Emelie

Love the life you live - live the life you love

Don't cry on your birthday

Kategori:

Nu har jag sett det nya The Hills avsnittet och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag blir så glad över att det är tillbaka men det är så sjukt mycket drama så man blir lite ledsen. Lauren förtjänar bättre.

Det va i alla fall sjukt kul att se brudarna igen. Tomt utan Whitney men hon har ju ändå The City nu. Är jag en nörd? Ja, det är jag. Och jag gillar det.

Just nu är jag är jag hos malin och avnjuter en cider. Det är mysigt att va med min Malin. Hon är så söt och alltid lika kul att vara med.

I helgen blir det nog rätt lugnt i alla fall. Har äntligen fått mitt step-in kort så jag planerar att inviga det under helgen men annars inget speciellt. Blir kanske middag hos mamma imorrn, men hon är ganska förkyld så jag känner att jag vill hålla ett litet avstånd. Men å andra sidan så har jag ju inte käkat där sen jag vet inte när. Minst en månad sen i alla fall.

Nu ska jag socialisera mig med Malin lite mer innan det blir hemgång för min del. Lite trött är jag men vi får se hur kvällen slutar. Peace

Kommentarer

  • Bajskorven "den stora" säger:

    Ingen är gladare än jag att du börjat blogga igen. Nu kan jag följa hur du mår, vad du funderar på och vad du sysslar med. Fortsätt med det! Många kramar:)

    2009-10-03 | 05:59:39

Kommentera inlägget här: