Emelie

Love the life you live - live the life you love

om du lämnade mig nu

Kategori:

världens bästa låt. utan tvekan.

är hungrig som ett djur, skulle plugga när jag kom hem men jag va för hungrig så det blev inget med de, men jag får göra det efter maten istället. annars ikväll ska jag bara sova tidigt å ta det chill. är så trött. å hungrig. blir det aldrig mat i detta hus?

nåväl. nu ska jag kolla vänner. piiiiz

tvivel

Kategori:

nu har jag gjort klart engelskan, kört bil, virkat klart en mössa, ätit mat, ätit blåbärspaj å kollat på bee movie. se så mycket man kan hinna med på bara några timmar.

nu sitter jag här å gör ingenting typ. lyssnar på winnerbäck :) tänker tillbaka lite på när jag å anna va i sthlm å såg han på zinken, lätt en av dom bästa stunderna i mitt liv. tänk va bra han va då. inte som han va i november. näe lasse på zinken var en glad "ung" lasse med glimten i ögonen, en mas som förstod vad sin publik ville ha. alla dom goa låtarna som alla bara sjung med i så högt så han knappt sjöng själv. men sen kom han hit till östersund och jag å anna hade höga förväntningar efter zinken men nej, där kom han upp på scenen, inte lika medveten längre. tack gode gud att han spelade dom bästa låtarna ändå annars hade jag krävt pengarna tillbaka. hugger i sten, kom änglar, söndermarken, elden osv. näe folk får säga avd dom vill. lasse är ändå bra och kommer alltid att vara. å han kommer på yran i sommar till min glädje :) hoppas att han har fått tillbaka det där blyga leendet och glimten i ögat då.

tror anna förstår vad jag menar?

näe nu ska jag fortsätta med en mössa jag började på nyss. :)

"jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt, jag är så trött på alla mail och koder, jag vill ha dig här på riktigt inatt och suga liv ur din halspulsåder. jag får en doft av sommarens sista dagar, när vinden blåser in från england. som du sa det kan va svårt att va riktigt nöjd, det är så lätt att fantisera"

image65
" den vackraste stunden i livet va den när du kom, och allt var förbjudet, och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvudet. "

I wanna be a rockstar

Kategori:

kom precis hem från skolan efter världens mest onödiga skoldag. en föreläsning som sög sen va det inge mer. satt å pluggade en sväng i biblioteket med oskar å ottar. sen kom emil förbi å sa hej, sen insåg jag att det va bättre att göra allt på datan istället så jag drog hem å  här är jag nu. ska fortsätta med detta arbete om amerikansk litteratur.  tjohoooo det är så kul. n000t.

nu ska jag ta å göra klart engelskan så jag får lite fritid oxo :)

dagens modediss: män i tighta jeans och spetsiga "kostymskor". no no no säger jag bara. inte cleant.

image64

miss jones

Kategori:

dagens modediss : fubujeans och liknande. det va inne för typ 10 år sen men det är just nu väldigt fel så det är dags att slänga dessa byxor.

kom precis hem från skolan. usch vilken jobbig dag. fast jag å emelie satt å skickade lappar på matten. det va kul :P å jag fick G på matteprovet! :D jag är så lycklig..:) trodde jag skulle få ig eller g- . men nej då. ett G! :D jaa nu tänker ni alla vilken sopa som blir överlycklig för ett g men jag har svårt för matte å då är det väldigt kul när man får ett g.

ikväll ska jag bara ta det chili. göra klart emils mössa å kolla på den andra bridget jones. :) hon är såååå cool :) va förövrigt på tehuset å käkad lunch med olsson å burre. det va gott :) jag vill att news ska öppna igen btw. jag saknar det så mycket :( men men det kommer väl igång förr eller senare. tyckte det va lite synd att dom stängde lagom tills att jag ville börja jobba där igen. det va så kul å jobba där, men sen fick jag ju högre lön å bättre arbetstider på aditro så då slutade jag ju där. men nu skulle jag lätt kunna börja där igen. om dom öppnar igen vill säga. zemar a.k.a hulken va ju så himla kul att jobba med. han sa alltid att jag va dexter å hade ett hemligt lab nere i källaren :) därav att vissa personer kallar mig dexter :) thihi :)

näe nu ska jag å lillebror kolla på bee movie. jag tror att den är asbra :) animerade filmer these days brukar va riktigt bra :)
aja so long suckers.

wednesday

Kategori:

ja här ligger jag fortfarande i sängen. det enda jag har klivit upp för att göra är att 1. hämtat mat och 2. duschat. men sen efter duschen insåg jag att jag hade vart uppe på språng för mycket och beslutade att sätta på mig myskläder å fortsätta mitt tv/film-tittande i sängen. men dte är ju faktiskt söndag å jag brukar aldrig ha äkta söndagar. så därför har jag det idag :) för söndagar är faktiskt veckans riktiga vilodag.

tänkte göra en mössa åt emil idag som lovat men vi får se hur långt jag kommer. eftersom jag firtfarande är trött and so on, men det kan nog börjas på den iaf :) den kommer bli fett snygg. tänkte förövrigt göra några armband, eftersom det går väldigt bra med annas å mitt märke wednesday så måste man ju ligga i å komma ikapp :) näe nu ska jag forsätta min underbara söndag å kolla på bridget jones dagbok. för att hon är den skönaste ever.


dagens modediss: leopardmönstrat. alltså det är bara fult å hemskt på allt. förutom leoparden själv förstås men allt annat är ej tillåtet. oavsett om det är underkläder, vanliga kläder eller accesoarer. så snälla nej.

peace motherfuckers.

image63

stomp the yard

Kategori:

igår kollade jag på film men anna. vi kollade på typ tre filmer innan det blev dags att åka hem. dock så somnade hon när vi började kolla på davnci koden vid halv 12. men men. idag ska jag nog bara kolla på tv/film å njuta av att det är söndag. försöka somna i tid ikväll oxo.  vill sova mer nu men då kommer jag säkert inte somna ikväll så det är lika bra att hålla sig vaken.

aja hade inte så mkt mer att säga. piiiiz

mjahaa

Kategori:

nu har jag vart med bror å kollat på railgrejen. va snuskigt kallt om fötterna dock. det håller typ fortfarande på men vi orkade inte va kvar. blev en rätt misslyckad kväll igår. fick inte tag på passet jag skulle låna å därför blev det inte krogen för oss utan det blev bara knas. vi ska inte åka till bydalen idag heller. fast det gör inte så mkt. jag är så sjukt trött så. men vi ska nog åka upp nästa fredag istället. ikväll ska jag till anna å kika film. ska bli mysigt. men nu ska jag kolla på gossip girl :)

hittade förövrigt 40 spänn idag. jag älskar att hitta pengar :) thihi. todiloo

kalas.com

Kategori:

ikväll ska jag å anna ut å shaka lite tillsammans med alkohol. ska bli sjukt kul. dock har hon match nu å jaaa jag vill börja nu. men men. får göra några armband så länge. men sen blir det partaay. krogen tror jag minsann.

aja nu ska jag fortsätta i armbandsskapandet. å just det . grattis anna :) i'm so proud:)

image62
sweeeet miss blue, how do you do?

picture this

Kategori:

sitter här å kollar på picture this. världens bästa snowboardfilm utan tvekan. har gjort några armband också. försov mig imorse igen å eftersom jag bara hade en lektion så va det ingen mening att åka in. vet inte om det blir fest ikväll eller inte. försöker få tag på anna men det är inte lätt. men men. nån gång lär det väl gå. bydalen imorrn som det verkar :) jipiiii :) lär va underbart nu eftersom det har snöat typ 15 cm.

näe nu ska jag fortsätta kolla på picture this. :)

stortorget östersund 11.00 imorgon. be there.
image61

cop that shit

Kategori:

sitter här å lyssnar på musik som man lyssna på för sådär 5 år sen. när man dansade å lyssnade på en massa sån musik. alltså musik som man kan dansa street till :) typ ludacris - stand up å cop that shit med timberland, magoo å missy :) fett coolt är det iaf :) åhh jag vill börja dansa igen. älskar att dansa. tusan oxo att vi fick en dålig lärare efter en så lång karriär som jag hade, å pga denna dåliga lärare la jag av. funderar på att börja dansa till hösten igen. varför inte liksom? :) näe jag ska ta å lyssna på Justin Timberlake - What goes around come around bara för att jag är helt fast på dn låten.

min dag började iaf med att jag försov mig. som vanligt. måste skärpa till mig nu. typ gå å lägga mig klockan 18.00 varje kväll för att kunna ta mig upp till klockan 7. hur som helst så slutade det med att jg åkte in till halv ett då vi hade prov i psykologi, å jag må säga. trots att jag är rätt duktig på engelska så tycker jag att vissa av dessa psykologi-orden är lite svåra att hitta ibland. hur som helst så gick provet åt helvete. men men. det gjorde det för rätt många som det verkade. imorrn har jag en lektion. nån föreläsning på må bra. men men. sen kanske det blir fest imorrn kväll å bydalen på lördag om jag har flyt. vi får la se. måste även passa på att be alla komma till torget 11-12 på lördag för då är det nåt jam som emil ska va med i. därav min lilla reklam här. så be there!

nu ska jag springa upp till niklas för att hänga med anna å fortsätta med våran nya passion, armband. det är sååå kul :) piiiiiz

Justin Timberlake - What goes around come aroundimage60

wednesday

Kategori:

idag har jag vart med anna å guuuud vilken affärsidé vi har fått nu :) kan bara säga att vi har startat ett märke, det innehåller armband och mössor och det heter just nu wednesday. åhh det är så kul :) vår idé är att slja snygga armband och mössor billigt. så vill ¨nån köpa ett armband för 20 spänn eller en mössa för en hunka så säg bara till mig eller anna (bananna.webblogg.se) så fixar vi det :)

har nu pluggat lite a.k.a läst igenom 30 sidor i psykologi boken, å jag märkte efter ett tag att dte här va ju fakitkst busenkelt. nåt man bara kan ordbajsa sig igenom. har ju prov imorrn å det känns ju bara jobbigt. men men. nu ska jag iaf göra en mössa åt emil som lovat å kolla på nån film. :) todiloooo.

image58
20 spänn för ett, kom igen. buuuuy. :)

image59

eller en mössa kanske? 100 spänn. buuuy :)

blahaa

Kategori:

god morgon. idag ska jag plugga psykologi eftersomja har prov. typ 30 sidor man ska kunna å vi har inte änns kollat på dom på lektionerna. vädligt snällt av sören där. prov fjärde lektionen i kursen. men men. life's a bitch. sen ska jag på stan med bror en sväng. sen ska anna lära mig göra armband :) tjohoooo! :)

nu ska jag nog kolla på avsnitt nummer två av gossip girl. :) i löööve it. kanske ska äta lite frulle oxo för jag är faktiskt hungrig :) ha en bra dag. piiiiiz

Dagens modediss: Pälsjackor, fel i alla lägen.

image59

red bull, oc, snus, nanna å virkning

Kategori:

yes det är vad min eftermiddag/kväll har bestått av. helt sjuuukt grymmt kul var det iaf. å efter sådär tre red bull är jag nu så pigg så jag skakar typ :P men jag är även väldigt glad. vilket nog beror på snuset å min undrbara anna å hennes sällskap tillsammans med oc å den snygga mössan jag gjorde :) känns skönt att må riktigt bra igen efter denna dystra helg. :)

har lovat emma a.k.a thabojan att lägga upp lite mössor som jag har gjort men jag gör det imorrn istället. :) lugnt?

beställde iaf ett armband å ett halsband från junken idag, hittade typ inget som tilltalade mig så det blev så istället. anna skulle ju ändå beställa så. köpte dessutom en sjuuukt snygg tröja idag på stan så.

när nu ska jag typ börja på en ny mössa. piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz

bananna anna å jag är llika kool som alltid min nya tröja:)

ggrrrrrrrraaaaaaaawwww

Kategori:

ja det blir en tredje gången gilt idag men jag känner att jag måste. satt å kollade på junkyard eftersom jag planerar att beställa inom snar framtid, å då såg jag det. dom har börjat sälja sveamössor på junkyard. jag är såååååå besviken. hittade iaf en sjukt snygg volcom tshirt :) sugarsweet va den iaf. fast den va nog för lik en jag redan har. å man ska ju variera sig lite :) men det kan nog bli en david & goliat iaf :) 

nog om junkyard, har upptäckt nånting nytt, nånting spänndande, nånting underbart. jaa jag har upptäckt gossip girl. visst att det är nannas förtjänst men åhh. har bara sett ett avsnitt, but i'm hocked.  ska försöka hålla mig tills imorrn med nästa avsnitt. bara för att dra ut lite på njutningen :) aja, känns så sjukt bra att jag är ledig imorrn. kan va uppe hela natten utan att det gör nåt liksom :) thihi.

näe nu ska jag lära lillebror hur man gör diagonala ränder när man virkar :)

har förövrigt sålt en mössa idag. känns bra.

dagens modediss: sveamössor. måste jag säga mer än så? fattar inte hur detta kan ha blivit ett mode, det är busstorgarnas sak så ni andra normala människor. LÅT BLI!

i'm bad, i know

Kategori:

jag va på skolan i typ en halvtimme sen orkade jag inte mer. men men. kändes bara fett onödigt å va kvar när jag ändå inte skulle ha gjort nåt. så bror kom å mötte mig på skolan å sen gick vi på stan i typ fem minuter sen drog vi hem. å nu sitter jag här. ska virka å kolla klart på shrek the third tror jag. shrek är bara bäst. det är mina favoritfilmer. den första är såklart bäst men andra å tredje är ju också bra :) alltså, jag måste bli på bättre humör snart, har typ gått upp å ner i en vecka nu. funderar på gb å ikväll, hade vart sjukt skönt. att åka snowboard är typ som terapi, ungefär som att boxas eller va ute å springa, fast att åka bräda är mkt bättre :) men vi får se om det blir ikväll eller på onsdag.

aja, todiloo.


repa skivan

Kategori:

ska snart iväg på skolan. usch va tråkigt. men jag är ledig imorrn å på onsdag så :) blir inget bydalen iaf. anna har körlektion å grejjer så. men kanske gb om jag har tur?

gjorde klart två mössor går. :) en av dom ska säljas men den andra är till mig själv :)

anyway, kommer inte ihåg vad jag drömde inatt, typ första gången på aslänge. känns så skönt. fast jag är fortfarande trött. men men. kan sova ut riktigt imorrn så :) hade jag inte vart ledig på tisdag onsdag hade jag förmodligen grovskolkat idag :P

aja, det va väl allt jag hade att säga. piiiiz

goodbye my lover

Kategori:

kommer nog snart gå in på lillebror rum å döda han och hans vänner. jag blir galen. hur kan tre personer på typ 16 år bete sig som om dom är 9 å låta så mycket så jag vet inte vad. sitter här å försöker behärska mig. det värsta är att jag har suttit här å virkat å försökt ta det lite lugnt men det går bara inte. så nu tvingade jag på mig hörlurar med petter inuti. så mkt bättre blev det men jag är ändå förbannad. :P

nåväl. i fredags va jag på stan med anna, vi fikade å jag skrev in mig på körskolan. receptionisten där är förövrigt en bitch. men men. sen va jag med erica på kvällen. vi kollade på film. trevligt var det.
sen när jag vaknade på lördag morgon va jag less eftersom jag än en gång hade en sjuuukt skum dröm. jag vill bara sova som folk, varför kan jag inte få det? så jag va på fett dåligt humör hela dagen å måt kvällen blev det inte bättre. va länge sen jag mådde så dåligt. usch. skulle egentligen på bio med emil men jag kände att det inte gick. så jag kollade på vänner å sov tidigt istället.

"And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be
I've seen you cry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while."



är ledig på tisdag å onsdag så jag å anna kanske åker upp till bydalen å åker lite bräda? :) man skulle ha åkt idag. det är verkligen underbart väder. men men. ska virka klart två mössor idag hade jag tänkt. man skulle ha bott i åre. damnit. nu ska jag virka. peace.

image52

leflaur leflah eshkoshka

Kategori:

sitter här å lyssnar på musik. nyss käkat. ska in till stan sen å gå på bio med emil. fast jag är rätt trött å less så jag hade nog helst stannat hemma. men men. vad gör man?

idag har jag virkat å kollat på tv, gjort en kladdkaka oxo som vi ska äta snart. har bara vart less hela dagen. hade en en gång en asskum dröm. jag kommer typ bli knäpp snart verkar det som, av mina drömmar att döma. å jag är en sån som inte har kommit ihåg vad jag har drömt på flera år typ men nu så kommer jag ihåg varje natt. sover alltså dåligt, vilket förklarar att jag är trött å less fett ofta. känner mig aldrig riktigt utvilad numera iaf, å det jobbigaste är att dte påverkar mitt humör så mycket. känner mig nere så mycket oftare. huvva, hoppas dte blir bra snart.

näe nu ska jag kolla när jag ska in å så. peace.image51
jopp så såg jag ut för typ två-tre år sen.

passions-emergency

Kategori:

åhh fett bra låt :) ska snart ner på stan för att fika å hänga med min anna :) ska bli riktigt nice. just nu sitter jag mest här å funderar på om jag ska äta frukost eller om det är överskattat. tror jag gör så att jag borstar tänderna å åker ne rpå stan istället. ser om jag får ner nåt i magen där istället :)

i helgen blir det bara chili. erica ikväll å kanske emil imorrn. drömde ännu en natt en askonstig dröm. fast den här drömmen va mer läskig. jag blev typ våldtagen av robert å sen va dte fler som försökte, men så va det nån snubbe som drog mig därifrån. hur skumt som helst!

näe nu börjar dte bli dags att röra på fläsket. peeeace.
image50

sweet miss blue, how do you do?

Kategori:

jag är trött, trött, trött. det va inte en så bra start på dagen med bild för man va typ sömnig resten av dagen. sen hade vi ett av alla grupparbeten å sen redovisning. då blev man inte piggare så jag smet iväg när jag hade redovisat. orkade inte mer. nu dricker jag snabbkaffe å ska kolla på vänner :) ljuvligt skönt :)

imorrn ska jag å anna ta en traditionell fredagsfika. efterlängtat. hoppas news öppnar snart igen. dom har haft stängt så länge att både jag å nanna har fett med abstinens. sen ska jag å erica typ chilla på kvällen :) ska bli så skönt med en lugn helg. känns som att jag aldrig tar det lugnt på helgerna längre. att jag alltid är på språng minst en gång. det ska jag inte va i helgen. ska fan va hemma hela helgen. vill nån umgås med mig får dom bannemig röra på rumpan :)

jag har haft jätteskumma drömmar nu på senaste. när jag vaknade imorse vaknade jag typ med höjda ögonbryn av förvåning. vart får jag allt ifrån? det är som att  min hjärna drömmer om att vara hög och om hallucinationer, sjuukt skumt. eller ja. drömmer iaf om så skumma saker man kan drömma om. typ att min fantomen på nyckelringen lossnade, jag blev ledsen å sen var det nån i klassen som sa "heey, kan jag få den?" å jag ryckte på axlarna å sa ja det är klart den är ju trasig. å det va bara en bråkdel av va jag drömde inatt. näe nu orkar jag inte skriva mer. ska kolla på vänner å somna typ :) ha en skön helg.

dagens modediss: män i extremt femenina kläder. tex tighta jeans å tighta koftor å linnen. njaa.

image49
Jurassic 5 - Rubber Times

lilllördag? oui merci!

Kategori:

"hon hade strumpbyxor å en kort klänning på sig, å jag bah heey där är min mamma typ" ja jag vet, jag får till det ibland.

idag firar jag å erica lilllördag, nämligen onsdag. vi ska käka cheezballz i massor å kolla på vänner eller liknande. :) åhh så mysigt :)

det funderas på bydalen i helgen, vilket hade vart underbart. men den tanken ändrades fort när man spg att det REGNADE idag. alltså hur rä det möjligt att det regnar i januari?! nu får det va nog. det ska va snö i massor å minst 15 minusgrader! näe jag är besviken på the lord just nu. men aja. han får nog till dte där med vädret snart. vad jag hoppas på lagom till helgen :)

har haft en tuff dag idag. men men. nu vill jag iaf ha maat för det va soppa idag å ja det är ju aldrig en hit. sen kommer som sagt erica hit. have a nice eavning.

def fresh crew

Kategori:

åhh lyssnar på roxannde shante å biz markie i världens skönaste låt. def fresh crew.  det är bara så fetbra. old school hip hop äger allt annat varje gång :)

ikväll blir det chili. fudnerar på att vara duktig å köra lite yoga. skulle va skönt. eller funderar å funderar. jag ska bara jag kan slita mig från datan :P å jag är less för jag har trott att det har vart onsdag hela dagen men så är det bara tisdag :( då är det alltså phett länge kvar till helg. usch.
nu ska jag iaf försöka fortsätta med min modediss. anna ligger ju så phett före så.

dagens modediss: vita tajta jeans. alltså jag säger bara watta fuck are you thinking dudes?

image48
todiloo

här ligger en hund begraven

Kategori:

sitter hä i biblioteket å har allmänt tråkigt.har precis skrivit ett historia arbete. eller ja min del av redovisningen som vi tydligen har imorrn. sjuuukt. väntar på att sara ska komma tillbaka från massage så vi kan gå och äta :)
försov mig idag, stjärna som jag är. vaknade typ halv 10 när jag egentligen började 8.15. jag hade ändå ställt två väckarklockor! hur många ska det krävas för att jag ska komma upp i tid? sanslöst iaf. måste börja vända tillbaka dygnet så jag inte försover mig mer.

imorrn ska iaf jagå erica äta godis å kolla på vänner. phett najz. :)

aja nu ska jag fortsätta göra nåt vettigt. a.k.a plugga.

peace.

pjuklarv

Kategori:

kollade på pistvakt igår, därav ordet pjuklarv :)

idag har jag vart på skolan as usual. fett segt med matteprov å grejjer men det gick säkert bra. vi skulle ha redovisning men sören hade nått fel å glömde bort det . det trodde jag aldrig skulle hända. nåväl. hatar det nya schemat. usch vi går allt för länge om dagarna. :( å nu vill dessutom dom små 2stegsfranska mupparna byta våra lektioner! no fuckin' way. vi läser steg 4 å är därför överlägsna. right? om dom får våra lektioner så tänker jag sluta gå på franska lektionerna för då kommer vi typ ha lektion 5 timmar non stop på tisdagar (med typ fem minuters rast), det går ju inte. då dör jag. å våran sköna måndagssovmorgon skulle också försvinna. nää vi är typ 20 mer än dom och äger dom på franska så näe.

ikväll ska jag sova. ska bli så skönt fr jag är såå trött. vill bli pigg nån gång. känns som att jag har vart konstant trött i veckor. uscha.

nää nu ska jag tjata på mat eftersom jag svälter ihjäl. har ju typ inte ätit mer än en bixit idag.

peace

JB

Kategori:

JB, Jack Black. sjukt skön kille.

i fredags hade jag prov å dte va busenlkelt. sen hade vi massage på må bra halvnakna i klassrummet liggandes på bänkar. weeeei. sen hängde jag å anna i biblioteket, sen på kvällen blev det fest. alla va där typ. sen åkte vi bil med en galning in till stan å köpte mat på donken :) sen var det hemåt som gällde. har aldrig vart så trött som i lördags tror jag. men jag å erica kollade film, lagade mat, kollade film å åkte in till stan å drack red bull å gick på bio :) måste säga att jag är besviken på "försoning", men men vad gör man?

nu ska jag typ pysa ner å hämta lite kiwi. åt inte så mkt middag så det får bli lite frukt nu instead. kanske försöka plugga lite senare. om jag piggnar till vill säga. kanske dricka snabbkaffe å sluta va så fuckin' trött?

good night
image46
image47
en bild säger mer än tusen ord sägs det. jaa det här va iaf jag å erica i fredags :)

oh my god 10 russin!

Kategori:

nu har denna dag gått helt galet fort. trots att jag har vart hemma. brukar ju alltid va världens längsta dagar när man är hemma. och nej jag är inte sjukt, jag försov mig två första lektionerna å sen tänkte jag att jag lika gärna kunde stanna kvar hemma för att plugga vilket jag faktiskt har gjort å jag är så stolt över mig själv för jag är så dålig på att plugga. ska plugga snart igen när jag har klätt på mig efter min långa dusch som skapade 10 russin. ja mina fingrar blev till russin. men skönt va det.

nu känner jag att det börjar bli dags att ta upp ett lite "känsligt" ämne. eller ja jag tycker inte att det är känsligt för jag vet att dte inte är så. anyway, jag får så mycket tjat på mig numera på grund av min aptit. jaa jag vet jag har gått ner i vikt men det är inget jag har gjort med mening. snarare tvärtom. äter osm en häst å orkar inte bry mig hur fet jag blir. men mot all förmodan så har jag gått ner i vikt. och mina kära föräldrar, ni borde veta att jag inte är en sån som äter frukost på lov och helger, jag blir helt enkelt inte hungrig lika lätt när jag sover länge, men trots detta så har ni fått för er att det hänger ihop med min viktminskning. så är det inte. visst man ska inte ta upp såna här saker i bloggar men jag kände att alla som läser detta skulle ha det klart för sig. visst det har väl inte direkt vart en lätt period för mig den senaste tiden. med andra ord. det mesta går åt pipsvängen. men under omständigheterna så mår jag bra för det mesta. så pappa, du behöver inte bli arg för att jag inte äter frukost ibland. å mamma, du behöver inte oroa dig. å ingen annan heller för den delen. för jag har inte nån slags ätstörning. så är dte bara. min kropp har bara bestämt att jag ska gå ner i vikt, å inte gör det mig nåt :) så då var det utrett.

i helgen blir det mest bara chili som det ser ut. på lördag ska jag laga middag åt erica sen ska vi på försoning! äntligen! :)

å nu ska jag plugga en sväng. hade bra!image45

the greatest sond in the world

Kategori:

oh yes tenacious D :)

försov mig imorse så jag tänkte att äh jag stannar hemma och pluggar idag istället. och ja jag har redan pluggat en massa :) och mer ska det bli om en stund. tänkte göra lite frukost snart. men om jag fortsätter plugga som nyss så kommer jag lätt ha alla rätt typ :) thihi och det är mitt mål ;)

nu ska jag fortsätta att plugga som en liten NERD! :) toodles

fredrik snortare och cecilia synd

Kategori:

pluggade en stund nyss men jag gav upp när jag fastnade för datan. nu har jag sjuuuukt många nya filmer på datan som jag tänkte att jag måste se förr eller senare. är bara en massa filmer som jag har velat sett :) men det ska väl hinnas med nån gång i livet :)

nu ska jag se vad bror har för sig. peace

freestyle session 1994

Kategori:

oh yes. that's my song.

har vart på skolan i två evigheter idag. från 8.15 till typ 4 då alla gick hem för vi inte orkade va kvar till halv 5. käkade lunch med min erica :) vi åt på via grande, åhhhh så gott är det där, stans bästa pizzor lätt!

kan också meddela att jag redan har brutit mitt nyårslöfte, men det ska bli bättring, har ett vad med erica nu så det ska nog bli bättre :)

köpte den snyggaste tshirten ever idag :) bilder kommer förmodligen inom snart :)
trots att jag har haft världens jobbigaste dag å fått veta att vårat nya schema är rena barnplågeriet så är jag på bra humör idag :) thihi, skönt känns det, kanske är det eftersom min nya tröja va så snygg så jag blev helt fnittrig. jaa erica bevittnade mitt fnitter :)

funderar på å plugga en sväng ikväll. visst det är det lättaste provet ever, eftersom det är
1. om idrottsskador (vilkt är phett intressant så man lyssnar djupt på lektionerna)
2. för att det är micke som har skapat provet.

nää nu ska jag göra lite nytta. peace

napoleon dynamite

Kategori:

oh yes nu har jag kollat på den. sjukt skön kille "GOOSH" å nu tänkte jag titta på shark bait :) åhh vad jag önskar att jag va animerad. det hade vart så himla coolt å bara leva i typ hitta nemo miljö eller kanske shark tale. sjukt coolt iaf. så nu ska jag kolla på shark bait eftersom jag inte har sett den än å jag älskar såna filmer över allt annat. är dessutom fett trött så en barnfilm passar bra nu :) eller njaa det passar alltid! thihi :)

jag tror iaf att jag hade vart rosa om jag va animerad ! :)
image44

it sucks

Kategori:

ja nu har skolan börjat å blääääää. det suger så hårt. hela dagen har vart hemskt. började med franska. det va världens längsta lektion kändes det som, tills jag kom till mattelektionen. usch å fy. gjorde några tal sen satt kag å ritade å lyssnade på musik resten av lektionen å den lektionen kändes som 100 år. nää jag är redan skolless.

måste tillägga att sjöjungrfruarna i senaste peter pan är huur läskiga som helst. här låg jag sent igår kväll i mörkret alldeles själv å kolla på den åsså dyker dom där upp- sjukt äckliga. stackars barn, jag menar om jag blir rädd för en scen i en barnfilm. vad blir då barnen?

näe nu ska jag nog ta mig en liten powernap :)  peace
image42

landet ingenstans

Kategori:

dit ska jag nu. jag ska borsta tänderna sen ska jag kolla på peter pan å vara barn förevigt. har nu virkat klart den snyggaste mössan jag gjort. i lööööv it :) den är rosa å mumma! 

nää god natt kära vänner. här kommer en liten bilduppvisning av min dag :)
image38
  

whaaat?

Kategori:

hur kan man sova ooch sova men aldrig sluta att vara trött? jag är fett less för ja jag somnar tidigt å sover länge men inte blir jag piggare för det? usch jag vill inte vara trött. skulle ha pluggat till teoriprovet på fredag i individuella idrotter, om idrottsskador, visst det är typ det lättaste ever men ändå. näe jag vill bara sova. fast om jag sover nu så kommer jag aldrig somna ikväll. däremot om jag somnar typ efter middagen då kan jag sova hela natten. fast näe det går ju inte. nån måtta får det vara. tror jag ska göra lite snabbkaffe :) mums. sen ska jag väl göra klart min åh så snygga mössa. den är roooosa! :) åh vad jag älskar rosa. man blir så glad av denna flummiga lilla färg , thihi. fick väääärsta uppenbarelsen om den perfekta mössan häromdagen btw. åhh den kommer bli så snygg :)

god natt!
image37

jag, anna och wu tang clan

Kategori:

yesh idag har jag vart i bydalen å åkt bräda med anna, nicke å grabbarna grus. sjukt najs. dock så snöade det å blåste som tusan men föret va bra :) gled omkring med musik i öronen å det va bara underbart. wu tang clan, fat joe, snoop å gangstarr. that'z ma boyz.

kände imorse att jag inte orkade slagga där så jag tog inte med mig några grejjer. dock så ångrar jag det en gnutta eftersom jag gärna hade åkt imorrn oxo. men men. skönt att vara hemma oxo :) speciellt när man är så trött som jag är nu. helt sömnig. så jag tänkte bara lägga mig i soffan å kika på tv eller nån film å virka en mössa. sjukt skönt ska det bli. have a nice night.image36
för drygt ett år sen va jag å anna på fest. det ni.

village valley

Kategori:

yesh jag åker till village valley (eller bydalen som det egentligen heter) ikväll eller imorrn bitti, inte bestämt mig än. sjukt chill ska det bli å åka lite bräda. :)

även att det va någon som busringde inatt typ klockan två å lät som en häst! skumt tycker jag.

igår kväll hade jag iaf lite kvalititetstid med bror. vi satt inne på hans rum å kollade på 300 å virkade för fullt. det va fett mysigt, thihi :)

nu ska jag såklart lyssna på petter för att han äger allt, jag säger bara "yo vad händer mannen?", ska oxo ladda min ipod inför bydalsresan :)
 todiloo

nyklippt!

Kategori:

yesh nu har jag klippt mig. blev alldeles perfekt tycker jag :) fortfarande lång men det värsta är borta. å en liten impulsgrejj som hände va att jag klippte lugg! :) känns riktigt bra faktiskt. ser nog vääldigt annorlunda ut. tycker ja iaf. känner knappt igen mig. :P jag är riktigt nöjd helt enkelt. :) fick även en himla massa komplimanger om mitt hår. att dte va så fint å helt otroligt :) även frågan om jag hade suttit hårmodell nångång å då sa jag näe å då sa hon "om det kommer upp nån håruppsättningstjosan eller nåt så hör jag av mig till dig" :) thihi.

nu ska jag va fet hela dagen. skulle ut å springa men jag orkade inte det utan drog ner på stan med bror istället. inge härligt väder å springa i direkt. har inga broddar dessutom. men men. blir kanske lite yoga ikväll istället. jag å bror har iaf köpt garn så nu ska det virkas :) en rosa mössa för min del :)

fett nöjd!
peace
image31

trött är jag

Kategori:

oh no sa jag till mig själv när väckarklockan ringde för en stund sen. ska klippa mig. ussch! sen har jag bestämt att jag ska ut å röra på fläsket å springa en liten sväng. eller ja. det är sjukhusets order "alltså det är ju jättebra att du mår bra och inte har haft några problem under den här tiden men du får ha ekg:t ett tag till å verkligen försöka anstränga dig och stressa så vi kan få se vad det är som händer med ditt hjärta när du mår så där" jahopp sa jag å tänkte idag att nu är det dags. men jag är så trött å så opepp.

igår va jag å min erica på kebab baren å åt oss feta sen gick vi på den tidiga bion å såg arn. den va helt okej. därefter så va klockan bara barnet så vi drog hem till mig å kollade på independence day, en film som jag trodde skulle va som alla andra filmer med will smith, bra å så, typ action. men näääh. rätt va det är så dyker det upp en massa zombies som hoppar fram å skrämmer livet ur oss. nåt sånt va inte vi sugna på å se. men ja vi kollade klart på filmen å efter ett tag insåg vi att dom så kallade "mörksökande" inte såg så hemsk ut som dom gjorde i mörkret. aja. den filmen va inget vidare. kanske för att jag hade sjukt höga förväntningar?

ikväll tänkte jag bara ta det chili. är så trött å sliten å känner att det skulle va skönt, sova tidigt osv. kanske drar upp till bydalen imorrn å joinar anna å niklas. fast det kändes mindre kul å va själv i ett hus med dom två. naah. får se om jag får med mig nån annan annars vet jag inte om jag är så sugen. att vara the third wheel är det värsta som finns.

aiight nu ska jag iväg å klippa bort lite av mitt långa hår. :( å jag kommer garanterat gråta om hon tar mer än vad jag vill. ska verkligen säga "MAAAX TVÅ CM!!!!!" dom brukar ha så svårt å förstå å ta typ en decimeter om man säger "ta det värsta" så nu ska jag va tydlig.
piiiiz

en banger

Kategori:

jag måste säga att jag har vart sämst å laddat hem the corpse bride på tyska! phett less blev jag eftersom jag hade sett fram emot den filmen. men men får lada ner den på nytt. nu har jag iaf städat mitt rum. skönt att det är rent här. tänkte börja duscha å klä på mig å så snart. ska ju va emd min erica ikväll så :) å dessutom kan jag inte se ut så här hela dagen :P

han e tilbax med en banger
en banger
en äkta jävla banger
en banger
en hårdkokt banger

vid min bete

Kategori:

vaknade exakt klockan 11.00 idag. då satte jag på tvn å klockan 11.30 va det babar på barnkanalen! :D det va inte igår man såg det sist. riktigt bra var det iaf.

tänkte bara ta det lugnt idag. va helt slut igår å så. somnade typ halv elva. å vaknade 11 så ja jag sov 12,5 timmar inatt. men nu är jag ia inte lika trött. mest "slö". men ikväll ska jag å erica käka på stan å gå på bio :) myspys. fram tills dess ska jag typ kolla på film :) har så många filmer så jag hinner inte med. dags att catch up lite. men jag har kollat på så mkt one tree hill å då har jag inte hunnit med alla bra filmer! :) så nu sk ajag iaf kolla på nån film å virka klart en mössa.
piiiiiiz
image30

gott nytt år.

Kategori:

ja nu är det äntligen ett nytt år. å jag va monkeydrunk igår. fast inte så konstigt. undrar hur mycket vi drack egentligen. sen visade det sig att vi kunde tända eld på det vi drack oxo. tjohoo. va iaf en sjukt skum kväll. den började bra men nu har vi alla lärt oss att man inte ska in till badhusparken för det suger. men då vet vi det iaf. kan iaf skryta med min goda insats som sjuksköterska hos ottar. jag fick det å blöda mindre iaf. stackars libäck dock. lär inte va så skönt idag med den där handen.

aja nu ska jag se om jag kan hitta lite mat. fetthungrig.com

peeeaceimage29