Emelie

Love the life you live - live the life you love

baby, you rock my world

Kategori:

uppe med tuppen idag. en sak som är negativ med att sova hos mamma är att solen ligger på mitt rum på morgonen å persiennerna är inte dom bästa, ljusgrå saker som egentligen inte hjälper mot nåt annat är att man inte ser ut eller in. men jaja det går väl ändå. bra att komma upp i tid.

ska jobba 15-00 ikväll. lite segt men det är ju cash som vanligt :) jobbade två timmar igår. va askonstigt, man hann ju knappt sätta sig ner innan man skulle gå igen. men det va rätt skönt ändå. tänkte försöka plugga innan jobbet. skrev pa-uppsatsen igår men den är inte helt klar än. men jag är på väg iaf :) så jag ska skriva klart den sen. sen har jag en bok att läsa och när jag har gjort det är det absolut akuta över iaf. resten som jag har är en vecka efter lovet men det skulle va skönt å få så mycket av det gjort innan ändå. så när jag har gjort pa och läst boken så kommer jag försöka sätta igång med allt annat så jag kan jobba lite efter lovet också.

nu sk ajag iaf göra mig i ordning sen ska jag va galet duktig å plugga aset av mig innan jobbet. peace

tony the beat

Kategori:

kanske världens bästa låt. vet att jag säger det ofta men jag har mina perioder. är helt uppe i the sounds just nu.

länge sen jag skrev men jag är lat helt enkelt. sen är jag en mycket upptagen liten dam. eller nåt sånt.

mindre än två månader kvar till studenten å det är rätt svårt att fatta. det kommer bara gå ett ögonblick tills jag står där på trappan å sjunger för fulla muggar. ska bli sjukt härligt :) hoppas att jag kommer in på modedesign också så jag kan komma från östersund ett tag. känns som att det kan behövas. men om jag inte kommer in så lär jag nog dra åt det hållet ändå. hur det än skulle va möjligt så känns det som att det är vad jag vill. komma bort. nu låter jag som värsta emon men så är det inte. är bara lite less på östersund. händer ju typ inget här nuförtiden. kommer säkert inte kännas så i sommar eftersom det är på sommaren det händer här men jaja. på vintern är alla i åre å hänger.

har iaf satt igång med pa-uppsatsen. inte så svårt egentligen eftersom det bara är å skriva vad vi har gjort å varför. har redovisning på det torsdagen efter lovet å uppsatsen ska va inne måndagen efter lovet så det är bara å skriva på. sen har jag så mycket annat  å göra på lovet så det kan va skönt å få klar uppsatsen innan. ska läsa två böcker, göra en massa redovisningar å sen mitt i allt försöka jobba en hel del. men det ska nog gå bra. brukar ju alltid lösa sig på ett sätt. å jag menar en och en halv veckas ledighet kan man hinna med mycket om man bara orkar och tar tag i det. vilket jag gör just nu. skriver för att få bort det från mina tankar å allt :P

va å provade balklänningar med erica i fredags. det va väldigt speciellt. en timme i ett omklädningsrum med en rysk kvinna som sprang och hämtade klänning på klänning tills jag tillslut klädde på mig när hon hämtade en till. det sjukaste av allt va att jag fick varken klä på mig eller sätta på mig en enda klänning själv. därav att hon spenderade en timme i omklädningsrummet med mig. det sjukaste va nog ändå att jag valde två klänningar själv som jag ville prova och den enda blev helt bortglömd av henne. men jag vågade inte säga att jag ville prova den för då hade jag mest troligt fått prova varenda lång klänning i affärn också. räckte med att jag fick prova varenda kort klänning som hon hade i xs. och ja jag har tydligen xs! sjukt nöjd är jag för det :) trodde jag aldrig men nöjd är jag iaf.

näe nu ska jag skriva pa så jag får sova nån gång ikväll. peace suckaaaahzz