Emelie

Love the life you live - live the life you love

årets första!

Kategori:

igår tog jag, anna å boije med oss brädorna till gb för att shredda lite. det va sjukt chill. dock så gjorde jag illa mig rejält när jag råkade göra en anja persson säl och glida på magen i 20 meter typ. så ja jag har ont i nästan varje del av kroppen. sjukt jobbigt. trodde dessutom att jag hade fått nackspärr imorse när jag vaknade men det gick bra och jag klarade mig utan.

efter skolan inhandlade jag å anna lite julklappar. det va väl chill. sjukt skönt å komma igång i tid. segt å få panik sen. nu är jag iaf hemma hos mor. vi har precis käkat å nu snart blire lussebullar :) sen ska jag lägga mig i sängen å dö av smärta. inga värktabletter hjälper iaf, har jag konstaterat efter ett antal.

ska jobba imorrn å på fredag, sen på fredag blire i-grensfest. ska bli intressant. sen på lördag äre housewives :D kommer bli så sjuuukt kul. nu ska jag socialisera mig iaf. peace suckers

well, this just sucks.

Kategori:

jag är less. tur att det är my name is earl som kan göra mig lite gladare och förhoppningsvis trött så jag kan sova gott inatt trots allt.

igår va vi tvungen att besöka jehovas vittnen igen å ja, det är bara läskigt. anyway, jag va gangstaah å drog efter en timme. blev rädd när ottar sa att det skulle va två timmar och såg min chans att springa för livet. hade tydligen inte missat nåt heller för den delen.

imorse vare iaf rättskunskap, va rätt segt eftersom vi fick se nån film från konsumentverket om saker som man redan visste. vi såg säkert den där filmen i nian också för den delen. sen hade vi iaf etik å det gick väl bra. vi skulle börja på ett grupparbete. iofs så va våran grupp inte på nåt humör för sånt. så efter ett tag så drog jag å lillebror på stan en sväng. hittade inget kul.

längtar till helgen iaf. klassfest på fredag å housewives på lördag. kommer blir grymt på lördag iaf. :)

näe nu ska jag borsta tänderna. peace suckers

and now what?

Kategori:

i fredags blev det eastern, malin, news och g3 med mina brudar. det va chill :) dock så spelade dom sääämst musik och jag å malin fick fnatt. men men.

sen igår va jag bara allmänt död hela dagen. hoppades på någon men den någon ville inte som jag hoppades. kändes trist som fan men det är inget jag kan göra nåt åt.

verkar som att jag anna å grabbarna ska åka lite bräda i gb idag. vi får se om annas mor kommer hem med hennes bräda i tid bara. men men. annars ska vi bara nörda oss med lite syjunta å pepparkakor. och ja vi är egentligen 85 år gammal men det är bara mysigt :)

hoppas på någon idag oxo, men vill denna någon göra så så fine. inget jag kan göra. men håll tummarna för mig och denna någon.

näe nu ska jag kliva upp, klä på mig och köra bil! peace suckers

it's coming back

Kategori:

jag är glad idag. förstår inte hur det är möjligt eftersom jag har vart uppe sen 05.22 imorse. vaknade till då och gick upp och drack vatten. sen av någon anledning kände jag mig hyfsat pigg. hade lätt kunna somna om men jag kände att det va lika bra att stanna uppe när jag ändå var vaken så jag inte försov mig igen. och ja, det gjorde jag. det va rätt mysigt och skönt att kunna ta det lugnt. det sjuka är att jag inte har varit särskilt trött på hela dagen. trots att jag bara sov typ 5½ timme.

aja, ikväll ska jag, ottar och josefine på ett jehovas vittnen möte. det kan bli intressant. och skumt. och läskigt. men jaja, vad gör man inte för skolan?!

imorrn blire eastern och news med bananna :) ska bli mys å gos :)

kan också avslöja att uppkörningen närmar sig med stormsteg. tänker inte säga när det är men ni får helt enkelt vänta och se :) näe nu har jag inget mer att skriva. peace suckers

kom säger dom

Kategori:

ligger här i sängen å lyssnar på fet elektro och småkikar på bonde söker fru. har precis skrivit klart ekonomiarbetet och jag är nu stolt.

make my day på marite i fredags va helt otroligt. går inte att beskrivas med ord. man måste ha varit där för att förstå vilken kväll det va! helt sjuukt. synd att det va så mkt knuffande när vi kollade på make my day, så vi va tvungen att gå upp. men bitter är jag inte för det eftersom musiken där uppe va helt galen. aldrig vart så bra musik på krogen. det va bara insane helt enkelt. det va omöjligt att sitta still för bara två minuter.

igår hade jag å anna syjunta. det va sjukt mysigt. det enda som saknades va musik å lite pepparkakor. vi drack iaf julmust. mumma.

på fredag blire förmodligen kalas. anna va sjukt pepp så det lär väl bli så. kommer nog aldrig få en vit helg. det lär iaf dröja ett bra tag eftersom det är klassfest nästa fredag och housewifes nästa lördag. så ja ingen vila här inte. sånt kan man pyssla med när man blir äldre eller alternativt i graven. men det blir nog iaf rätt lugnt för min del på fredag oavsett. bara nån öl eller så.

kan också meddela att jag hade en nära döden upplevelse i både måndags och tisdags. först i måndags när jag skulle åka hem efter jobbet (23.15 bussen) så körde busschaffören så fort så han fick sladd hur många gånger som helst. dom flesta gångerna vare i rondeller eller nära en annan stolpe av något slag. sjukt läskigt vare iaf och jag hatar att åka den bussen eftersom dom tror att ju fortare dom kör ju fortare kommer dom hem. sen i tisdags skulle jag ta tag i mitt toviga hår. hade i princip dreads. tog typ en kvart i duschen innan jag va klar. ont gjorde det och jag trodde att jag skulle dö för andra gången den här veckan. men jag lever fortfarande iaf.

näe nu ska jag kika bonde söker fru för det är mysigt! :) peace mathafuckhaaz

make my day

Kategori:

tatuering nummer två är på plats. det gjorde ont, jag trodde jag skulle dö, men det var det värt för den är snygg snyggeli snygg snygg.

igår va jag å malin ut. vi drog till 3s å co på frösön sen in på olearys. det va helt okej. lite småsegt på förfesten men jaja.

ikväll äre make my day premiär på marite. pepp som fan. har fribiljetter å allt men malin missade systemet så vi får se hur det blir med bara två öl. men vi får ta å ha kul ändå :)

trött som fan men det blir nog bättre när ma har fått lite mat i magen. underbara malin ska bjuda på fläskfile å ris. det kommer bli helt sjukt gott :)

sålde förövrigt tre mössor igår. nöjdtjej.com kan vi kalla det för. näe nu ska jag bege mig mot malin. peace suckers

my weekend

Kategori:

i fredags bestämde jag å anna oss för att spendera våra pengar på alkohol på news. det va jättemysigt. speciellt när hon nämde "en gång när jag låg och sov, åsså vaknade jag för att det luktade konstigt, så jag gick in i köket och där låg en död hjort" jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. jag skrattade konstant i en halvtimme, minst. jag kunde inte andas, prata eller något annat, förutom att skratta. det va verkligen välbehövligt. speciellt efter en jobbig vecka så började allt lysa upp lite :)

anyway, sen när vi hade suttit på news några timmar så drog vi en snabbis på stan sen skulle vi prova studentmössor på öppet hus-tiden. dom små mupparna va såklart inte där. jag å anna blev förbannade as hell, drog hem till henne å käkade kycklingsås med pasta :) sen började vi våran underbara afton med alkohol. först lite öl å vin hemma hos henne, sen en massa drinkar och en öl som jag vann i ett vad på news. må säga att hela vadgrejen va rätt kul. stog i baren å skulle beställa, jag stog först i kön, och killen som jag inte vet vad han heter jobbade. han som stog efter mig i kön sa direkt "jag slår vad om att jag kommer att få säga min beställning före" jag svarade direkt "ja visst, 20 spänn, men bara så du vet har jag jobbat här å känner han som står i baren". två sekunder senare kommer han och frågar vad jag vill ha. sen sa den där killen "jag har inte 20 spänn men jag kommer med en öl till ditt bord snart. några minuter senare kommer nån kompis till han med en öl å säger att han ska hälsa från joel. tyckte dte va sjukt kul iaf.

sen gjorde vi misstaget att dra in på olearys där det tydligen va  nån rock-kväll. va där i en halvtimme sen drog vi tillbaka till news.

i lördags sov jag sött och jobbade några timmar på kvällen. i söndags chillade jag mest bara. idag har jag kollat satc och ska snart börja plugga. prov imorrn eftersom jag är ledig på onsdag pga tatueringen. längtar iaf :) börjar närma sig.

näe nu plugg. peace suckers



take me back

jiddra inte med hamburgaren

Kategori:

som jag så länge har önskat så vann obama. sjukt bra!

bestämde mig iaf för att boka uppkörningen idag. ska göra det morrn. fuck z-trafikskola. jag kör solo istället. tänk om jag bara hade kommit på att louise pressade mig på pengar för typ 10 lektioner sen istället så hade jag haft mitt körkort för länge sen. kan iaf säga att z-trafikskola kan kiss my ass.

idag har jag vart på skolan. det va allmänt onödigt egentligen. vi gjorde typ inget på hela dagen förutom å skriva en recension på engelskan. innan det hade vi tre timmars hål så ja rätt onödig dag.

ikväll ska jag komma ikapp mina beställningar på mössor. ligger några efter känner jag. men det fixar jag :)

funderar på om jag ska jobba i helgen. måste ju få lite att leva på i december/januari också. men det tar jag ikapp.

om exakt en vecka blire tattoo #2 :) längtar som en tok. det ska bli chill att få lite mer bläck på kroppen.

aja peace suckers

fuck everything

Kategori:

igår tog jag min spruta+ två blodprov. jag trodde seriöst att jag skulle dö. men jag gick därifrån levande, trots allt.

annars är jag allmänt less. kommer aldrig få körkort iaf. hoppas på att anna kan komma hit för lite skitsnack så jag mår bättre. men hon ska försöka skriva klart en grej å kanske efter det. hoppas hon blir klar.

idag har jag iaf läst, läst, läst och läst. läst typ 170 sidor och jag är inte en läsare så det är ganska mkt för min del. men nu är jag iaf klar. och till min stora förvåning är robinson crusoe en underbar bok :) annars hade det blivit riktigt kämpigt att läsa den. men men. imorrn ska jag skriva på en recension på den så jag hade inte så mkt till val att läsa klart den idag. men det va ändå bra att jag fick lite tidspress. är väldigt dålig på att läsa klart böcker. vet inte hur mnga böcker som jag "håller på" att läsa. typ läst halva boken men sen glömt bort det. jaja. ska nog börja läsa lite mer. det är riktigt chill :)

näe nu ska jag njuta av ugly betty :) peace suckers