Emelie

Love the life you live - live the life you love

let's start a band

Kategori:

nu är sommaren snart slut inser jag när jag ligger under en filt och fryser samt har tänt en massa ljus bara för att få upp värmen samtidigt som jag ligger och kollar ut genom fönstret på späregn. jaa, inte direkt underbart väder. men jag ska inte klaga för det blir ju grekland för moi om mindre än två veckor :) weeeeei.

kan också meddela att jag har slutat snusa (pause för reaktion). det är tufft men det går ändå. än så länge är jag vek å kör på nikotinplåster för jag känner mig själv bra nog att veta att utan fusk klarar jag det aldrig. har ju provat utan fusk förut å då har jag vart nere i träsket lika snabbt som jag har slutat igen. men men. nu är det dags att sluta en gång för alla. förhoppningsvis.

nu tänkte jag hoppa in i duschen, göra en kopp kaffe sen äre bara å börja laga mat å plocka diskmaskin med mera med mera. lillebror har nämligen vart ensam hemma en helg och det ser föfärligt ut här. självklart blev det jag som måste städa upp.

näe nu dusch. peace

will you be there

Kategori:

jag har blivit sämst på att skriva blogg, som jag nämner i typ varje inlägg också. men aja. jag är en extremt upptagen affärskvinna. eller nåt sånt?

kan börja med att meddela att det inte blir Bangkok för mig i år iaf. Jag känner mig tveksam över det hela och bestämde mig därför att om jag tvekar så ska jag smälta det och vänta ett år. för jag är nämligen redan inne i september nästa år så det var inga problem och jag har inte slängt bor en once in a lifetime oppertunity som många verkar tro. jag ska helt enkelt jobba ihop mer pengar så jag har lite mer att leva på där borta nästa år. jag har inte gett upp min dröm. nej.

har börjat läsa män som hatar kvinnor nu. inte läst mer än typ 30 sidor och den är hittills väldigt seg men jag har blivit förvarnad för att den är seg i början och eftersom jag har sett filmen vet jag att det kommer att bli action. tänkte spendera min lördag med att bara läsa typ. sen har jag en hel del klänningar i huvudet som jag tänkte rita ner. helst skulle jag bara göra dom men jag har inget tyg. kanske ska ta å åka ner å köpa lite tyg så jag har nåt att göra nu när mitt vikariat är slut. sen har jag ju stieg larsson böckerna så jag har ju nåt å göra. men ändå. jag får så lätt ont i huvudet av att läsa och har noterat att det är världens minsta text i böckerna så jag kommer knapra en hel del ipren när jag ska läsa böckerna. fast jag vill också ha nåt å läsa när jag åker till grekland. men ja har ju införskaffat mycket böcker på senaste så det är nog lugnt.

nu babblar jag bara för att jag inte har nåt vettigt å skriva längre. eller jag har vettiga saker å skriva men det är inte saker som jag vill lämna ut till allmänheten. nu ska jag läsa eller nåt. peace mf!