt tidig kväll. får se om vi ska hänga ikväll oxo. men anna ville kolla på fotboll nånstans där hon kunde somna utan att dte gjorde nåt, a.k.a i hennes soffa, men hon har inte trean så jag erbjöd att vi kunde kolla här å hon kunde slagga här men det verkade inte va ett så välkommet erbjudande eftersom hon ska upp snortidigt imorrn.

ska in på körskolan imorrn hade jag tänkt. hoppas på att det funkar och att ingergärd (receptionisten) kan hjälpa mig med det där idag. igår sa hon att jag skulle "vänta tills tiden gått ut" men det verkade inte som att det hände nåt trots att jag satt där och väntade. så hennes råd va väl inte direkt mycket till hjälp. men de borde ju gå att fixa på nåt sätt. jag menar dom ser ju att jag har klarat i princip allting. då måste dom väl kunna liksom lägga in att jag har klarat dom eller nåt. aja får helt enkelt se imorrn hur det går.

funderar på om jag ska plugga lite nu. får se hur det blir. men jag måste egentligen å det är ju bättre att jag gör det idag än att skjuta upp det till hegen när jag vet att det inte kommer bli av. har så mycket att göra känns det som. ska skriva ett tal. vilket i princip är klart men jag har börjat ångra mig vad det gäller mitt ämne så jag ska mest troligt ta samma som jag skrev en debattartikel om. får se. sen ska jag läsa ut desert flower som jag ska ha en muntlig redovisning om på engelskan på tisdag. sen m¨ste jag fixa idrottsgrejjen, nån "health care" tjosan. ska göra upp nåt slags schema om nåt jag måste bättra på med min hälsa. det schemat borde jag ha lite koll på tills på måndag eftersom det är då jag ska börja. sen har jag prov på samhället i nationalekonomi på torsdag. alltså:

1. idrottsschema till måndag
2. engelska recension på tisdag
3. svenska tal på onsdag
4. prov på fem kapitel nationalekonomi på torsdag.

så jag har väl en del att göra, eftersom jag i princip inte har gjort nånting. ekonomin är väl rätt lätt. har nästan läst klart boken, planerar att läsa klart den ikväll. svenska talet har jag ett litet hum om. det går rätt fort att skriva det. och idrotten vet jag väl vad jag ska göra men inte börjat skriva. så jag tänkte väl göra så mycket som möjligt ikväll.

näe nu har jag väl skrivit typ en uppsats här så nu är det dags att ta tag i pluggandet. puss och kram gullungar

dålig humor är bäst

Kategori:

sitter här å gör ingenting. orkade inte dra ner på körskolan idag så jag gör det imorrn istället. ska bara va lat idag istället. är så trött. ikväll ska jag hänga med anna.

satt å kollade på lite bloggar igår. åhh gud så less jag blir på alla modebloggar. varför lägger folk upp bilder på dagens outfit var eviga dag. speciellt när dom har likadana kläder som exakt lla andra. sure om det är nån cool person men det är det ju oftast inte. visst det är kul med annas modedissar men dte är en annan sak. men alla andra.

anyway, nyss kollat på cashmere mafia, mitt nya beroende. sjukt bra serie juh. i början va det väl inget vidare men nu är det bara mumma :) jag blir så glad.

igår vid matbordet diskuterades det min humör. att jag har dålig humor. visst det kan jag hålla med om. men det är ju faktiskt så att dålig humor är den bästa. och jag vet att jag har rätt. dessutom är det bra att ha dålig humor tycker jag. för iaf fö rmin del så skrattar jag åt mer saker än dom flesta. and i like it :) dessutom så verkar det som att anna å erica också har dålig humor ;)

näe nu ska jag plugga lite tror jag. over and out.

barnkanalen hjärta emelie

Kategori:

idag har jag börjat med att kolla på barnkanalen. jag gillar. alltid nån bra klassiker sådär vid 11-snåret. anyway, först va det grodan boll och kallestropp sen var det richard scarrys äventyrsvärld , så ja det va en underbar start på dagen för min del. och alla andra som satt som klistrade framför barnkanalen, bland annat min pappa.

anyway, sen drog jag å erica ner på stan. där vi tänkte ta en fika. men näe det va stängt överallt så vi slutade på donken å käkade happy meal. det flummades väl en hel del och vi fick ju en varsin extrem rolig leksak också.

anyway, sen drog vi hem käkade, sen blev det täckbyxor och dunjackor på för vi skulle gå till kvantum. där köpte vi glass. nämligen cornetto citron, åh det va så otroligt gott. visst det va 5 minus ute om inte mer men det va ändå gott som tusan. hoppas den finns kvar till sommarn när det är lite mer glassvänlig tid.

efter kvantum drog vi hem till mig och kollade på lite tv. sen kollade vi på becoming jane eftersom erica inte hade sett den, vilket jag tyckte va skam och tog tag i saken. sen gick hon hem och här sitter jag nu.

anyway, funderar på att krypa till kojs eftersom det inte blev allt för mycket sömn för min del inatt. gick och la mig vid 11 och kollade på film, vilket betyder att jag borde ha legat helt avdäckad 23.05. men så va inte fallet igår nej. jag kollade först på en film. sen va klockan två. fortfarande inte trött så jag satte på en film till kollade i typ en halvtimme innan jag äntligen somnade. sen vaknade jag vid halv 9 imorse av ljudet av grodan boll och ljuset från solen som måste tränga sig igenom mina persienner. hoppas på en lite mer sömnrik natt inatt.

nog om mina sleeping-habbits. imorrn ska jag förmodligen spendera dagen på körskolan och göra klart teorin. får se om jag orkar och vill. sen ska jag förmodligen hänga med anna och ögna lite kvalititetstid åt wednesday.

näe nu ska jag borsta mina gaddar, krypa ner under täcket och kolla på nån film. peace.

image83 

en magsjuk påsk

Kategori:

ja vi börjar med i torsdags då jag va hos momma å moffa på påskmiddag, sen kom anna å hämtade oss å jag å anna åkte hem till henne. jag slaggade där, vi kollade på gamla wallander å så. sen på fredag morgon. jag vaknade och hade galet ont i huvudet tog en ipren å inte va väl det nåt märkvärdigt. men sen inte så lång efter började jag må riktigt illa. jag tänkte att det bara va eftersom vi hade käkat chirre till frukost men näe. en halvtimme senare låg jag på toan å mådde pest. spydde x antal gånger sen tvingade jag pappa att komma å hämta mig. han skjussade mig hem till mamma. jag gick å la mig å sov i några timmar. sen fick jag i mig lite mat. mådde illa igen å somnade.

sen igår gjorde jag ingenting. läste å kollade på film å va allmänt lat. somnade helt galet tidigt. typ halv 9. sjukt. men men. idag vet jag inte vad det blir. förmodligen plugga lite. dock så är det ju ruskigt fint väder men ja. måste man plugga så måste man. bättre att jag gör det nu när det i princip inte går att göra nåt annat. ska ju fixa teorin i veckan å så.

aja det va väl allt jag hade att säga. peace

wont you help to sing

Kategori:

dagen började med att jag hade körlektion och jag måste säga att jag bara älskar min nya körskolelärare, monica. hon är underbar. världens snällaste. vi stannade vid några tillfällen och hon sa " ja nu kanske du undrar varför vi stannade, och det va bara för att jag ska ge dig lite beröm" :) nöjd emelie alltså.

anyway, sen begav jag mig till skolan. kollade på nån miljöfilm å sen diskuterade sen träffade jag mamma å vi gick på stan lite sen kom bror ner å vi gick alla på tehuset och åt lunch. det va jättegott :) sen köpte vi godis å hyrde film.

ikväll är vi bjuden på påskmiddag hos momma å moffa. så det är väl det som står på dagens schema. sen blir det väl att kolla på nån film som vi hyrde, fast det beror ju på hur sent det blir men det är iaf sagt att anna ska komma å skjussa hem oss. så vem vet jag kanske hakar på henne vart hon nu ska om det så passar :P

imorrn blir det nog fest tror jag. hedda å kilten har ju blivit vuxna å fyllt 20.

har förövrigt sålt mina lostboxar på tradera. känns bra att få in lite extra pengar :) speciellt eftersom jag la upp dom där igårkväll så känns det lite extra bra. dock hade jag hoppats på att det skulle bli lite budgivning och inte att nån tog den på reservationspriset på en gång. nåt att tänk på ills nästa gång alltså. att ha högre reservationspris. aja nog om det. nu ska jag å bror kolla på film. glad påsk.

into the wild

Kategori:

igår kväll kollade jag på en sjukt cool film, into the wild med emile hirsch. den va väl lite skum men ändå cool. handlade om en kille som drog ut i vildmarken å bara liftade genom hela usa för att ta sig till Alaska. det va faktiskt riktigt underhållande. att Emile Hirsch är en sjukt snygg grabb i sina bästa år är inget som gjorde filmen sämre direkt. nåväl. efter det somnade jag i tidig timme. sjukt skönt å somna i tid.

sen idag har jag vart på skolan bara. sitter fortfarande på skolan. har svenska. har skrivit klart en debatterande artikel om illegala aborter. rätt intressant tror jag nog att det blev.

imorrn har jag körlektion 07.30, vilket känns lite segt. men men, man försover sig inte så lätt om man vet att man har betalat 410 spänn för den där lektionen. ska förövrigt köra med min nya körskolalärare monica för första gången. hoppas och tror att hon är bättre än råttan. sen efter körlektionen är det miljödag som gäller, rätt segt men ändå ett bra avslut innan lovet. slutar efter lunch så jag kanske ska sätta mig på körskolan då och göra klart teorin. får se hur jag känner.

ikväll blir det bara lugnt för min del. ska sova i tid eftersom jag ska upp så tidigt imorrn. så det lär väl bara bli att kolla på nån film eller så. sen på fredag blir det efst eftersom både hedda och torbjörn har fyllt 20. grattis till dom.

näe nu ska jag göra klart min artikel. peace.

wednesday

Kategori:

ja nu är det dags för mig att bryta mitt lilla uppehåll. har inte gjort armband på flera veckor vad jag vet. det är nästan skadal. vet inte varför det har blivit så men ja. idag bryts det iaf, för jag ska nämligen göra lite nu om en stund. så välkommen tillbaka i mitt liv kära wednesday.

förövrigt så ligger jag gött här i sängen å käkar godis :) yummie. har vart på skolan idag som vanligt, den mest onödiga dag i mitt liv typ. men men. sen drog vi på pause å drack en underbar hallon-smoothie. jag bananna å burre alltså. sjukt nice.

anyway, ikväll blir det lugna gatan för min del. ska bli skönt att bara ta det lugnt. är så trött nuförtiden så. kanske kolla klart på freddy got fingered som jag å bror började kolla på igår.

det va väl allt för idag. peace

hela och rena

Kategori:

sitter här på skolan i datasalen å renskriver en recension om le petit prince på franskan. rätt tråkigt må jag säga men ja. man måste ju. igår gjorde jag inte mkt. va med bror typ, som resten av helgen. kollade på erik å mackan hela och rena igår kväll, det va sjukt kul. det trodde jag inte att dte skulle va. trodde det skulle va rätt trist mens en satt jag där som klistrad å skrattade för fulla muggar.

ikväll ska jag plugga. sjukt segt. har redovisning imorrn på franskan å matteprov på onsdag. och en debattartikel på onsdag. fast den är jag iofs klar med. samma sajk emd matten. det är typ första gången jag inte oroar mig för ett matteprov.

imorrn har vi en slappdag. vi ska först ha nån slags teori på idrotten sen franska sen ett evigt hål sen ska vi till gb/kärringbacken på blocket. sjukt chili :) sen på torsdag är det ju miljödag å då går vi bara halva dagen så. ja man kan säga att dte är så gott som lov snart :)

nu ska vi väl snart gå å käka lunch sen ska viner på stan å träffa anna. som ringde mig nyss å va asglad eftersom det är sjukt fint väder ute. hon är allt bra söt den tösen. näe det va väl allt. todilooo.

tainted love

Kategori:

sitter här vi datan hos mamma. idag har jag å lillbror vart på stan. hittade väl en hel del men pengalös som jag är så blev det ju inget. bror inkasserade dock ett pas sjukt snygga jeans som jag gärna hade velat ha. orättvist. sen drog vi hem till mor å kollade på tillsammans å åt godis. mumma säger man om sånt.

ikväll blir det inget speciellt. bara ta det lugnt å kolla nån film :) känns ändå rätt skönt att bara inte göra nåt.

anyway, nu tänkte jag göra nåt teoriprov på internet. har bara repitionen kvar två godkända prov sen får jag göra slutprovet å sen boka uppskrivningen. chiiill kallas det för :)

eftersom jag måste nämna tim så gör jag väl dte nu. heaja dte va väl allt. todiloo.

timmyboy

Kategori:

grattis tim! :) nu har den lilla tysken blivit stor, nämligen 18 år. så grattis tim :)

anyway, nu är det inte långt borta. det är alldeles bakom krönet. ja jag pratar såklart om dagen då jag blir klar med körkortsteorin och får boka uppskrivningen. jo jag skulle lägga mina pengar på nästa vecka faktiskt :) känns sjukt skönt :) blev nämligen klar med fas f idag :)

annars idag har jag vart på slappaste skoldagen på hela veckan. jo fredagar som bara består av individuella idrotter och må bra. sjukt chili. slutar vid halv 12 oxo å det är ju inte helt fel. sen drog jag på körskolan gjorde klart fas f på drygt en halvtimme sen drog jag å bror en vända på stan sen blev det körskolan en sväng till. å nu är jag här. hemma. orkade inte dra till mamma idag så jag drar nog dit imorrn istället.

ska iaf hänga med bror ikväll. kolla på nån skön film å så :) aja det va väl allt för idag. peace

fjöl av

Kategori:

eftersom jag har sagt till tim att jag ska näämna han i min blogg (eftersom det tydligen är vad som krävs för att göra min blogg intressant och läsvärd enligt han) så nämner jag nu han. lille timmyboy.

nu har jag kollat lite på pistvakt. i övrigt idag har jag inte gjort mycket mer än att va på skolan å flumma en gnutta med lilebror. det va roligt. förmodligen tyckte alla på bussen att vi va dumma i huvudet. men det gör inget. :)

imorrn ska jag som vanligt bege mig till mamma. tänkte ta tag i fas f på körskolan oxo. får väl se hur det går eftersom jag inte kan ett piss om vad som är vad under huven på en bil och liknande. så ja vi får som sagt se hur det nu går. men jag lär väl lära mig i sinom tid. har beep-test på individuella idrotter imorrn. det kommer ju gå sämst eftersom jag både har sämst kondition på dnna gjord och ansträngningsastma. men men. dte är väl bara att köra på. sen ska det spelas volleyboll på må bra. sjukt kul hoppas det är lika kul som det va förra veckan.

nu ska jag hänga lite med bror på hans rum. virka å käka kexchoklad å kolla på lite tv. peace

image81

dagen då jag förlorade min pause-oskuld

Kategori:

idag har jag vart på skolan as usual. sen drog jag å anna på pause en sväng. där jag aldrig hade fikat förut. vilket är en skam men idag kände jag mig redo. det kändes liksom rätt. så jag å anna gick dit. det va sjuk najs. :)

sen efter dte skulle anna iväg å jobba så då drog jag på körskolan. eftersom jag är grovt pank hade jag ingen snus å var väldigt skeptisk till att gå dit men anna min ängel gjorde min vecka genom att GE mig en dosa snus. tack anna du är värd mer än guld :)

anyway så gick jag till körskolan. satt där i typ en timme sen blev jag överlycklig eftersom jag äntligen gjorde klart fas c :) eller äntligen. jag började med teorin förra veckan men nöjd som fan blev jag ändå :) så ja allt som allt har jag haft en grymmt bra dag :) det mesta var nog annas förtjänst om jag ska va ärlig och dränka min kära vän i komplimanger. men som sagt hon är ju mer värd än guld så :)

nu ska jag hoppa in i duschen en sväng sen ska jag väl bara chilla. skriva klart ett engelska-arbete.

over and out.

haha ehhm naah

Kategori:

ibland kan jag formulera mig otroligt snyggt. nämligen "haha ehhm naah"

åhh nu är det mindre än en timme kvar till kungamordet, denna ljuva serie. eller ljuva. den är ju hemsk men ändå.

anyway, funderar på att sälja lite saker på tradera nu så jag kan ha råd att leva igen. sagt å gjort nu ska det säljas lite skit. hoppas det går vägen så jag kan få in lite pengar att leva för. min totala budget ligger just nu på 23 kronor. så illa är det att jag måste grovsnåla med snus. i värsta fall sluta. å dte vill jag inte just nu för då kommer jag bara bli otrevlig å sur å gnällig å deprimerad å ja allt. bara en allmänt sur jevfel. å det vill jag inte va.

näe nu ska jag fixa på tradera:) todilooo

image80

unna vårat företag med att köpa ett snyggt armband.

grraaaww

Kategori:

idag har jag mest bara chillat. tänkte göra fas c med teorin men jag pallade inte. så jag kollade på film med lillebror ett tag sen drog jag å erica har vart på news. det va najs. sen efter det blev det donken å lite pommes :) sen hem. å nu ligger jag här å gör allt å ingenting. rätt trött så jag ska nog sussa snart. kolla på lite nisse hult först. :) johan glans min gud.

aja peace.

say it right

Kategori:

idag har jag vart på körskolan större delen av dagen. gjorde klart fas b. sjukt skönt. så nu är det bara c och f kvar. :) å det ska väl gå fort. träffade iaf danne på körskolan. det va kul, va så sjukt länge sen jag träffade han. kul att ha nån att prata lite med där oxo. annars blird et nästan olidligt med bara teori i flera timmar.

ikväll ska jag bara ta det lugnt. alla är ju typ borta eller så. men det ska bli skönt eftersom jag är så trött. ska sova i tid. kanske försöka fixa fas c? who knows? är iaf hos mamma.

anyway, imorrn blir det iaf häng med erica a.k.a sockersniffarn :) det ska bli trevligt. vad vi ska göra vet jag inte. men det blir alltid lika kul ändå. vi är så flumm så. haha.

åhh jag är så stolt att jag på två dagar har klarat fas a och b.  speciellt eftersom jag inte har hållt på med så mycket teori innan. så jag är så stolt över mig själv å jag tycker att ni ska följa mitt exempel att vara stolta. :)

anyway, nu ska jag nog gå och ta mig en liten tupplur. trots två red bull å en kopp kaffe under dagen så är jag fortfarande läskigt trött. så shuuuu.

fas a

Kategori:

yes nu har jag gjort klart fas a. satt på körskolan typ en timme å ja det gick ju som smort.

annars idag har jag hjälpt bror med rummet. det är typ klart nu. bara lite kvar.
ikväll ska jag nog va med erica. det lär ju bli chill som vanligt :) hon är typ sjuk å jag förmodligen på gång så.

förövrigt är jag typ totalpank nu. redan. undra hur jag ska klara den här månaden. 118 100 eller aditro ge mig ett jobb! ska nog höra med min chef på svenskan om jag kan jobba där i sommar igen iaf. skulle va sjukt chill med lite kosing. apsopå sommar har jag bara en sak att säga. mm gotland :)

näe nu ska jag göra fas b. todiloo

the real me

Kategori:

nu har jag å bror hållt på sen typ 9 imorse. men nu är det spacklat å så, så nu är det bara att måla kvar. å det är att måla som är det roligaste :)

anyway, nu ligger jag i sängen å pustar ut lite, som vanligt med snus å laptop i min närhet. kollar lite smått på sex and the city oxo :) det är guld.

ikväll får vi se vad det blir. kanske hänga med erica eller anna. får se. borde plugga lite körkortsteori iaf. imorrn ska jag typ spendera hela dagen på körskolan så jag kan bli klar med teorin. jag ska ha mitt körkort i sommar :) men det kommer nog att kunna ordna utan problem :)

nu ska jag fortsätta kolla på sex and the city :) shoooo

råttan, jag gör slut!

Kategori:

ja nu har jag "gjort slut" med råttan å bytt till en annan lärare. känns skönt. efter tre lektioner var jag redan helt galet less på han så. men nu är jag fri från han. hur som helst. har övningskört typ jämt sen jag skrev sist. flera gånger om dagen känns det som, men men. körkortet närmar sig. ska sätta mig med teorin imorrn.

anyway, i måndags va jag med anna, vi kollade på skärgårdsdoktorn å gjorde armband, sen övergav jag anna å drog till erica, vi drog dock till mig på en gång å sov. sen igår va jag med anna igen å då sov jag där. det är därför jag är uppe så tidigt. hon började ju jobba klockan 8 så.

ska hjälpa bror att renovera rummet idag. mer vet jag inte. får se hur det blir. ska iaf sova.

näe nu ska jag gå ner å hämta lite kaffe sen ska jag å bror sätta igång. todiloo.

råttan

Kategori:

igår hade jag min första körlektion, det gick väl både bra å dåligt. det gick bra tyckte jag men min körskolelärare råttan krävde perfektion på allt. men på måndag å tisdag har jag oxo lektioner å då ska det gå mycket bättre har jag bestämt. :) han va iaf typ 155 lång å 40 år å såg ut som en råtta. därav att jag gav han namnet råttan. :P

sen igår kväll va jag med erica :) vi kollade på juno, den va väl bra men inte alls så bra som jag trodde. men sen styrde vi upp det med lite björn gustafsson å blev på bättre humör. sålde även en mössa igår till therese. :) hoppas hon blev nöjd.

idag ska jag mest ta det lugnt. har städat mitt rum rejält så nu skiner det typ i varje hörn. det behövdes verkligen. sen nu om typ 10 minuter ska jag till mamma. å ikväll blir det bara lugnt för mig :) tänkte väl kolla på nån film å göra lite armband :)

näe nu ska jag bege mig till mamma. todiloo.