Emelie

Love the life you live - live the life you love

Syslöjdslärare

Kategori: the real me

Sjukt sovande blogg. Men men, en liten update kan jag allt bjuda på!


Sådärja, nu har jag tagit mig i kragen och kommit fram till vad jag vill bli. Mycket pga att många andra sagt att jag skulle passa som det, och efter en del funderande har jag kommit fram till att det ju inte alls skulle vara så tokigt.


Så nu har jag sökt syslöjdslärare på en massa ställen. Linkan är mitt förstahandsval. Så får vi hoppas att jag kommer in :) Gbg är mitt andrahandsval och sen en massa andra ställen. Men håll tummarna för linkan! Följande anledningar lockar till linkan:

1. ANNA FINNS DÄR! Hurra vilken lycka ! :) Även Erica :P
2. Det är någorlunda enkelt att ta sig hem.
3. Det är en lagom stor stad.

Känns iaf jätteskönt att ha bestämt sig så nu är det bara en massa tråkigheter som såklart måste fixas. Eftersom jag i stort sett har säkrat att jag kommer att komma in på någonting så har jag inte så mycket till val än att sälja min älskade lägenhet. Men å andra sidan så känns det inte som att det gör så mycket. 4,5 år är ämneslärarprogrammet, och helt ärligt. 2017 när jag är klar, kommer jag verkligen vilja bo i en etta i ösd då? Tveksamt. Sen är det ju den lilla detaljen med att det är struligt att hyra ut i andra hand, samt att jag knappast kommer ha råd att betala av lånet när jag lever på studielån. Så det har jag kommit fram till i helgen.

Älskar den lägenheten, men två år tillsammans är inte så tokigt ändå. Hoppas på en storvinst vid försäljning också! ;)


Så nu ska jag iaf bli vuxen. På riktigt!