Emelie

Love the life you live - live the life you love

def fresh crew

Kategori:

sitter och lyssnar på roxanne shante i väntan på att anna ska bli klar. hur kan man äta frukost i en timme och en kvart? god knows.

vi ska iaf ner på stan när hon blir klar. om hon nån gång blir klar. men men. jag får njuta av roxanne istället.

anna har iaf skrämt upp mig riktigt rejält nu. hon har vart på hälsoundersökning på jobbet idag och det va tydligen nålar för hela slanten. och jag ska dessutom vaccinera mig vilket inte hon gjorde. jag kommer komma hem med hål överallt tror jag. men jag har bett anna följa med mig och hålla mig i handen. för jag klarar inte sprutor. piercingar och tatueringar är liksom en helt annan sak, eftersom man gör det frivilligt. sen blir det nåt snyggt från det också. men blodprov?! två stycken!? influensavaccin?! usch jag kommer dö. jag klarar knappt en spruta så jag undrar hur det ska gå med tre. jag kommer förmodligen skaka så mycket så hon bara kan ta en. liten mes som jag är så kommer jag inte klara det så bra.

gruvar mig för lektionen nu. det börjar närma sig. ska jag våga konfrontera monstret? för det är faktiskt vad hon är. ett monster som skriker på lilla mig när jag inte gör nåt fel. monstret som gör att jag sitter där med gråten i halsen i slutet av varje lektion. näe jag tror att det kommer sluta med tårar idag om jag inte får boka uppkörningen. usch. jag hatar verkligen z-trafikskola. mitt liv var så mycket gladare innan jag började där. men förhoppningsvis är det slut snart.

näe nu ska jag sluta klaga och försöka bli lite lugn och inte tänka på det där. får helt enkelt se hur det går. nu ska jag ringa banannish. peace suckers

SNÖ!

Kategori:

äntligen är den här. första snön kom inatt och det känns underbart! speciellt eftersom jag och anna diskuterade att snön kommer snart senast igår. och det gjorde den också :) igår jobbade jag mellan 7.20-14.30. segt pass men det funkade. halva dagen kvar efter så det kändes bra :) sen igår kväll tyckte jag och anna att det kanske va rimligt att hitta på nåt, så vi drog som vanligt en liten news-kväll. det va mys och gos :) speciellt eftersom vi fick väldigt goda nyheter också :) allt jag har att säga är att fredag kväll kommer bli awesome! idag har jag en dubbel körlektion och det känns inge kul alls. jag gruvar mig som en tok. hatar verkligen min körskolelärare. så mycket att idag ska moffa följa med så jag kanske får mod att tvinga louise till att boka min uppkörning. för så här kan det uppenbarligen inte fortsätta. så jag hoppas verkligen att jag får boka den idag. annars stämmer jag typ z och kör upp privat. men vi får se hur det går. men eftersom det alltid går jättebra men jag inte får boka den ändå så spelar det enligt louise inte någon roll hur man kör eftersom isf skulle jag ha fått boka uppkörningen för länge sen. men men. eftersom snön har kommit idag så känns det som att allt kan hända :) nu ska jag iaf göra mig i ordning för dagens äventyr. peace suckers

p.s i love you

Kategori:

igår tog jag äntligen tag i saken å kollade på p.s i love you. den va väl okej men inte alls lika bra som jag trodde att den skulle va.

i fredags va jag å anna på våran efterlängtade sundsvall-trip. det va sjukt kul! å daaamn va vi kirrade grejer. världens snyggaste kepsar som lyser i mörkret å hur mkt grejer som helst på ikea. mitt rum har fått ett litet ansiktslyft nu å det känns bra :) sen i lördags va vi hem till mandy på middag eftersom hon fyllde år igår. det va sjukt chill. sen drog vi in på news å drack lite mer. träffade perry där också. sen va jag tvungen å göra bort mig totalt å ragga svarttaxi. å jag lyckades också :D

sen igår sov jag typ hela dagen. sen kom min erica förbi en sväng å hängde :) det va kul å träffa henne eftersom det va ett tag sen sist. vi tänkte hänga riktigt nåt i veckan.

idag har jag jobbat. började 7.20 men det gick bra eftersom jag slocknade vid 9 igår kväll.. ikväll vet jag inte vad som händer. blir nog bara chill kanske. nu ska jag hoppa in i duschen. peace suckers

he's the hero that makes my day

Kategori:

jag är glad :) lite för tidigt att säga nåt än men om det blir som jag vill så kan jag säga det i framtiden :) glad är jag över det hela iaf :)

idag kom sex and the city the movie ut och självklart har jag inkasserat :) kikar på den nu å det är underbart! jag älskar sex and the city. det är lätt på topp 10 över saker jag älskar mest :) åh vad jag önskar att jag va sarah jessica parker.

imorrn har vi redovisning och god knows hur det kommer gå. lär väl visa sig. sen tar jag ledigt på fredag för min å annas trip till sundsvall! kommer bli awesome :) sen på lördag är det högskoleprovet. känns drygt men lika bra att göra det. sen på kvällen vet jag inte om jag ska festa lite lätt. lite folk som fyller år så. tror det blir middag hos mandy sen kanske jag drar vidare till shake å co men vi får se.

imorrn ska jag jobba. that's all, peace suckers

patrik 1,5

Kategori:

ikväll ska jag anna å 3s på patrik 1,5. äntligen! som jag har längtat, ända sen jag såg reklamen i somras :) det kommer iaf å bli awesome!

igår jobbade jag, sen blev det eastern med mina brudar. sjuk störig gubbe som stog före mig i kön. han vägde minst 150 å va full å bläää. å där stog lilla jag å va jättehungrig i hopp om att få lite mat. tyckte fan att jag kunde gå före medans han stog å funderade vad han skulle ha på sitt berg med mat som förmodligen var hans tredje berg. näe usch, jag blev irriterad, för han stog hela tiden och klagade på att han hade stått är så länge men sen när han skulle ta mat så tog det ännu mer stopp för alla oss bakom så ja. han va jobbig. sånt man stör sig på av nån anledning. fördmodligen var det eftersom jag va så sjukt hungrig och inte hade så mkt annat å göra i den eviga kön.

övrigt i veckan har det inte hänt mycket, jobb och skola. sen va jag anna å tittan på oscars i torsdags också. hemska tanke att gå ut på en torsdag men det gjorde vi iaf. anna drog hem rätt tidigt men jag å rittan stannade kvar hela natten. sen knäckte jag min g3 oskuld och drog dit med ett gäng en stund å sen blev det sova. träffade typ världens skönaste kille då också. å hans utseende var det inte alls fel på. jag blev typ kär på fem minuter. han va kanadensare. bara det liksom :) sen va han snyggare än allt jag har sett typ. sen åkte han bräde. han hade också stilen för det :) sen va han sjuukt trevlig. fast sen kom nån brud fram till mig å sa att han  hade tjej. (för jag var tydligen ett hot till hans brud som skickade hennes kompis att säga det) trots det så tyckte jag att han va en skön kille och det störde mig inte att han hade tjej. så jag frågade vart dom skulle på efterfest å drog hans tjej iväg stackars matt. synd måste jag säga för han va helt fuckin underbar!

i fredags blev det lugnt. efter jobbet drog jag hem och somnade på en gång. det va så skönt. eftersom jag somnade vid typ halv 10 så var det inte heller nåt problem att ta sig upp igår :) det kändes bra.

efter eastern igår så va vi förövrigt hos robert och drack öl. vilken kväll. jag va som mest lite små lullig men det va kul ändå. perry va också där :) det va minst två pers som grät iaf. det va minst två personer som sov på soffan ett tag, osv. tack gode gud att inte jag tog av den där tequilan iaf. :) näe men det va en kul kväll :)

nu ligger jag i sängen å kollar å master and commander. tänkte gå ner å ta mig lite lasagne som papi gjorde igår :)
sen vid middag ska jag till mamma och fira att fammi fyller 79. stora damen. sen bio som sagt. ljuva söndag! peace suckers

finally

Kategori:

äntligen klar med historian. ska bara scanna in lite bilder sen. så sjuuuukt skönt. som en börda som bara har släppts från mitt bröst :) gjort klart rättskunskapen oxo. så nu ska jag bara plugga lite svenska inför provet imorrn sen kan jag slappna av lite :) iaf den här veckan.

ska till mamma å käka middag idag. ska ju ändå scanna in bilderna så två flugor i en smäll.

fortfarande förkyld å det är segt. men det blir nog bra så småningom. borde dra på hälsocentralen snart men jag glömmer bara bort å ringa å boka tid. men det får vänta ett tag till.

imorrn ska jag hänga med malin. det ska bli mys. ska lära henne å virka. det lär bli kung iaf :) hon är ju så skön så :)
sen på torsdag blire eastern med mina underbara damer. 3s å bananna. kommer bli awesome. va alldeles för länge sen vi va där å käka.

näe nu ska jag fortsätta va duktig å plugga lite svenska. peace suckers

never

Kategori:

min förkylning kommer aldrig att försvinna. det är bara så. va typ mer en än månad sen det började. mådde sämst i två veckor sen började det ge sig. men hostan va kvar. riktigt jobbig hosta. ingen medicin hjälpte. sen i veckan så började jag känna mig down igen. sjuuukt jobbigt. igår va det inge kul alls. hosta som en galning å snuvig. usch. jag hatar att va förkyld.

anyway, i fredags va jag å malin ut på äventyr. vi käkade en underbar sallad som jag fixade till. sen drack vi å lyssnade på musik. sen skulle vi ut till marieby på min klassfest men då började pappas bil å ryka när vi va i stan så vi blev kvar. vi drog till news å tog en öl som jag blev bjuden på :) underbart att ha jobbat där må jag säga, så mkt förmåner. sen drog vi till denise å drack å chillade lite till. sen blev det olearys. missade maskinen dock men jag hade det trevligt på annat håll ändå :) sen vid fyra drog jag ut till digernäs eller vad det nu hette. mys pys. :)

skulle jobba igår men jag orkade verkligen inte. har typ aldrig vart så trött i hela mitt liv. så jag sjukanmälde mig sen somnade jag vid 12 när jag kom hem. sov till å från hela dagen. sen somnade jag vid 9 igår kväll. va så sjukt skönt. sov till 10 idag. 13 timmars sömn är aldrig fel :)

ska försöka plugga lite idag men vi får se hur det går. har typ ingen energi till sånt. det är ju så tråkigt. men jag måste väl efter jag har chillat lite :)

har typ bestämt vad jag ska tatuera nu :) men det får bli en hemlighet :) näe nu ska jag göra frukost. peace suckers

bonde söker fru

Kategori:

yes it's back! å jag är som en solstråle bara därför. precis vad jag behövde efter dessa pissiga dagar. en liten escape från verkligheten.

anyway, har prov imorrn. känns inte alls bra. kommer gå såååå dåligt. men men. geografi b är väl ingen rolig kurs ändå så. sen efter skolan ska jag hetsa lite å skriva klart historian sista minuten. får hoppas att jag är på ordbajs humör eftersom det är exakt det jag kommer va tvungen att göra i typ två sidor. men men.

sen på fredag blire klassfest. ska bli kul. hoppas att malin hänger på oxo :) näe nu ska jag plugga lite å kika tv. peace suckers

king kong

Kategori:

igår va jag på skolan. gick bra. rättskunskap va chill as usual å sen hade vi etik- och livsfrågor. va rätt chill lektion, satt i biblioteket å svarade på nå frågor. skönt att jag gjorde klar dom. sen drog jag å anna en sväng på stan å news, det va fett chill :)

på kvällen drog jag en sväng till malin. det va jättemys. vi kikade king kong å käkade godis med mera :)

idag är jag allmänt less. har så mkt skola å göra, så jag stannade hemma för att hinna ikapp med allt. tror jag ska va ledig från jobbet i veckan så jag hinner ta igen allt.

klassfest på fredag. kommer nog bli fett. dock är det på annersia, men det kanske blir sista bussen in till stan å krogen. lär ju visa sig. tror att malin ska med oxo. aja kul blir det säkert.

i lördags va jag hos anton å danne på fest. det va galet kul. speciellt å träffa tb :)

näe nu ska jag börja med mitt eviga pluggande. ska sitta nonstop tills jag går å lägger mig så jag hinner med allt. peace suckers