Emelie

Love the life you live - live the life you love

2012

Kategori: the real me

Det har varit ett händelserikt år. Jag har slutat på 118100 efter fyra år, jag har bytt liv helt och hållet och flyttat till Linköping och börjat plugga till lärare. Ett beslut jag är jätteglad över. Har träffat massvis med nya helt underbara människor. 
 

 
 
det är året som gått. Året som kommer ska jag läsa massvis med textilslöjd. Och bli fit. 
 
Började träningen idag.
 
Här har vi alltså före-bilden. Vi får se när det kommer en första efter-bild. Men fit ska jag bli iaf!
 
Nu ska jag till pappsen och käka! Gott nytt år!

A thousand years

Kategori: the real me

Igår firade jag en månad som snusfri. Känns riktigt bra faktiskt. Och att jag dessutom slutade tvärt får det hela att kännas ännu bättre! 
 
Annars så är jag godkänd även i tredje kursen så nu är det bara en kurs kvar att erövra den här terminen som vi började med igår och den har jag tenta i den 16 januari. Efter det börjar textilslöjden! I ett helt år! Herrejisses vad härligt det kommer bli! :D
 
I fredags var det nolle-p reunion, jag var innan väldigt osugen och opepp men tog mig tillslut iväg och väl där hade jag hur kul som helst. Så att ta det lugnt inför lördagen blev det inte mycket av. På lördagen var det kravall med Maskinen som huvudakt. Det var helt sjukt vad bra dom va, om än det var lite kaotiskt i publiken kanske, men det kan också ha att göra med att jag va nykter och alla andra va fulla som det upplevdes så.
 
MAMMA KOMMER PÅ FREDAG!!! AAAAAAAAH!!!! Känns helt sjukt, har hela tiden känts så långt bort men nu är det äntligen dags. Och om exakt två veckor den här tiden så landar jag i Östersund. Kommer bli så himla härligt! Vilket lyckopiller liksom :)
 
Nej, nu ska jag få i mig lite frukost och ta mig till föreläsningen. Ciao!