Emelie

Love the life you live - live the life you love

green fish

Kategori:

idag har jag vart på skolan. hade nån debatt imorse, vilket va min enda lektion men duktiga som jag å jk är så stannade vi kvar och redigerade pa-filmen. vi har inte mycjet kvar att glra på den å det känns riktigt skönt :)

imorrn ska jag jobba så det blir nog rätt lugnt ikväll. tänkte försöka få lite skola gjort nu också så jag inte tar livet av mig nästa vecka. nationella i svenska b på onsdag. känns tufft med tanke på att vi kommer sitta i ett sunkigt klassrum i fem timmar. men det är mitt sista nationella prov nånsin!

studentmössorna kom förövrigt idag! :D hallelujah. dock så kommer inte min förrns nästa vecka eftersom jag beställde på internet eftersom dom idioterna inte va där när jag å anna skulle beställa. men men. nästa vecka har jag min studentmössa! :D börjar kännas riktigt nu. läskigt att om exakt 10 veckor så tar jag studenten :) skönt

balbiljetter ska också införskaffas i veckan. synd att torbjörn inte kan gå :( aja det löser sig nog får vi hoppas på. nu ska jag få lite skola gjort. peace suckers

no stress

Kategori:

idag skickade jag iväg min ansökan till Bangkok :) big happyface. så nu äre bara å vänta tills jag får veta om jag kommer in eller inte men jag hoppas verkligen att jag gör det. :)

sjukt länge sen jag skrev men jag har typ inte suttit vid datan mer än fem minuter på senaste. men men.

har sjukt mycket skola nu framöver. nästa vecka består av ett prov, en redovisning, ett tal och en debatt. kul kul kul. njet. men det är bara å härda ut. skönt att jag är ledig imorrn iaf för då kan jag nog få lite gjort iaf.

har också bestämt mig för hur min balklänning ska se ut. designad av mig såklart. men det är bara å köpa tyg sen sätter jag igång. så helgen består av utgång imorrn för att fira att burre har skaffat körkort! grattis! sen ska jag plugga å sy är tanken. ska bli en rätt chill helg ändå :) med tanke på utgången och att jag ska sy. inte plugga dock.

anyway. nu sk ajag sätta igång å skriva mitt tal iaf. så jag har en sak gjort. peace

exhausted

Kategori:

jag är så trött då jag vet inte vart jag ska ta vägen. tog en nap innan maten en det blev inge bättre. funderar på om jag ska ge upp å däcka nu på en gång.

jag å anna kom iaf fram till lite angående våran lilla resa efter studenten. blir nog att dra ner till stockholm några dagar efter studenten å i princip väta på arlanda efter nån bra resa. är pepp iaf. nu ska jag sova. peace

forever

Kategori:

det är helt sjukt vad tiden går fort. jag har precis fattat att jag tar studenten om mindre än tre månader. har skrivit i ansökan till modedesign i bangkok så nu sk ajag bara fixa pass sen ska jag skicka in den. blev helt nervös när jag fyllde i den. började liksom fatta att jag ska söka en skola som ligger på andra sidan jorden å om jag kommer in flytta dit ett år utan att känna nån. lite småkonstigt.

ikväll ska jag å anna på pause å kolla på resor tills efter studenten. vi tänkte ta en vecka nånstans å bara chilla å vila upp oss efter allt studentfirande. kan nog behövas. får se om vi hittar nåt vi kan tänka oss, men det ska nog inte va några problem :)

nu har jag precis kollat på dom två sista avsnitten av the hills å ätit lite physalis. sjukt gott. funderar på om jag ska göra klart det sista på klänningen. den kommer bli så sjukt fin :) bilder kommer när den är klar. det blir iaf min studentklänning nummer två. den första blev ju så stor å för mycket så den här gången blev det en vit med lila band, jag har oxo designat klänningen själv den här gången. iaf det mesta :) åhh jag längtar tills den är klar. å till studenten.

fick nyss veta att erica ska jobba på fårö hela sommarn, om jag kommer in på modedesign drar jag i september. vilket betyder att vi inte kommer träffas mycket alls på ett år. det känns lite trist om det blir så men ändå så vill jag ju jättegärna komma in i bangkok. aja skulle va trist om vi inte kommer ses på ett år. men hon får komma å hälsa på mig isf :)

nu ska jag snart börja bege mig. peace suckaaahs

95 days

Kategori:

ja nedräkningen har minst sagt börjat. sjukt kul på 100-dagars :) synd att anna drog hem vid 8 å att malin oxo ville dra hem vid 10. dock så har jag tydligen en jevfla övertalningsförmåga för jag erbjöd malin en cola på statoil å sen va hon back in business :) jag skyller på tequilan som dom envisades med. jag nöjde mig med en. så sjukt äckligt så jag såg ingen anledning å dricka fler.

anyway så drog vi in på olearys sen. synd att hela klassen va på huset, men fan jag hade kul ändå :)

pratade med jonish nyss. det spårade lite å vi kom fram till att vi har en väldigt udda vänskap. kul samtal vare minst sagt iaf. hoppas han bjuder mig på fläskfilén jag har väntat på i 1 och ett halvt år nu.

idag har jag sytt. älskar min nya symaskin :) dock så tycker den inte om mig ibland men det blir nog bättre :P

nu ska jag läsa lite :) peace suckers


100-dagars :)