Emelie

Love the life you live - live the life you love

happyface

Kategori:

jag är så glad idag. :) känns så himla skönt :) så nu ligger jag i sängen å njuter av en underbar snus med datan i knät å lyssnar på benni benassi :) passar verkligen mitt humör right now. sålt några armband idag. :) jaa vi är nu uppe i 220 kronor sålda armband :) känns rätt bra faktiskt :) tror att sockersniffarn oxo är rätt glad för det :) trots att hon har vart sjuk. men man ska inte va bitter för det.

anywaaaay, ikväll ska det kikas på film i min soffa. wrong turn å wrong turn 2. ja vi små töser kommer att sitta å bita sönder våra naglar skulle jag tippa på. men det är bara kul ibland. fast iofs gjorde vi kanske det tillräckligt förra veckan. men jaja. det är säkert hälsosamt å kolla på sånt lite då å då. jag har iaf bestämt mig att driva med filmen å skratta åt allt så det inte blir så läskigt. fast det lär ju inte hända. men jag kan prova iaf.

annars idag har jag börjat med en dubbel körlektion. gick jättebra faktiskt. dock så hatar jag fortfarande bromsarna på dom där nedrans golfarna. dom är allt för bra så när man ska bromsa in lite mjukt slutar det oftast i tvärnit. men jaja. bokade halkbanan. finally. dock så fick jag en rätt dryg tid. 07.15 på torsdag morgon. undra hur jag ska klara det? visst när jag väl är uppe men innan det är det stora problem. då ligger jag bara i söngen å tänker att jag kan sova lite till. ungefär som imorse då jag fick galet bråttom. anyway, sen va jag på möte på sle. skickade ett pressmeddelande å lite sånt. sen blev dte till att titta på när sofie å anna tatuerade sig. bådas blev helt gaaaaalet snygga. jag å anna passade på att boka en ny tid oxo. dock så är det 12 november. tur att vi inte väntade med att boka alltså. speciellt eftrsom jag redan nu är sugen på den onda nålen igen. sen drog vi å gjorde lite ärenden å sen blev det en underbar panini på pause :) sen hemgång å lite armbandsgörande. sen har jag bara chillat.

näe nu ska jag bränna en skiva å kolla hur det går för lillebror å laga mat. peace suckers



dagen till ära så blir det en midsommarbild :)

cosh me

Kategori:

ikväll laddar vi för finalen. yes :) ska bli trevligt. jag, bananna, burre å johan ska kolla hos johan tänkte vi. ska bil mysigt. synd att jag måste upp bajstidigt imorrn bara. körlektion 8.15. känns sjukt segt men aja. lika bra att göra det så jag kommer lite närmare körkortet. synd att det har tagit så oväntat lång tid. men det är väl inte så mycket att göra åt.

efter körlektionen ska jag på måndagsmöte. det verkar som att vi ska få sälja några armband oxo :) förhoppningsvis. :) sen efter det ska jag å erica greja med marknadsföring å pressmeddelanden å fakturor å en massa sånt där pjosk :P

såg nu att vi har fått en beställning :) åh så trevligt. :)

näe nu ska jag göra mig i ordning så jag är klar när anna kommer. peace suckers

suckers are hidin'

Kategori:

idag har jag å erica fixat med bloggen. lagt upp bilder på wednesday.webblogg.se jag tycker att alla ska gå in å ta sig ett kik å GÄRNA beställa :) det är väl typ allt jag har gjort.

anyway, har legat ifeber sen i onsdags. det kom pang bom vill jag lova. kände mig inte änns lite krasslig när jag gick å la mig i tisdags kväll. skumish. men men. i tisdags kollade jag anna å 3s + småpojkarna ( ja dom va 12) på film. först på inside man sen på en asläskig film som hette them. att den va verklighetsbaserad gjorde ingenting bättre. huvva. efter det gick vi över från kidzens crib till anna. småpojkarna va nämligen annas grannar. jag 3s anna å en av småpokarna spelade ett askul kortspel. det är det nya neger och president. belive me. såååå kul. sen drog jag hem. försökte sova, det gick sådär men sen somnade jag å morgonen efter vaknade jag med cirka 40 graders feber. inte så kul men jaja. nu mår jag typ bra så.

hade körlektion igår. gick sjuuukt dåligt, dels för att jag inte hade kört bil på typ en månadg å dels för att jag hade feber å dels för att hon va otrevlig från första metern jag körde. jag önskar att jag kunde ha monica fortfarande. för nu ska vi tydligen gå igenom allt från början?! hon kan väl gå in å kolla å se att jag är godkänd på det jag tydligen ska göra igen nu. baaajs jag vill inte att det ska bli dyrt. så nu är jag less. jag kommer aldrig å då menar jag aldrig, få mitt körkort. hade jag haft monica hade vi säkert bokt uppkörningen igår. blääääääääää!!!!!!!!!!! jag är bitter nu.

näe nu ska jag duscha sen ska jag dra mig till mor för mat. peace suckers

wednesday.webblogg.se

Kategori:

nu har vi startat en blogg för wednesday, medans vi väntar på att den riktigta hemsidan ska bli klar. så gå gärna in och ta ett litet kik å beställ mer än gärna :)

igår kollade jag å anna på film. sjukt mysigt :) nu kollar jag å bror på inside man eftersom jag somnade direkt när jon drog på den igår. å dn verkar galet bra.

ikväll tänkte jag anna å 3s hitta på nåt. lär ju bli film eftersom det är typ storm ute. innan det ska jag bara chilla. fick nyss ett "anfall" så jag måste nog ta det lite lugnt. vad jag menar med anfall är när jag får hjärtklappning, blackout å svimfärdighet so jag har fått några gånger det senaste året. undrar om det är att jag är stressad eller nåt. hmm. värt att fundera på. eftersom inte änns sjukhuset visste vad det va för nåt. dom hade bara sina aningar om stress men dom visste inte säkert eftersom det tydligen va rätt ovanligt. speciellt eftersom jag har sådär i typ 30-40 minuter varje gång. huvva. men nu är dte bra igen. ligger ju ner å så.

ska fixa bilder till wednesday oxo när kamerabatterierna är klara.

näe nu sk ajag koncentrera mig på filmen. sjuukt spännande. peace suckers

ps i love you

Kategori:

ja det är förmodligen det som står på agendan ikväll. jag å anna tänktegöra nåt å jag hoppas att hon vill samma sak som jag :)

annars idag har jag klivit upp 09.10, borstat tänderna, kutat till bussen som gick 09.20 å sen suttit på världens drygaste möte å inte lärt mig nånting. hade uppenbarligen kunnat låta bli att tvinga mig upp. anyway, jag å erica smet därifrån å drog en snabbis på stan. hon ville ha skor. as usual typ. sen drog jag hem å kollade på ugly betty. såg sista avsnittet på första säsongen, usch va hemskt det va.
 
anyway, sjukt trött idag. sov ungefär fyra timmar inatt. kunde inte somna igår. jag är skum, även fast jag är trött kan jag typ inte somna nuförtiden. det är vid såna tillfällen man hatar sommar. fast oftast är ju sommar rätt najs :)

näe nu ska jag ta å ringa bananna å se vad som händer ikväll. peace suckers


bara för att jag kan va kuff när jag vill så bjuder jag på denna ljuva bild :)

there are no words

Kategori:

näe sex and the city va underbar. dock så var det lite mkt snyft. jag grät mig hela filmen igenom. när jag inte skrattade å grät på samma gång dock. men huffa. sjukt bra film men usch så sorgligt. dumma big.

nu ligger jag här å funderar på hur jag ska kunna bli trött. känns typ omöjligt. är trött men jag vet att jag inte kommer somna. hmm.

jaja ritade förut iaf. blev rätt bra. usch jag är less. tack å hej leverpastej.

i guess i'll ask you in the morning

Kategori:

ja med bara fyra timmar kvar till satc premiären sitter jag här. njuter en snus å lite chill musik. tänkte kolla på film men jag orkade inte. ska nog göra lite armband istället. eller kanske en mössa? det va länge sen jag virkade nu. ska se om jag har nåt garn annars blir det armband å ugly betty eller liknande.

anyway, erica har vart här. vi skulle göra armband å lägga upp en planering men det slutade med att vi satt å kollade på massa filer på youtube instead. men men. det va ju trevligt å få sig några skratt oxo :) kanske borde göra planeringen nu eftersom den ska in imorrn klockan 10.00. men wtf. känns lite oseriöst å skriva typ två rader om vad vi sk agöra den här veckan. men jaja. får väl ta det efter satc eller nåt. bussen in imorrn bitti om inte annat.

känns som att jag har en hel del saker jag vill göra just nu. jag vill rita, jag vill göra armband å jag vill virka, men jag borde skriva planering. jaja vi får se vad jag ska göra, ska iaf se vad det blir nu. peace suckers



Look at the stars, look how they shine for you. 

sex and the city

Kategori:

ikväll är det äntligen dags. vi har gått å väntat i månader. som galningar gick vi i veckan å äntligen köpte biljetter. å sen idag är det overkligt nog premiär. ja, sex and the city the movie är såklart det jag pratar om. jag är nästan pirrig i kroppen bara för att det är dags. jag tror att det är en person som förstår mig å det är nog anna. vi diskuterar om sex and the city i nästan varje mening. nåt brukar oftast dyka upp som "ja men du vet i avsnittet .... den klänningen hon har där, typ sånt mönster" , "jaaa men precis". å det sjuka är att vi båda vet vad man menar oxo. vi är så kallade groupies när det gäller satc. skulle jag träffa sarah jessica skulle jag bli galen. eller nån av dom andra damerna oxo för den delen. sjuukt. nä min kärlek till satc är större än nånting. jag skulle inte kunna leva utan satc. har man tråkigt kollar man på satc, är man sjuk, ja jämt. det känns liksom som att man är en av brudarna bara för att man tittar så ofta. å va kul det ska bli ikväll. jag kommer mest troligt gråta i floder. ungefär som när jag såg sista avsnittet. man visste att det va över. nu är det samma sak. fast nu vet man verkligen att det är över. för det kommer inte komma en film till. det känns hemskt. å dessutom kommer big å carrie gifta sig. vad vi vet iaf. det känns sorgligt men ändå kul. jag är full av excitement. tårarna får vänta tills ikväll.

innan satc ska vi käka på max. sen kommer jag sitta där å va helt knäpp i huvudet när vi är på bio. jaja. det va allt jag hade att säga. peace suckers

i'm a barbie girl

Kategori:

midsommar va rätt kul. visst att jag har ont typ överallt å tror att jag håller på att bli förkyld men ändå.

först va vi hos mandy. det va mandy, bananna, sofie å sara som va där. åsså jag såklart. jag å anna grillade lax dom andra kött. det va sjukt gott iaf. trots att vårat folie började brinna. efter maten så satte vi oss å lyssnade på aqua. good old times är allt jag har att säga. sen fortsatte vi att dricka å sen efter ett tag så klippte mandy mitt hår. det blev jättebra :) jag är sjukt nöjd. efetr det åkte vi in på marite å chillade.. där träffade jag danne å alex. det va sjukt kul. man träffar inte dom varje dag direkt. sen efter ett tag kom robin, mårten å alla så vi chillade. jag å mårten snackade engelska. det va skönt. funderar nästan på att börja skriva på engelska här. det såkallade internationellsyndromet. sen efter marite åkte jag å per till max å köpte mig lite mat, sen blev det lite klättrande på tak för min del.

så ja det va en rätt kul kväll. liksom klippning, aqua, britney spears, jägerbomber, klättrande på tak å fyllemat. det kan nästan inte bli bättre.

ikväll ska jag bara ta det lugnt, typ äta glass å sova ännu mer. jag älskar att sova hela dagen lång. först sov jag till typ halv ett eller nåt sånt sen åkte jag hem träffade erica. köpte glass, va allmänt bakis. sen gick jag å la mig igen. å nu ska jag bara käka sen ska jag nog sova igen. det är så mysigt att sova mycket :)

aja det va allt för idag. peace suckers

have you ever felt the rain?

Kategori:

idag är det midsommar. det är väl trevligt, fast midsommar brukar oftast bli ganska misslyckade vad jag vet , men jag ska inte va negativ, det kommer säkert bli kung ikväll :) trots att jag inte har nåt att dricka . tur att jag har mitt glada humör. sitter å lyssnar på mobb deep nu. sen ska jag cleana upp lite här sen blir det dusch å middag med anna å co.

igår myste jag  med brudarna. bananna, rittan å sara. vi kikade film. sjukt najz va det iaf. åsså fick vi ju rittans famous kladdtårta. det är aldrig fel i lilla magen.

anyway, nu är typ jobbet klart. vi kommer bara ha måndagsmöten å det är ju inte så jobbigt. va på kommunen igår å snacka om tillstånd å så. snart kommer wednesday blir aningen mer seriösa :) hoppas på att hemsidan kan komma igång snart oxo :) gjort lite armband idag, samtidigt som jag kollade på djungel geroge 2. det va den sämsta film jag nånsin sett men den va så dålig så jag va bara tvungen att fortsätta kolla. det va ändå bara en massa crap på tvn.

jaja nu ska städa å duscha. ha en grym midsommar. peace suckers.



se upp östersund för vi slår alltid till stort.

mjäääää

Kategori:

sverige är sämst. iaf i fotboll. å jag är bitter för att dom är sämst. men jaja.
sitter i datasalen at w0rk. det är ju väldigt kul det här. eller inte. jag harinte lärt mig nånting den här veckan. alltså hade en introduktionsvecka inte behövts. men men. bra att vi får våra konton iaf. nu ska vi gå å fika. peace suckers

blaha

Kategori:

nu har jag ritat lite :) det va trevligt. annars idag har jag vart på jobbet. rätt chill men det känns lite onödigt men jaja. imorrn ska vi tydligen ha tårttävling. onödigt men gott :)

igår hängde jag med bananna å massa fler. vi spelade lite volleyboll sen dorg vi hem till anna. dom spelade kort å jag kollade på fotboll :) det va rätt najz. skickade oxo in ett cv till spa på 118100 igår. hoppas jag får det. annars kommer jag dö i dålig ekonomi snart. ställde mig oxo i bostadskö. mina vuxenpoäng samlas in sakta men säkert :)

snart bara en månad tills jag å sockersniffarn drar till gotland :) ska bli så galet kul. å skönt. synd att det bara blev en vecka. men jaja. vill hon åka på gothia istället för två ljuvliga veckor i gotland så får hon skylla sig själv :P

har oxo fått veta att anna har planerat in en resa till sundsvall till henne å mig utan att jag visste det. men men vi får se om jag har råd med de. som det ser ut nu så har jag knappast det. vi får hoppas att det går bra för mig å erica med företagandet nu så kanske jag har råd att leva lite iaf :)

näe nu ska jag peppa för sverige- ryssland :) sen vet jag inte om jag ska joina oleary's gänget på deras kalasande. to bad att det va fullbokat så jag inte fick följa med, jag vill oxo kolla på fotboll å dricka öl på oleary's. men jaja. jag får njuta den ändå :) aja peace suckers

weii det va ju kul

Kategori:

eller inte. har vart på "jobbet" idag. det sög ju rätt hårt. jag va less efter fem minuter. jag trodde vi skulle jobba med våra företag. inte leka. näe jag är grymmt besviken. känns rätt onödigt å gå imorrn eftersom jag vet att vi bara ska leka imorrn med. blaha blaha. visst kul att leka men inte dom tråkiga lekar som serverades där. huvva. jag är nu lite småbitter.

anywaay, vi slutade vid två. jag å erica drog ner på news för att vänta på anna för ett litet wednesday-möte. så vi satt där i solen/blåsten å chillade. sen när vi hade kommit fram till typ inget skulle erica hem å jag å anna drog så småningom ner till badhusparken, chill tänkte vi men det va jättekallt. inte hela tiden men 90% av våra två timmar där.

sen drog vi hem. jag ringde till telia. blev lite bitter att ingen jag hade snackat med tidigare kunde säga en sån enkel sak som att abonnemanget inte startar förrns första juli. goosh, det kan ju inte va så svårt eftersom han jag snackade med idag såg det på en gång. me jag ska inte klaga. jag vet hur det är att sitta på teknisk support så. sen blev det käk å nu ligger jag här å kollar på tv å chillar. är sjukt trött.

kanske ska dra till anna sen å kika film men det känns lite drygt eftersom det blir vid typ 10 isf å jag börjar 9 imorrn. så jag tror att jag bara drar nån film själv istället. näe nu ska jag kolla film. peace suckers.

doooh

Kategori:

ja fredagskvällen va ju speciell. först va det sjukt chill på eastern med klassen, vi hade faktiskt en otrolig sammanhållning. det va trevligt. gott med mat oxo :) sen drog vi till lokalen för häng. det va väl rätt chill. sen drog jag å anna för att möta bror å då kom polisen å ville hämta ut min öl. jag hällde glatt ut den själv ör att visa mig mogen. sen ville han veta namn å allt jag vägrade säga mer än mitt förnamn innan jag fick veta vad som skulle hända. jag var rädd för nån prick i registret, vad vet jag. men sen fick jag veta att han bara var tvungen att skriva upp vems alkohol han hällde ut. jag å anna snackade lite med han å han var faktiskt riktigt trevlig och rolig :)

sen drog vi iaf tillbaka till lokalen efter att jag hade fått åka lite skate med ett enormt leende på läpparna :) då hade det blivit rätt mycket folk där. max dunkade mitt huvud några gånger i golvet när vi dansade. jag bev helt yr å bara låg där. anna kom fram å frågade vad som hade hänt å jag berättade så hon kutade ut å skällde på max. efter ett tag på golvet så kom jag efter slog max ett slag på näsan. (lucky for him att jag inte slog så hårt jag hade kunnat) sen kom polisen å slängd ut alla. det flippade rätt mycket men jaja. sen drog vi in till stan. jag trodde att jag hade tappat alla mina kort å så så jag blev nervös fick ett galet astmaanfall å hyperventilerade i typ en timme. det va rätt läskigt.

igår sov jag i princip hela dagen. sen kollade jag fotboll å sov lite till.
idag sov jag till ett å sen började jag försöka installera min bredbandstv. det går väl inte överdrivet bra eftersom det fortfarande inte har hänt nåt. men men jag får fortsätta försöka. ikväll blir det nog oxo  lugnt som det verkar. inga planer so far iaf. jobba imorrn nämligen.

känns lite småkonstigt att det är sista sommarlovet faktiskt. jag menar sen är det ett år sen studenten. sen är man vuxen. lite småkonstigt me jaja. jag ska bara chilla järnet i sommar ändå :)

nu ska jag försöka få till allt med tvn. peace suckers

to cool for school

Kategori:

nu är det sommarlov. känns väl inget speciellt egentligen. inte fattat än eftersom det är så pissigt väder. men ikväll när vi drar feeeeetaste festen nånsin så kommer det nog kännas lite smålyckligt :) när alkoholen börjar ta å jag å anna är fnissiga i våra rosa jeans :) då kommer det kännas. ett litet lyckorus sådär :) det va rätt drygt på skolan. men jaja jag fick iaf leka lite med lilla my. hon är så söt. å så liten. jag vill oxo ha en sån söt unge en vacker dag. :)

nu tänkte jag snart hoppa in i duschen å sen ska anna förhoppningsvis komma hit nån gång i framtiden. om drygt en halvtimme säger hon men vi får se. hon är ju lite seg av sig så :) men jaja. sen ska vi hänga å va cool. to cool for school som vi faktiskt är just nu :)

näe nu sk ajag skynda mig så jag är färdigduschad när bananna kommer hit :) peace suckers

leflur leflah eshkoshka

Kategori:

sitter här å lyssnar på music å ska snart iväg till skolan för skolavslutning. känns lite onödigt men jaja. hade hellre gått på storsjös avslutning. sen efter avslutningen sk ajag hem å äta frukost å bara chilla. kanske sova lite så jag är pigg ikväll :) ska bli så sjukt kul ikväll. jag å anna ska se likadana ut som vanligt :) rosa jeans å grejer :) yessssh vi är lite annorlunda men det är det som är kul :)

va hos erica å skulle kolla på film igår det varade en halvtimme innan jag va tvungen att dra hem pga hennes katt. varför ska alla ha katt? det är så onödigt . men men. sen drog jag hem å kikade på film å försökte bli trött. i vanlig ordning tog det några timmar innan jag blev trött. jag fattar inte riktigt. förut kunde jag gå å lägga mig fem i 10 å klockan 10 va jag helt avdäckad. nu kan jag typ aldrig somna. helt sjukt. kanske för att det är sommar. men men. nu är det ju sommarlov så det gör inget. fast jag ska ju börja jobba på måndag. visst att vi får göra typ bäst vi vill där men ändå. sockersniffarn å mlisan are going in to buisness with wednesday :) ja vi ska starta eget. visst att vi redan har börjat men det blir lite mer seriöst nu. synd att inte anna sk ava med oxo. eftersom vi faktiskt är tre i företaget. men men. erica ska ju inte va med när vi har uf i höst så. det ska jag å anna. lite småskumt att dte bara är jag som är med hela tiden. fast ja jag älskar ju wednesday :)

näe nu ska jag borsta tänderna sen ska jag iväg . peace suckers.

leaders of the new school

Kategori:

idag har jag vart på bild å fått mina bilder. sen har jag å anna glidit omkring. hängt hos olle å sånt. imorrn är det avslutning. sjukt chill. sen är det sommarlov! :) det ska vi fira med eastern med klassen sen är det klassfest. eller ja man får ta med sig typ alla man känner om man så vill å det verkar som att alla ska göra det så det kommer nog blir gaaaalet mycket folk.

borrade igår. det gick bra eftersom jag fick bedövning. fast bedövningen höll i cirka fem timmar så jag va lite småless. men men. hellre fem timmars avdomning i halva munnen än en timmes lidande å gråt.

annars i veckan har det inte hänt mycket. hade match i tisdags å det gick väl inte så bra. vi förlora med 2-1. å hon som va forward för dom va dum i huvudet å jag bara skrek på henne hela matchen typ. fick höra senare att när jag hade skrikit cpunge så hade det hörts över typ hela planen. men men. hon kunde ju inte spela fotboll som folk så hon fick skylla sig själv.

ikväll blir det bara chill vad jag vet. känner för att hitta på nåt men jag vet inte vad. å med vem. men men. erica kanske ville hänga om hon inte ska till johanna å co. vi får se hur hon gör. hon är förövrigt här nu.

näe nu ska jag va social. peace suckers

fast, jag är ju inte tjej?!

Kategori:

skönaste citatet ever av sofia ritenius. fast, jag är ju inte tjej?!

länge sen jag skrev fast jag har typ inte haft tid. full rulle hela veckan. har iaf vart på news med anna typ varje dag. chill har det varit. men vad gör man inte när det är studentvecka å underbart väder?! sen har vi haft två matcher i veckan. först i måndags, vi förlorade med 4-0 men aja. vi vann ju med 7-1 i onsdags så det gjorde inte så mycket. vi har match på tisdag igen. då kommer jag kunna köra hårt eftersom min kära lårmuskel är bra nu. kunde knappt spela varken måndags eller onsdags. visst att jag härdade i måndags men i onsdags gick det inte alls. men det tar jag igen på tisdag när jag tänker glidtackla hela tandsbyn! :)

va ut i torsdags å i fredags. i torsdags va det ju student. det va sjukt kul iaf. träffade två asfräna snubbar. dom kallas även för trubadurerna. sjukt coola. sen satt vi på news lite å så. de va chill. dock så va jag på österäng i typ två sekunder bara, men aja. sen i fredags va jag å anna ute på udden på frösöbron å chillade med öl medans vi väntade på mårten, robin å ganget. sen drog vi på the rock av alla ställen, bara för att det va 20 på news. dock så var det rätt chill där. några lesbiska tjejer som kom å satte sig med oss, det va ju lite speciellt. sen visade det sig att robin å co inte pallade mer än förfest så dom drog hem å vi drog hem till kyle å sjöng lite singstar sen sussade jag sött.

anyway, igår va vi ut till forsa å tog årets första dopp. det va kallt å helt galet med mygg å knott men det va chill ändå. sen blev det film hos burre. jag va helt gaaaaalet allergisk. det bara rann i ögonen å jag nös hela tiden. det är bättre idag men det är ändå långt ifrån bra. huvva. får fortsätta å överdosera allergimedicin.

idag ska vi kanske spela lite volleyboll eller fotboll eller så. får se om det är lite mer folk än jag anna å burre som är på. annars blir det väl bara chill.

nu ska jag duscha. peace suckers.