Emelie

Love the life you live - live the life you love

Tired

Kategori:

Idag är det jobb som gäller i fem timmar sen ska jag hem och då ska jag försöka mig på ett andra försök att montera ihop grillen sen blir det häng med Anna och Erica innan dom ska iväg och jobba. Min inplanerade grillkväll blir nog inte så lyckad eftersom alla förutom dom har dragit sig ur. Men så kan det gå. Jag valde kanske fel dag, eller så hatar alla mig. Det är ju bara antingen eller.

 

Igår blev jag i princip klar med inflyttningen, det enda som är kvar nu är dels att jag måste ta upp en massa grejer till förrådet, sen är resten sånt som ska placeras när alla hyllor och sånt är på plats. Så jag är ju i princip klar, för upphängningen kan jag inte påverka. Så händig är jag inte tyvärr.

 

Men det kommer bli jävligt bra och min lägenhet är grym!

 

Alltid när sommaren är slut så börjar jag genast att längta till julen och snön. Nu är jag på sånt humör. Längta till julen när det är så mysigt överallt. Dock så är det länge kvar dit och först kommer man vara tvungen att stå ut med hösten som bara är grå, blåsig och kall. Ska det va kallt ska det va snö. Så är det bara.

 

Imorgon tänkte jag baka bullar. Tanken kom jag på igår. Dels är det jävligt gott med bullar sen är det bra att ha i frysen. Som igår kväll när jag försökte sova men kunde inte för att jag var så hungrig. Det enda jag hade i mina LCHF-anpassade skafferier var finnkrisp. Och det lever jag i princip på så jag börjar bli aningen less på det nu. Men det är sjukt gott till frukost. Dock så räcker det med dom till frukost, och inte som kvällsfika också.

 

Ska också gå på stan en sväng efter jobbet och fixa lite ärenden. Sen imorgon ska jag ta en sovmorgon. Och förhoppningsvis sova själv i lägenheten. Det har jag inte gjort senaste två nätter och jag sover mycket sämre med någon annan, även fast personen eller jag i fråga ligger i soffan och den andra i sängen. Sen dröjer det innan jag får sovmorgon igen, fredag nästa gång.

 

Sen jobbar jag helg därefter ledig på måndag. Helgen efter det ska jag och moffa på fjälltur vilket leder till att vi ska sova i tält. Ingen sömn då. Speciellt inte eftersom moffa snarkar en del. Men det ska bli bra att vänja mig vid ryggsäcken och trevligt att gå på tur.

God gärning

Kategori:

Dagens goda gärning, 20 kilo gröt som skickas till barn som behöver det via Unicef. Check!

Fyfan vad bra det känns att göra sånt.

Vinnaren

Kategori:

Igår flyttade vi alla saker till nya lägenheten. Det är smockat med lådor att packa upp och saker som ska monteras. Men det ska nog gå. Ännu bättre skulle det gå om schema kunde va lite snäll och korta av mitt pass på lördag. Men nej nej, här hittar jag en ersättare för mitt pass på lördag. Och vad händer då. Jo dom säger att dom kan ge henne ett nytt pass. Va fan! Här bjuder jag någon som kan jobba för att lösa mitt problem. Så förlorar jag på det!

 

Men men.. får väl hålla på hela nätterna istället. Assholes.

 

Det var så skönt att sova i min egen säng för första gången på två månader inatt så jag försov mig en timme. Märkte inte ens alarmet, måste ha stängt av det i sömnen. Tur att dom som bor ovanför sedan levde om som bara den och tydligen har väldigt arga hundar som skäller. Det kan bli intressant och se om jag kommer klara av att bo på nedervåningen.

 

Men jag har ju en baksida som väger större än tystnad.

 

Igår när jag skulle sova insåg jag hur stor och fin min lägenhet är. Och idag är den faktiskt bara min. allt är klart.

 

Ikväll blir det häng med Emelie. Har varit lite lite där på senaste men våra scheman har väl krockat en hel del.

 

Klippte lugg igår. Note to self, gör det aldrig hos en elev. Den blev väl okej ändå. Men jag sa rak, hon klippte den så den är som en båge. Men men, jag får rätta till den sen. Det blir nog bra ändå, bara den får lägga sig lite också.

Half of my heart

Kategori:

Idag blir det flytt. Jippie! Som jag har längtat efter den här dagen. Och det är så förbaskat kul att flytta så det går ju inte att beskriva. Var så pass duktig så jag lyckades bli klar med allt i lägenheten på frösön idag.

 

Ska klippa mig idag också. Jag har beslutsångest, det är skönt med förändring, det har jag känt nu med min nya färg, men det är inte tillräckligt med förändring. Så frågan är om jag ska klippa lugg eller ej. Jag vill det verkligen men tänker mer praktiskt. Att inte hela håret går att sätta upp då vill säga. Men jag tror faktiskt att jag kommer att göra det ändå. Känner mig så sugen så jag inte orkar tänka praktiskt. Jag ska bli snygg! Så det känns som att det är 80 % chans att jag klipper lugg idag.

 

Bröllopet var trevligt igår. Synd att det var så kallt bara. Men det var som sagt trevligt ändå.

 

Känns dumt att jag ska jobba på lördag förövrigt, ska försöka bli av med det men när det är yran är det ju svårt. Men jag håller tummarna, för det kan nog bli lite jobbigt att jobba nu på lördag och sen även nästa helg. Då känns som vilan så otroligt avlägsen. Sen vill man ju gärna komma igång med grillningen nån gång också så jag ska om inte annat försöka jobba lite tidigare så jag inte slutar så sent som 18.

 

Har också två avsnitt av True blood att se fram emot. Och ja livet leker på rätt bra om man bortser från allt jobb.


I övrigt så är John Mayer sjukt bra att lyssna på när man ska packa och sånt. Älskar battle studies.

Första flyttlass och bröllop

Kategori:

Är vad min dag består av idag, imorgon går nästa och förmodligen sista flyttlasset. I Love it! sen ska jag på bröllop om en timme nu. jag har klänning på mig, det är inte varje dag och jag må säga att jag kommer aldrig att känna mig bekväm i klänning. Mark my words mittens.


Sen efter bröllopet blir det att diska och städa lägenheten sen är jag klar. Tänk va underbart om jag kan flytta in imorgon redan.

Ska också hinna med att klippa mig imorgon efter jobbet men det kommer nog att bli bra!

Näe nu ska jag göra mig redo för bröllopet. Ciao

Your song

Kategori:

I helgen har jag bland annat färgat håret en del, och även varit i stugan, tanken var att jag skulle sova över men jag kände att jag hade fått mitt i lördags och även hade allt för mycket att fixa med hemma innan flytt och fortsättning på min hårfärgning osv. Dock så är jag nöjd ändå. Vi fiskade. Jag var storfiskarn som drog upp en hel del, bland annat den största abborre jag sett. Läskigt var det faktiskt och jag blev lite rädd när moffa sa att det var en öring. Men det gick bra, för det var ingen öring, det var bara en väldigt stor och stark abborre. Jag lyckades också att dra upp tre fiskar på en och samma mask. Det är rätt duktigt gjort.

 

I princip allt är klart och packat i lägenheten nu, så på onsdag bär flyttlasset av. Ska göra det sista ikväll tänkte jag, alltså städa är typ det enda som är kvar. Men det känns bra och jag är redo för min nya lägenhet som kommer va bara min! Mina saker, min säng osv. Ska bli så sjukt skönt att sova i min egen säng efter två månader i en hård säng.

 

Så jag längtar tills jag får alla mina saker dit på onsdag och kan flytta in. Sen blir det skönt att bo så nära både pappa och mamma. Mycket smidigt.

 

Imorgon ska jag på bröllop. Jag vet inte vad jag ska ha på mig, känns det bra? Nej det gör det inte riktigt. Får ta en vända på stan efter jobbet och se om jag kan hitta nåt vettigt. För t-shirt och jeans känns lite väl tråkigt och inte riktigt passande trots att det är ledig klädsel.

 

I torsdags bar det iväg till ikea, det var verkligen välbehövligt då jag var tvungen att köpa en hel del till lägenheten. Det var en riktigt trevlig resa iaf. Dock så är det väl alltid det.

 

Apropå bröllop så vill jag gifta mig till Your song. Jag älskar den låten.

 

How wonderful life is, while you're in the world.

Jag fick lägenheten!

Kategori:

Känns så bra nu så ni kan inte ens tänka er. Det enda som gnager är att jag kommer att stå med dubbla hyror i augusti och samtidigt behöver jag köpa lite möbler. Men jag ska köpa begagnat så det ska gå bra, hoppas jag. Annars får jag väl helt enkelt åka hem till mamma och äta varje dag..

Men det känns ändå så jävla bra. En lägenhet, som är min. Inte bara för tre månader utan så länge jag vill! Åsså egen baksida. Grilla, sitta i solen och glassa. Fan va härligt det känns. Så vi hoppas på många fina dagar i augusti. Så får vi se när jag beger mig dit för att flytta. Men det blir i augusti så ska vi se om jag kanske kan korta av till 15 augusti i nuvarande lägenheten. Det skulle ju helt klart vara det bästa. Har smsat han jag hyr av och förklarat läget så får vi se vad han säger.

HURRA FÖR MIG!

The Wolfman

Kategori:

Måste vara den sämsta film jag någonsin sett. Dålig handling, dåligt skådespel och varulven såg ut som Chewabacca. Nu ska jag försöka glömma att jag spenderade två timmar av mitt liv på rent skräp och kolla på this is it istället som jag kan tänka mig är väldigt bra:) ciao

Julie & Julia

Kategori:

Spa-kvällen blev tyvärr inte av, jag kan ärligt säga att jag var för trött för att orka exempelvis lägga på en ansiktsmask. Då är man lat, men istället hyrde jag film, kollade på Julie & Julia som var riktigt charmig och man blev galet sugen på att laga mat. Sen efter det kollade jag på nåt avsnitt av vänner innan jag kunde somna. Skulle tippa på att jag kommer att somna i tid ikväll iaf. Hoppas det för jag har snittat typ fem timmar per natt senaste dagarna och det är lite tröttsamt.

 

Så, när jag slutar 14,40 idag ska jag hem och laga mat, duscha och sen bara koncentrera mig på att varva ner så jag kan somna i tid för en gångs skull. Det borde funka tycker jag. Tänkte förövrigt göra ceasarsallad idag, men jag har glömt att ta ut kycklingen. Men det får gå ändå. Får tina i micron helt enkelt. Men gott ska det bli. Får dock se om jag känner mig lika ambitiös när jag slutar eftersom det är en del jobb med det. Speciellt när man har en kokvrå och måste hålla på i vardagsrummet med en grej och steka i hallen samtidigt typ. Men men, det ska nog gå bra, annars gör jag helt enkelt nåt annat smarrigt à la LCHF.

 

Träningen har inte kommit igång än och det känns som att det kommer att dröja lite till, men jag ska snart påbörja att ta promenader iaf. När min halvårs trötthet har försvunnit vill säga. Sen kanske jag ska ta mig iväg till relaxen typ på tisdag eftersom det är stängt på måndag. Eller kanske idag, det skulle va skönt. Dock så är det bara öppet till 18 idag så då kan man bara njuta på begränsad tid.

Spa

Kategori:

Kom fram till att jag ska ta mig en riktig spa-kväll och ha det allmänt skönt och rå om mig själv ikväll. Kolla på bra tv, film och njuta av en ansiktsmask och bli lite sommarfräsch. Det var alldeles för länge sen.

 

Baah, jag sitter bara och tänker på lägenheten. Jag vill att det ska vara måndag så jag får veta något. Om dom godtar mitt bud eller om jag ska höja bud. Helst vill jag bara att det ska vara dagen då jag får lägenheten. För jag ska ha den. Det förtjänar jag. Sen är det så nära till både pappa och mamma och det är bra så är det lite lättare att gå dit och käka än som nu där man måste ta minst en buss i en halvtimme innan man är framme. Nu snackar vi alltså max 5 minuters promenad från pappa till den nya lägenheten som jag så gärna vill ha.

 

Nu är det bokat att nästa helg får jag min efterlängtade stugvistelse. Var dit en snabbis igår ju, men jag vill ha mer. Minst två dagar. Och det ska ske nästa helg och vädret ser ut att bli helt underbart.

 

Ikea på torsdag längtar jag också till. Och onsdag när jag får sova ut och njuta av lite ledighet. Mycket jag längtar till nu. Men vi tar en dag i taget och börjar med en spa-kväll för mig själv.

 

Ska nog till och med unna mig lite choklad och cola också. På helgen får man, även om man äter LCHF. Man borde inte, men man får.

Rotting

Kategori:

Mycket har hänt sen sist. Min mage är nästan frisk, jag har fått fast jobb, jag har lagt bud på min drömlägenhet, jag har varit i stugan och ätit grillad lax, jag har fastnat i bilkö bakom en asfaltsbil på E14 från Optands flygplats till Torvalla, 40 min satt jag i kö för den som undrar.

 

I torsdags va jag med mamma och Martin på Jamtli. Oh god damn vad underskattat det är. Först gå runt lite, äta en kolbulle som kanske är det godaste på denna jord, sen lägga sig i gräset och bara njuta av livet. Sen kolla i butiken på Jamtli som inte fanns sist jag var där. Det fanns bland annat en filt jag ville ha som var väldigt fint. Dock så är den typen av filtar snordyra. Sen har jag en speciell sak jag vill ha när jag flyttar hemifrån, en vilstol från Ikea i Rotting som man har en nackkudde och fäll på. Det är typ den ultimata relax och njutningsmöbeln. Så skönt så det finns inte.

 

Jag är rätt trött idag, blev sent igår och natten till igår blev det inte många timmars sömn. Imorgon börjar jag 6 så det blir kämpigt imorgon också. Men sen jobbar jag bara måndag och tisdag sen är jag ledig i 5 dagar då jag får chansen att sova ut. Hoppas på bra väder så jag kan komma iväg till stugan också. Sen börjar stråket på fredag. Har nog aldrig känt mig så ointresserad av yran som i år. Men det måste ju finnas såna år också. Men tänkt om Amy MacDonald hade kommit i år istället för förra året när jag var i Grekland och det dessutom va första gången jag missa yran. Då hade jag varit på små rosa moln just nu.

 

Aja, nu vankas jobb, sen ska jag laga middag och sova jättetidigt! Peace

Visning

Kategori:

Sitter på bussen påväg till pappa nu sen ska vi gå på visning på en riktigt fin lägenhet, sen kanske en till visning om det hinns med. Min mage mår allt annat än bra och snart har jag provat allt. Men jag lever iaf, med smärta. Nu är bussen framme. Ciao

Åska

Kategori:

Det åskar ute. Tvn la av ett tag men nu funkar det igen och jag kan fortsätta min process att må bättre. Det är första gången jag skriver blogg i mobilen så jag hoppas det funkar. Ska snart iväg och handla nån magvänlig mat. Ikväll ska jag bara ligga under täcket och kolla på film och kurera mig. Hoppas det funkar.

LCHF

Kategori:

Lägenheten jag var och kollade på igår va helt okej, dock så var bilderna betydligt mycket snyggare än lägenheten egentligen. Men den va nice ändå. Precis lagom och så snuskigt nära till stan. Så om jag får lånelöfte ska jag ändå bjuda på lägenheten. Dock så var det negativt att det va jag, X och resten var gamla personer som förmodligen har mycket mer pengar än jag. Antar att dom är ute efter en lägenhet till något barn som ska börja gymnasiet i höst. Men jag håller tummar och kollar självklart på andra lägenheter också.

 

Har skrivit ut alla jag är intresserad av som ligger lite överallt i Östersund. Är visning på en av dessa på torsdag som jag ska gå på också. Det som känns viktigast är nästan att det är nära en mataffär, eftersom jag inte har bil. Och jag har inga planer på att skaffa en heller. Men å andra sidan kan man säkert åka med mamma och storhandla på helgen, förutsatt att det finns en frys vilket det gör i typ alla lägenheter jag kollat på.

 

Idag blir det iaf jobb till 19, jag missar 16 and pregnant oh noooo! Det har blivit lite av en skön grej. Man kommer hem, kollar 16 and pregnant och sen börjar man med maten. Det är ett skönt sätt att ta igen sig efter dagen på jobbet, men idag missar jag. Attans.

 

Men men, efter jobbet blir det laga mat sen typ sova. Jag antar att LCHF tar ut sin rätt med sömnproblemen snart eftersom det funkade sist. Det gäller bara att kroppen får anpassa sig till allt fett först. Sen så.

 

Imorgon har jag sovmorgon och börjar inte förrens 11,40 så då kanske jag får vara pigg på jobbet, sen ledig torsdag och börjar 6 på fredag. Ska bli intressant och se hur det går. Blir trött bara jag tänker på det. Men nästa vecka jobbar jag bara måndag och tisdag sen är jag ledig resten så då kommer jag få ta igen allt och satsa på att komma igång med träningen också. Kanske blir en tur till Sundsvall med Anna också vilket skulle va riktigt kul.

 

Det va väl allt. Toodles

Ceasar

Kategori:

Idag ska jag kolla på lägenhet, en bostadsrätt! Den är jättefin och billig och jag håller tummarna för lånelöfte och hela baletten så jag kan få den. Badrummet är helt amazing.

 

LCHF går bra nu, det är så förbannat gott så det känns som att jag aldrig vill äta nåt annat igen, eller jo, jag vill äta pizza och pommes igen. Men annars saknar jag inget J

 

Igår va jag och bror hos mamma och käkade ceasarsallad. Så gott så jag tror jag avlider. Helt klart bland det godaste som finns och det blir mycket ceacarsallad nu när jag käkar LCHF. Sen drog jag och bror på Shrek, den va helt okej men det är svårt att uppskatta när vi såg den på svenska. Men den va rolig och jag skrattade flera gånger.

 

Idag äre jobb sen blire kolla lägenhet sen ska jag göra fisk och romsås till middag. Känns skönt att man äter så gott så man längtar till varje måltid. Jag förstår verkligen varför det kallas njutningsmetoden.

 

Aja, det va allt för idag. Håll tummarna för lånelöfte och lägenhet! Toodles

Tonight's gonna be a good night

Kategori:

Idag vankas jobb fram till 19, sen ska jag och Malin laga mat och dricka lite. Sen blir det krogen med antingen henne eller Emelie och övriga från gamla klassen. Vi får se hur det blir och hur sugen Malin är men en sak är säker, det är att jag ska bli full. Jag har inte varit full sedan jul. Det låter dumt att säga i förhand att man ska bli full, men bannemig jag känner suget. Ännu mer sug känner jag för att dansa tills jag har ont i fötterna. Det kommer nog att bli en nice kväll. Hoppas jag.

 

Igår hade jag och lillebror en helkväll. Det var riktigt trevligt och det och häng med pappa är det enda jag saknar nu när jag bor själv. Hur som helst var det jättetrevligt, han frågade om jag kunde bjuda på mat. Kära nån, han behöver inte fråga. Klart jag bjöd på mat. LCHF mat. Greksallad och sen gjorde jag efterrätt bestående av vispad grädde riven choklad och hallon och blåbär. Det va gott och det bästa med LCHF är att man blir så nöjd och behagligt mätt.

 

Sen kollade vi på Bolt, hamstern är så jävla skön så jag vet inte vad.

 

Imorse hade jag lite sovmorgon så jag hann med disken innan jobbet också vilket var riktigt bra eftersom det skulle kännas lite segt att börja med den ikväll när man ska börja med maten. Fint väder är det också och imorgon ska det bli ännu bättre. I like.


Imorgon kommer mamma hem också. Som jag har längtat, det är segt att inte kunna ringa mamma när man vill, men nu så! 

Nej, nu blire jobb. Toodles.

Eclipse

Kategori:

Eclipse var riktigt bra. Mycket bättre än tidigare två så jag är nöjd.

 

Imorgon ska jag och Malin käka middag och sen kanske dra ut. Jag har inte varit ut sen i julas. Känns som att det är dags nu. Om inte annat ska några från min gamla klass grilla och så så då kan jag säkerligen följa med dom.

 

Annars händer inte mycket. Har misslyckats lite med LCHF men från och med idag kör vi på. Har gjort matlista för tre veckor framåt så då kanske det är lite lättare. Tycker det är så svårt att komma på vad man ska äta annars. Men nu så. Mums!

 

Provade mig på en epilator igår. Jag trodde aldrig att jag skulle klara av mer än pyttelite åt gången men hör och häpna jag klarade ena benet. Det andra vaxade jag dagen innan. Är så less på att raka benen så jag tog tjuren vid hornen och åtgärdade problemet. Sjukt nöjd är jag att jag klarade göra det mot mig själv. Det gjorde väl lite ont, men inte alls så ont som jag tänkt mig. Vaxa var värre än epilatorn.

 

Träningen går det inte alls med. Men jag har inte mått helt bra på en vecka nu så träna är inte det första man vill. Sen är det svårt att komma iväg när man är så trött så man knappt klarar nåt. Men nu kommer jag ha sovmorgon varje dag i en veckas tid så det ska nog gå bra när jag fått vila upp mig lite.

Getingarna är också borta nu förövrigt.

 

Toodles

Wasp

Kategori:

Ställde klockan på 04:20 imorse. Kändes det bra? Nja det vill jag inte påstå. Anledningen till min otroligt tidiga uppstigning är att jag har fått ett förbannat getingbo i ventilationen i lägenheten så jag sover hos mamma tills jag får tag på Anticimex som uppenbarligen inte tar det här med jour på allvar. Så klockan sju ska jag ringa dom och förhoppningsvis får jag flytta tillbaka imorgon.

Hur som helst, jag och Emelie var i stugan i lördags. Det var riktigt skönt väder och allmänt vad jag behövde. Vi var ut med kanoten, grillade jättegod mat, solade på bryggan, spelade spel och bara chillade som sagt. Nästa gång satsar vi på att sova över så behöver vi inte känna samma press. När jag kom hem iaf så märker jag efter ett tag en geting, jag släpper ut den och funderar vart den kommer från eftersom jag haft fönstret stängt senaste dygnet. Sedan märker jag en till, och en till osv. Varje gång blev jag jagad och stängde in mig på toaletten medans jag väntade på att den skulle flyga ut genom fönstret. Sen satte jag för ett papper för ventilationen ringde pappa i ren panik och han sa genast att jag skulle fly eftersom dom förmodligen skulle sticka ihjäl mig om jag sov där.

Sedan hör jag hur minst tre getingar surrar mot papperet. Läskigt, så jag tog mitt pick och pack i ren panik och drog till mamma. Var dit igår med luvan på, vantar och allmänt heltäckande kläder, rätt kul syn kan jag tänka mig så tur att ingen såg mig. Men då var det ingen geting i lägenheten så jag antar att dom har gett upp att komma ut genom papperet. Men ändå. Ringde hyresvärden som hänvisade till anticimex som inte hade nåt journummer så hyresvärden ringde dom men dom har inte svarat på hela helgen. Så jag hoppas att dom kan komma idag.

Anyway, igår var det chill för mig hela dagen, bilbingo med Emelie igår. Vi vann inget den här gången heller men vi har inte gett upp hoppet utan vi ska fan fortsätta tills vi får tuta. Banne mig.

Annars i veckan bjuds på jobb. Imorgon ska jag Anna och Emelie också gå på Eclipse, och det har kommit ett nytt avsnitt av True Blood inatt så jag ska försöka få igång internet hos mor så jag kan ladda ner. Har också massage i eftermiddag vilket är precis vad jag behöver. Så jag slutar i princip 14 idag. Skönt.

Det var väl allt för denna gång. Ciao

Barracuda

Kategori:

Igår var de lite svårt att somna eftersom jag var så uppe i varv men det gick ändå efter ett tag. Är relativt pigg idag och vaknade inte en enda gång inatt så nu kan jag nog snart släppa det hela med att skriva om mina sömnsvårigheter varje dag.

 

Tänkte köra igång med LCHF igen på måndag! Kollade i min kokbok igår och började genast komma ihåg hur himla gott det är, så det kommer nog gå bra. Speciellt nu när jag inte har någon annan att anpassa mig efter. Så det kommer säkert att gå bra den här gången.

 

Imorgon ska jag och Emelie åka till stugan och grilla och ta det allmänt chill. Ska faktiskt bli riktigt nice och jag kan inte förklara hur mycket jag har längtat efter en dag i stugan. Precis vad jag behöver.

 

Ska hämta bilen och nycklar ikväll sen ska jag ta med mig bror ut på en liten tur eftersom både han och jag behöver handla lite.


Fembot

Kategori:

Jag sov så jävla bra inatt, till typ kvart över nio. Det känns bra att det går i rätt riktning och jag hoppas att det håller i sig men det lär det göra eftersom jag har börjat träna igen.

 

Kollade på Shutter Island igår. Den va faktiskt riktigt bra, hade inga riktiga förväntningar av den så det va nice. Sjukt cool film.

 

Tränade också efter jobbet. Det gick mycket lättare än vad jag trodde eftersom jag har haft ett uppehåll. Men det verkar som att min grundkondition inte är helt fy och skam. Har ju gjort ett träningsschema för hela sommaren nu, det går så himla mycket lättare om man vet vad man ska göra och sen ser alla träningspass man genomfört. Så det känns bra. Sen har jag gjort det lite mildare den här gången också så jag inte blir less för fort. Det är många promenader och sånt som står på schemat men det är bra det med.

 

Idag blir det dock ingen träning eftersom jag börjar 12 och slutar 20,40 och sen vill jag hem och sova. Men sen blir det någon typ av motion varje dag i en vecka så det kommer nog att funka bra.

 

Aja, det va väl allt för denna dag. Toodles.