Emelie

Love the life you live - live the life you love

God jul.

Kategori:

Ja, här firas det traditionell jul på frösön hos momma och moffa. Vi har precis druckit glögg och kollat på Kalle. Nu brukar vi kolla på Kan du vissa Johanna också men det orkar jag nog inte i år.

Sovit totalt -20 timmar dom senaste dygnen som det känns. Men på lördag får jag sova ut, och på söndag också. Så trött som jag är nu så längtar jag sjuukt mycket till det.

Snart vankas det julbord och sen brukar det bli julklappar och ris a la malta som är bland det godaste som finns. Sen bär det in till lägenheten i stan för resten av kvällen. Imorrn jobbar jag och det suger ju en aning. Hade helst sovit hela dagen, men i en perfekt värld så.

Sen på kvällen vankas det utgång. Ska väl bli kul antar jag men typ nykterist och gammal som jag har blivit så måste jag säga att jag inte uppskattar krogen längre. Speciellt inte vid högtider som faktiskt är de enda tillfällen som jag går ut. Men det är alltid alldeles för mycket folk och bara jobbigt. Usch, jag hatar att trängas eftersom det oftast resulterar i att jag måste vika mig eftersom min storlek inte är allt för stor och då blir jag ett lätt fall att tränga bort.

På annandagen spelar Housewives på marite. Hade så sjukt gärna velat gå ut då istället men det är lätt att vara efterklok. Och jag har en känsla om att det sista jag kommer vilja på lördag är att gå ut.

Nu ska jag socialisera mig så gott det går, är så trött så jag ser typ misshandlad ut. Men men. God jul.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: