Emelie

Love the life you live - live the life you love

Rundtur

Kategori: Norge

Nu har första dagen i princip gått. Sen sist har vi varit ute på rundtur och kollat lite vad som finns här. Vi har också kollat på män som hatar kvinnor, lagat mat och tagit det allmänt lugnt.


Som tur är så ligger mataffären inte långt ifrån. Vi hade räknat med längre så det känns skönt att det inte ligger så himla långt bort. Man börjar komma lite tillrätta nu i alla fall och det är ju bra. Ska bli intressant och se vad som händer imorgon och i veckan. Vi börjar klockan nio imorgon och det kommer vara standard framöver så det känns bra att det blir lite rutin. Sen kommer vi förmodligen jobba till typ fyra om dagarna så det blir ju också skönt med lite kortare dagar.


Annars har det inte hänt så mycket. Jag ska försöka skriva ner allt som händer här så lillmamsen kan läsa allt som händer :) Bilder ska jag försöka med så gott det går också. Vi börjar med bilder på där vi bor.



Här är toaletten.


Våran lilla kokvrå.


Vardagsrum.


Här är mitt rum.


En till bild på mitt rum.


Och tillslut Anitas rum.


Det är väldigt mycket stugkänsla i lägenheten eftersom det är träväggar och tak överallt nästan. Vi bor på andra våningen och delar våning med typ 6 andra tjejer. Som vi förstått det så är det tjejer på övervåningen och killar på undervåningen. Vi har tvättstuga bredvid våran lägenhet. Där finns också frys, ugn och micro.


Nu har vi precis käkat och resten av kvällen kommer förmodligen att spenderas i soffan framför vänner eller nåt annat chill. Pratade med mamma också för en stund sen via skype och det funkade riktigt bra när jag väl hade fått till ljudet på mikrofonen. Så det känns bra att vi kan hålla en ganska normal kontakt som vi gjort tidigare nu också. Sen ska jag som sagt försöka blogga iaf en gång om dagen och skriva om allt som händer här.


En recension på julebrus kommer förmodligen imorgon. Toodles!

Kommentarer

  • Mamsen! säger:

    Det ser väldigt najs ut :)

    2010-12-05 | 18:59:10
  • annsipannsi säger:

    gött med skype! vi får ta en session någon dag!:D

    2010-12-05 | 20:08:37

Kommentera inlägget här: