Emelie

Love the life you live - live the life you love

brain leech

Kategori:

sitter här med laptopen å snus i högsta hugg å lyssna på elektro. sjukt chill.

imorrn ska jag befinna mig på körskolan 07.30 för min första körlektion. sen efter den ska jag plugga lite teori eftersom jag inte börjar förrns 10. sen blir det volleyboll på må bra sen slutar jag. då tänkte väl jag å anna ta en sväng på stan, sen ska jag övningsköra lite med papi, å sen imorrn kväll ska jag å erica kolla på film :) jag ska även lära henne att göra armband så hon kan komma in i wednesday :)

sen på lördag tänkte jag bege mig till mor för att bli smittad av influensa eftersom det tydligen går i släkten för tillfället. näe men jag tänkte iaf dra dit å bara ta det lugnt :)

aja det va väl allt för idag. todiloo

I don't worry cause' everything is going to be alright


image79

va tar e på li?

Kategori:

jag har bestämt mig för att prata med jamska, sagt å gjort. den som vet vad "va tar e på li?" betyder är en äkta jämte. fast det va väl inte så svårt, eller hur anna? :)

igår satt jag å anna å kollade på skärgårdsdoktorn å åt kexchoklad. det va otroligt trevligt. dock så försov jag mig imorse å bestämde att jag inte orkade skynda in till andra lektionen utan chillar till halv ett istället. är helt galet trött. hoppas pappa har med sig en red bull till mig när han kommer hem.

sökte även jobb på 118 100 igår. hoppas jag får det.

aja har redovisning idag på psykologin. får la se hur det går. eftersom jag skulle kunna dö av trötthet.

nåväl imorrn har jag min första körlektion, känner mig rätt lugn ändå. dock så gick det apa när jag va ut å körde med pappa igår. dock så var det eftersom det va helt gaaalet halt. skulle ta mig upp för en backe,men näe. jag slirade omkring där i 100 år tills jag tillslut kom upp. men men. det va ju för att det var halt det gick dåligt :P även pågrund av pappa s cphandbroms som är den trögaste som finns. jag måste använda båda händerna för att släppa den ibland. jobbigt.

fick ett askul sms av erica igår apropå ingenting. det stog iaf "mm sommar". hon är kul min lilla erica, längtar så mycket till sommaren nu. åhh gotland :) ska bli helt galet kul. sola bada å festa. mest bara ta det lugnt dock. men vi har bestämt oss för att tälta ute på nån strand eller nåt nån kväll å dricka öl :) mumma. alltså jag vill bara sova fram tills dess så tiden går fortare! :) längtar som en tok. jag vet att jag tjatar om gotland mycket men jag har inte haft en solsemester på år. bara jobbat å slitit hela sommrarna. så dte ska bli riktigt skönt. visst att jag fick åka till frankrike två veckor i höstas men det räknas inte för det va inte soligt då.

nåväl, nu ska jag  gå och borsta tänderna. have a nice day.

pettson och findus

Kategori:

idag har jag vart på skolan i vardaglig ordning. va faktiskt sjukt ambitiös hela dagen. :) så jag är nöjd med mig själv. känner mig rätt förberedd för allt som kommer. sen efter skolan drog jag å anna ut på en tripp på bokrean. hon hittade galet mycket böcker. å hon köpte äve skärgårsdoktorn-boxen så nu ska vi svulla järnet å kolla på skärgårdsdoktorn :) förmodligen lär det väl bli lite amrband till wednesday oxo :)

valde i-val till trean igår. blev småföretagande b å rättskunskap. mumma säger jag :) sen såklart engelska c.

å snart är det lov oxo. känns så sjukt skönt. vila upp sig lite. fast jag ska ju dock hänga på körskolan typ hela veckan var det planerat. men om ekonomin håller med mig så drar jag nog upp till åre med erica "socker" nån dag oxo :) mys å gos. vi ska även kika film i helgen . juno tänkte vi kika på iaf.

nåväl nu ska jag spela lite pettson å findus i snickarbon like back in the days. blev helt förtvivlad när mamma sa att dom skulle slänga alla barn-dataspel så jag plockade på mig dom jag ville ha å tänkte att jag skulle äga järnet :) hittade iaf pettson & findus i snickarbon, mysteriet på greveholm och robinson. så nu ska jag spela såna spel för första gången på 10 år i väntan på att anna ska käka klart. :)

aja det va väl allt jag hade på hjärtat. peace suckers.

image78

into dust

Kategori:

ja nu har jag haft ont i huvudet till å från i typ en evighet. sjukt jobbigt. därför har jag bestämt mig att sova snuskigt tidigt idag. ska bli skönt. typ gå å lägga mig efter middagen.

anyway, idag har jag vart på skolan. åkte skidor imorse å jaa. det gick som det gick, tror jag håller på att bli sjuk. skulle ju va min vanliga lovsjuka. frisk jämt nästan men sen blir det lov å pang bom. sjuk.

näe nu ska jag äta mat sen typ sussa. todiloo suckers.

dude.

Kategori:

har gjort en hel del idag. har vart ute å övningskört, gjort armband, kollat film å massa mer. sjukt störigt när jag körde bil. vi skulle in på coop åsså va det en tant som först körde fast det va högerregel, sen skulle hon helt plötsligt släppa förbi mig så jag körde å då började hon köra så jag stog kvar. men seriöst vilken jobbig tant! usch. hon va typ dum i huvudet. nåväl. gjorde typ världens snyggaste armband idag :) eller ja två stycken som blev helt galna. dom ska jag ha på mig jämt ;) eller nåt.

anyway, längtar så sjukt till sommaren nu. gotland! :) tjohoo säger jag om det. ska bli så fett kul..

nu ska jag gå in till bror å se vad han gör. peace.

image77

jahopp, där rök folkvagnen

Kategori:

den här helgen har bestått mycket av asthon kutcher. men det gör inget för han är grovt snygg. oavsett om han flummar sönder å hånglar upp en kille så är han fortfarande lika het. en dag ska jag gifta mig med han! så det så. kollade iaf på dude where's my car igår å a lot like love i fredags. beacoup kutcher pour moi :)

anyway, idag är mlisan uppe med tuppen. sjukt skumt, eller kanske inte. jag somnade som ett barn typ klockan 10 igår kväll efter att ha försökt hålla ögonen öppna för tvn. hursomhelst så va jag på 40-års kalas för min lilla mamma, vilket må jag säga va rätt konstigt. min lilla mamma börjar bli stor. det va mysigt iaf, massor med god mat å tjocka feta släkten. momma höll ett tal som va jättegulligt, typ berättade om när hon berättade för sina moffas föräldrar (fammi å sten) att dom skulle ha barn, så hade sten sagt "jahopp, där rök folkvagnen", det eftersom momma bara va 16 år. haha det va iaf ett väldigt långt tal där många kom in med sina egna delar. 

nåväl, i fredags va jag på skolan å gjorde ingenting, fick veta att jag å anna va dom enda som va duktiga i individuella idrotter. orkar inte förklara nu men stackars micke . sen drog jag, erica "socher", anna, burre å paula mer på tehuset å käkade lite. sen drog jag å anna hem till anna för att organisera alla armband i en pärm. så nu är det lite mer ordning på allt. sjukt skönt. :)

nu ska jag dricka lite snabbkaffe, kolla på film å göra armband :) tror iaf jag ska kolla på we own the night :) todiloo

you just got to love simpsons

Kategori:

sitter här å halvkollar lite på simpsons. åhh så trevligt. lite simpsons funkar verkligen alltid. oavsett humör. :)

anyway, idag har jag (och typ hela norrlands befolkning) vart på nolia-mässan. jo det va väl trevligt att veta att det fanns så många val. är väl lite mer medveten om vad jag vill bli när jag blir stor nu iaf :) aldrig vart med om att folk har gett en så många kataloger. ojoj vi gick därifrån med typ 20 kilo i kataloger. sen drog jag iaf på panduro å köpte lite pärlor till armbandsgörandet å sen drog jag hem å började exprimentera med alla nya pärlor (bilder kommer inom kort). jag å anna ska väl försöka fixa en pärm med alla olika varianter å beställningslista osv så småningom  :)

ikväll ska jag övningsköra med pappa. har inte övningskört med han på typ ett år så vi får se hur det går :P men han ville köra med mig lite innan min första körlektion nästa fredag :) dock så underskattar han min körning. jag menar jag har kört med moffa regelbundet i ett och ett halvt år. så jag kan väl en hel del. men men. lika bra att han får känna sig trygg å "börja om från scratch" som han sa. eftersom det är en helt annan bil å så.

anyway, mer än bilkörning vet jag inte vad jag ska göra, typ bara ta det lugnt. göra lite armband, eftersom det är mitt nya beroende. inget skämt. förut virkade jag varje dag nu armband, å jag lovar. ibland kan jag få nån slags knäpp om jag inte håller på med sånt på en dag. nåväl nu ska jag fortsätta kolla simpsons. peace!

image76
om några dagar kommer mitt linne :)

wednesday

Kategori:

idag har jag å bananna hängt för fulla muggar. först va vi ner på stan å införskaffade lite pärlor å bodybutter med mangolukt. åhhh underbart gott luktar jag nu. sen drog vi på donken driven å köpte med oss lite mat sen blev det sex and the city, red bull å armbands-görande :)

en sjukt kul grej hände även när vi va där. anna pratade i telefon å då ringde det på dörren så jag gick å öppnade. en man i 20-års åldern stog där å började:

mannen: hej bor du här?

jag: ehhm näe..men anna..

mannen: jahaa men är din mamma hemma då?

jag: ehh näe jag bor fortfarande inte här.

(anna kommer till dörren)

mannen fortsätter: hej jag heter david å bor här nere, du har inte en hunka jag kan få låna tills på måndag?

anna: ehhm näe. jag har inga pengar på mig (vilket var en lögn, både jag å anna hade)

mannen: nehe för jag har fått soppatorsk här nere å skulle behöva pengar.

anna: näe alltså jag har fortfarande inga pengar.

ja det var en såå sjuk händelse idag. killen va ju lite dålig på att lyssna som det verkar. men men han såg ju ut som en äkta lite fordonare oxo så :P sen så käkade jag iaf hos anna osv. å imorrn är det noliamässa. sjukt chill


har även bokat mina första körlektioner nu :) så jag börjar att köra nästa fredag. sjuk chill. dock så kan jag ju redan köra :) inte för att skryta eller nåt.


näe nu ska jag kolla på tv. todiloo
image75

someone new

Kategori:

har precis vart ut å kört bil. det gick bra. nu gör jag inte mycket. har hängt med anna idag. gjort armband å kollat sex and the city. sjukt chill. vi är väldigt flumm ibland har jag kommit på. i en fin kombination med varann så kan det bli väldigt roligt. oavsett om det är klockan fem på morgonen eller 12 på dagen. anyway, sen ikväll har jag hängt med bror lite. jag gjorde armband å han virkade.

anyway, har frilovsdag imorrn men jag å anna har bestämt att vi skippar det å fixar lite med wednesday-affärerna istället. kommer nog bli galet bra det här :) hemsidan å allt möjligt. å på torsdag är det oxo chill för då är det noliamässa. inte direkt ansträngande så. på fredag har jag betygssnack med micke i typ 10 minuter sen ska vi ut på stavgång på må bra. så det är inte direkt en så jättejobbig vecka. åhh jag måste säga att jag älskar vårterminen. det är bara så slappt. det är ju snart lov å sen är det bara lov på lov å sen är det helt plötsligt sommar å lov :) å då blir det gotland :) jag tror aldrig jag har längtat så här mycket till sommaren.

nåväl nu ska jag se om jag kan hitta nån kul film att kolla på. har så många som jag har laddat ner men aldrig orkat se. så jag ska se vad jag kan hitta. aja det va väl allt för idag. shuu

sweeney todd

Kategori:

i fredags va jag å erica på news sen drog vi på bio. vi såg sweeney todd. den va ascool. vi såg ljusspelet på rådhuset oxo eftersom jag inte hade sett det. det va oxo rätt häftigt.

sen igår chillade jag å hjälpte mamma att handla. sen åkte jag till anna för världens längsta kväll. först kollade vi på två filmer å gjorde armband å sen satt vi typ uppe hela natten å flummade. sjukt kul :) där runt tretiden började de bli dags att röra sig hemåt åsså sa jag " men slagga på min soffa" å det gjorde hon. så vi kom hem till mig vid halvfyra å då började vi kolla på sällskapsresan. haha ojoj vilken kväll. sånt måste det bli mer av. fast nästa gång ska vi inte gå och lägga oss :)

anyway så va anna tvungen att åka på match klockan 9 imorse. ett mirakel att hon orkade. jag orkade inte änns kliva upp å va lite artig utan låg kvar å somnade om. sen kom mamma å väckte mig vid två å tyckte att jag inte fick sova längre. sen dess har jag bara tagit det chili å gjort lite armband å så.

näe nu ska jag kolla på lost :) todiloo

image74

hjärtan överallt.

Kategori:

ja det va hjärtan överallt imorse när jag kom till skolan. på varenda skåp. där det stog nånting på varje. jag fick ett "du är vacker och unik". vem orkar göra sånt?

nåväl. lång dag i skolan som vanligt. är sjukt trött. sov typ inget inatt. men men efter en red bull så va jag fit for fight igen :)

näe jag känner mig inte så skrivig idag. peace

blood diamond

Kategori:

ja som vanligt ligger jag här i sängen med datan. sjukt chill faktiskt. i övrigt har jag vart på skolan idag såklart, sen har jag gjort armband till vårt kära märke wednesday. anyway, tänkte kolla på blood diamond snart :) visst att jag har sett den tusen gånger men jag kan lätt se den tusen gånger till, jag menar åhh :)

i helgen blir det nog häng med erica :) äntligen, vi har typ inte hängt på hur länge som helst. dock så brukar vi lyckas att gå upp på matmästarn å köpa red bull å kexchoklad sådär en gång i veckan :) vilket behövs på onsdagar å torsdagar om man ska överleva eftermiddagen. men man blir himla effektiv må jag säga. jag jobbar nog aldrig så bra som på samhällelektionerna när man har tagit en red bull. så bra att sören vid vissa tillfällen har fått säga åt mig att jag måste lugna ner mig efersom jag oftast är klar med uppgifterna när han har pratat. vilket inte är så vanligt för min del annars. så ja red bull det är en bra uppfinning.

anyway, vi är ledig på fredag så det blir chill på news :)

tim du är flumm,  så nu har jag skrivit om dig i min blogg. nöjd?

näe det va väl allt för idag. dags för blood diamond för min del nu :) peace

some people want it all

Kategori:

sitter här å kollar på jeopardy, oh ja vuxnpoäng till mig. har skrivit klart uppsatsen å det känns så sjukt skönt att det äntligen är klart :) va precis reklam å en specifik reklam om alla hjärtans dag på tv400 får mig att känna mig.. ja jag vet inte. på en gång är det bara ett namn som ploppar upp i mitt huvud å jag blir helt pirrig, men sen blir jag lite ledsen av tanken att jag inte har nån att fira alla hjärtans dag med. jaa, jag är liten å vek ibland men det är sant. men nu är ju andreas wilson med på jeapardy å jag bli nöjd igen. för han är het.

ja nu har jag skrivit lite djupt så nu kan jag gå vidare. har snart virkat klart min mössa för dagen oxo. blir riktigt nöjd :) har även kollat på flushed away, skulle kolla på ps i love you men det va helt värdelös kvalitet på den så jag skippade det å kollade på en trevlig animerad film istället. för det sitter aldrig fel, å då menar jag aldrig. jag önskar att jag va animerad :) åh va kul det hade vart, å va mysigt å leva i en gullig disneyfilm eller liknande :)

ikväll är det förövrigt armageddon (eller hur det nu stavas) på tv :) så klcokan 21.00 sitter jag som klistrad :) har försökt boka körlektioner på internet oxo men det gick inte eftersom jag tydligen inte har nån lärare än. men men. ska gå in å fixa det på fredag, å på fredag ska jag å anna på news för dom har ju äntligen öppnat igen å jag tror inte att nån har längtat lika mkt som vi. så fredag blir mys å gos. vi är förövrigt lediga då oxo så denna vecka blev dte bara tre dagar, men nöjd är jag :)

nåväl nu ska jag fortsätta med min mössa. todiloo

P.S I love you

Kategori:

ligger här i sängen å är allmänt lat. men ja jag har allt jag behöver. jag har snus, datan å min virkning :) sen eftersom jag sitter vid datan s självklart glasögon oxo, annars får mlisan minsann ont i huvudet.

va iaf på en väldigt onödig skoldag idag. skridskor med världens konstigaste vikarie. ja skumm va han, sen hade vi franska där vi läste våran bok. eftersom min va så lätt så läste jag halva boken :) känns riktigt skönt. men goosh vilken skum bok, först pratar den lilla killen om hans teckningar sen helt plötsligt är han på nån planet å träffar en låtsaskompis som kallas för "le petit prince". skumish. men men. den är ju lättläst så :)

sen skulle jag hem å skriva på min uppsats men jag är så trött idag så jag har inte kommit igång än. men jag ska väl göra mig ett litet försök nu. den ska ju va inne på torsdag å jag tror inte att jag har nån större lust att skriva klart den imorrn.

nåväl nu ska jag kolla på P.S I love you, för den verkar söt sen ska jag skriva uppsats när jag har fått tillbaka min styrka. åhh vad jag älskar ordet sen. anyway, peace

image73

"jag antar det fanns nån du skulle ringa om jag inte fanns"

Kategori:

är ledig idag. sjukt skönt. jättefint väder ute så jag funderar på att ta med mig datan ut på altanen och skriva klart min uppsats. får se hur jag gör. men mysigt skulle det va :) det ser nästan ut som sommar när man tittar ut från mitt fönster nerifrån. ingen snö på granen utanför å jättesoligt å blå himmel. jag bara måste ut :) för dt är såna här dagar som är som bäst :) jag vill ha sommar å vår roadtrip till gotland.

kollade på wallander igår, fast det verkar som att jag somnade efter nyheterna för jag vaknade typ fem å då va tvn fortfarande på å jag kommer inte ihåg vad som hände i slutet så jag antar att jag somnade. synd det eftersom jag förlorade min wallander oskuld, ville ju liksom se hela. men aja. får kolla nån annan gång :)

weei nu har mitt internet börjat dansa bugg. segt. nåväl jag ska ändå skriva uppsats nu. todiloo.

tq

Kategori:

yesh i fredags drack vi tequila å grejjer. ojoj vi började klockan fyra så det blev asknäppt. speciellt eftersom vi shotade allt vi fick tag på typ :P men kul va det. sen har hag bara tagit det chili resten av helgen. va med erica på stan igår en sväng men det va väl allt jag har gjort typ. folk verkar oxo ha en förmåga att ringa mig när jag sover. först i fredags när jag hade gått å lagt mig va det väl tre pers som ringde. sen igår när jag tog en liten powernap på eftermiddagen så va det väl två igen, sen inatt var det typ fyra som ringde. men när jag är vaken ringer det inte alls likamånga. det är som att dom har en liten radar  :P men men.

imorrn är jag ledig :) sjukt skönt. är ledig på fredag oxo så det blir bara tre dagar den här veckan. fast jag har väl en hel del att göra ändå. men det ska nog gå bra.

ikväll ska jag bara ta det sjukt chill å kolla på film eller nåt :) sen kanske jag ska försöka övertyga pappa att jag ska köra in han på sjukhuset eftersom han har brytit typ två fingrar. men näe. inte det. kanske ska rita lite oxo :) får se vad som händer. bilder från fredags kommer så småningom :) piiiiz

fiesta!

Kategori:

nu är vi hos jesper efter att ha druckit hos anna sen 16.00. margaritas och annat. typ tequila shots å massa mer. mumma å nu är jag kul. vi ska nog in på invignigen om en stund. vi får se hur det blir ikväll. sjukt kul har det vart hittills iaf :)

näe nu ska jag socialisera mig å dricka öl :) ha en kul kväll. piiiiiiiiiz

go och glad, kexchoklad

Kategori:

idag är jag uppe med tuppen så jag hinner göra klart idrotten innan jag ska på skolan. måste man så måste man.

jag å anna åkte iväg å köpte snus å kexchoklad. åhh va gott det va :) kollade även på världens roligaste vänneravsnitt, när monica va jättesjuk å vill ha sex med chandler även fast hon va assjuk. helt galet kul :D skratta som en tok som vanligt :)

näe nu ska jag göra klart idrotten sen blir det skolan å  sen häng med anna å fest :) peace.

wednesday

Kategori:

ja nu sitter vi å håller på med hemsidan för fullt. det kommer nog bli asbra :)

har även ritat nu. är rätt trött så det blir nog en tidig kväll ikväll :)

image71

image72

paint the silance (igen)

Kategori:

bara för att denna låt är underbar å den passar rätt bra idag, eftersom jag har haft bild idag. så himla chill med bild. att rita är verkligen bland det bästa som finns :) tänkte rita lite nu ikväll faktiskt :) eftersom jag höll påå rita så sjuuuukt mkt förra året men la ner det lite smått å har saknat det som tusan så ska jag börja igen. jag ritar främst porträtt eller träd. porträtt är roligast eftersom det är lite svårt. perfektionist som jag är när det gäller saker jag tillverkar så tar det lång tid å när det är klart så blir man så nöjd :)

så det ska jag sysselsätta mig med ikväll.. mys å gos.

kan även berätta att mitt å annas märke wednesday håller på att få en egen hemsida. mer om det kommer senare.

imorrn blir det margaritas för hela slanten. ska bli gott å kul. :) vi kommer förmodligen bli monkeydrunk hela högen :) näe nu ska mlisan rita. piiiiz

image70

paint the silance

Kategori:

världens bästa låt som jag precis upptäckte. underbar :)

apropå alla dessa fega personer som skriver små "gnälliga" kommentarer lite då och då. om ni ska skriva nåt elakt kan ni väl vara mogna nog att skriva ett namn? eller så kan man bara låta bli. för jag bryr mig inte om om ni tycker att det är si och så på erat gnälliga sätt. stör ni er så är det väl bara stänga ner internet å låta bli att läsa? eller? så lägg ner detta omogna påhitt. om ni ska kommentera "elaka/gnälliga" kommentarer så skriv gärna ett namn. å ja jag älskar snus oavsett vad ni säger, å det sår jag för!

nog om det, har vart sjukt duktig denna eftermiddag å snart skrivit klart min historia uppsats. på 10 sidor. trodde aldrig jag skulle komma nånstans men sen var det bara att sätta sig här å göra det å nu är det snart klart. känns så skönt. kan pusta ut lite å göra klart den imorrn på lektionen.

nåväl nu ska jag nog rita lite för det var så länge sen å fortsätta lyssna på paint the silance :)
todiloo

special thing

Kategori:

idag är det semeldagen. men det verkar som det inte blir en enda semla för min del i år. synd det för det är så himla gott. men men :) glad för det är jag ändå men gladast är nog räven.

har nu vart på skolan. först skridskor sen typ en kvarts franska där vi hade prov, det gick inge vidare eftersom jag inte visste om det. men men. sen gick jag burre å anna ner på stan för att äta lunch på donken som vanligt :P sen gick vi på stan en sväng. sen insåg jag att jag hade eget arbete på historian så jag drog hem istället för at sitta på skolan å rulla tumme till typ tre. så nu ligger jag här med min kära laptop i sängen å snusar snus, lyssnar på tenacious D å mår gott. :) ska sätta igång med historian nu tänkte jag.

längtar som en tok till våran roadtrip till gotland och möjligtvis lysekil i sommar. ska bli så himla najs. :) längtar som ett djur. jag å malin bestämde även att vi ska ha gemensamt födelsedagskalas eftersom hon fyller år en vecka innan mig. så då blir det fetkalas den 9:e maj :) förhoppningsvis. :)

ikväll blir det förmodligen häng med anna å armbandsgörande. till vårt kära märke wednesday. vi tänkte så småningom gå in på we å höra om dom vill göra lite reklam eller sälja våra armband :) nåväl. nu ska det skrivas en uppsats.

dagens modediss: hattar.

image69
Ovan jag, tim, mette å burre i Paris :)
jag är glad idag :) todilooo.

donken

Kategori:

yes nu har jag sökt jobb på donken, jag å anna har gjort detta tillsammans för att få råd med våran roadtrip till gotland i sommar ;D för i sommar ska Erica, Anna och Emelie bege sig till gotland :) åhh jag längtar så mycket. vill att det ska va sommar nu! så vi kan åka på våran underbara semester :)

sen sist har jag inte gjort mkt. kollat på lite gossip girl å på film. snart virkat klart en mössa :) jaa bara tagit det lugnt helt enkelt. å nu ska jag fortsätta med det tänkte jag :) längtar så mycket till gotland så jag vill ara gå å lägga mig å sova tills dess så tiden går fortare ! :)

men men. nu blir det typ film å virkning för min del. piiiiz

image67

14 timmar

Kategori:

jaa nu har jag sovit i 14 timmar, tänkte att åhh då borde jag må jättebra å va pigg men nej, jag har ont i huvudet lite i halsen å känner mig febrig. så jag tog beslutet att stanna hemma å ta det lugnt istället.
åkt till bydalen i lördags med anna, sen kom niklas å pg å hängde med oss. pg var en läskig karl visade det sig då han hade raggat på mig hela kvällen. sen drog anna till med att jag hade haft kille i tre år osv osv. faaan va kul dte va :) sen igår låg jag å anna i soffan å kollade på trollkaren från oz å the beach, kokade lite ägg åt mig så jag fick i mig lite frukost å så. sen vid tretiden tyckte vi att det va dags att ge sig ut i backen så vi hann med cirka 6 åk, vilket va lagom eftersom det va 25 minus typ. å fyy så kallt det va..huvva. sen tog vi oss hem efter en lång resa, med letande efter ställ at köpaa snus och mat. det tog ett tag, nämligen tills vi va i ytterån.

aja nu ska jag hämta lite snabkaffe å ligga här under täcket hela dagen å kolla på vänner, för ack så ont jag har i huvudet. aja piiiiiz

en snus efter maten

Kategori:

jaa jag å anna pumr denna låt om och om igen när vi är ute å glider. :)

igår va vi här å chillade med småpojkarna, dom drog sedan på fest å jag drog hem å anna till niklas. en väldigt kort kväll men chill ändå. gjorde en mössa åt anna som hon verkar väldigt nöjd med:) vi kollade oxo på 10 things I hate about you, till heath ledger's ära, eftersom han dog för drygt en vecka sen.

nu sitter jag hos anna å hon duschar, vi ska sedan bege oss till bydalen för lite snowboardåkning. mys å gos. tror dock inte att dte blir nåt åkande idag utan dte får nog vänta tills imorrn. synd att det blåser så mkt dock. det blir nog lite alkoholdrickande ikväll oxo :) å förhoppningsvis bastu, har även tagit med oss trollkaren från oz eftersom anna inte har sett den. ojojoj hur kan man inte ha sett dne hundra gånger när man va liten? nåväl. är fett trött idag, trots att jag har druckit både snabbkaffe å red bull.

red bull är underbart. dock inte lika underbart som snus. jag menar en snus efter maten är det bästa som finns. snus är Guds gåva till folket. utan tvekan.

dagens modediss: dc- skor. visst att jag äger ett par men dom är snygga men jag använder dom inte längre eftersom jag mådde för dåligt av att ha dc-skor på fötterna. men igår såg jag en hemsk syn. en emo med rosa-svarta dc-skor leggins åch tjocksockar! jag ville bara gå fram och säga nåt elakt men eftersom jag är så snäll så höll jag det för mig själv. dessa dc-skor är busstorgarnas sak, så ni andra som är normala kanske borde ta lite förnuft till fånga och skrota dom..

piiiiiiz
image66
en gång i tiden var jag å anna i sthlm å hängde. :) jag tror dte är den hemskaste bilden någonsin men jag bjuder på den :)

"jag blir oinspirerad och ledsen"

Kategori:

hänger hos anna. har vart på body pump pass idag som va det jobbigaste på länge. mina ben är paj. dom har även speglarna på fristilen anpassade för dom som är 175-180, ett litet problem för mig med mina 160 alltså. men det gick när man stog på tå. sen drog jag å robert å fikade på törners, mys å gos å se den karln eftersom det va ett tag sen sist. jag ska få semlor på tisdag av ha å lämna tillbaka hans tröja som jag fick ta med mig efter nån fest i december typ.

ikväll blir dte chill hos anna med henne å emil eller så blir det bio med emi. inget helt bestämt än dock. å imorrn blir det bydalen för lite efterlängtad snowboardåkning :)

dagens modediss: vita tighta byxor och gubbskor på en man. usch å fy.

piiiiz