Emelie

Love the life you live - live the life you love

polly

Kategori:

nu är det snart över. bara 101 dagar kvar. å jag börjar bli pepp på 100-dagars. helt otroligt nog så blev både jag å anna pepp idag när vi va på stan. sjukt otippat att vi skulle bli pepp men vi lyckades. ett par blåa leggins är tydligen allt som krävs för att bli sugen på en fet utekväll mitt i veckan.

anyway så börjar det lugna ner sig nu. bara ett prov imorrn å en uppsats å skriva men på fredag är jag fri igen. ska jobba på lördag tyvärr men jaja, det är ju cash.

ska också köpa en symaskin i helgen. vuxenpoäng till mig! eller kanske på tiden eftersom jag vill bli designer. längtar iaf. så ska jag inte behöva bli ledsen varje gång jag vill sy. då kan jag bara göra det :) happyface jag iaf.

nu ska jag lägga mig i sängen å dö e stund. helt slut i ryggen. peace suckers

jag går rakt in i väggen

Kategori:

ja jag närmar mig att gå in i väggen varje dag. börjat med yoga igen för att stressa av lite eftersom jag är allt annat än lugn nu. märker så väl när jag är stressad. är trött jämt, ont i huvudet jämt, kan inte sova å har ingen energi till nåt. usch jag är less å vet inte vad jag ska ta mig till just nu.

vill bara sova, men jag försökte ta en nap förut men det gick inte, för jag kan inte sluta tänka på allt jag har att göra. men ändå så är jag så trött hela tiden så jag kan inte koncentrera mig. fett less är jag nu iaf. tur att det är lov om en vecka. så jag kanske kan få tagga ner lite. men förmodligen så kommer alla lärare slänga 100 arbeten till som ska va klara efter lovet tills dess. vilka jävla idioter dom är. vi har sagt hur många gånger som helst att våra lärare måste prata ihop sig eftersom det alltid blir klumpar med saker att göra. men dom skyller alltid ifrån sig på varann å blablabla. fett jobbigt iaf. men som tur är så är det bara 106 dagar kvar tills studenten å det är väl lite tröst iaf.

malin sa nåt väldigt smart till mig nyss. "du behöver verkligen santorini du" å det stämmer så sjukt. synd att det är i augusti för jag skulle behöva det nu!

va på noliamässan idag å jag orkade inte änns lyssna på alla snacka om deras utbildningar. så jag gick fram till den enda utbildningen som intresserar mig just nu å frågade det jag ville veta. nu vet jag att jag definitivt vill läsa modedesign i bangkok. nån brud som ska ringa mig i veckan. hon är lärare där å håller i kollektionerna så det ska bli intressant att höra å så.

nu ska jag skriva en essä om världens tråkigaste bok. weeei. skjut mig please. peace suckers


så emo känner jag mig just nu.

frank

Kategori:

sånt som förmodligen bara jag å jon förstår är filmen torque och serien VIP. lika sämst båda två men är man lätt underhållen så kan man ju inte göra annat än att älska dessa underverk. eller hur jonish? ;)

idag har jag vart på skolan. jag är less less less. å stressad som ett törstigt djur i öknen. har så mkt att göra å ja vet inte vad jag ska ta mig till. kan lärare lära sig att ungdomar har ett liv efter skolan. alla sitter inte hemma å pluggar hela dagarna som dom verkar tro. näe jag är less eftersom jag har alldeles för mycket att göra å jag kommer gå in i väggen snart. pricken över i:et är väl kanske att dom ringer från jobbet å frågar om jag kan jobba varje dag. visst kul å veta att det finns pass men jag kan inte jobba jämt. å som jag är så brukar jag ofta tacka ja till jobb trots att jag inte har tid så idag har jag valt att inte svara när dom ringde. iofs ringde dom när jag hade lektion men det va mest för att jag bara inte har tid just nu.

jag dör snart av övermycket att göra. men that's life. typ bara 108 dagar kvar tills jag tar studenten så jag ska väl inte klaga.

apropå klaga så verkar ingen förstå att jag är opepp på 100-dagars. jag tycker inte att det är kul å dricka så jag funderar skarpt på att köra bil den kvällen. nåt folk verkar tycka är helt sjukt. men men. kanske blir pepp. det är ju nästa onsdag så vi kan ju hoppas. annars kan det nog bli en dryg kväll om jag inte blir pepp snart.

nu ska jag lugna ner mig i all stress med lite yoga för första gången på typ ett halvår så jag lär va smidig som en elefant i en porslinsaffär men de får gå ändå. kommer nog att bli skönt :) peace suckers

buhuuuu

Kategori:

mitt favorithalsband gick sönder igår :( jag är deprimerad. ska beställa ett nytt från junkyard typ nu. saknar det redan iaf.

är förkyld. så där jobbigt förkyld så jag är snuvig å det bara rinner ur ögonen konstant. man blir rätt matt av att gråta ofrivilligt hela tiden. försökt läsa den förbannade boken som jag måste skriva om tills på torsdag men det har vart kämpigt. tog typ 3 timmar å läsa 80 sidor bara för att jag blev avbruten av att det kom tårar hela tin.

tur att jag inte va på skolan. sist jag va förkyld på det här sättet så vare minst sagt pinsamt. hoppas att det lägger sig tills imorrn. näe nu orkar jag inte skriva nå mer. ser knappt nåt för allt vatten i mina ögon.

peace out

santorini

Kategori:

ligger i sängen å snorar å kollar på king kong. den är så sjukt äcklig. massa äckel kryp å shit.

i fredags drog jag å malin ut lite spontant. jag vile inte dricka så mkt men en viss person tvingade mig. anyway, först news sen malin sen news sen g3. i slutet av kvällen vare en asskum kille som drog ut mig på dansgolvet å började dansa bugg med mig! jag skrattade försökte dra mig ut men han fortsatte. alltså vart är välden påväg? kille i 20 års åldern drar ut en tjej på dansgolvet och till typ elektro börjar försöka bugga. å sen ger han sig inte när jag försöker å dansa som folk. näe skum kille iaf.

i fredags bokade vi en resa till grekland :) nämligen santorini. man kan ju inte tacka nej när det bjuds på två veckor i grekland så i sommar åker jag dit med typ hela släkten.

idag borde jag plugga ihjäl mig. men jag känner mig lite halvdöd. så himla snorig å det är typ helt tjockt i huvudet. alla som har vart riktigt snuvig vet vad jag snackar om. känns som att huvudet väger 3 ton.

anywaay, igår vare alla hjärtans å jag spenderade dagen med chill å sömn hela dagen. jag va en aning bakis på jag erkänna. sen på kvällen så smsar torbjörn å frågar om jag har fått en ros och frukost på sängen. sjukt skumt. vem skulle uppvakta mig på alla hjärtans liksom? hemsk dag iaf. påminner typ alla som inte har nån om hur ensam man är. tur att jag va bakis å inte orkade tänka på det.

peace

kleerup

Kategori:

äntligen klar med uppsatsen. ska åka in med den när jag orkar kliva upp. ska jobba imorrn. så jag funderar på att fortsätta va ambitiös idag så jag hinner med allt imorrn. kanske ska fika med malin ikväll. skulle va mysigt men vi får se.

borde plugga rättskunskap idag. iofs är det rätt lätt men ändå. vill fan få bra betyg på det här. har fått G på båda tidigare prov å det kan knappast stämma. speciellt på det senaste när jag hade ett fel! det måste ju iaf va Vg. men men. alla lärare hatar mig å bedömer mig efter utsidan och inte för vad jag kan. vilket är ganska störigt eftersom jag typ kan mer än våran lärare. det suger iaf.

lärare är dumma.

funderar på att kliva upp nu så jag kan få allt crap gjort. skulle va skönt.

har så jävla mycket bästa vecka. prov å en inlämning. sen veckan efter det samma sak. å jag hade tänkt att hinna med det mesta den här veckan men vi får väl se hur det går. ska inte jobba på fredag iaf så jag kan få en massa gjort då. samma sak i helgen.

nu ska jag göra mig i ordning sen åka ner på skolan med uppsatsen. peace

"i canät belive you stole my thunder"

Kategori:

ska skriva klart min uppsats nu. lämna in den imorrn. sen måste jag plugga rättskunskap, skriva engelska, plugga ir osv. och ja. skolan suger hästballe. skönt att det snart är slut.

trodde jag skulle kunna klara av det mesta den här veckan men eftersom jag igår fick veta att vi tydligen har prov i rättskunskap på måndag så failade hela min planering. school sucks.

näe nu ska jag ta tag i skiten så jag kanske får sova ikväll. peace

beyond the break

Kategori:

uppe med tuppen idag. vaknade snusktidigt men det gör väl egentligen inte så mycket eftersom det tyder på att jag börjar få till min dygnsrytm. sjukt härligt på ett sätt men ändå lite småsegt att vakna så tidigt.

hade tänkt vara duktig nu och skriva klart min uppsats så jag får det ur världen men desvärre så funkar inte word på den här datan och det kändes ju lite segt å sitta å skriva på antingen wordpad eller z så jag avvaktar tills jag kommer till pappa. tänkte dra dit rätt tidigt så jag blir klar med den förbannade uppsatsen.

igår gjorde jag inte mycket. chillade bara. va rätt skönt. skulle sy klart klänningen men vi hade inte nåt gummiband som vi trodde så det får tyvärr avvakta tills nästa helg. men det gör knappast nåt eftersom det inte direkt är bråttom.

nu ska jag underhålla mig med lite virkning tänkte jag. sen ska jag så småningom orka mig till papi. peace

i'm falling in love with your favorite song.

Kategori:

igår tog jag å erica moffas subaru till sundsvall. det va jättemysigt :) hittade en massa clothes :) på hemvägen var det också allsång i bilen för fulla muggar. jag erica å james blunt sjöng för fulla muggar. va sjukt kul å hänga med erica också eftersom det va ett bra tag sen sist.

är hos mamma nu iaf. tänkte sy klart klänningen idag eller imorrn. sen kommer det mest troligt upp en bild :) värsta modebloggen y00o0o.

ska försöka skriva klart historiauppsatsen nu. den ska va inne på onsdag å eftersom jag bara har lektioner på måndag skulle det va skönt om det är klar tills dess så jag inte behöver åka in på skolan bara för att lämna in uppsatsen på tisdag eller onsdag. så jag ska göra klart den i helgen är tanken.

that's it. peace

random

Kategori:

lyssnar music å allmänt chillar. funderar på att gå ner å käka men jag vet inte om jag orkar. maybe in a while.

anywaaay, nu har jag helg från skolan å för att citera blondinbella så är jag "såååå glad för det". men istället ska jag jobba imorrn. börjar sju imorrn bitti vilket betyder döden är nära. sundsvall med sugarsniff på fredag å vi ska åka vi åtta så ingen sovmorgon där heller. sen på lördag börjar jag jobba 6! vilket betyder tröttmlis.com. men det är bra att jag kan hålla mig till min underbara dygnsrytm som jag har fått nu. somnar typ halv 10 varje kväll å det är sjukt skönt må jag säga.

nästa vecka har jag det ännu mer chill. har två lektioner på måndag sen är jag ledig resten. ganska skönt så jag får lite tid å göra undan allt skolcrap. hinner jobba en massa också vilket är skönt med tanke på hur glad jag kommer bli när jag får lön i mars. så jag ska iaf försöka jobba så mycket som möjligt nästa vecka.

förövrigt så är bananna back in sweden. känns skönt. har vart tomt utan alla dessa onödiga sms som vi skickar till varann 24/7 där det oftast står värdelösa saker som man bara skriver för att ha nåt att göra. tror att anna håller med mig på denna punkt :P men det är ju bra å ha nåt att göra på alla lektioner där man ändå aldrig lär sig något av värde.

anyway, nu ska jag nog dra ner å ta mig lite käk sen funderar jag på om jag ska va duktig å göra klart historiauppsatsen så jag kan ta det lugnt i helgen. men vi får se. jag är trött.

peace suckers

get on the train because i'm tired of you

Kategori:

i måndags va jag duktig å skrev i princip klart min uppsats det gick segt med tanke på att min data rör sig segare än en 95-årig tant med rullator. men jag snodde brors data tillslut så det löste sig tillslut. dock är det lite jobbigt eftersom jag kan så mycket om ämnet å vet inte vart jag har lärt mig allt förutom dokumentärer som jag har sett för galet länge sen. så jag bara skrev och skrev utan källor å nu har jag problemet. vad faan ska jag skriva för källor?! det går i princip ut på att man ska vara källkritisk.

det dumma av allt är att jag ska ha ett liknande ämne på engelskan å där kan jag också det mesta, iofs är det lättare att hitta lite onödiga källor som jag inte kommer att använda mig av ändå men de är iaf lättare än historian. jag är förmodligen den första som klagar på att veta för mycket.

kollar lite på satc nu iaf. har nämligen sovmorgon. ska snart hoppa in i duschen sen tänkte jag göra en riktigt god frukost. nämligen american pancakes med lönnsirap :) kommer bli galet gott.

gjorde i princip klart klänningen i söndags. vi ska bara fixa fållen på kjolen sen är det klart. dock så tror jag att jag ska göra den till en ballongklänning istället. lite väl 50-tal över klänningen nu så ja . men vi får se.

nu ska jag iaf hoppa in i duschen. peace

nothing can take me down

Kategori:

idag sys det för fulla muggar hos brandénarna. jag å mor håller på å sy klänning nämligen :) snart klar å den blir fett snygg.

i fredags va jag hos malin å drack öl. sen skulle vi vidare till en förfest men det blev komplikationer så jag drog till jonish å kollade på torque istället. världens sämsta film för övrigt. men men. trevligt vare iaf.

igår åt jag tjäder hos momma å moffa. va lite skeptisk men det va faktiskt riktigt gott. smakade vanlig stek bara, fast godare. drog mig hem ganska tidigt å däckade vid 22. skön dyugnsrytm jag har kommit in nu förövrigt :) i love it. inte behöva ligga i sängen i timmar å försöka sova längre. näe nu somnar jag senast 22 varje kväll. helt underbart eftersom dte är sjukt mycket lättare å ta sig upp på morgonen.

anyway, skulle ha träffat torbjörn i helgen men han blev magsjuk i fredags så det sög ju. kanske ska hänga en stund innan han drar tillbaka till åre men vi får se.

på fredag drar jag å erica till sundsvall :) ska bli riktigt mysigt. har inte hängt med henne since forevaah så det ska bli kul :) vi tar iaf subarun ner så då kan vi pumpa fet musik å köpa stora tavlor på ikea om vi känner för det. dock så inhandlade jag tavlor sist så det lär väl inte behövas. men men det ska iaf bli riktigt kul :)

annars i veckan ska jag bara skola å skriva historia uppsatsen. sjukt besviken på mig själv att jag inte har börjat än men kommer jag bara igång så tar det bara några timmar. tänkte börja ikväll eller imorrn. nu sk ajag sy det sista på klänningen sen ska jag dra hem till papi.

peace