Emelie

Love the life you live - live the life you love

Bloggtorka

Kategori: the real me

Jag har väl kanske haft lite bloggtorka när det kommer till den här bloggen, men jag har typ inte haft nåt att skriva om och dessutom har jag varit superduktig på att uppdatera min nya blogg. Kanske är det eftersom den har ett tema liksom. Känns mycket lättare då än att bara skriva en massa blaj här.


Hur som helst har jag börjat träna på riktigt idag. Nu jävlar är det 100 procent så jag kan slippa alla besvär med axlar, rygg, huvudvärk, energibrist osv. Fick mitt paket från gymgrossisten idag och kunde såklart inte låta bli att prova. Allt funkar super. Lose it! Workout var energi i kapsel. Jesus christ. Trots att jag styrketränat riktigt hårt, varit på en liten prommis med brorsan osv så har jag fortfarande energi som en duracellkanin. Jag kan tillägga att dessa kapslar tog jag klockan 14:30. Ganska länge sen alltså. Men det känns lovande. Kändes bra med återhämtning med lite whey också. Och med mjölk smakade det faktiskt ganska bra :)


I övrigt har jag mått ganska kasst de senaste tre dagarna. Det började i söndags med en smäll. Fick så ont i huvudet att jag på riktigt trodde jag skulle dö, låg i sängen med nerdragna persienner och blundade i stort sätt hela dagen. Sen var det samma sak igår, men det började bli bättre framåt kvällen. Dock så sjukanmälde jag mig igår eftermiddag även för idag, för säkerhetsskull, men idag har jag mått helt okej. Har haft lite ont, men inte så ont så jag varit tvungen att ligga i mörker tack och lov. Störigt är det i alla fall. Har haft sjukt mycket problem med huvudvärk hela augusti och jag börjar ana att jag har ärvt pappas sjukdom Horton. Samma symtom iaf.


Nej, nu ska jag kolla klart på robinson sen blir det sängen. Med tanke på min hårda träning idag lär jag sova som en prinsessa iaf :)