Emelie

Love the life you live - live the life you love

Sozopol

Kategori: the real me

Jag har bokat resa till Sozopol, Bulgarien i augusti med mamsen och hennes man. Jag längtar som en tok och betvivlar inte för två sekunder att det kommer bli en väldigt bra semester då mamma å hennes man har samma "semesterfilosofi" som jag, nämligen att ta det lugnt, njuta av massvis med god mat och dryck, och helt enkelt inte göra någonting. Hade hoppats på att mc skulle hänga på, hade varit det ultimata scenariot, men så blev det inte :/


Men hur som helst så längtar jag till augusti och bara dega på en strand i värmen! :)


I övrigt då? Ja, så himla mycket händer det inte. Har börjat med LCHF och har efter fem dagar gått ner 0,7 kg. Det känns lovande eftersom jag i stort sett inte rört en muskel :) Lite trött och ovan so far, men det lär bli bättre om en vecka typ.


Vad mer? Hmmm. Virkar mössor, diskar efter varje måltid, kollar på tv-serier och annars jobbar jag jämt. Känns det som i alla fall. Mrs Vass har också ärat Östersund med sitt härliga sällskap vilket har varit trevligt! Synd att hon måste bo i London bara..


Men men, imorrn väntar Bydalen, nästa helg funderar jag på att åka till Åre och hälsa på mina kvinnor, och helgen efter det ska jag och en klasskompis från grundskolan käka middag och dricka öl. Kan också passa på att nämna att jag och min klasskompis inte umgåtts sen typ sjuan. Men vi hittade tillbaka till varann på klassåterträffen vi hade i december och det ska faktiskt bli riktigt kul att hänga lite med henne :)


Näe, nu ska jag dricka upp mitt glas med vin sen blir det att sova!



Joorå jag kan vara snygg bara jag anstränger mig lite!