Emelie

Love the life you live - live the life you love

Cinnamon

Kategori:

Nu har jag skaffat mig en egen liten dator, den är en mini-laptop som var rätt välbehövlig. Nu kan jag typ ta mig tillbaka till civilisationen igen. A.k.a bloggvärlden.

Hur som helst så har jag nu kommit på alla julklappar. Det känns jätteskönt och jag har absolut ingen ångest över vad ja ska köpa längre. Så det känns bra.

Imorrn är jag ledig, efter sju dagars jobb i rad så ska det blir så jävla skönt att jag kan inte änns förklara det. Kommer i alla fall att bli helt underbart med sovmorgon, och allt annat som jag kommer hinna göra imorrn. Skönt är det i alla fall att jag kommer hinna med en massa grejer som jag borde ha gjort för länge sen. Många saker på agendan alltså.

Nu funderar på hur jag ska spendera resten av min kväll. Mannen myten har nämligen somnat, så nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Åka hem eller inte? Ja, det är frågan. Iofs har jag inte vettigare än att duscha och kolla på tv för mig ikväll så det spelar egentligen ingen som helst roll. Bara att jag hatar att störa folk som sover.

Nu ska jag i alla fall pilla lite mer med min dator. Sen ska jag hoppa in i duschen och bli fräsch igen. Peace

Welcome back Mr. Neff

Kategori:

Till min stora lycka. NEFF ÄR TILLBAKA PÅ JUNKYARD!

Jag har bojkottat junkyard sen jag såg att dom hade tagit bort allt från Neff, men nu när det är dags för julhandel så tänkte jag ta mig en titt och Thank you lord, världens bästa märke är tillbaka. Så nu ska jag se om jag kan hitta nån kulig mössa. Har faktiskt bara köpt en mössa i år! Det är nytt rekord. Vid den här tiden brukar jag har köpt upp minst fem stycken.

Vi får dock se hur det blir. Junkyard verkar inte riktigt ha sett Shaun Neffs potential och hans underbara kollektion. Det finns mycket som inte finns på junkyard som jag vill ha nämligen. Men men. Jag är ju om några år den nya Neff så det gör inget, jag kan starta mitt eget och strunta i Junkyard.

Annars så tycker jag att jag har blivit bättre på att skriva, två gånger på en vecka ju! :) Har nu beställt lite grejer inför julklappsfix, vad det är jag har köpt kan jag dock inte säga om, mot all förmodan, någon av dessa julklappstagare skulle se detta. Men roliga julklappar blire! Dock så har jag ett I-landsproblem. Vad i hela fridens namn köper man till en kille som har allt?! Ja jag vet då inte och det kommer sluta med att denna man kommer att få ett par strumpor och kanske ett par kalsonger om han är snäll. Så känns det nu iaf. Så jag väntar på en önskelista Mr.X...

Nej, nu ska jag lämna mammas boning, till pappas, (sover där i helgen) och när jag kommer dit så ska jag lägga mig i soffan njuta av Robinson och äta mig fet på cheezballz och julmust. Så det så.

Peace

there's a possibility

Kategori:

Nu har jag sett New Moon och den va allt jag hade hoppats på och mer. Visst jag är världens tönt men den va verkligen så sjukt bra. Trodde inte att dom skulle klara av att få till det eftersom den boken är så sjuk. När jag läste den grät jag och hade en klump i halsen hela tiden, jag trodde inte att dom skulle få till den känslan, men det lyckades som fan med. Så bra. Jag grät och jag hade klumpen i halsen.

Annars så jobbar jag mest hela tiden. Har också hunnit med att baka lussebullar, två gånger. Synd att det är som september här och ingen snö. Visst, det har varit snö ett par gånger men jag tycker att den ska komma för att stanna, gärna nu, eller igår helst men.

Min nya favoritlåt är helt klart Lykke Li-Possibility. I love it.

Snart är det i alla fall december. Första advent nu på söndag. Mysigt. Jag älskar fortfarande julen lika mycket nu, som när jag var barn.

Den här veckan är i alla fall lite seg. Jobbar sju dagar i rad. Va nämligen ledig i måndags och nästa gång jag är ledig är på tisdag. Känns sjukt störigt, men veckan har ändå gått ganska fort så nu är det bara fyra arbetsdagar kvar, sen ledig, sen jobba tre dagar sen är det helg igen. Det går nog fort. Något som suger dock är att det är julbord med jobbet nästa fredag och jag jobbar till 21 då. Varför måste jag jämt jobba till 21 på fredagar?! Usch, i don't like it.

Även idag jobbar jag till 21. Skönt med sovmorgon men hela dagen försvinner ju.

Näe, nu ska jag göra mig i ordning, sen får vi se om jag kanske kan hinna med en liten svän på stan innan jobbet. En chailatte ska jag också hinna skaffa, det är min nya drog. Gott som fan.

Peace.

Safari

Kategori:

Jag har blivit sämre på att skriva blogg igen tråkigt nog, men det är inte att jag inte har nåt att skriva för det har jag. Det är bara tiden för att sitta vid datorn som är knapp.

Sen sist har det väl inte hänt så mycket, det enda jag kan komma på nu är att pappa har åkt till Thailand för fem veckor, lillebror har fått svinis och jag ska bli tvångsutbildad på nummerupplysningen. Men det gör inget, skönt med förändring.

Annars har jag blivit sjukt lat när det gäller träningen och diet. Dock så har det mycket att gör med att jag jobbar till 21 jämt känns det som. Men efter den 4 december så kommer jag att sluta senast sju på dagarna så då kanske man får någorlunda bra schema för en gångs skull.

Anyway, bilen går jättebra som sagt. Dock så kommer jag behöva sälja den nu. Känns jättetrist men det är för att damaskerna är paj och den går inte igenom besiktningen. Känns dumt att lägga ut mer pengar på å laga bilen än för vad jag köpte den för. Men men, jag får hitta en ny pärla. För jag har insett att en bil måste jag ha. Hade jag bott hemma hade jag inte änns funderat på att skaffa bil, men när man ska handla, gymma och inte har nån bil att låna så är det skönt.

Börjar också komma i sjuk julstämning. Lite tidigt kanske, fast ändå inte. Första advent är ju typ nästa helg. Har i alla fall bakat lussebullar och druckit glögg. Det är min julstämning. Hihi.

Och i helgen så äntligen... NEW MOON! Happy Emelie. Som man har längtat efter detta. Bara typ ett år. Så jag och Erica ska gå på lördag, på fredag så var det tyvärr fullbokat när vi bokade för typ två veckor sen. Sjukt.

Nu ska jag sminka mig sen ska jag jobba till 21 ikväll. Skjut mig i huvudet om du vill. Näe men inte så farligt, imorrn jobbar jag normalt och sen är det ändå helg. Men nu smink. Peace