Emelie

Love the life you live - live the life you love

13 kapitel nationalekonomi

Kategori:

igår skulle vi va uppe hela natten va det tänkt men eftersom hälften av oss började bli trött vid typ 8 så blev det inte så mycket av med det. jag å erica drog hem vid halv ett men dom andra hade tydligen spelat nå spel fram till fem imorse. men men. jag sov som en stock driekt när jag kom hem iaf :)

hade tänkt dra in på körskolan idag men jag pallade inte så det blev inte så. istället har jag legat inne å knarkat hostmedicin för fulla muggar. pappa köpte nämligen äntligen hostmedicin åt mig igår. två veckor efter att jag blev sjuk. weei snabba puckar här. njaa. men men. nu har jag den iaf. va förbi anna en sväng också å hämtade lite pärlor å gilmore girls å snus. eftersom hon igår köpte snus åt mig men den lilla stjärnan gav mig en dosa som va slut, märkte jag på vägen hem. men jag har iaf vart lite duktig idag å skrivit ett arbete.

anyway, sen ikväll kanske jag ska va med erica. jag vet inte riktigt vad vi kom fram till igår. men men. hon har träning till typ 9 så vi får se. men nu tänkte jag va duktig å plugga lite. för jag menar 13 kapitel nationalekonomi är ju faktiskt ingenting man kan allt i huvudet direkt. å vi har prov direkt efter lovet så jag har inte så mycket till val. eftersom jag ska få mvg på det här provet. så det så.

tror vi har nationella i matte nästa vecka också. rätt säker  på det. det känns ju inte så bra iaf. fast äh. nu är det lov så nu ska man inte prata om sånt.

tandläkaren ringde för några timmar sen å frågade om jag ville komma dit imorrn. jag lät lite tveksam å tanten sa ja men det är faktiskt så att om du inte tar den här tiden så får du en i juni. så jag suckade lite å sa jaa okej då. jag som hade planerat att sitta på körskolan typ hela dagen imorrn eftesom jag inte va dit idag. men då kommer det typ inte bli av överhuvudtaget eftersom det är halv två, meningslöst att åka dit innan å meningslöst att åka dit efter. om jag inte ställer klockan å går upp snuskigt tidigt såklart, men dte vet jag inte om jag vill. aja får se hur jag gör.

näe nu ska jag plugga. peace

ja, inatt ska vi inte sova

Kategori:

ikväll planeras ett marathon, med dygning inkluderat. jag, sockersniffarn, bananna, rittan, 3s å burre ska kolla på lite tvserie hela natten lång. med öl massa gott å pizza, vad vi kan kalla en helkväll.

i övrigt idag har jag vart på körskolan å pluggat lite körkortsteori eftersom uppskrivningen närmar sig. danne va såklart också där som bestämt, han bokade uppskrivningen. men han den lilla muppen ska skriva upp innan mig. tusan oxo säger vi om det. jag blev ju klar innan så det va surt. hoppas jag får körkortet innan han iaf :) bara för att det är en evig tävling. eller nåt..

aja nu ska jag va lite social med damerna små. todiloo :)

mytomanen

Kategori:

är fortfarande förkyld. är snart uppe i två veckor å jag håller på att bli galen. men nåväl. i fredags va jag med erica.e vi kollade på film å hämtade min cykel å lite sånt där. det va mysigt :) sen igår va jag först i studan på dagen. det va så himla mysigt. tänker definitivt spendera mer tid där i sommar :) eftersom jag insåg va mysigt det faktiskt är där.

sen igår kväll va jag på "kalas" det va kibflickorna som skulle käka å dricka lite å inbjöd mig å jag tackade gärna ja. det va sjukt kul. vi spelade det roligaste spelet jag någonsin spelat, det hette nåt med mytomanen. va iaf sjukt kul :)

pappa fyllde också år igår. grattis på han :)

sjukt chill med lov iaf :) ska plugga lite körkortsteori i veckan tänkte jag så jag klarar uppskrivningen. sen ska jag anna å sofia ha nåt typ a marathon imorrn. vet inte vad vi ska kolla på men trevligt ska det bli :) hela natten lång iaf :)

nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag nog skriva ett arbete å få det överstökat :) hejdååå

boy, do i've got news

Kategori:

för det första har jag bokat in uppskrivningen idag :) så 20 maj klockan 08.45 sitter jag på vägverket och skriver teoriprovet :)

för det andra så ringde min chef från svenska dagbladet mig idag och erbjöd mig samma jobb som förra sommaren. alltså svenskans kundtjänst 5 dagar i veckan 8-17 varje dag hela sommarlovet. något jag är rätt tveksam över eftersom jag helst inte vill jobba i sommar. vill bara chilla ju. men jag velar fram tills imorrn eftermiddag då jag måste ha bestämt mig. men det lutar åt att inte ta det eftersom jag inte har lust att sitta inne två somrar i rad. men vi får se. måste som sagt vela lite till.

aja är nästan frisk nu. äntligen! det visade sig rätt bra vad vila kan vara bra. eftersom jag inte såg nån mening att dra in på skolan idag på en lektion så stannade jag hemma då. å nu mår jag mycket bättre än vad jag förmodligen hade gjort om jag hade åkt in. fast jag å anna fikade på news iaf. som planerat sen en vecka tillbaka typ.

anyway, imorrn blir det skola sen körlektion. sen plugga sönder. har psykologiprov på torsdag. å stupid as girl som jag är så glömde jag att hämta böckerna idag så jag ligger pyrt till tyvärr. men jag ska plugga imorrn som sagt. åsså är det bara på två kapitel så det ska nog gå bra ändå.

sjukt skönt att våren är här på riktigt, hoppas det blir lika fint väder i sommar :)

nu ska jag kolla på scrubs. ciao

jag dör sakta men säkert

Kategori:

av min hals. inatt vaknade jag typ tusen gånger av att jag hade så sjukt ont i halsen. å den är fortfarande überond. usch å fy. imorrn ska jag fika med anna. det va allt för idag. todiloo

...

Kategori:

i fredags va jag på kalas. det va sjukt kul. rätt skum kväll oxo men va fasen. det va kul ändå.

sen igår hjälpte jag anna å städa. eller ja, först köpte vi med oss mat från donken å tog med oss å satte oss på annas baksida. sen städade vi efter fredagen. det såg ut som att det hade vart en sån fest där det är folk överallt. men det hade ju bara vart en förfest så det va lite väl tyckte jag :) men men.

sen va jag baar hemma å vilade min stackars röst igår kväll.

idag ska jag bara chilla tänkte jag :) peace

gotland here we come

Kategori:

nu har jag å erica bokat biljetter till gotland ! :) jippi :)

anyway, jag är sjuk. fast jag är mycket bättre än igår. igår hade jag feber till och från hela dagen. idag är det mest ont i halsen och huvudet. men men. eftersom jag mår bättre så är jag nöjd :) speciellt eftersom vi beställt biljetterna nu.

nya transition har kommit idag så nu ska jag läsa lite :)

det va väl allt jag hade att säga. ciao

årets första

Kategori:

grillat! pappa ska grilla ikväll för första gången i år. vilket betyder att sommaren närmar sig med stormsteg. när han har tagit fram motorcykeln oxo så är det så gott som klappat och klart att sommaren är här. eller ja sommar. riktigt vår :)

har vart på skolan idag. först hade jag nationella i franska, skriftligt. gick väl sådär. men vi får se. sen gick klassen på opera. va pc som fixade. det va väl sådär. bra gjort eftersom dom egentligen inte sjunger opera. men men. sen tillbaka på skolan för samhälle. må säga att jag är helt galet less på nationalekonomi nu.

anyway, ikväll ska jag plugga. måste skriva nån svenska grej tills imorrn åsså måste jag fixa må bra grejen om jag får tid över. får se. aja nu ska jag sätta igång med svenskan. usch. peace

silent shout

Kategori:

igår va jag först hos momma å moffa eftersom momma fyllde 57. grattis! sen åkte jag till fredrik. eller ja, han va på nån fest så jag drog dit. där va det en massa 8:os å 9:or endast typ. det va inge kul tyckte jag, så efter ett taag fick jag min vilja igenom å vi drog till fredrik å kollade på family guy å my name is earl. sen drog jag hem.

idag har jag sålt min vännerbox i tårar. men sofia verkade nöjd iaf. till skillnad från mig. men men vad gör man inte för lite extra pengar när man behöver? aja. övningskört idag oxo. känns så sjukt bra. jag ska fixa klart teorin i veckan så jag får boka uppskrivningen. längtar så sjukt till körkort :) ska bli najs.

imorrn är det skola å plugga som gäller. har en massa grejer som jag måste fixa. sen kanske körskolan på lunchen oxo. :)

nu ska jag kolla på nån film tänkte jag. typ lords of dogtown :) aja det va allt. peace.

image85

det roligaste i mitt liv

Kategori:

hände idag. eller ja roligaste var det kanske inte emn det va lätt topp 10 iaf. va inne på mitt rum , rasmus i sitt när det låter BANG! jag sprag in för jag trodde typ att hyllan hade rasat eller nåt. så möter jag rasmus i dörren alldeles tårögd åsså berättade han om hur han hade fått en blackout å ramlat på golvet å legat där å skakat. jag fick värsta visionen i mitt huvud å garvade tills jag inte kunde andas längre. jag vet kanske inte ett "bästa storasyster" moment men det va bara så sjukt kul. jag fnissar i detta ögonblick bara av tanken.

nåväl moving on. imorrn ska jag å fredrik kolla på film är det sagt. har inte träffat han på typ ett halvår så det ska bli kul. en annan sak som jag bara är förbannad på apropå ingenting är att jag är såååå förbannad att det har snöat i typ två dagar i rad. jag vill ha vår nu. jag ställde in mig på det på min å rasmus promenad i söndags. sunshine come back to me!

näe nu ska jag typ göra nåt vettigt. typ borsta tänderna. och sen försöka att ta mig upp till bildlektionen så jag inte missar den igen pågrund av att jag försover mig. aja. det va väl allt. todiloo.

image84

back in buisness

Kategori:

va ett bra tag sen jag skrev nu men jag har varken orkat eller haft tid typ. aja men nu är jag back in buisness. :)

anyway, kollar på vänner å chillar. ska plugga snart. har historia prov imorrn å det känns inte allt för kul. speciellt eftersom det är rätt tråkigt. så jag ska bara plugga ikväll.

annars sen sist jag skrev har det väl inte hänt så mycket. i helgen va jag med erica å kollade på film, eragon å nån till. eragon va helt sjukt grymm iaf :) sen i lördags va jag å mamma på stan. fick ett par "löparbyxor". sjukt sköna. sen drog jag ut å sprang en stund vilket inte gick så bra. mådde sämst men sånt är livet. sen började snön komma precis när våren va här. vilket va lite störigt.

aja nu ska jag plugga. peace