Emelie

Love the life you live - live the life you love

Frozen shoulder

Kategori:

Nu har jag själv ställt diagnosen att jag har frusen axel. Dock så har jag en telefontid med min läkare på tisdag, men han va inte särskilt hjälpsam sist jag var dit med hostan som efter att han skickat en sjuksköterska till att ta blodprov och sedan skickat testsvaren månader efter inte brydde sig i nåt mer. Men vi får se vad som händer.

 

Dock så verkar frusen axel inte vara så kul eftersom det tar 3 år innan det går över. Bröl säger jag om det. Så jag hoppas att det bara är en liten inflammation i leden som kan gå bort med lite Ipren. Men som sagt får vi se vad som sägs.

 

Oavsett så hoppas jag att jag inte ska behöva ha så här jevfla ont i min axel nå mer. Kan knappt lyfta armen på morgonen för att det gör så ont. Det är inte så himla kul vill jag lova.

 

Efter jobbet vankas det fika med Anna och förhoppningsvis Sofia som jag inte har träffat sen i somras så jag håller tummarna för att hon också är med.

 

Toodles

Keep standig tall my only one

Kategori:

Det här är förmodligen världens tråkigaste blogg men det bryr jag mig inte om. Sen händer det väl inte så mycket kul i mitt liv som är så roligt att berätta om men jaja.

 

Idag vankas det hårdträning. Kommer nog gå bra efter att jag har sett några klipp med Paolo Roberto. Och ja han är min träningsguru typ. Jag tänker alltid att han står och skriker på mig och det brukar funka riktigt bra!

 

Han har i alla fall sagt något väldigt smart som är ganska lätt att glömma bort, nämligen ”Träna för att må bra, inte för att bli snygg”. Det är så rätt så rätt!

 

Annars så känns livet allmänt lätt och bra numera. Det är så sjukt skönt när livet bara glider på och att allt känns bra typ. Nu har jag nog inget mer att skriva.

 

And in the end before I could be
I'd shown the world
What it means to me
Believe it or not, I made them see
This is what happiness means to me

Sjukgymnast

Kategori:

Just det! Glömde skriva att jag har sökt sjukgymnast i Luleå och Uppsala till hösten, så nu håller jag tummarna, inte för att jag tror att jag har någon chans men ändå!

Spring

Kategori:

Sommaren börjar helt klart att närma sig och det känns ganska grymt!

 

Om 10 dagar åker jag och bananna till huvudstaden, det ska bli sjukt skönt att komma bort några dagar. Har ju inte lämnat Östersund på flera månader så det kanske är dags nu. Annars har jag kollar på lägenheter och förbannat mig själv över att jag inte sökte fast tjänst så jag kunde slippa bo med en person jag inte tycker om. Känns dumt att jag ska behöva flytta hemifrån bara för att denna person bor där, men jag ser ingen annan utväg för det börjar bli ganska jobbigt att gå omkring och bara vara arg konstant när jag är hemma på grund utav denna person. BLÄ.

 

Träningen har gått förvånansvärt lätt efter att jag varit sjuk. Har inte tränat så många gånger än men det har ändå gått väldigt bra med tanke på att jag hade ett uppehåll på två veckor.

 

Annars gör jag typ inget annat än att jobba, läsa, träna och typ äta och sova.

 

Det va väl allt för denna dag.

Cupcakes

Kategori:

Här har man varit i farten sen halv sju imorse. Och ja det är något allvarligt fel på mig. Men det är skönt att vara uppe i tid!

Nu har jag en sats med chokladcupcakes i ugnen. Kommer bli mumma :) Dom är sjuuukt stora, det skulle enligt receptet bli 8 stora eller 20 små, för mig blev det 6 stora.

Annars tänkte jag bara chilla idag, typ läsa är väl den enda planen jag har under dessa kommande fyra dagar. Känns ändå rätt skönt att det bara blir chill så kan man bli frisk också. Dock så är jag i princip det nu. Vaknade imorse och det rann inte ur näsan, nu är jag bara lite täppt vilket är en sjuk förbättring.

Men nu ska jag göra lite "frosting" till mina cupcakes! Nom nom nom! Toodles