Emelie

Love the life you live - live the life you love

Army of me

Kategori: the real me

Hej på er!
 
Att den här bloggen ens har någon statistik är ju helt otroligt.
 
Anyhow, har det helt otroligt bra här nere. Har inte ångrat mitt beslut att flytta hit en sekund. Valet av utbildning har man väl kanske funderat lite över, men det är mest för att det är jobbigt :P
 
Är helt enkelt genomlycklig här, något jag inte varit på väldigt länge. Har alltid varit nåt hemma liksom, exempelvis att jag vantrivdes på jobbet.
 
Men nu så! :) Ännu bättre blir det när min bro kommer på besök om två veckor! Kommer bli galet kul. Har inte träffat han sen jag åkte från Hovden så det ska minst sagt bli kul att se han. Då ska vi dricka minttu - Hovden style!
 
Annars är det ganska mycket fest här nere. Väntar på att det ska lugna ner sig eller att det ska komma en helg när det inte är nåt kul, men jag väntar förgäves verkar det som. Men man är förhoppningsvis bara student en gång så det är klart man ska ha kul!
 
Trivs super med min roomie också. Vi har svinkul tillsammans och man skrattar mest hela tiden när man är hemma samtidigt som henne. Inte med henne utan åt henne - såklart.
 
Imorgon ska jag åka till Norrköping. Har VFU-info där. VFU är förövrigt samma sak som praktik, bara med ett finare ord - Verksamhetsförlagd utbildning. Har första veckan praktik om två veckor. Kommer bli galet intressant att se om man har någon pli på dom små liven. Eller om man kommer hoppa av och bestämma sig för att aldrig skaffa barn. Det vet man aldrig liksom. 
 
 
Nu ska jag iaf ta tag i den obligatoriska städa-före-plugg-städningen. Det är i stort sett omöjligt att plugga på hemmaplan om man inte gör allt annat först. Städa har aldrig varit roligare än när man egentligen borde plugga. 
 
Ciao!