Emelie

Love the life you live - live the life you love

GODDAMNIT!

Kategori:

petter min gud. tänker lyssna på han hela dagen å bli sjukt pepp inför kvällen. repa skivan, god damn it å massa mer. jag blir så sugen på fest ! :) nu är det oxo nyårsafton. gjorde en galet snygg mössa igår. har börjat på en ny nu såklart, den som gjordes igår va vit å brun randig. perfekt form om man frågar mig. det va vågräta ränder och den jag håller på med nu blir lodräta/snea ränder vitt å blå :) fett najz.

nu är det dags för duschen för min del iaf. gott nytt år.image28

skate me

Kategori:

kollar på skatefilm. min söta papi kom precis upp med en skål cheezballz :) thihi gulligt. kan inte bli mycket bättre än just nu :) eller jo det skulle ha vart om det va en snowboardfilm istället för skate. men äh :)  kan kolla på det sen :)

imorrn är det nyår. äntligen. ser verkligen fram emot morgondagen. kommer bli en sjukt kul kväll. å ett nytt år. det är alltid som bäst i livet i januari-februari.

kom en massa snö igår å inatt, fett nöjd nu. vill åka bräda nu. ångrar att jag inte följde med till bydalen. men men. jag va ju med erica igår så det va värt de :) vi kika på shark tale å simpsons the movie för hon hade inte sett den. men nu har hon. :)

aja nu ska jag fortsätta kolla skatefilm. todilooimage27

a tribe called quest

Kategori:

nu har jag å bror vart på stan, det va sjukt mkt folk så vi drog hem rätt snabbt. ska till mor lite senare idag. kanske va med erica ikväll. är helt galt trött. hade världens mardröm imorse så jag kunde/ville inte somna om. så jag gick upp vid 10 . huvva. är typ för trött för å skriva nåt mer :P

image26
min lilla solstråle erica å jag back in the days :)

drop it like it's hot

Kategori:

oh ja. denna kväll blev ju kanske inte som räknat. en massa folk som skulle komma hit till anna å fortfarande sitter vi här själv å har nu blivit konstiga av allt kedjesnusande å drop it like it's hot. jaa den låten får en att göra saker som man inte trodde fanns inom sig. då syftar jag på sättet att digga en låt. oh ja vi har haft mycket vackra sittande dansmoves. sen gick vi in till köket för att leta vin. inget vin hittade vi men vi hittade öl. äcklig öl men watta fuck. jag körde nån slags hästdans i köket i cirklar å anna joinade mig snart. åh va läckert dte måste ha varit. sen sattes det på kom igen lena å ja då sjöng vi falskt och högt å jag använde en leksaksdammsugare som mik. mycket vackert. sjukt skum kväll det blev iaf. nu sitter vi på annas rum å dricker öl å hon sätter på bindningar på sin vackra capita:)

vi va iaf på eastern tidigare i afton. dte va najs men dte va typ slut på allt. ingen kyckling eller nudlar första gången. tragiskt.com säger jag om dte. andra gången fanns dte bara lite kyckling men då fanns det iaf nudlar. sen gick vi illamående genom stan å mot bussen. där stog johan och sin vän. vi pratade på och jag tackade för förra helgen då han räddade mig från en 35-årig man som ville att jag skulle följa med å äta. jag sa nej men ändå så förföljde han mig tills jag träffade johan. sen gick johan vidare och 35-åringen ploppade upp igen för han hade tydligen stått nånstans i bakrunde å väntat. jag sa att jag skulle med bussen å han sa nää jag kan betala taxi åt dig sen. jag sa men jag är 17 år för guds skull. han fortsatte trots det så då hoppade jag på nån snubbe som hade vart på fest tidigare. å då blev jag äntligen av med han. ojoj. det var förra helgen då johan halvt räddade mig. thihi det va kul det.

näe nu har anna satt på sina bindningar så nu kan hon va social igen. ha en kul kväll. peeeace

fredagstradition

Kategori:

eastern, ja det har blivit en liten tradition så här på redagar. men ja. jag å anna kan bara inte få nog av den där förbaskat goda maten. :) sen ska vi till henne å spela spel :)

måste dissa ner lite på dagens teknik. ja jag har en ny plattv och en laptop. om jag då vill kolla på alla filmer å serier jag har på datan på tvn så måse det ju gå?! men näe. bror har vart ner å kikat å kablarna som finns funkar bara till gamla tv-apparater. vad är detta? dom tillverkas ju knappt längre. näe jag är besviken. för när jag har min nya tv som är mkt större så vill jag inte sitta å kika på datan?! huvva

funderar på å beställa från caliroots. hitta en massa fina saker. men vi får se. ska skriva in mig på körskolan i januari så.

dagens modediss lyder: glansiga färgglada leggins? whaaaat? soooo 80's

image25

the oc

Kategori:

åh nu har jag kollat på sista avsnittet på oc. har ju sett det förut men oh my. det är så otroligt bra. :) funderar på om jag ska dra till mamma idag eller inte. vi får se. är inte så pepp på det faktiskt. kände att det skulle va skönt å va hos papi en helg å hänga med bror lite :)
hänga med anna idag kanske?
aja det va väl allt. peeez

älskade bror

Kategori:

ja min bror är nog den sötaste som finns. hittade hans bilddagbok nu. å där nämndes det att han saknade mig å hoppades att jag skulle komma hem snart vid ett tillfälle å massa sånt :)

kan även meddela att jag å tim tha tysk har startat en ny klubb. han va tydligen ordförande å sa att han får nu spanka mig hur mkt han vill? w000t säger jag bara :P flummTim.

jag vill sussa nu men jag pallar inte. det är ju scrubz så jag håller mig nog vaken ett tag till.

jag å anna kom igår framtill en sak. vi ska skapa "dagens modediss"

Dagens modediss lyder: krusat hår är sooo 90's.
image23
emelie och tims skrattklubb?

den elaka versionen

Kategori:

igår va jag anna å paula ut till frösön på fest. det va najs. sjukt kul när vi spela sanning eller konsekvens den elaka versionen. det va kul. fast jag kunde dock inte somna förrns pappa hade åkt på jobet imorse vid 7. sjukt trött nu. kollar på oc å så :) sjukt skönt. ska nog bara va hemma å ta det lugnt ikväll oxo. skulle va riktigt skönt.

det va allt för idag. peace

FIESTA!

Kategori:

yes för ikväll är det dags för Fest med stort F! ska bli sjukt najz å jag sitter nu här å peppar med alex gopher :D phett elektroo. idag har jag iaf investerat i en ny tv:) å sen vart med erica å kollat på oc :) myspys å gosegos.

är rätt sugen på bräda nu för övrigt. kom lite snö imorse å tanken korsade direkt min tanke å har inte försvunnit sen dess. nåväl. det va väl allt för idag. ska snart iväg med bussen till anna, sen ska vi bege oss till den egentliga festen.nån som fyller år tror jag. :P
aja imorrn ska jag iaf va fett bakis eftersom jag ska dricka sprit ikväll. så ja jag kommer må pest å pina imorrn. huvva. men lätt värt det. ha en angenäm kväll.image22

jul

Kategori:

ja vi kan börja  med fredagen. va på stan med min erica å myste. sen var det dags för lite eastern för min å anna. så vi käkade där sen drog vi till lugnvik på fiesta. det va sjukt najz. sen drog vi in till stan på en annan fest. sjukt kul kväll.

sen i lördags va jag bakis å bara kollade på film hela dagen typ. grinchen kollades det på :)

sen i söndags bytte jag å anna julklappar, å sen bar det av till momma  å moffa enligt tradition. vi käkade älg å spelade rappakalja å moffa läste även en saga. hihi.
 sen va det julafton å då fick jag övningsköra i typ två timmar bara för att vi skulle ha nåt å göra. sen kom feta släkten å julfirade å fick en himla massa saker. sen åkte jag till pappa å fick julklappar. det va en mysig jul. å nu idag ska jag bli fet å kolla på oc säsong nummer 4 :)

image19
Anna å jag i fredags lagomt roliga.


Moffa läste sagor. å va tomte.

benjamin syrsa

Kategori:

jaa idag har jag vart Mr. Syrsa. det va väl kul. visst att jag har skämt ut mig för god framtid å aldrig kan visa mig på skolan igen men den bjuder jag på :) för jag va inte bara benjamin syrsa. jag dansade omkring där framför cirka 70 personer alldeles själv. det ni.

anyway. nu är det lov. det är C-L-E-A-N-T! ska bli så skönt å bara sova halva dagarna. jag å anna firade detta med att fika på törners, som numera är riktigt fresh. där träffade vi torbjörn å robin å jesper å åsa. det va najz.

ikväll vet jag inte vad det blir. kanske bara chilla. ska iaf övningsköra. synd att det inte är lika halt nu som det va förra veckan. det va ju riktigt roligt. sen kanske jag tar med mig bror till momma å moffa å myser lite. kan va en idé. imorrn blir det nog öldrickande iaf. enligt anna :)

nu ska jag iaf laga mat åt familjen Brandén.

ett samtal mellan mlisan å nanna

Kategori:

Anna- har du hört nåt från öjvin då?
Emelie- Öjvin? vem är det?
Anna- ja men du vet, han från i lördags.
Emelie- jahaaaaa, han! näe det har jag inte å det vill jag inte heller.
Anna- men vafan om han ber om ditt nummer får han väl för fasen ringa oxo.
Emelie- men du anna. hur ligger det egentligen till med mitt kärleksliv numera?
Anna- nja ajag vet inte. jag tror det är ganska lugnt för dig nu faktiskt.
Emelie- jo jag vet. men du är ju min kärleksgud å måste veta sånt.
Anna- jaa jag har ju en kristallkula hemma endast för dig.
Emelie- vill du dinera tillsammans på lördag afton?
Anna- ja men det hade vart najs.
Emelie- en snusprilla har viskat i mitt öra att du är singel? (på dalmås)
Anna- hahahah
Emelie- fyfaaaan va tråkigt du ä, det ä så att klockera stanna. (på dalmås) näe men ska vi kolla på masjävlar då? det va ett tag sen? å tomten är far till alla barnen? aa.

haha så kan det låta när jag å anna pratar i telefon

Bonde söker fru

Kategori:

idag har jag vart på skolan å ja gjort ingenting.. eller jag har fått veta att jag suger på matte å att jag aldrig kommer lära mig åsså har jag skrivit en uppsats på historian. sjukt drygt. kan inte lärarna förstå att sista veckan innan jul så pysslar man å kollar på film?

anyway. imorr blir det iaf lov. fast vi har ju redovisning imorrn oxo så dte va inte så chill ändå. men ikväll så är det veckans höjdpunkt! Bonde söker fru, the last episode. känns lite sorgligt. det är ju så gulligt allt det där. alla är så kära :) men ikväll är det iaf sista avsnittet.

är som vanligt hungrig som ett djur. har vart så hungrig på senaste tiden. typ som senaste veckorna. brukar inte ha nån större matlust men nu så kör magen på å kurrar så jag ska bli julfet. smakade på pappas ischoklad å kollade på one tree hill igår. det va så mysigt. har iaf börjat kolla på one tree hill från början. kollade på det en gång i tiden å nu tänkte jag att jag ska börja igen å verkligen förstå vad som händer. det är sweet.

ikväll ska jag kolla på bonde söker fru sen måste jag ju hinna kolla på the notebook snart innan jag får abstinens oxo. laddade hem den igår. å det är utan tvekan världens finaste film. man blir så rörd. å anna din lilla galning som inte har sett den.

det va väl allt strunt jag kunde slänga ur mig idag. på återseende imorrn då ni ska få läsa om en extremt kul och spännande överraskning.image17

china girl

Kategori:

nu har jag vart på skolan å gjort exakt ingenting. ångrar nästan att jag åkte in. men men va ju ändå tvungen å hämta mina historianotes.

nu tänkte jag typ kolla på shrek the third bara för att den äger allt å bara mysa. :) kanske fortsätta på en mössa.

om någon vet vad jag ska köpa åt anna i julklapp så fell free att komma med förslag!

image16

jaa bara för att jag är "-3%" emo !

Grattis Erica!

Kategori:

grattis min ängel, hoppas du får världens bästa dag. å grattis till Pierre oxo.

ligger här i sängen å velar om jag ska dra på skolan eller inte. redan försovit mig så jag missar första lektionen. andra lektionen är franska där vi just nu inte gör något vettigt. sen har vi hål i en evighet å sen block där vi ska träna inför vår torsdagsöverraskning. så denna dag känns bara sjukt meningslös. dock så har vi ju engelskaredovisning imorrn å ska lämna in en uppsats å skriva en uppsats på historian så jag skulle behöva hämta lite papper. men jag känner egentligen att jag bara inte orkar. skönare å ligga här. dessutom är bror sjuk å nån borde hålla han sällskap. den stackarn.

jaja vi får se hur det blir. har som sagt inget vettigt idag, men jag åker nog in till sista lektionen ändå. lika bra eftersom jag ändå måste hämta mina notes.

hade en grym dröm alldeles nyss. tänk att han va med i drömmen, det va ett tag sen sist. välkommen tillbaka!

känner för barnfilm hela dagen. synd att våran video är paj så jag måste åka till mamma om jag ska se nåt sånt. tur att det finns en massa nya på min dator som jag inte hunnit sett. :)

kollade på meet the robinsons igår. va sjukt okoncentrerad hela filmen så jag måste ge den ett nytt försök. så jobbigt å kolla på datan dock. blir ju så varmt här inne. man tror inte att en liten laptop värmer men min kokar ju över känns det som.

näe nu börjar det kurra i min mage.

image15

grattis min solstråle :)

lately i've been bothered by your side

Kategori:

ja jag säger bara det. anna ternheim. hon har fått kontrollera min ipod idag. Tribute to Linn, det är min gråtlåt. himla fin.

nu har jag ätit mat å duschat. känns skönt. tänkte snart sätta på pride and predjustice för andra gången idag.. den är otrolig. det är min nya gråtfilm. sett den en gång hittills men jag tror jag å denna underbara film kan få ett långvarigt och ärligt förhållande. ska göra klart en vit mössa också. den blir riktigt bra :) ser ut som en äkta vintermysig mössa.

nu sk ajag iaf parkera mig i fåtöljen med filten å ha en lika skön måndagskväll som jag brukar ha varje måndag. det känns som min mysdag. anyway. ha en trevlig kvällimage14
bara för att du är världens bästa bror.

matteprov

Kategori:

idag hade jag matteprov. vi får se hur de gick

monkeydrunk

Kategori:

igår va jag ut på kalas.  först va vi hos anna å käkade mat å drack lite sen drog vi till stan på fest. det va riktigt kul. massa folk man inte träffat på länge. som Robert. å torjörn å johan som är å gör lumpen. kul va det iaf. blev lite sent dock. kom hem vid fem-halv sex. va helt galet trött. sen sov jag till 16.00 idag :) det va skönt. å nu ska jag typ snart sova igen. :P kollat på surf's up nu å nu ska jag kolla på meet the robinsons tänkte jag.

i fredags va jag å erica på kina sen hyrde vi fem filmer å åkte till anna å kika film :) det va riktigt mysigt. dock så kom jag hem typ tre å kunde inte sova så jag somna inte förrns vid typ fem. har blivit rätt sena kvällar den här helgen. men det har vart en sjukt bra helg. hur kul å trevlig som helst. :)

näe nu ska jag sätta på meet the robinsons å sova.

image13

hey hey, I wanna be a rockstar

Kategori:

sitter här hos mamma å chillar. åkte hit igår för att ta en lite längre version av helgen eftersom jag är ledig idag. :) sjukt skönt.

igår va det en ganska spännande dag. väldigt speciell iaf. va glad hela dagen lång. å sen fick jag veta att jag är den typiska benjamin syrsa. det va ju lite chockande men jag klagar inte för han är fett cool. :) övningskörde igår kväll med moffa. va ganska kul för han ville försöka få mig att förstå hur halt det egentligen va så han sa typ så fort jag körde ut på nån gata eller liknande å hade låg växel i så hörde man "GAAAASA" å det va så kul å slira omkring å att jag faktiskt fick det. åhh lilla moffa. eler ja..liten å liten. ni tänker säkert engammal skruttgubbe men inte det! på ynka 56 år gammal å hurtig som ett djur så har vi min moffa. ojoj. han har garanterat bättre kondition än mig. :P hur som helst så slira vi omkring där i hans monstersubaru, jag tycker den bilen är lite läskig å köra med eftersom den är så stor. den är lätt å köra med eftersom den är så ny vilket är positivt men för att jag ska se över huven så måste jag höja stolen å det orkar man aldrig göra. så där sitter man. å måste göra halsen två dm längre varje gång man måste spana. :P

nu ska jag snart på staden med lillebror. vi ska kika om vi kan hitta några julklappar. gjorde förövrigt en mössa åt han igår. åh jag fick höra av papi att det nog va den snyggaste mössan hittills som jag har gjort. det va glädjande :)

ikväll ska jag å min lilla solstråle erica eastern å äta massor med mat. därför så fastar jag idag å nöjer mig med den yogurt jag har ätit. ska försöka iaf :P sen ska vi väl mysa, kanske skapa ännu ett kärleksbarn? :P

imorrn så blir det fest för full rulle. har köpt en himla massa alkohol iaf :) jag ska bli MONKEYDRUNK! alltså apfull

ett fetminus på min positiva dag är att NFI är cp i huvudet. jag ringde å skulle boka tid igår men då sa nån liten bitch bara, "ehm näää vi har inga tider" hur kan man säga så? man måste väl få boka tid i typ februari om man så vill? dte va väl inte direkt min tanke men dom måste ju säga nästa gång dom har en ledig tid istället för att säga att dom inte har nån tid, ussch. så därför ringde jag katta å bokade tid. så jag får va långhårig till den 3 januari tyvärr. hade velat klippt min nu innan jul/ nyår. men men.

näe nu ska jag borsta tänderna etc. ha en bra dag. image11
       "vi kan ju alltid va konstant fulla fram till nyår"

eskimå

Kategori:

hade sovmorgon idag till klockan två. det va sjukt skönt. dock så va vi på skolan vid tolv å fixa engelskan. så skönt  va klar :) började iaf morgonen med att duscha i en evighet. så skönt. sen drack jag lite kaffe. snabbkaffe är himla gott. :)

ikväll är det Bonde söker fru å det är så bra :) fast dom blir inte kär i dom jag vill. som han anders, han ska välja hanna inte isabell. osv. men de är så sött. dom är så söta allihopa å det ser bara så mysigt ut. :)

har hela dagen trott att det är torsdag. skumt det där. men de gör inget för jag är ledig på fredag :) tror jag å bror skulle köpa julklappar.

jaja jag hade inte mkt på hjärtat idag. ska äntligen äta mat :)image10

manslukerskan

Kategori:

ja det är tydligen jag det. enligt anna. man kan ju undra vad hon undrar med de. vill du utveckla honey?

nu har vi iaf vart på länsarkivet å minnesbanken. heelt halet tråkigt. men nu kom jag hem å satte på lite The killers, extra kärlek till Somebody told me. åhh..:) känns som äkta emomusik å inte likt nåt jag brukar lyssna på nuförtiden. fast jag tror jag har en liten period med lite old music. eller ja sånt jag lyssnade mkt på förr. Goldfinger har också fått den äran att spelas lite. Ja massa sånt lyssnar jag på i dessa dagar, å lite elektro å oldschool hiphop.:)

ska skriva min del om medeltiden nu. ska skriva om en överklassfamilj i sverige på medeltiden. tjohooo! sen ska jag göra klart engelskan om lilla Arnold. sitter även å kollar min jobbmail nu. fett segt. 113 olästa.

är galet sugen på bräda nu iaf. å på mat. hoppas det blir lite åkning inom snart, annars blir jag galen.

ja det va väl allt jag hade å säga för idag.image9

yaah man/ inte ett namn att leka med.

Kategori:

precis hoppat ut ur duschen. sitter nu här i fåtöljen å är en liten nerd, lyssnar på lite elektro. är också helt galet trött. tänkte sussa tidigt ikväll. ska bli skönt. hade nästan kunnat gå å lägga mig nu. the heartbreak kid är snart nerladdad å klar så då kanske jag kikar på den..ingen aning om vad det är för film. bara ladda ner nån random. :)
kom precis på att vi inte går särskilt mkt i skolan den här veckan. well, den här slappa dagen är avklarad sen imorrn har vi monster dag men sista lektionen på tre timmar ska vi på nå studiebesök. rätt chill, tycker jag, sen på onsdag har vi bara en redovisning i historia sen religion. börjar typ 14.00 då. sen på torsdag är det väl som valigt tror jag fast det är lucia då om jag inte minns fel å då går lite lektion bort. sen på fredag är jag ledig.. :) eftersom jag har egen idrott på individuella idrotter å är kompledig på må bra.. shohoooo! fett clean vecka. då kanske man dessutom har en chans å komma ikapp lite. Anna baby, kanske åka bräda på fredag btw?

fixade iaf historian som jag va sen med idag. skönt å ha den gjord. dok så har vi u redovisning i historia på onsdag. får se hur det går. tro det eller ej men det känns så skumt å ha nåt på svenska. tror det är första gången i år vi har nåt på svenska. det är lite roligt det där. att man blir så van med engelskan bara för att man läser allt i skolan på engelska. man tänker väldigt mycket på engelska. å ibland är det lättare att hitta orden på engelska än svenska. just därför kanske jag ska skriva här på engelska i fortsättningen.? näärå. det ska jag inte.

hmm nu är det bara två veckor kvar till jul. känns skönt. ska bli skönt å va lite ledig å ha lite mysigt :) kanske åka till bydalen å bara åka.:) visst att jag föredrar åre men ähh. vill ju åka med min bästa anna.:)

det va förövrigt ANNA-DAGEN igår. så jag hade namnsdag. även Anna, mamma, gammelfarmor, soofy med flera. grattis. alla osm inte visste det så kan jag erkänna att jag heter Anna Kerstin Emelie Brandén. Det ni! det är inget namn att leka med. visst att alla skrattar med ja. är man döpt efter farmor så. :)

näe nu ska jag sätta på nån film å njuta här under filten, kanske virka en mössa? :)image8

                                                       YAAH MAN!

hemlig beundrare?

Kategori:

kan detta stämma eller driver du med mig? :P

twister

Kategori:

ja i helgen har jag pysslat med följande. i fredags vunnit på poker för första gången i mitt liv :) därefter körde vi även lite twister å åt clementiner å drack öl å åt kladdkaka. inte allt på samma gång dock. sen i lördags sov jag ut riktigt å bara njöt av att jag inte jobbade. sen gick jag i pyjamas till typ 17.00 då jag hoppade in i duschen inför middagen.
efter det så va jag med erica. vi drog in på stan å hyrde film å köpte godis för hela slanten. påsen som allt förvarades i va vårat kärleksbarn/bag of lööööve. sen käka vi godis å naturchirre å kollade på den vita massajen, vilket förövrigt va den skummaste filmen ever. å sexscenen va väl liiiite väl lång/detaljerad kanske. innan filmen va jag även lite dum å rasistisk å skämtade järnet. det va så kul så jag började asgarva innan jag änns hade berättat. men sen berätta jag tillslut å erica skrattade minst lika mkt som mig.
sen följde jag lilla erica hem, å då stampade vi med leeroy ;) hoppas att ingen såg oss. personen jag pratade med efter det frågade iaf om jag va full. vilket jag inte va. jag va bara fettt flumm.:P

sen igår va jag å papi på julmarknad. det va mysigt. sen käkade vi fondue. åh det va så gott. jag älskar att vi käkar lördagsmat på söndagar hos papi :) alltid så gott. sen kollade jag på lite nisse hult igår kväll.

å det va väl allt. idag ska jag på två lektioner sen ska jag hem å plugga.

image7

jag å olle spelar twister.

god afton

Kategori:

är nu hos anna. hon är i duschen så jag sitter här å pratar med hennes typ 12årige granne.:P det enda vi hade å prata om var snowboard å skidor. kul kul. har iaf vart ända bort i krokom för att se anna spela innebandy. najz najz. å nu ska niklas olle å zara hämta pokermarker sen blir det poker. ska bli najz.

resten av helgen vet jag inte vad det blir. måste fixa min histora uppsats om jag orkar, eftersom jag nu är lite sen med den. fast jag kan lika gärna fixa det tills på måndag när jag ändå är sen. tror dte är första gången jag är sen med å lämna in nåt. känns riktigt illa.

aja nu sk avi spela. peeez

gangstarr

Kategori:

ja här står jag med mina rosa hörlurar i biblioteket å lyssnar på gangstarr. har fått lite plugg gjort medans jag väntar på anna. vilket är rätt bra eftersom vi har sååå mycket nu så om alla låter mig vänta på skolan i evogheter så kommer de nog bli bra tilslut.:P just nu håller jag på med engelskan å en redovisning om "the American Dream" jag har fått i uppgift att skriva om Arnold Schwarzenegger. haha. rätt kul faktiskt. å är rätt stolt att jag kan stava hans efternamn.:)

jag å anna ska iaf iväg på pause å se vad som händer där när hon har kommit in till stan. news är ju stängt för renovering så där bröts den traditionen för en stund.  sen ikväll vet jag inte vad det blir. kanske till anna eller så blir det att jag pluggar vilket jag borde. kuuul å plugga på en fredag kväll men just nu känns det som att jag inte har mycket till val. skönt å få undan allt när man har orken. gjorde klart min gula mössa igår sen gjorde jag en grön. började även på en lila. alltså jag är hyfsat snabb känns det som :P kollade iaf på tv å stickade mössor det va mysigt.

för övrigt första helgen jag inte ska jobba på jagvet inte hur länge.. det ska bil så skönt å få sova ut riktigt, visst att jag gjorde det igår trots att jag började 8.15. hann till sista lektionen iaf.

jaja nu ska väl anna börja närma sig snart så nu ska jag skriva klart det här.


todiloo

hottentotter

Kategori:

ja idag va jag å josefine hottentotter å ottar en bushmen på våran redovisning. det va spännande. vi såg nog ut som nå smutsiga grottmänniskor eller nåt.:P folk som stog utanför klassrummet å kolla in å skrattade. yes.

igår va jag hos jon å hängde. det va väl angenämt. förutom att jag suger på 007 på xbox. men jon jag bjuder på den.:)

efter det tog jag 23.15 bussen hem, det är alltid lika läskigt. alla som åker stadsbussarna relativt ofta vet nog vem han med krullet/afro är. hur som helst, så kör ha alltid helt galet fort 23.15. huvva det är som rysk roulette.

har nu suttit i fåtöljen å kollat på lite oc å sticka klart min gula mössa. najz att den äntligen är klar.. så nu har jag såklart börjat på en ny. den är ljusgrön.blir nog lika najz som dom flesta..:)

är helt galet hungrig nu. inte ätit sen frukost å enligt papi så blir inte maten klar förrns om en timme. efter det funderar jag på å åka till mamma å ta en långhelg där. bara en lektion imorrn så jag å anna skulle till gb å ta ett morgonåk men eftersom min nacke fortfarande inte är bra så blir inte det. vi ska däremot inviga pause efter lektionen. har förövrigt spökbollsturnering på lektionen. vilket jag inte heller kan va med på ändå fast jag gärna hade velat. damn. men men. hellre sitta å lyssna p musik å kolla på än å få ännu ondare i nacken.

ska inte jobba i helgen vilket känns helt sjukt. första helgen som jag inte ska jobba på jag vet inte hur länge. typ när jag va i frankrike. åhh det ska bli så skönt. det va tänkt att vi skulle dricka alkohol hos anna imorrn men jag tror vi skippar det. hon har match både imorrn å på lördag å så.. vi tar nog det nsta helg istället..:)

borde göra min historiauppsats som ska va inne imorrn nu, men jag tror jag väntar tills efter maten eftersom jag är så hungrig så jag knappt kan tänka. hoppas på att elias teori om att sistaminuten arbeten alltid blir bäst. stämmer nog ganska bra. men vi får se hur det blir.
image6

å jag å lillebror är så söta. have a nice weekend. peeeez

rapper's delight

Kategori:

å nu efter ha lyssnat på lite old school hip hop å snackat med Kim så är jag glad igen. han är så snäll..:) å i helgen kanske vi ska dricka alkohol tillsammans. 

men först ska jag gå ner å äta lite lingongrova å dricka kaffe bara för att de är den godaste frukosten ever..:) image5

                           todilooo

fu-gee-la

Kategori:

usch jag är så less idag, riktigt negativ. å då har jag ändå bar avart vaken i typ 20 minuter. men ibland vaknar man bara å vill ligga kvar där hela dagen. hade det vart en vanlig dag hade jag gjort det utan tvekan. typ stängt av mobilen låst in mig å bara legat där. ussch. hatar å va på sånt här humör. det är så tråkigt. visst att det händer typ en gång per år att jag vill ligga i sängen hela dagen utan att träffa eller prata med nån. men idag hade det vart skönt. synd att vi har redovisning å att jag inte kan ligga bekvämt så det hade inte vart nån mening ändå.

har så ont i nacken å jag är så less på det. igår när jag skulle försöka sova gick det ju såklart inte. vet inte hur många timmar jag satt i sängen å va grinig. först i lördags blev jag väckt två gånger av mobilen, i söndags blev jag väckt en gång av fredrik, å igår blev jag  väckt av Johan å då kunde jag dessutom inte somna om på ett bra tag, å sen igår kunde jag inte somna. å sen hade jag planerat att sova hela dagen idag. eller iaf till halvfyra då vi börar skolan. trodde jag, tills josefine berättade att sören är totalt borta i huvudet å skicka ett mail om att vi skulle börja klockan två istället. så gör man faktiskt inte. speciellt eftersom lektionen innan som gick bort inte änns är hans. USCH. typiskt sören å göra så. åh jag är så negativ idag. det lär ju bli bättre när ottar ska va typ en representant från en liten by i sydafrika å ha brunfärg å bastkjol på sig. det blir najz iaf..:)

jaja, nu har vart negativ i en halvtimme så nu ska jag bli glad igen, å det är endast för att Mikkel Bang är en het jevfel, å att det blir öl på fredag. jag å erica får äntligen starta våran idé om att va full fram till nyår.

image4

lean back/nackspärr

Kategori:

jag vaknade imorse med nackspärr. å jag lovar er som aldrig haft det. det gör så j-vla ont! känns ju helt cp oxo. my guess är att jag har sett ut som nån 100årig kärring hela dagen. typ huvudet lite halvsnett å spänd som en hjort å vridit på hela kroppen bara för att se vad som hände rrunt omkring. goosh alltså. jag som va så fett sugen på volleyboll på idrotten. får hoppas att jag är bra tills på fredag eftersom det är bräda inplanerat då. nåväl. va iaf på skolan å hade allmätn ont all day long. gick till skolsköterskan å fick lite smärtstillande kräm och två doser ipren. sen va det hål. jag å malin käkade på donken eftersom det va soppa. jag undrar hur mycket pengar man har lagt ut på mat pga att det är soppa eller biff eller korv typ JÄMT. värdelöst. visst biff å korv det tycker väl dom flesta om så det är det säkert bara jag som gnäller om men jag menar. soppa. alltså det är typ knappt mat. hur som helst så va jag å malin på donken å käka. sen kollade jag på när hela min klass va crazy during banka bäver. alltså seriöst. jag trodde att min klass va rätt uppfostrad å så..jag menar vi går ju faktiskt internationell å alla har typ mvg i allt. men sen till min förvåning så lite kortspel å det blev bara en himla massa piiiiip om det hade vart censurerat på tv. oh my alltså. därefter var det iaf tre timmar religion som gällde, grupparbete. vi kom fram till att ottar ska ha en bastkjol på sig och va målad i brunt på våran redovisning imorrn. sen hade jag bajsont i nacken å började röra mig hemåt sådär två timmar innan lektionens slut. längtade som ett djur hem till en värmedyna på nacken. sjukt skönt. så jag kom hem la mig i soffan eller ja..snarare stoppade ryggen full med kuddar eftersom jag inte kunde ligga ner utan att det gjorde ont, sen kollade jag på toon disney där det visades piff å puff. så himla grymt, just like old times. sen visade det sig att dom har börjat sända oc igen..å jag blev så nöjd när det va första säsongen, avsnittet när marissa tar en överdos i TJ. goosh jag måste skaffa första säsongen. har ju andra å tredje å förmodligen kommer jag få fjärde i julklapp eftersom det i princip har blivit tradition å ge mig oc boxar..iaf dom två närmsta åren.;) hoppas på det till jul oxo. det är precis lagom där efter jul, juldagen händer inte ett piss. så då ligger man i soffan å käkar all choklad man har fått å kollar på oc all day long. å så håller det även på under annandagen. sen kanske man pyser ner på stan dagen efter det å sen kollar man på lite oc å äter ännu lite choklad. sen börjar dte närma sig nyår å då käkar man middag med vänner å dricker öl å njuter. sen på nyårsdagen är man fett trött å bakis å orkar inte ta sig upp ur sängen på hela dagen utan ligger i sängen å kollar oc å äter ännu lite choklad å kanske beställer pizza med bror å allmänt svullar. alltså shit va man borde bli fet under julen. ett mirakel att jag inte blir det för är det nån gång jag svullar så är det hela december å i början av januari. men jag har aldrig märkt nån skillnad i vikten. skumt det där. lussebullar är iaf bland det bästa som finns. mumma. ikväll ska jag mamma å bror åka å hälsa på momma å moffa å då lär det fikas lussebullar å kaffe/te..:) moffa va förövrigt hit med en bastkjol nyss. såklart ville han massera min nacke eftersom jag inte änns kan titta rakt fram å han kan massera. jag övertalade han dock att det gör så freakin' ont. räcker med att skolsköterskan i princip tog livet av mig när hon smorde in nån smärtstillande salva å masserade in dte lite. å satan va ont det gjorde. jag tror minsann att jag skrek. uscha. å jag ser inte fram emot å gå å lägga mig eftersom det bara gör gaalet ont. usch å fy. näe värmedynan får bli min vän dom närmsta dagarna. aja nu har jag bytt ämne sådär 100 gånger. kankske svårt å hänga med? :P
aja. nu ska ni få se bild på mina underbara skor å även bild på mig i soffan. bara för att dte är synd om mig.

fu-gee-la
image2
åh dom är så lovely.:)

image3

åh det är så grymt synd om mig. sådär låg jag orörlig i timmar. :(

let me clear my throat

Kategori:

som jag anade så har det inte blivit nåt pluggande. fastnade vid datan istället. lyssnade iaf på sjukt mkt bra musik. mycket oldschool hiphop. alltid lika nice :) jag är helt sjukt trött nu. känns som att klockan är typ 6 på morgonen. kanske har å göra med att fredrik ringde å väckte mig klockan ett inatt. å samma sak hände i lördags natt fast då var det jon å mattias. huvva. kan inte folk lära sig att man sover på natten? visst å ringa sent på helgen det gnäller jag inte över..:) men på en söndag, oh my oh my. jag undrar vad som kan va så viktigt? hade förövrigt en grym dröm imorse som jag inte kommer ihåg vad den va om. men härlig minns jag att den va iaf. däremot förra veckan hade jag en så sjukt mysig dröm på morgonen. åhh den va så grym. tänker inte säga vad det va men najz as hell :) jag undrar varför man alltid drömmer så härliga saker på morgonen när väckarklockan alltid ringer? visst att det bara är å sätta på snooze å fortsätta drömmen utan probs men det är ju rätt störigt. jämt när jag har nån härlig dröm som den förra veckan eller som gången jag drömde att jag å bob marley sjöng redemption song tillsammans på hans koncert, måste alla dom drömmarna va precis när det är dags att kliva upp. vet inte hur många gånger jag har försovit mig pga en cool dröm. sånt är mysigt iaf.

nu ska jag nog borsta tänderna, krypa ner under täcket å kolla simpsons tills jag somnar. visst att klockan bara är halv åtta men ähh. screw it jag tänker sova oavsett hur tidigt det är. fett skönt ju..:) god nattimage2

cleant'

Kategori:

anna höll med mig om att jag skulle starta en blogg eftersom det tydligen är störigt med för mkt text i bilddagboken. whatever. nu är det gjort iaf.
 sjukt clean dag. vilket är ovanligt för en måndag, men det va den iaf. började med lite pizza till frukost..onyttigt as hell men gott. sen blev det lite skola. först franska där jag å Mette snacka old times å skratta så vi fick ont i magen. Emelie- vad va det dina fiskar hette?
Mette- Mini och Stången.
å så där höll det på. sen blev det matte. kändes sjukt bra eftersom jag första gången i matteB förstog nånting. jobbade på helt sjukt bra, typ alla uppgifter jag ska göra innan provet. därefter så drog jag å anna ner på we en sväng. jag köpte ett par sjukt cleana shoez. röda med mörkröda prickar gravis. i just lööööve 'em. eller nåt..;) kirrade även en greenade tröja som matchar min bandana.:) ikväll ska jag försöka få lite nytta gjort. typ plugga tills jag dör. kommer förmodligen inte bli av eftersom jag är the number one på å skjuta upp saker till sista dagen. så det lär väl bli så även ikväll så jag kommer hoppa ut genom balkongen lagom tills imorrn kväll. or n000t.
anna å jag har även planerat in morgonbräda på fredag. ska bli cHill.
that'z all for this monday. peez

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: